Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

rakibem ben kağıt kalem elimde + koyarak gidiyorum ,mesaj içeriğinide okuduğum için son kim mesaj yazmış rakamı kaç hiç bakmıyorum başladığı gün saatinden sona kadar sayıyorum .

ellerine sağlık cicim. burn50'yi ben galiba hiç görmedim. yeni mi arkadaşımız??
evet canım n fazla olmuş

ayyıldızım beni hep öle yazıyo niyeyse

kahvaltın güzel canım

benim
1 dilim ekmek(tam buğday)
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir

şimdi ara yapsammı 12 bekleyip öğlenmi yesem bilemedim
gerçekten ben hep burn50 yazmışım bur50 artık yanlış yapmam ,niye ekleniyor bilmiyorum sanırım bir kere yanlış yaptım öyle gittmiş olması lazım özür dilerim canım

günaydın arkadaşlar ,ben saat 2 de uyandım. geç kalkarsam da kg veremem işte ,en azından 12 de kalksam iyiydi,artık gece oturmalarına son vermem gerekiyor.
dünkü menüm iyiydi ama geceye yakın muz yedim eşime hazırlamıştım elma muz ,kendi elmamı yedim ve muz gördügümü ve çeyrek aldığımı sonra yarım sonra hepsini götürdügümü farkettim çok üzgünüm ,bu sabahta kahvaltı ypamadım pırasa yemegi yedim ,akşama sadece yeşil salata ve yoğurt ile g eçireceğim ,

arkadaşlar aranızda leslie yapan var mı ?
varsa hangi linkten yapıyorsnuz video filan varsa paylaşır mısınız?

komşularımıza sordum kefir yapan yok malesef bizimkiler tembeloş çıktııı
çarşıda ki aktarda da kalmamış haftasonu gelir abla dedi gerisim geriye çıktım

eksi sayıları

bur50=3-
destina_88=2-
lethem=2-
tubish13=1-
berenvildan=1-
kelebek.hill=1-

eksi sayısına göre
çarş ben
perş destina
cuma lethem sayıcak

bu listede ben neden yokum :44:

bu listede ben neden yokum :44:

fotoscum senin menülerinde çok dengeli hiç aç kalmadan kg verdiren diyet programı uyguluyor valla şanslısın diyetisyenin konusunda
ben de devlet hastanesinde diyetisyene başvurdum okdar yoğunki 5 ay sonraya sıra verince diyetisyen işi kaldı
araştırmadaki diyetisyen aslında komşumuz istifa edip özel klinik açtı ama 1 seansı 150 tl para mı dayanırrr :18:

Son düzenleme:
Güzelleşme zamanı bayanlar: Cilt parllatıcı yüz maskesi
1 adet yumurta akı
1 çorba kaşığı kabak rendesi (kabuklarıyla birlkte rendelenecek )
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
hepsini cam kasede karıştırıp temiz cilde göz çevresi ve kaz ayağı hariç yüze ovalayarak sürüyuyorz ciltte 10 dak beklıyoruz
10 dakika sonra cildi alttan uste doğru masaj yaparak çıkarıp yıkıyoruz ardından nemlendiricimizi sürüp yatıyoruz
kalırsa ellerede de uygulanabılıyormuş
sabah pamuk gibi yumuşak ciltle uyanıyoruz gece yatmadan yapılması öneriilmiş

saol canım hep merak etmişimdir şu kefiri de hiç denemedim, bugün unutmazsam alayım da deneyeyim.

hem 9'lu zayıflama çayı, hem de günde 1 bardak kefir içiorum, ikisi de bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. gün de kaç tane içiosunuz kızlar??

bağırsak problemim var benim ya form çayı içtim dün ama daha tık yok. bugün de bağırsak düzenleyici toz karışımı yedim yoğurtla. kefiri de deneyecem, umarım işe yarar, karnım hep şiş oluyor :2:

sabah kahvaltısı
1 tane yağsız kaşarlı salçalı çadar ekmeğinden tost
1 salatalık
1 ufak haşlanmış patates
1 fincan 5'li çay

yess, gayet iyii

okula aslında sağlıklı atıştırmalık bişeyler götürebilirsin cicim. meyve olur, ceviz, badem olur, ayran olur.. cevizi öğleden sonraki arada yemişsin mesela, ne güzel olmuş. tam gün mü dersin??

