Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar bu menüler ne böyle

cısları yapanlar kendilerini biliyo

100 er mekik ceza

kendimize gelelim kızlar yapmayın

fatoş başka takıma gitcek diye korkuyom ya hatun 4 kilo veriyo biz?
yapıcam kaptanım spora gidip geleyim söz valla yapıcam
abartılı be kuşum 1 tane olsaydı iyiydi de 3 tane fena. 1 tanesi 250 kaloriymiş püsküüt söylemişti
fatoşum ben tombul tombul seviyodum kız onları.allahtan kızım da eşimde sevmiyo sarmayı dolmayı ki çok nadir yapıyom iyi oluyo
su +
spor 60 dakika yürüme bandı ilk zamanlar 10 dakka yapardımm ve sabah olsun istemezdimm...şükür bu gümnüme spor insanı dinçleştiriyo.
maşşallahın var fatoşum allah nazarlardan saklasın
yerim seniii bebişim süper olmuş bu sözcükler

bende 4 te uyudum canım sabahta 7:45 te kalkıyorum acayip uykum var ama 1 kere uyandım mı bidaha zor uyuyorum.hele gün içi uyumam için ancak hasta olmam lazım

günaydın bebişkolarım
kahvaltı
2 yumurtadan salçalı tavada yumurta az tereyağlı
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan 5'li çay
valla sütlaç yiyeyim diyodum ama bugün ceza verdim kendime artı çıktım çünkü yarın için bugün sıkı tutmam lazım kendimi.şimdi spora gidiyorum.gelince görüşürüz inşallah

Sağol fatoş ablamm ddesteğin içinnn çok sağoll..elimden geleni yapacam bundan sonraa...özellikle akşamları dikkate ve spora devam, geçersin bence bu hafta da kaçamağın yok yani, bikaç sarmadan başka halledersin inşallahh

su +
spor 60 dakika yürüme bandı ilk zamanlar 10 dakka yapardımm ve sabah olsun istemezdimm...şükür bu gümnüme spor insanı dinçleştiriyo.

Aynenn öyle yaa spor insana gençlik güzellik fit vücut katıyo bayılıyorumm

Çok geç uyumuşun medii tabi git yat kız yazık, biraz daha düzenli uykun olsa iyiydiii...ne kabusuu, kafana bi şey mi taktın öylee??

günaydın kızlar az kalorili günler keyifler nasıl iyisinizdir inşallahh:)

Günaydınnn kuşumm inşallah kaloriler bizden uzak olsun artık yaa

evet artık uzak olsunlaaar bu hafta - çıkmak istiyordumda kendini çok şiş hissediyorum inşallah tartıya yansımazz

günaydınnn kızlarr. dün sıfır hatayla atlattım sayıyorum gezmeyi, 4 yk börülce salatası yedim o kadarcık.

dünkü menüm:
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)22 kcal
0.50 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal)45 kcal
0.25 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal)23 kcal
1.00 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)208 kcal
2.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)110 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet Haşlanmış Patates (100 kcal)100 kcal
4.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)140 kcal
2.00 x 1 Kibrit Kutusu Kaşar Peynir (121 kcal)242 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal
3.00 x 1 Avuç Sarı Leblebi (20 kcal)60 kcal
Alınan Kalori Toplamı1342 kcal

Hadi yine iyisinnn ben daha fenaydım dün menümü de paylaşmadımm.. keisn artı çıkcam da daha az artı çıkayım diye bugüün çok dikkat etcem..offf

Son düzenleme:
merhabalarrr :)

su +spor -

sabah nesfit
akşm pide yedim kahrolasıca ben

cuma günleri, tartıdan sonra izin veriyorum ben kendime biraz. onun haricinde yok. bence pideni cumaya saklayabilirsin bi dahakine. haftada tek gün, onu da belli bi kaloriyi (benim 2200) aşmadan tamamlayabilirsin bence. ara öğünler falan?

Son düzenleme:

Hadi yine iyisinnn ben daha fenaydım dün menümü de paylaşmadımm.. keisn artı çıkcam da daha az artı çıkayım diye bugüün çok dikkat etcem..offf

misafirlikteyken eşim ekler uzattı, tam almaya yeltenicem, arkadaşlar, ne kadar iradelisin özlem, deyince hiç elimi uzatmadım eklere. gaza getirdiler beni.
evet yavrum, bugün çoookk dikkat edicez. bugün ben de kefirle beslenicem

ben de eliptik bisikletin tepesinde okuyorum kitap, dün bi tane bitirdim hatta. tavsiye ederim, alıştıktan sonra başın falan da dönmüyor. ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.

fırında sütlaç olsa da yesek şimdi di mi?
güne çok güzel başlanmış.

kızlar benim canım hiç spora gitmek istemiyo yaaaa onun yerine yine çarşıya çıkıp yürüyüş mü yapsam acaba

1.90'ın üstünde mi boyu? maşallahı varmış ya, senin ömrün yemek yapmakla geçiodur. kadınbudu köfte, tanesi 65 kalori yazıodu cicim nette.
alışverişe çıkar da insan, bişey almadan gelir mi ayol? 55'te düzünücem, ayın 15'inde düzünücem manasına mı gelio acaba??

yaa bana püsküüt 150 kalori demişti 1 kadınbudu köfte için.
amaan ne bileim çok kıyafet alayım çanta alayım ayakkabı alayım takıntısı yok bende.bide 55 kiloya düşünce hedefime ulaşıcam ya o zaman alayom ki onun üzerine kilo almaya başlarsam frenlerim diye düşündüm.yoksa kıyafetlerim bol geliyo hep
paralarına yazık. gitmezsen, sonradan vicdan azabı duyacaksın, yarın tarıda artı çıktığını görürsen.

ayy canım farkındayım da salonda çok kokoş kadınlar var mal mülk sohbetleri canımı sıkıyo.o da beni sanırım itiyo ordan.25 mart ta sürem doluyo yenilemek istemiyorum hiç.kafa dengi olmayınca zevki çıkmıyo.kuaföre gitmek istiyodum acaba onu mu halletsem.hem yürüyüşte yapmış olurum diye düşünüyorum.kararsızım işte...

Aynen yaa çok dikkat etmeliyiz, kek koydular önüme,ellerimel yağtım çok güzel falan diye bir çatal alıp güzelmiş falan deyip hemmn bıraktım hemenn

kızlar benim canım hiç spora gitmek istemiyo yaaaa onun yerine yine çarşıya çıkıp yürüyüş mü yapsam acaba

Spor salonunu okudum ilknurcum ablacım, yenilemezsin olmadı kaydını Leslie ile devam edersin mesela ama aksatmamak kaydıyla

55 kiloya inince anlamnda bencee

Hee 55 miş bak yazıyormuş ama ben bekleyemiyorum ya alışveriş olmadan olmazz kiii

valla evde de savsaklarım diye düşünüyorum işte internet kotalı olduğundan leslie zor da michealin cd si var onu yaparım olmadı.bi de yüzme istiyorum ama burda hep bayan erkek karışık eşim izin vermez ki karışığa yoksa çoook istiyorum yüzmeyi..
yanlış mı yazmışım kız 55 kilo olayında bazı kelimelerim çok orjinadir benim düzünmek=giyinmek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…