canım demir eksikliği var kansızım adetimin 21.günü aynı zamanda hormon testi ve t3 t4 lerede baktırıyoruz ondan gittim halsizliğim var sürekliidegeçmiş olsun canım ne için kan verdin ?
kan verdikten sonra bende çok kötü oluyorum özellikle şekerli şeylere saldırıyorum. troid vs için bende kan vereceğim haftaya cumartesi aç gitmem lazımmış :26:
benimde acayip iştahım var neye saldıracağımı bilmiyorum sonra kendime kızıyorum allahtan spor yaptımda vicdanen rahatım fattoşla kaptan iyiler biz artı çıkmazsak iyi
Sporun çok faydası oluyor cidden rakibem umarım alışkanlık haline gelir snein de...sen şimdi taktığın için de çok geliyorur sana kilon çok da değil yani, mekiklerle sporlarla gidecek eminime 2 çocuğun etkisi olmuştur tabii ama bu azimle gicek bak görr..
Ne sonucu hayırdırr??
Ya bu hafta toplu bi saldık mı ne gene bi kaptan bi de fatoş iyi gidiyo sanırım, özlemin de sporlar iyi ama ben zaten çok vasatım bu haftaofff daha da yiyorum ya acayip iştah açıklığı var şu ann :26:
ya özeniyorum sana yaz gelsede bizde yüzsek burda plsa hemen bende gidecemsabah lorlu omlet
2 kayısı 2 tane ceviz içi türk kahvesi
öğle zeytinyağlı yaprak sarma 1 porsiyonu geçti malesef
akşam yoğurt 2 ceviz içi karışık salata 1 kase 1 adet hurma
su :2 litre
spor :yüzme en az 1 saat yüzücem
şimdi hazırlanıp havuza gidiyorum herkese iyi akşamlar kızlar
motive edelim birbirimizi bak yarın böyle yapmayalım çok sıkı tutalım yada başka bişey yapmalı?Kızlar bu hafta için çok üzgünüm yaaa...bunun bahanesi olmaz ama durumları da biliyonuz, gençliğime verin he deyin geçin+ çıkcam diye korkuyorum çünkü, eksi yapcak bi şey yapmadığım gibi çok yedim bu hafta ben haftaya olmucak böyle, hep haftaya der oldum gibi oldu ama bu sefer olmucak olursa da gırtlaklayın beniii
hayırlı akşamlar nasılsınız bakayım tombul kelebeklerim...
bugünn güne güzel başladım güzelde gidiyor şükür çünkü sarma yaptımm kendime :) diyette ne sarması demeyin ekmek yerine yiyebiliyorumm benn sarmayı çok sveiyorumm yav :) diyetisyene bilem dedimm 1 dilim ekmek yerine 4 tane yiyebilirsin dedi :) çok sveinmiştim ve bu gün onun günüydü :)
hilallllllllllcim gözun kaldı dimi ahanda yüzemeden geri döndüm su kesintisi olmuş almadılar bizi içeri :26:
Ya yediğinde hiç bi şey yok da dediğin gibi tamamen hareketsizsen ondan veremiyon demekki mediciimm...yoksa ben sizin gibi yesem açlıktan ölürümm bi yerde bayılır kalırımama bu hafta ben de çok yedim, bi de özel dönem diye götürdüm çikolataları yaaaa bi dee üstüne üstlük az önce burgerking menü yedim yaaa anam artık bana ne deseniz kovsanız dövseniz yeridir artık beni Leslie bile paklayamaz oldu sende de iştah var demek ki kuşum ya netcez biz böle yaaaa
Ohh 1 saat yüzcek hatun ne güzel valla helal olsunnben de dizii izlicem:18: bi ucu kaçınca zor topluyo insan yaa şu eski tempomu bi yakalasam bırakmıcam geri de
bugünn güne güzel başladım güzelde gidiyor şükür çünkü sarma yaptımm kendime :) diyette ne sarması demeyin ekmek yerine yiyebiliyorumm benn sarmayı çok sveiyorumm yav :) diyetisyene bilem dedimm 1 dilim ekmek yerine 4 tane yiyebilirsin dedi :) çok sveinmiştim ve bu gün onun günüydü :)
yok bebişim benimki kilolu ama kaslı boylu aynı zamanda 105-110 kilo arası ama sadece ufak bi göbeği var.bide kışın alır yazın verir kilolarını.
