yapıcam kaptanım spora gidip geleyim söz valla yapıcamkızlar bu menüler ne böyle
cısları yapanlar kendilerini biliyo
100 er mekik ceza
kendimize gelelim kızlar yapmayın
fatoş başka takıma gitcek diye korkuyom ya hatun 4 kilo veriyo biz?
abartılı be kuşum 1 tane olsaydı iyiydi de 3 tane fena. 1 tanesi 250 kaloriymiş püsküüt söylemiştiaslında yediklerden sonra oturuyorum rakibem onlarda öylede kg koruyucu şekilde duruyor vücutta
afiyet olsun canım ama abartı değil ,zaten 2-3 kaşık yemek seni zaten doyurmazdı köfte afiyet olsun demir olsun inşallah
inşallah birşey çıkmaz canım troidlerde,e kansızlık bendede var uyumak istiyorum sürekli ,bakalım bende karacigerden korkuyorum 9 lu çaydan sonra vücudumda kaşıntı ve yara tarzı şeyler olmuştu onun için isteyeceğim
fatoşum ben tombul tombul seviyodum kız onları.allahtan kızım da eşimde sevmiyo sarmayı dolmayı ki çok nadir yapıyom iyi oluyoben çok güzel yaparımm canım gelde tencerenin dibini bulakk
ye canımm ama boyutu önemli içi çok katılmış olmayacak uzun ince amannn çok severimmm sarmayıı ya :) her şeklini sarma dolma fark etmez işin içine baharat girince
bugün hepimiz azıtmışız desene ben hakkım olan sarmayı yemem rağmenn çok kızdımm kendime
çok geçmiş olsun cnaımmm bende çok pişman oldum canımm vallahii bilsemm diyet bozulmayacak 2 tencere yerimm abartısız okadar severimm mübareğinde eziyeti çok bereketi yokk
oyyy canımm benimmmm ben sizi bırakırmıyım aşk olsunn isterse - lerde kalaım isterse cezalarla dolalımm.... ama iyi olsak fena olmaz tabii..kaptırmayın beni dermişim ben bi yere gitmem 6. takımla başlşadımm anca mezunn olur çıkarımm hatta saonrasındada bırakmm bide siz benden önce mezun olursunuz..
aynen esracım boyutu çok önemlii kalın olmayacak tabi
oy ablasınınn canımm nasıl özledim hepinizi bir bilsenn bi denk gelemiyoz güa spordan sonra sabah 10 da gircem diyom hergece olmuyoo tam oğlan kalkıyoo kahvaltısı oyunu gezmesii derkenn akşam oluyo hayde adam geldi sofra bulaşık kahvee bu saat oluyo kızma kendine her zaman derimm kilo almadada vermedede dış etkenlerde çok önemlii malumm canımm sıkkındın bu hafta oluyo böle zamanlarr haftaya bomba oluruz yanlız benimm o bayanı geçmem lazımm en az 1 olması laızm...yediremem aksini kendime benide hırslandırdı aslında savaşım kendimle ya neyse :)
kızzzz yuvarlanma yazına bayıldımm kuzum benimm bantta yürümüyonmuu al bir kitap hem oku hem yürü medicimm harika oluyo..
maşşallahın var fatoşum allah nazarlardan saklasınsu +
spor 60 dakika yürüme bandı ilk zamanlar 10 dakka yapardımm ve sabah olsun istemezdimm...şükür bu gümnüme spor insanı dinçleştiriyo.
yerim seniii bebişim süper olmuş bu sözcüklerbende kaçar hepiciğinize meleklerle kocaman öpücük yolluyorumm... kapıyı kapattımm sabah yerleri süpürünn kapıları açınn bursaı mis gibim tombul kelebek kokmuşşş açında diğer guruplarada gitsin kokumuz :) kokulu kokulu öptüm hepiniz..hayırlı geceler..inşallah bu sabah gelebilrim..
günaydın kızlarr nasıl bir gece geçirdim kabuss kabuss ,2 de yatağa yattım dön dön dön midemde bir boşluk anlatamam ,uyumaya çalıştığımda saatte en son 5 gösteriyordu ve dalmışım uyumuşum şimdi tekrar yatacagım suyumu içip artık öglende kalkar tostumu yapar yerim
bende 4 te uyudum canım sabahta 7:45 te kalkıyorum acayip uykum var ama 1 kere uyandım mı bidaha zor uyuyorum.hele gün içi uyumam için ancak hasta olmam lazım