tünaydınlaaarr güzel bayanlarr :)
nasılsınız iyisinizdir umarım :) öpüyorum hepinizi
şimdi bitki çayı içiyorum . :)
haşlanmış yumurta ve bir dilim peynir kahvaltım :)
görüşürüz öptümm :) <3
Harika olur canı snein için 3-4 aydan sonra vücudunun şeklini beğenip dah ada gaza gelirsinn
Dökülüyoz dökülüyoz bu ara yaaaama yüzme iiy olmuş harika suyumuz da güzell ama az yemeliyiz yaaa
marul, elma, süt bunlar çok güzel mesela. kilo yapmıyor. onlara odaklanyüzme süper olmuş, kursuna mı gidiosun; yoksa serbest mi yüzüosunuz?
menün de güzel ayrıca.
kahvaltın güzel canım.
ya bakın ne gördümmmm:
x 1 Adet Sigara Böreği / Börek (Peynirli) • (Alınan Kalori)180 kcal
x 1 Adet Sigara Böreği / Börek (Kıymalı) • (Alınan Kalori)200 kcal
x 1 Adet Puf Böreği / Börek (Peynirli) • (Alınan Kalori)220 kcal
x 1 Dilim Patatesli Tepsi Böreği / Börek • (Alınan Kalori)250 kcal
x 1 Adet Puf Böreği / Börek (Kıymalı) • (Alınan Kalori)250 kcal
su böreği daha da kalorili.
Aman Allah'ımmmmmmmmmmmmm
o masum ufak sigara böreği, 2 ısırıkta biten patatesli börek neymiş yaaaaaaaaaa
yedim mi 3-4 dilim yerim en az.
çok kötü yaw. bari porsiyonu 200-300 olsaydı. dilimi diyor yahuu
canım senin vücudunun yağsız ağırlığı kaç kg . benimki 44 kg boyum 1.56 ,sanırım senin boyunda bu civardaydı diye hatırlıyorum. belkide gidicek yağ kalmamış artık su ve kaslara doğru mu gidiyor ki ondan veremedim diyorsun ki olabilir artık gidicek yer kalmayınca vücut sıkılaşıyordurmerhabalar arkadaşlarr
bu sabah tartıldım. 46.8kaç gündür şişkinlik var umarım onun etkisi de vardır. yoksa bu hafta 100 gr cık gitmiş. yarın sabah girebilirsem nete, sabahki kilomu söylerim. giremezsem artık 46.8 yazılır.
hele bugün hepten minimum yememiz lazım. sabah ve öğlen kefir içtim, arada 1 avuç leblebi. şimdilik güzel atlattığımı düşünüorum, devamı için de direniorum
1,65 falan ya etek falan giyince ben abest durmuyor bacaklarım ince göbeğim var ve kise tahmin bile edemyor 90 kilo falan olduğumu yani zayıfladıkça eminim ince gözükürüm ama mayısa kada inebildiğim kadar inmeliyiiiim :)
tünaydınlaaarr güzel bayanlarr :)
nasılsınız iyisinizdir umarım :) öpüyorum hepinizi
şimdi bitki çayı içiyorum . :)
haşlanmış yumurta ve bir dilim peynir kahvaltım :)
görüşürüz öptümm :) <3
hmm çokmuş ben bu kadar çok olduğunu düşünmemiştim ,
kardeşimle biraz telefonda konuştuk azcık canım sıkıldı sabaha kadar kafamda kurdum :) ve sonuç sabaha kadar oturdum ,yattım uyudum sonra ve 1:30 da uyandım
maşallah canım. ben yürürken ayaklarım dolanır diye korkuyorumdenemek lazım tabi bende müzik yükledim epey mp4 e ama daha yürümek nasıp olmadı
hilalcim kesinnlkle az yemeliyiz
sende sporunu artırman lazım ınsan evde otur otur daha çok kg alıyor hemsen gençsin daha çok spor yapıp bizi(30+ üstünü) motive etmen lazım sana da bu yakşırr
elma hemen kan şekerimi yükselltip acıktırdığı için tüketmıyorum meyve grubu içinde ki fruktoz bunyemi altüst ediyor
süt de içemıyorum genelde süt grubundan lor peyniri yağsız ve yoğurt yiyebiliyorum bide becerebilrsem kefiride eklıycem