ne 150 mi oooo bu ne yaaa
vayyy güzelmiş güzellikte ben hiç böyle şeylerle uğraşmayı sevmiyorum.bekarken çok uğraşırdımda evlenince illa salıyo insan kendini
katılıyoruuum çaaak :13::13:
geldim bebişim yoruldum valla bişeycikte almadım.artık 55 te düzünücem
ahh bebişim bu göbüşler gitmiyo ki.benim tek doğum olmasına rağmen gitmiyo.bol bol mekik çekmek lazım malesef
maşşallah süper kız menün
ekmek kötü aşkım yeme kııız zaten ekmek aldırıyo esas kiloyu yemeeee
vaaaayyy 1 dilim ekmek 4 sarmaya eş değer demek. haaa bilmiyodum valla artık yerim ben sarma
canım demir eksikliği var kansızım adetimin 21.günü aynı zamanda hormon testi ve t3 t4 lerede baktırıyoruz ondan gittim halsizliğim var sürekliide
benimde acayip iştahım var neye saldıracağımı bilmiyorum sonra kendime kızıyorum allahtan spor yaptımda vicdanen rahatım fattoşla kaptan iyiler biz artı çıkmazsak iyi
ya özeniyorum sana yaz gelsede bizde yüzsek burda plsa hemen bende gidecem
motive edelim birbirimizi bak yarın böyle yapmayalım çok sıkı tutalım yada başka bişey yapmalı?
4 sarmamı ben 4 katını yedim bugün lahana sarması valla nerdeyse tencereyi götürcektim sonra bi pişman oldumki sorma
ben nişan zamanını düşünüp motive olmaya çalışıyorum canım, sen de zaferin dönüşünü düşün
canım demir eksikliği var kansızım adetimin 21.günü aynı zamanda hormon testi ve t3 t4 lerede baktırıyoruz ondan gittim halsizliğim var sürekliide
motive edelim birbirimizi bak yarın böyle yapmayalım çok sıkı tutalım yada başka bişey yapmalı?
4 sarmamı ben 4 katını yedim bugün lahana sarması valla nerdeyse tencereyi götürcektim sonra bi pişman oldumki sorma
hilallllllllllcim gözun kaldı dimi ahanda yüzemeden geri döndüm su kesintisi olmuş almadılar bizi içeri :26:
laf saya saya geldim şimdi kalk kooşu bandına çık en az 1 saat yürü dolmaları yiynce al sana üfff
bende sarma yedim yemesinede bi yandanda kendime laf saydım boğaznı tutsaydın ölürmüydün :26:
ama 1 dilim ekmek 4 sarmaya eşitse iyiymiş ama tabi sarmaların endamı önemli
kalem gibi sarma için dedi dimi senin diyetisyenin cnmcm?
evt canım seansı 150 lira bide kadını tanıyorum komşumuz ama iş başka arkadaşlık başka diyenlerden
gelde git
bben bu akşam verdiğim tarifi deniycem malum koçiş yok cocuk yok kendime bakayım
tubish senin ayran detoksu ne oldu yapabildinmi nasıl oldu merakettim?
yaza benimki de hazırlık
sarmaya bende dayanamam cocukken bile ensevdiğim yemek sarmaydı
büyüyünce akıllannırrım dedim ama aynı tas aynı hamam
sabahı yazmıştım
öğlen
1 tabak kuru fasülye
yarım kase yoğurt
akşam
3-4 kaşık ıspanak
1 dilim ekmek
arada 1 türk kahve vardı bikaç kuru üzüm bikaç iğde
aslında yediklerden sonra oturuyorum rakibem onlarda öylede kg koruyucu şekilde duruyor vücutta
Ya yediğinde hiç bi şey yok da dediğin gibi tamamen hareketsizsen ondan veremiyon demekki mediciimm...yoksa ben sizin gibi yesem açlıktan ölürümm bi yerde bayılır kalırımama bu hafta ben de çok yedim, bi de özel dönem diye götürdüm çikolataları yaaaa bi dee üstüne üstlük az önce burgerking menü yedim yaaa anam artık bana ne deseniz kovsanız dövseniz yeridir artık beni Leslie bile paklayamaz oldu sende de iştah var demek ki kuşum ya netcez biz böle yaaaa
Ohh 1 saat yüzcek hatun ne güzel valla helal olsunnben de dizii izlicem:18: bi ucu kaçınca zor topluyo insan yaa şu eski tempomu bi yakalasam bırakmıcam geri de
afiyet olsun canım ama abartı değil ,zaten 2-3 kaşık yemek seni zaten doyurmazdı köfte afiyet olsun demir olsun inşallahkızlar bugün öğle ve akşam yemeklerinde coştum ben.öğlen; dışarda tost ve ayran yedim.ara 1 çay bardağı çay. akşam; 4-5 kaşık kapuska 2-3 kaşık yoğurt ve son olarak 3 kadınbudu köfte yedim. kadınbudu fena oldu
inşallah birşey çıkmaz canım troidlerde,e kansızlık bendede var uyumak istiyorum sürekli ,bakalım bende karacigerden korkuyorum 9 lu çaydan sonra vücudumda kaşıntı ve yara tarzı şeyler olmuştu onun için isteyeceğimcanım demir eksikliği var kansızım adetimin 21.günü aynı zamanda hormon testi ve t3 t4 lerede baktırıyoruz ondan gittim halsizliğim var sürekliide
ben çok güzel yaparımm canım gelde tencerenin dibini bulakksarmayı ben de severim ama pek güzel yapamıyorumgerçi 1 kere denedim ama olmamıştı. çerez gibi yeniyor olunca da ellerine sağlıkk
ye canımm ama boyutu önemli içi çok katılmış olmayacak uzun ince amannn çok severimmm sarmayıı ya :) her şeklini sarma dolma fark etmez işin içine baharat girinceyok bebişim benimki kilolu ama kaslı boylu aynı zamanda 105-110 kilo arası ama sadece ufak bi göbeği var.bide kışın alır yazın verir kilolarını.
