valla evde de savsaklarım diye düşünüyorum işte internet kotalı olduğundan leslie zor da michealin cd si var onu yaparım olmadı.bi de yüzme istiyorum ama burda hep bayan erkek karışık eşim izin vermez ki karışığa yoksa çoook istiyorum yüzmeyi..
yanlış mı yazmışım kız 55 kilo olayında bazı kelimelerim çok orjinadir benim düzünmek=giyinmek gibi
valla evde de savsaklarım diye düşünüyorum işte internet kotalı olduğundan leslie zor da michealin cd si var onu yaparım olmadı.bi de yüzme istiyorum ama burda hep bayan erkek karışık eşim izin vermez ki karışığa yoksa çoook istiyorum yüzmeyi..
yanlış mı yazmışım kız 55 kilo olayında bazı kelimelerim çok orjinadir benim düzünmek=giyinmek gibi
Aynen yaa çok dikkat etmeliyiz, kek koydular önüme,ellerimel yağtım çok güzel falan diye bir çatal alıp güzelmiş falan deyip hemmn bıraktım hemenn
Spor salonunu okudum ilknurcum ablacım, yenilemezsin olmadı kaydını Leslie ile devam edersin mesela ama aksatmamak kaydıyla
55 kiloya inince anlamnda bencee
Hee 55 miş bak yazıyormuş ama ben bekleyemiyorum ya alışveriş olmadan olmazz kiii
evet canım haklısın daha önce söylemiştin bana cd ye çektir diye ben unuttum ona bi ağırlık vereyim ben.. ben ayın 15'inden sonra daha rahat alışveriş yapıorum da, seni de öyle düşündüm . leslie'nin cd'sini 2-3 tl'ye çeker ya bilgisayarcılar.evde yaparsın sporunu. bence hava güzelleşmişken dışarda yürüyüş yapmak da eğlenceli. farklı sporlar daha iyi bence. vücudun alışmıştır senin spor salonunda yaptğn sporlara. biraz da değişiklik olsun, hele bi de artistler varsa, hiç çekilmez. anlamıorum ya, sanki dünya malı değil. sanki öldükten sonra da onların olacak o mallar, o kariyer. insansın sonuçta, en öenli özelliğin bu. ama onların en önemli özelliği, zengin ve hava atacak, bol kazançlı bi işlerinin olması.
Aslında Leslie yi de cd ye çekerler bence ilknurcumm, değiş tokuş yapardın böylece, yüzmede o sıkıntı var evet malesef, karışığa izin çıkmazama aksatmadan yapmaya alıştırman laızm kendinii..gerçi bence azimlisin ya ona da alışırsın gibi geliyor, spor salonunu sevmek de çok özenmli çünkü ya da başka salon bakarsın
yok yok yanlış değil, özlem emur kafasıyla baktı olaya ondanayın 15 i gelince mi alışveriş dedi o yüzden, mesela ben özel sektör ayın 1 i benm için nimet
ben de bekleyemiorum. azcık dar alıyorum ki, zayıflayınca da giyerim diye. hiç kilo alma ihtimlimi düşünmüyorum bile. ya sabit olacak ya da daha aşağısı. bugün mü yedin o keki cicim? akşam yine gezmedeyiz, yine irade testine tabi tutulucam. kocişte suç. insan tartı gününden 1-2 gün önce gezme ayarlar mı? cuma akşamı olsaydı, yerdim belki bikça bişey. aman ne zor yav işimiz.
evet canım haklısın daha önce söylemiştin bana cd ye çektir diye ben unuttum ona bi ağırlık vereyim ben.
aynen canım yyaaa hatunlar fena.ben sıkılıyorum böyle tantanalardan işte.artist gibiler sorma bende o yüzden soğudum salondan.böyle şeylere gelemiyorum malesef yaa
evetkuşum özlem öyle düşünmüştür.bi de işte melikenin bahsettiği b-fit var onuda hiç sevmiyorum ve evime çok uzak işte.bu cdye çekme işini bi ayarlatayım bakalım yapılabilir mi?ya da en olmadı internetten cd si varsa sipariş vereyim en olmadı.
