Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün spor yok. dışarda 1,5 saat yürüdüm ama sayılmaz. akşam gezmeye gidicez. sıfır hatayla halletmeyi düşünüorum ama kısmet tabi bu işler.
canım makarna istiyor ama plana göre pırasa ya da mantar yapacaktım kalorisi az diye. yolda karar veriririm artık. beroş da gezmelerden gelemedi., onu bekliorum, neler aldığını merakl ettim.Hilalciğimle, Fatoşçuğumla bu ara pek rast gelemioruz. ben erken kaçıorum galiba.

baya iyiymiş , ben bunun yarı süresince yapsam yine iyi, pc başında en fazla yarım saat yapabilirim gibi ,işe yarar rdeğil mi canım.

Yap yap rakibem bence faydası oluyor, o yemeye verdimse Leslie sayesnde verdimm yEMEKTEN 1 SAAT FALAN SONRA YAPIYORUM BEN GENELDE ÖNERİLEN O DİYE BİLİYORUM ay neden büyük yazmışım

ben Zafer'in yerinde olsam, beni de bu kadar el üstünde tutsalar, ben şımarırım ayol. süründür azcık çocuğu. senden kıymetlisi olmaz, deneyimle sabittir.

Heheheh yok kız ona böyle değilim sizle paylaşıyorum ben onu ilk zamanlar çok süründürdüm ama şu an kıyamıyorum bi de çok özlediğimdenn tabiii zaafım var ona Yoksaaa ilk zamanlar görsenn bu ak diyo ben kara o olur diyo ben olmaz yok uzağız olmaz, tamam gel derdim görüşelim sonra yok ya ben vazgeçtim tabi kendimden de korkuyordum gözlerime baka baka seviyorum derse dayanamam diyordum, tanıştıktan sonra baya süre yine internet telefon konuştuk da..

Hmmm seni seni gez toz kızz olsun denkleştikçe paylaşırızz kaçakk

yemekten sonra ise o zaman akşamları :) yapmam lazım pc den baka baka yapıyorsunuz değil mi ,sonradan ezberleniyo mu acaba hareketler .

Sabah kahvaltıdan 1 sa sonra yapsan da bence olurr fatoş da öyle yapıyor mesela Bakarak yapıyorum ben, tabi öğreniyosun bi süre sonra ama Leslie ile daha eğlenceli oluyor yani

bende öyle yapayım o zaman ,bakarak yapmak daha zevkli geldi banada, valla bu grupta spor yaparak veren çok kişi var, ben bir türlü bunu alışkanlık haline getiremedim.:26: aslında vücudum spora o kadar güzel cevap veriyorki bir hafta yapsam hemen fark ediyorum. mekik çekmem lazım koca bir göbiş var rakibem ,2 çocuk doğdu ama 3 çocuğu olanların bile yok göbişi ,herkes kandırıyor 2 çocuk var normaldir diyo ama benimki normalse diger olmayanlar anormal o zaman diyorum aslında anormal olan benimki komple yağ , nasıl gider bilmiyorum , su içiyorum 3.5 lt filan tüketmeye çalışyorum yağ yakımı için iyiymiş bakalım

Slm kızlar valla sayfaları okumadan yazıyorum akşam okucam haeppsini bugün kan varicektim sabah aç gittim kanı 11 de verdim öğlen yedim artık yumurta poğaça çay peynir zeytin sonra tplantı sonra sonuçları almaya gittim geç kaldım herkes çıkmış eve gelince saldırdım resmen dengem gitti bu gün lahana sarmasını ekmekle yedim inanamıyorum kendime ama artık bişey yemek yok spora 7 de gideceğim akaşam gelince görüşürüz

geçmiş olsun canım ne için kan verdin ?
kan verdikten sonra bende çok kötü oluyorum özellikle şekerli şeylere saldırıyorum. troid vs için bende kan vereceğim haftaya cumartesi aç gitmem lazımmış :26:

Sporun çok faydası oluyor cidden rakibem umarım alışkanlık haline gelir snein de...sen şimdi taktığın için de çok geliyorur sana kilon çok da değil yani, mekiklerle sporlarla gidecek eminim e 2 çocuğun etkisi olmuştur tabii ama bu azimle gicek bak görr..

Ne sonucu hayırdırr??
Ya bu hafta toplu bi saldık mı ne gene bi kaptan bi de fatoş iyi gidiyo sanırım, özlemin de sporlar iyi ama ben zaten çok vasatım bu hafta offf daha da yiyorum ya acayip iştah açıklığı var şu ann :26:

akşam yemeğimi yedim , 3 tane para büyüklügünde et köfte ,1 su bardağı yogurt ve 1 dlm kepek ekmek yedim yarım lt su ile.
7 otlu çayımıda içmiştim , elmamıda yemiştim. artık geceye kadar hiçbirşey yemeyeceğim. erken yatıp erkende kalkarsam süper olur

kelebeğim ben evde çok hareketsiz oluyorum. nerdeyse hep oturuyorum. gece gec yatıyorum erken geç kalkıyorum. bir de ekmek canavarıyımdır, resmen şuan karnım su ile dolu ama gözümün önünde ekmek var al öyle ye diyor içimden şöyle 60 kg altına bir insem gerisi gelicek , bu hafta midemi kücültürsem daha iyi olacak ,hala geceye yakın zorlanıyorum. azda yemiyorum ( sabahtan beri yani bir büyük tabak pırasa ve akşamki menü 1 elma onun dışında 2 lt su , geceye kadar birşey yemezsem ancak kg korurum , verirsem ne ala bu hafta paff

sabah lorlu omlet
2 kayısı 2 tane ceviz içi türk kahvesi
öğle zeytinyağlı yaprak sarma 1 porsiyonu geçti malesef
akşam yoğurt 2 ceviz içi karışık salata 1 kase 1 adet hurma
su :2 litre
spor :yüzme en az 1 saat yüzücem
şimdi hazırlanıp havuza gidiyorum herkese iyi akşamlar kızlar