ne 150 mi oooo bu ne yaaa
vayyy güzelmiş güzellikte ben hiç böyle şeylerle uğraşmayı sevmiyorum.bekarken çok uğraşırdımda evlenince illa salıyo insan kendini
katılıyoruuum çaaak :13::13:
geldim bebişim yoruldum valla bişeycikte almadım.artık 55 te düzünücem
ahh bebişim bu göbüşler gitmiyo ki.benim tek doğum olmasına rağmen gitmiyo.bol bol mekik çekmek lazım malesef
maşşallah süper kız menün
ekmek kötü aşkım yeme kııız zaten ekmek aldırıyo esas kiloyu yemeeee
vaaaayyy 1 dilim ekmek 4 sarmaya eş değer demek. haaa bilmiyodum valla artık yerim ben sarma
bugün hepimiz azıtmışız desene ben hakkım olan sarmayı yemem rağmenn çok kızdımm kendimekızlar bugün öğle ve akşam yemeklerinde coştum ben.öğlen; dışarda tost ve ayran yedim.ara 1 çay bardağı çay. akşam; 4-5 kaşık kapuska 2-3 kaşık yoğurt ve son olarak 3 kadınbudu köfte yedim. kadınbudu fena oldu
çok geçmiş olsun cnaımmm bende çok pişman oldum canımm vallahii bilsemm diyet bozulmayacak 2 tencere yerimm abartısız okadar severimm mübareğinde eziyeti çok bereketi yokkcanım demir eksikliği var kansızım adetimin 21.günü aynı zamanda hormon testi ve t3 t4 lerede baktırıyoruz ondan gittim halsizliğim var sürekliide
oyyy canımm benimmmm ben sizi bırakırmıyım aşk olsunn isterse - lerde kalaım isterse cezalarla dolalımm.... ama iyi olsak fena olmaz tabii..kaptırmayın beni dermişim ben bi yere gitmem 6. takımla başlşadımm anca mezunn olur çıkarımm hatta saonrasındada bırakmm bide siz benden önce mezun olursunuz..kızlar bu menüler ne böyle
cısları yapanlar kendilerini biliyo
100 er mekik ceza
kendimize gelelim kızlar yapmayın
fatoş başka takıma gitcek diye korkuyom ya hatun 4 kilo veriyo biz?
aynen esracım boyutu çok önemlii kalın olmayacak tabihilallllllllllcim gözun kaldı dimi ahanda yüzemeden geri döndüm su kesintisi olmuş almadılar bizi içeri :26:
laf saya saya geldim şimdi kalk kooşu bandına çık en az 1 saat yürü dolmaları yiynce al sana üfff
bende sarma yedim yemesinede bi yandanda kendime laf saydım boğaznı tutsaydın ölürmüydün :26:
evt canım seansı 150 lira bide kadını tanıyorum komşumuz ama iş başka arkadaşlık başka diyenlerden
gelde git
bben bu akşam verdiğim tarifi deniycem malum koçiş yok cocuk yok kendime bakayım
yaza benimki de hazırlık
oy ablasınınn canımm nasıl özledim hepinizi bir bilsenn bi denk gelemiyoz güa spordan sonra sabah 10 da gircem diyom hergece olmuyoo tam oğlan kalkıyoo kahvaltısı oyunu gezmesii derkenn akşam oluyo hayde adam geldi sofra bulaşık kahvee bu saat oluyo kızma kendine her zaman derimm kilo almadada vermedede dış etkenlerde çok önemlii malumm canımm sıkkındın bu hafta oluyo böle zamanlarr haftaya bomba oluruz yanlız benimm o bayanı geçmem lazımm en az 1 olması laızm...yediremem aksini kendime benide hırslandırdı aslında savaşım kendimle ya neyse :)
Sen her şeyi bilinçli yapıyosun fatoş ablacımm san alaf da söz de yokkkmaşallahın varr ama bizim toplanmamız lazım çok dağıldık..