tam gün değil ama bazı günler öğleden sonraya kalıyorum canım, branş ya benim. bazen de veli top. oluyor. bugün 3e doğru geldim mesela, deli gibi acıkmıştım. cevizi okula götürmek aklıma gelmiyor, bir ara kuru kayısı ve incir götürdüm iyiydi aslında.

off yaa, sınırdan kalmışım bu hafta

eksi sayıları

bur50=3-
destina_88=2-
lethem=2-
tubish13=1-
berenvildan=1-
kelebek.hill=1-

eksi sayısına göre
çarş ben
perş destina
cuma lethem sayıcak

tamamdır kaptanım

bugünkü menüm:

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta (240 kcal)240 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.25 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)33 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)28 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)35 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
Alınan Kalori Toplamı768 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)250 kcal
Yakılan Kalori Toplamı250 kcal

biirazdan yürüyüşü yapmaya gidicem.

şu bağırsak olayını bugün çözemezsem cuma + çıkabilirim:2:

kafam düğün teranesinden allak bullak. herkes bir şey diyor, napacağımızı şaşırdık, sürekli bir şeyler araştırırken buluyorum kendimi.
diyeti de saldım bir kaç gündür. az yiyorum ama ıvır zıvır da tükettim. yürüyüşe de gitmesem hiç spor yaptığım yok.

ben kaçtım kızlar, biraz temiz havada yürüyeyim. sonra yine yazarım

bağırsaklarında problem varsa 1-2 fincan sinameki çayı içsen canım?

Ayy evet az kaldı şurda hazirana temmuzaaa ohhh...Leslie harika ya bayılıyorumm

yeni trendler deniyoruz şekerim. Has Anadolu trendleri bunlar

Hhaha trendinizi yerim kız hadi bakalım işe yararsa dyiverin, ben de 7 otlu çay aldım geçen marketten onu deneyimm

Bn de kızınca sevinince sıkıntıda falan her an yiyebiliyorum yaaa amaa Zafer söz konusuysa iştahım kesilebiliyor

Harikasın rakibem o zman senn

Aman yediğin muz olsun rakibem nolcek kız Leslie ile erit Evet uyku düzeni de önemli amaa

arkadaşlar aranızda leslie yapan var mı ?
varsa hangi linkten yapıyorsnuz video filan varsa paylaşır mısınız?

Ben hep yapıyorum çk severeekk aha da linkler biri 45 dk diğeri 1 sa 8 dk

Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube

Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube

Son düzenleme:

Ya evet bağırsak acayip gıcık oluyor sınav dönemleri çok yaşardım ben de ama ben ilaçsız çözememiştim..herkes demiştir ama sıvı beslenmeyi ihmal etme bi de aktivia yoğurtlardn dene baya çalıştırıyor

afiyet olsun . gayet iyi bir menü, sporlada desteklemen çok iyi olmuş

canım wc çıkma problemimi yaşıyorsun , şekersiz türk kahvesi işe yarıyor diyor arkadaşlar

baya iyiymiş , ben bunun yarı süresince yapsam yine iyi, pc başında en fazla yarım saat yapabilirim gibi ,işe yarar rdeğil mi canım.

iyi yıkanmamıştır o. dışarıda ıspanak, marul vs pek tüketme bence. iyi yıkayamıyorlar. milföy fena cıss.

ikisinide kaydettim rakibemin yaptığı 1,2 diye
akşam yapacagım inşallah
ne olursa artık yapmaya çalışıyorum odanın bir yerine bel inceltme diski ve videla sopası sakladım oğlan bulmazsa iyi :) onlar uyuyunca çıkartıp yapıyorum .
bu videoyu izlemeden yapamayacagım için gündüz sabah 8-9 arası yapmam daha iyi olur .aç mı tok mu olmamız lazım rakibem biliyor musun ,

düğün zamanı olur öyle. kafana hangisi yatıyorsa onu yap. herkesi memnun etmen zaten imkansız. senin için hangisi doğruysa onu yap.

ben Zafer'in yerinde olsam, beni de bu kadar el üstünde tutsalar, ben şımarırım ayol. süründür azcık çocuğu. senden kıymetlisi olmaz, deneyimle sabittir.

yemekten ya 1 saat sonra yap cicim, ya da öncesinde. eğlenceli, ben de seviorum leslie'yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…