evet canım haklısın daha önce söylemiştin bana cd ye çektir diye ben unuttum ona bi ağırlık vereyim ben.
aynen canım yyaaa hatunlar fena.ben sıkılıyorum böyle tantanalardan işte.artist gibiler sorma bende o yüzden soğudum salondan.böyle şeylere gelemiyorum malesef yaa
evetkuşum özlem öyle düşünmüştür.bi de işte melikenin bahsettiği b-fit var onuda hiç sevmiyorum ve evime çok uzak işte.bu cdye çekme işini bi ayarlatayım bakalım yapılabilir mi?ya da en olmadı internetten cd si varsa sipariş vereyim en olmadı.
Eee onların kilo derdi yok düşünmüyorlar gün, bugün yedim ama o da ısrara binaenbir lokma yemiş oldum sadece Aynen ben de öyle yapıyorum darı alıyorum nasısa y aböyle kalcak ya incek hatta kesin incek
Aynen araştırırsın bi ben bakmıştım bi ara sanki vardı ama netten sorun olmuyo diye üstünde durmadım, cidden harika eğlenceli çünkü alışınca devam edersn bencee
bi de istanbul'dasın sen, alışveriş için istemediğin kadar yer. gez gez bitmez, gözü doyar insanın, belki almaz. ama belki
bi de istanbul'dasın sen, alışveriş için istemediğin kadar yer. gez gez bitmez, gözü doyar insanın, belki almaz. ama belki
konuya atlayasım geldi kelebkede oluyormu bilmiyorum ama bende ne zman alışverişe çıksam sanki her mağaza aynı fabrikadan üretiş gibi heryerde aynı şeyler buna büyük markalarda dahil tek avantaj sokak aralarında falan olan mağazalar ancak oralarda güzel şeyler bulabiliyor insan :)
Ayy sorma ama ben aşırı gezmem genelde ya patttadana alırım beğenincee...
Ya arada oluyor, bi de özellikle bi şey arayınca oluyor ama öylesine gezerken çok hoş şeyler buluyorum her defasında hesapsız alışveriş oluyor yani paramı ayarlamadığım dönemde oluyor o gıcık oluyorrne çok oluyorr kullandım
evet oluyorr :) uzun bir zaman (2-3 ay )alışverişe çıkmıyacağım ben zaten 2-3 sonra biraz daha incelmiş bir şekilde mezuniyet kıyafetimi alamaya gideceğiim :)
tünaydınlar kızlar
sabah dolmalardan sonra kg almış buldum bana dolma kesssinlkle kg yapıyor halbuki cocukluğmdan beri çok severim bu mereti
üfff ya güzel olan herşey kg mı yapmak zorunda tabi bende hata 4 tane yiyip bıraksaydım malum 4 tanesi 1 dilim ekmek oy
velhasıl kızlar bugun daha dikkat edip sporumu artırıp günümü geçireyi planlayarak sabah yüzmeye gidip 1 saat yüzdüm
menüm: sabah 1 haslanmş yumurta 1 ceviz 1 hurma yedim
öğle 4adaet ızgara köfte salata 2 kaşık yoğurt yedim
akşam menüde karışık salata ve yoğurt yiyip günü kapatıcam
spor 1 saat yüzme
su 1 litre içtim akşama da + 1 litre içerim
ara öğün bugun yok açılıktan gözum dönsede dolmalar yapışmadan kurtulmam lazım onlardan
Harika olur canı snein için 3-4 aydan sonra vücudunun şeklini beğenip dah ada gaza gelirsinn
Dökülüyoz dökülüyoz bu ara yaaaama yüzme iiy olmuş harika suyumuz da güzell ama az yemeliyiz yaaa
tünaydınlar kızlar
sabah dolmalardan sonra kg almış buldum bana dolma kesssinlkle kg yapıyor halbuki cocukluğmdan beri çok severim bu mereti
