rakibem ben kağıt kalem elimde + koyarak gidiyorum ,mesaj içeriğinide okuduğum için son kim mesaj yazmış rakamı kaç hiç bakmıyorum başladığı gün saatinden sona kadar sayıyorum .Günaydınlarrrrr...
Ben de inanırım valla annem de çok temiz kalplidirbazen öyle bi yerde bi şey der o çıkar ki..o izin vermiyorsa hem gönlü razı değil hem de dediğin gibi vardır bi hayır napalım sağol tatlımmm
Vall abenm menüler de hiç iyi değildi bu hafta yaaa..yakmaya da yeni başladım inşallah + çıkmammm
Aaaa hiç oldu mu amaa en azından suyunu tamamlayaydın kuşumm
Tebriklerrr 2 gündür listeleme yapıyon rakibemben sana ceza yazmıcaktım mesaj sayımı ama kıyamadımm
evet canım n fazla olmuşellerine sağlık cicim. burn50'yi ben galiba hiç görmedim. yeni mi arkadaşımız??
gerçekten ben hep burn50 yazmışımayyıldızım beni hep öle yazıyo niyeyse
kahvaltın güzel canım
benim
1 dilim ekmek(tam buğday)
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
şimdi ara yapsammı 12 bekleyip öğlenmi yesem bilemedim
geçmiş olsun bebişiiim çok üzüldüm kıız.çocuk olunca insanın içi daha çok acıyo
canım kahvaltı olmadan olmaz vücut dengesini bozma.ne kadar erken yersen metobolizman o kadar erken çalışır
güzeeelll
ayy bu leslie muhabbeti süper yaaa.bu arada menü de süpeeerr.veee hazirana az kaldı sıkı tut bebişim ipin ucunu
güvenilir bebişim ama en garantisi kan tahlilinde aranan gebelik.%99 doğru çıkıyo.
benim yiğenimde aynı sorundan muzdaripti.şimdi düzeldi ama çok ilaç kullanmıştı düzene girsin diye
misafirine söyle saçlarını çekerim onun beni getirtmesin aydına haaaa
doktora git bebişim garanti olsun.ilaçlarla düzene soksun.ilerde çocuk olmasını bile etkiler allah korusun.
enazından 2 gibi yemişsin bitanem spor yap ta erisin barim onlar
çayı aniden bırakmayın kızlar.ben tecrübe ettim çayı aniden bırakınca tuvalete zor çıkılıyo.
hadi bakalım yen şu erkek arkadaşını da ağzı açık kalsın bravo desin sana
saat geç olmuş bitanem bu saate yemek bırakma
kötüüü melikem sıkı tut bu işi bak böyle veremezsin kiloları
günaydın tatlım ne güzel hep böyle mutlu ol ömür boyu inşallah
günaydın sevgi kelebeğim benim
günaydın canım hep birlikte inşallah
aktarların illaki birisinde vardır cicim. hatta yapanı çokmuş, ben satın aldıktan sonra öğrendim ki, tanıdığım 3 kişide varmış. annenin arkadaşlarında bile vardır. apartmandakiler birbirlerine kefir dağıtıyor
günaydın kızlar
haftalık değerlendirmemiz
geçen hafta
mesaj sayıları
kelebek.hill=57
berenvildan=46
bur50=40
ayyıldızım=5 mazereti var
fatoş0808=64
tubish13=35
destina_88=51
melikea=11 son günlerde katılımı düzeltti diskalifiye edilmedi
lethem=26
eksi sayıları
bur50=3-
destina_88=2-
lethem=2-
tubish13=1-
berenvildan=1-
kelebek.hill=1-
eksi sayısına göre
çarş ben
perş destina
cuma lethem sayıcak
en önemli özelliği tok tutması, bi de kalori miktarının düşük olması. o yüzden diyetle kullanılıyor cicim.
Aşağıdaki linkte kefir ve diyet ilişkisi, bi de kefirle yapılan diyet var cicim.kopyalanmıyor, linkten okuyabilirsin.
Kefir Diyeti- en populer diyetlerden biri. | Zayıflama Diyetleri-Zayıflama Yöntemleri
bi de böyle faydaları var:
a. Hastalıklara karşı korur.