ah ah düşünüyorum da bazen ona kızınca daha kötü oluyo motive dekendimi düşünmeliyim öncelikle fazlalık çıkınca hiçç hoşuma gitmiyor sonraaaa...
Ahhh napsakk nerelere vursak kafamızıı valla bence kendi aramızda yarışma falan yapalım yaaa bilemedim yarın yok tabi ama bi günle nası kotarcaz, haftaya hiççç yok bakkk
Valla gözüm kalmamıştı kızzz üzüldüm bak şimdii
Off kaptan bize cezaları yardır yatmadan çekcem mekiğimi spor da yapmadım zaten bugün..ama bugün nokta artık yeter, kendimi dövcem yoksa o derece sinirliyim..
MENÜM
saat00 da 4 kepçe kadar acılı ekşili pırasa yemeği
saat00 1 fincan 7 otlu çay
saat00 ara yarım elma
saat:18:00 3 adet para büyüklügünde et köfte+1 dilim kepek ekmek+1 su bardağı yoğurt
saat00 yarım elma
saat00 1 ısırım muz,6-7 adet çubuk kraker
su : 3.5 lt
spor : yarım saat egzersiz ,plates topuyla yuvarlanma falanoklava çevirme
gelde git
yaza benimki de hazırlık
fatoşum nasıl okuyorsun kitabı ,dikkatim dağılır benim :) maşalah sana,ben çok güzel yaparımm canım gelde tencerenin dibini bulakk
ye canımm ama boyutu önemli içi çok katılmış olmayacak uzun ince amannn çok severimmm sarmayıı ya :) her şeklini sarma dolma fark etmez işin içine baharat girince
bugün hepimiz azıtmışız desene ben hakkım olan sarmayı yemem rağmenn çok kızdımm kendime
çok geçmiş olsun cnaımmm bende çok pişman oldum canımm vallahii bilsemm diyet bozulmayacak 2 tencere yerimm abartısız okadar severimm mübareğinde eziyeti çok bereketi yokk
oyyy canımm benimmmm ben sizi bırakırmıyım aşk olsunn isterse - lerde kalaım isterse cezalarla dolalımm.... ama iyi olsak fena olmaz tabii..kaptırmayın beni dermişim ben bi yere gitmem 6. takımla başlşadımm anca mezunn olur çıkarımm hatta saonrasındada bırakmm bide siz benden önce mezun olursunuz..
aynen esracım boyutu çok önemlii kalın olmayacak tabi
oy ablasınınn canımm nasıl özledim hepinizi bir bilsenn bi denk gelemiyoz güa spordan sonra sabah 10 da gircem diyom hergece olmuyoo tam oğlan kalkıyoo kahvaltısı oyunu gezmesii derkenn akşam oluyo hayde adam geldi sofra bulaşık kahvee bu saat oluyo kızma kendine her zaman derimm kilo almadada vermedede dış etkenlerde çok önemlii malumm canımm sıkkındın bu hafta oluyo böle zamanlarr haftaya bomba oluruz yanlız benimm o bayanı geçmem lazımm en az 1 olması laızm...yediremem aksini kendime benide hırslandırdı aslında savaşım kendimle ya neyse :)
kızzzz yuvarlanma yazına bayıldımm kuzum benimm bantta yürümüyonmuu al bir kitap hem oku hem yürü medicimm harika oluyo..
çok iyi ama sanırım diyetisyen sana 4 sarma demişti 12 sarma 3 ekmek mi oluyo canım .benimde canım kuru dolma çekiyor haftasonu yapsam kaçtane yesem ,ve ne kadar iradelisin ki 2 çatal kabak tatlısıyla stop diyebiliyorsun süpersinmenüm
4 bardak su
sabah 1 dilim tam buğday ekmeğine yarıya böldüm tost yağsız
marul maydanoz domates 5 zeytin
arada
1 elma + 1 bardka süt
öğlen
15 adet hamsi buğulama
salata
1 dilim t.b ekmeği
arada
2 çatal az şekerli kabak tatlısı
akşam
12 sarma
1 bardka yoğurt
5 tane süs biber turşuusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?