Ya yediğinde hiç bi şey yok da dediğin gibi tamamen hareketsizsen ondan veremiyon demekki mediciimm...yoksa ben sizin gibi yesem açlıktan ölürümm bi yerde bayılır kalırım ama bu hafta ben de çok yedim, bi de özel dönem diye götürdüm çikolataları yaaaa bi dee üstüne üstlük az önce burgerking menü yedim yaaa anam artık bana ne deseniz kovsanız dövseniz yeridir artık beni Leslie bile paklayamaz oldu sende de iştah var demek ki kuşum ya netcez biz böle yaaaa

Ohh 1 saat yüzcek hatun ne güzel valla helal olsunn ben de dizii izlicem:18: bi ucu kaçınca zor topluyo insan yaa şu eski tempomu bi yakalasam bırakmıcam geri de

Kızlar bu hafta için çok üzgünüm yaaa...bunun bahanesi olmaz ama durumları da biliyonuz, gençliğime verin he deyin geçin + çıkcam diye korkuyorum çünkü, eksi yapcak bi şey yapmadığım gibi çok yedim bu hafta ben haftaya olmucak böyle, hep haftaya der oldum gibi oldu ama bu sefer olmucak olursa da gırtlaklayın beniii

hayırlı akşamlar nasılsınız bakayım tombul kelebeklerim...
bugünn güne güzel başladım güzelde gidiyor şükür çünkü sarma yaptımm kendime :) diyette ne sarması demeyin ekmek yerine yiyebiliyorumm benn sarmayı çok sveiyorumm yav :) diyetisyene bilem dedimm 1 dilim ekmek yerine 4 tane yiyebilirsin dedi :) çok sveinmiştim ve bu gün onun günüydü :)

bağırsaklarında problem varsa 1-2 fincan sinameki çayı içsen canım?

onu duydum ama alışkanlık yapıyormuş canım, içmedim ben de. form çayı içtim dün içinde sinameki vs bitkiler var ama henüz işe yaramadı.

afiyet olsun . gayet iyi bir menü, sporlada desteklemen çok iyi olmuş

canım wc çıkma problemimi yaşıyorsun , şekersiz türk kahvesi işe yarıyor diyor arkadaşlar

türk kahvesi tek şekerli bende de işe yarıyor gibi. ya da bana mı öyle geliyor diyordum. demek başkalarında da etkisi var. madem bugün de onu içeyim. off yoğurda toz karışımda yedim, ama hala şiş.

düğün zamanı olur öyle. kafana hangisi yatıyorsa onu yap. herkesi memnun etmen zaten imkansız. senin için hangisi doğruysa onu yap.

aynen öyle canım. mesela çoğu marka kalite demek diyor. mobilyanı mutfağını bilinen ünlü markalardan al diyor. bazısı da normal bir şeyler al, zaten ilerde değiştirilir diyor. bir gün biri kafama yatıyor, bir gün diğeri. ahh şu balayı otobüsüne bir bineydim. ahh herşey bitmiş düzenim kurulmuş olaydı bir

sarmayı ben de severim ama pek güzel yapamıyorum gerçi 1 kere denedim ama olmamıştı. çerez gibi yeniyor olunca da ellerine sağlıkk

ben nişan zamanını düşünüp motive olmaya çalışıyorum canım, sen de zaferin dönüşünü düşün

yok bebişim benimki kilolu ama kaslı boylu aynı zamanda 105-110 kilo arası ama sadece ufak bi göbeği var.bide kışın alır yazın verir kilolarını.
ne 150 mi oooo bu ne yaaa
vayyy güzelmiş güzellikte ben hiç böyle şeylerle uğraşmayı sevmiyorum.bekarken çok uğraşırdımda evlenince illa salıyo insan kendini
ben Zafer'in yerinde olsam, beni de bu kadar el üstünde tutsalar, ben şımarırım ayol. süründür azcık çocuğu. senden kıymetlisi olmaz, deneyimle sabittir.
katılıyoruuum çaaak :13::13:
geldim bebişim yoruldum valla bişeycikte almadım.artık 55 te düzünücem
ahh bebişim bu göbüşler gitmiyo ki.benim tek doğum olmasına rağmen gitmiyo.bol bol mekik çekmek lazım malesef
maşşallah süper kız menün
ekmek kötü aşkım yeme kııız zaten ekmek aldırıyo esas kiloyu yemeeee

vaaaayyy 1 dilim ekmek 4 sarmaya eş değer demek. haaa bilmiyodum valla artık yerim ben sarma

kızlar bugün öğle ve akşam yemeklerinde coştum ben.öğlen; dışarda tost ve ayran yedim.ara 1 çay bardağı çay. akşam; 4-5 kaşık kapuska 2-3 kaşık yoğurt ve son olarak 3 kadınbudu köfte yedim. kadınbudu fena oldu

su:2 litre oldu devam edicem +
spor 1 saatten fazla yürüdüm +
kocişim geliyo zor gelirim bu akşam yarın görüşürüz tontişler öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…