b. Besinler ve bağırsaklardaki emilim sağlayıcı yüzeyler açısından patojen mikroorganizmalarla yarışarak mukozal adezyonlarını ve beslenmelerini önlemek
c. Antitoksin üretmek ( zararlı toksinleri yok eden madde üretmek)
2. İmmün fonksiyonları güçlendirirler
3. Gastrointestinal sistemi enfeksiyonlardan korurlar
4. Allerjik reaksiyonlardan koruyucu özellik taşırlar ve alerjik koliti önler
5. kanser karşıtı özellik gösterirler
6. Kolesterol azaltırlar
7. Laktoz ( süt şekeri) emilimini arttırırlar
8. Çocuklarda kabızlık ve ishal döngüsünün sürekli görüldüğü bir çeşit hastalık olan irritabl barsak semptomlarının kontrolünde yarar sağlar
9. Gebelik de kullanımı ile annede ve bebekte obesiteyi engeller.
Günün her saatinde, istenildiği kadar kefir tüketilebilir. Bir kişi günde ne kadar yoğurt yiyorsa, o kadar da kefir tüketebilir. Önce bir çay bardağı içilip, daha sonra miktarı gittikçe artırılabilir. Kefir günün herhangi bir saatinde, yemeklerle birlikte, yemek sonrasında, ya da atıştırmalık olarak tüketilebilir. Dikkat edilmesi gereken, kefirin sıcak yemeğe ilave edilerek yenmemesidir. Çünkü yüksek sıcaklık, kefirin içindeki probiyotik mayaların ölümüne, dolayısıyla bu mayaların sağlayacağı faydaların ortadan kalkmasına sebep olabilmektedir.
hem 9'lu zayıflama çayı, hem de günde 1 bardak kefir içiorum, ikisi de bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. gün de kaç tane içiosunuz kızlar??
sabah kahvaltısı
1 tane yağsız kaşarlı salçalı çadar ekmeğinden tost
1 salatalık
1 ufak haşlanmış patates
1 fincan 5'li çay
okula aslında sağlıklı atıştırmalık bişeyler götürebilirsin cicim. meyve olur, ceviz, badem olur, ayran olur.. cevizi öğleden sonraki arada yemişsin mesela, ne güzel olmuş. tam gün mü dersin??
günaydın kızlar
haftalık değerlendirmemiz
geçen hafta
mesaj sayıları
kelebek.hill=57
berenvildan=46
bur50=40
ayyıldızım=5 mazereti var
fatoş0808=64
tubish13=35
destina_88=51
melikea=11 son günlerde katılımı düzeltti diskalifiye edilmedi
lethem=26
eksi sayıları
bur50=3-
destina_88=2-
lethem=2-
tubish13=1-
berenvildan=1-
kelebek.hill=1-
eksi sayısına göre
çarş ben
perş destina
cuma lethem sayıcak
şu bağırsak olayını bugün çözemezsem cuma + çıkabilirim:2:
kafam düğün teranesinden allak bullak. herkes bir şey diyor, napacağımızı şaşırdık, sürekli bir şeyler araştırırken buluyorum kendimi.
diyeti de saldım bir kaç gündür. az yiyorum ama ıvır zıvır da tükettim. yürüyüşe de gitmesem hiç spor yaptığım yok.
geçmiş olsun bebişiiim çok üzüldüm kıız.çocuk olunca insanın içi daha çok acıyo
canım kahvaltı olmadan olmaz vücut dengesini bozma.ne kadar erken yersen metobolizman o kadar erken çalışır
güzeeelll
ayy bu leslie muhabbeti süper yaaa.bu arada menü de süpeeerr.veee hazirana az kaldı sıkı tut bebişim ipin ucunu
güvenilir bebişim ama en garantisi kan tahlilinde aranan gebelik.%99 doğru çıkıyo.
benim yiğenimde aynı sorundan muzdaripti.şimdi düzeldi ama çok ilaç kullanmıştı düzene girsin diye
misafirine söyle saçlarını çekerim onun beni getirtmesin aydına haaaa
doktora git bebişim garanti olsun.ilaçlarla düzene soksun.ilerde çocuk olmasını bile etkiler allah korusun.
enazından 2 gibi yemişsin bitanem spor yap ta erisin barim onlar
çayı aniden bırakmayın kızlar.ben tecrübe ettim çayı aniden bırakınca tuvalete zor çıkılıyo.
hadi bakalım yen şu erkek arkadaşını da ağzı açık kalsın bravo desin sana
saat geç olmuş bitanem bu saate yemek bırakma
kötüüü melikem sıkı tut bu işi bak böyle veremezsin kiloları
günaydın tatlım ne güzel hep böyle mutlu ol ömür boyu inşallah
günaydın sevgi kelebeğim benim
günaydın canım hep birlikte inşallah
yeni trendler deniyoruz şekerim. Has Anadolu trendleri bunlar
abiye almaya da gelicem zaten ayrıyeten. üstünkörü baktım, bandırma'dakilerden bin kat güzel abiyeler vardı orda. bu yaz kuzenim, görümcem, en yakın arkadaşım evleniyor; 1 tane güzel abiyeyle 3 taş vurayım diyorum
erkekler yiyiyor ama gidiyor ki. kilosu nasıl peki?
bişeye üzülsün 2 günde 2 kg kaybediyor bizimkisi ya. bazen kızdırıyorum o'nu, bakıyorum hemen 2-3 kg vermiş. ben üzülsem, yerim . çikolatalar, tatlılar ohh..