üfff ya güzel olan herşey kg mı yapmak zorunda tabi bende hata 4 tane yiyip bıraksaydım malum 4 tanesi 1 dilim ekmek oy
velhasıl kızlar bugun daha dikkat edip sporumu artırıp günümü geçireyi planlayarak sabah yüzmeye gidip 1 saat yüzdüm
menüm: sabah 1 haslanmş yumurta 1 ceviz 1 hurma yedim
öğle 4adaet ızgara köfte salata 2 kaşık yoğurt yedim
akşam menüde karışık salata ve yoğurt yiyip günü kapatıcam
spor 1 saat yüzme
su 1 litre içtim akşama da + 1 litre içerim
ara öğün bugun yok açılıktan gözum dönsede dolmalar yapışmadan kurtulmam lazım onlardan
lise mezuniyetteki halimi hatırlıorum, 74 kg falandım. mini bir elbise giymek varken, biraz daha farklı bişey giymek zorunda kalıosun, hatlarını daha çok kapatan. ne yap et zayıflamaya bak bence. boyun kaçtı senin cicim?evet oluyorr :) uzun bir zaman (2-3 ay )alışverişe çıkmıyacağım ben zaten 2-3 sonra biraz daha incelmiş bir şekilde mezuniyet kıyafetimi alamaya gideceğiim :)
lise mezuniyetteki halimi hatırlıorum, 74 kg falandım. mini bir elbise giymek varken, biraz daha farklı bişey giymek zorunda kalıosun, hatlarını daha çok kapatan. ne yap et zayıflamaya bak bence. boyun kaçtı senin cicim?
1,65 falan ya etek falan giyince ben abest durmuyor bacaklarım ince göbeğim var ve kise tahmin bile edemyor 90 kilo falan olduğumu yani zayıfladıkça eminim ince gözükürüm ama mayısa kada inebildiğim kadar inmeliyiiiim :)
üniversiteye gayet fit bi şekilde gidersin hem. yaşın ne kadar küçükse, zayıflamak o kadra kolaylaşıyor bence.
hmm çokmuş ben bu kadar çok olduğunu düşünmemiştim ,yapıcam kaptanım spora gidip geleyim söz valla yapıcam
abartılı be kuşum 1 tane olsaydı iyiydi de 3 tane fena. 1 tanesi 250 kaloriymiş püsküüt söylemişti
fatoşum ben tombul tombul seviyodum kız onları.allahtan kızım da eşimde sevmiyo sarmayı dolmayı ki çok nadir yapıyom iyi oluyo
maşşallahın var fatoşum allah nazarlardan saklasın
yerim seniii bebişim süper olmuş bu sözcükler
bende 4 te uyudum canım sabahta 7:45 te kalkıyorum acayip uykum var ama 1 kere uyandım mı bidaha zor uyuyorum.hele gün içi uyumam için ancak hasta olmam lazım
kardeşimle biraz telefonda konuştuk azcık canım sıkıldı sabaha kadar kafamda kurdum :) ve sonuç sabaha kadar oturdum ,yattım uyudum sonra ve 1:30 da uyandım
Sağol fatoş ablamm ddesteğin içinnn çok sağoll..elimden geleni yapacam bundan sonraa...özellikle akşamları dikkate ve spora devam, geçersin bence bu hafta da kaçamağın yok yani, bikaç sarmadan başkahalledersin inşallahh
Aynenn öyle yaa spor insana gençlik güzellik fit vücut katıyo bayılıyorumm
Çok geç uyumuşun medii tabi git yat kız yazık, biraz daha düzenli uykun olsa iyiydiii...ne kabusuu, kafana bi şey mi taktın öylee??
Günaydınnn kuşumminşallah kaloriler bizden uzak olsun artık yaa
ben de eliptik bisikletin tepesinde okuyorum kitap, dün bi tane bitirdim hatta. tavsiye ederim, alıştıktan sonra başın falan da dönmüyor. ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?