rakibem ben kağıt kalem elimde + koyarak gidiyorum ,mesaj içeriğinide okuduğum için son kim mesaj yazmış rakamı kaç hiç bakmıyorum başladığı gün saatinden sona kadar sayıyorum .
evet canım n fazla olmuş
gerçekten ben hep burn50 yazmışımbur50 artık yanlış yapmam ,niye ekleniyor bilmiyorum sanırım bir kere yanlış yaptım öyle gittmiş olması lazım özür dilerim canım
günaydın arkadaşlar ,ben saat 2 de uyandım. geç kalkarsam da kg veremem işte ,en azından 12 de kalksam iyiydi,artık gece oturmalarına son vermem gerekiyor.
dünkü menüm iyiydi ama geceye yakın muz yedim eşime hazırlamıştım elma muz ,kendi elmamı yedim ve muz gördügümü ve çeyrek aldığımı sonra yarım sonra hepsini götürdügümü farkettim çok üzgünüm ,bu sabahta kahvaltı ypamadım pırasa yemegi yedim ,akşama sadece yeşil salata ve yoğurt ile g eçireceğim ,
arkadaşlar aranızda leslie yapan var mı ?
varsa hangi linkten yapıyorsnuz video filan varsa paylaşır mısınız?
kafam düğün teranesinden allak bullak. herkes bir şey diyor, napacağımızı şaşırdık, sürekli bir şeyler araştırırken buluyorum kendimi.
diyeti de saldım bir kaç gündür. az yiyorum ama ıvır zıvır da tükettim. yürüyüşe de gitmesem hiç spor yaptığım yok.
afiyet olsun . gayet iyi bir menü, sporlada desteklemen çok iyi olmuşbugünkü menüm:
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta (240 kcal)240 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
0.25 x 100gr Aknaz Light Az Yağlı Beyaz Peynir (130 kcal)33 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)28 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)35 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
Alınan Kalori Toplamı768 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (250 kcal)250 kcal
Yakılan Kalori Toplamı250 kcal
biirazdan yürüyüşü yapmaya gidicem.
canım wc çıkma problemimi yaşıyorsun , şekersiz türk kahvesi işe yarıyor diyor arkadaşlarşu bağırsak olayını bugün çözemezsem cuma + çıkabilirim:2:
baya iyiymiş , ben bunun yarı süresince yapsam yine iyi, pc başında en fazla yarım saat yapabilirim gibi ,işe yarar rdeğil mi canım.
Ayy evet az kaldı şurda hazirana temmuzaaaohhh...Leslie harika ya bayılıyorumm
Hhaha trendinizi yerim kız hadi bakalım işe yararsa dyiverin, ben de 7 otlu çay aldım geçen marketten onu deneyimm
Bn de kızınca sevinince sıkıntıda falan her an yiyebiliyorum yaaaamaa Zafer söz konusuysa iştahım kesilebiliyor
Harikasın rakibem o zman senn
Aman yediğin muz olsun rakibem nolcek kız Leslie ile eritEvet uyku düzeni de önemli amaa
Ben hep yapıyorum çk severeekkaha da linkler biri 45 dk diğeri 1 sa 8 dk
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
kızlar öğlen yemeğnden geldimde;
1 kase mercimek çorbası
ıspanak yiyecektimde resmen tobrak tadı geliyormu gibi geldi midem çok bulandı yiyemedim
1 tane milföy böreği yedim yarım kaseede yoğurt sabah kahvalıda yapmamıştım sadece 1 finca nescafe içmiştim artık akşam yürüyüş yaparım milföyü eritirimm
Ayy evet az kaldı şurda hazirana temmuzaaaohhh...Leslie harika ya bayılıyorumm
Hhaha trendinizi yerim kız hadi bakalım işe yararsa dyiverin, ben de 7 otlu çay aldım geçen marketten onu deneyimm
Bn de kızınca sevinince sıkıntıda falan her an yiyebiliyorum yaaaamaa Zafer söz konusuysa iştahım kesilebiliyor
Harikasın rakibem o zman senn
Aman yediğin muz olsun rakibem nolcek kız Leslie ile eritEvet uyku düzeni de önemli amaa
Ben hep yapıyorum çk severeekkaha da linkler biri 45 dk diğeri 1 sa 8 dk
Exercise TV / Start walking at home 3 miles with Leslie Sansone - YouTube
Leslie Sansone 5 Mile Fat Burning Walk - YouTube
ikisinide kaydettim rakibemin yaptığı 1,2 diye
akşam yapacagım inşallah
ne olursa artık yapmaya çalışıyorum odanın bir yerine bel inceltme diski ve videla sopası sakladım oğlan bulmazsa iyi :) onlar uyuyunca çıkartıp yapıyorum .
bu videoyu izlemeden yapamayacagım için gündüz sabah 8-9 arası yapmam daha iyi olur .aç mı tok mu olmamız lazım rakibem biliyor musun ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?