kursa gitmıyorum olimpik yuzme havuzu var burda ona uyelik yaptırdım gidip geliyorum kurs işini başda düşündüm ama çok masraflı kendim hergün yüze yüze ınternetten sitelere baka baka arada da antrennörlerden yardım ala ala baya bi geliştirdim
başlarda çok zor gelıyordu giyin git duş al yüz tekrar duş al giyin pestil gibi geliyorudm eve ama bunyem alıştı artık gitmediğimde asıl rahatsz oluyorum
bide burda kadınlara 2 gün ücretsiz kadınlar ona daha çok gelıyor malum erkek de olmayınca daha rahat yüzüluyor diye
yani devlet aslında obeziteye savaş için düzenledikleri politikaları ben çok beyenıyorum aerobik kapalı spor salonunda bayanlara haftada 3 günn ücretsiz işte havuz 2 gün ücretsiz eedaha ne dimi bi tek iş popuyu kaldırıp gitmekte
onu da yapalım dimi artık
lethemcim bide kuru patlıcan dolmasına baksana kaç kaloriymiş
250 kalori mi dediniz ben mi yanlış gördümmmm
un şeker soslar kremalar vb girince iş değişiyor neyazııki
kg verene kadar ağzımıza koymadan yapabilsek illa arada kaçırıyoruz
rakibem kardeşimle çok samimiyiz 4 yaş olmasına rağmen arkadaş gibiyiz ama bazen ablası olduğumu unutup bana kankasını fırçalar gibi kelimeler telaffüz ediyor, bende çok sinirlendim zaten regl dönemininde stresi var arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşunca dikkat et ben ablanım bunu unutma deyince küstü ,çok seviyorum oda beni seviyor ama artık 24 yaşındasın evleniceksin hala kafa kafa espiriler yapyorsun dedim dalga geçer gibi ondan çok agresiftim ve gece uyuyamadım
Aynen ya ben de öğlen kuru fasulye yedim en son öyle kaldı sonra adliyeye falan gittim..derken başka bi şey yemedim, akşam da çorba ton balıklı salata düşünüyorum, veee sporrrr
Hadi bakalım 1 ayda sen var ya istesen 10 kiloya yakın verirsin bak fatoyaaa
Tünaydın tatlımm güzel kahvaltı, toplancaz hep beraber güzel bayan hadi bakalım
Tahmin ettim bi sorun olduğunu, ama canın sıkılmasın her zman içini ferah tutmaya çalış ki güzel şeyler olsunn
Az yemeliyiz esraaabundan sonra kontrolleri artıralım birbirimizi sürekli cıslayalım...ya benim aslında sporlarım meşhurdur grup bilir bu ara psikolojik dengesizliklerimden oldu saldım bu hafta ama toparlarım hemennn..hatta ben çoğu zmaan o sporlar sayesnde verdim zaten kilo
Kızlarrr Zaferime çok sakin davranıyorum 2 gündür kızdığımda da sevindiğimde de..çünkü biraz heves kırmak diye bi şey olduğunu öğretmeye çalışıyorum ona, bana nasıl ilgili davraıyor görseniz ya hep işe yarar mı bu taktikBenim size konuştuğuma bakmayın, çok severim dayanamam ama gerektiğinde de sıkı tutmak lazım tabii tatlı dilli ki nasıl, allah bozmasın ben de çok abartmadan soğuk duruyorum gerektiğinde karşılık veriyorum sadece falan...şirinlik yapmıyorum çok, sakinlik istiyor vücudum biraz yaa..çok yorulduk valla.. ama tutmuş bana demin saç düzleştirici almış internetten, ne zmandır yenisini alcam diyodum bi alnmadım, o almış, hey Allahım ya dedim, teşekkür ettim tabi ki ama şunu da demeyi ihmal etmedim, "bak gene istediğin oldu" dedi bana güldü, "mutlu ol sen"dedi, ben de "sen benim başka isteklerimi yap ben zaten mutlu olurum merak etme,maddi şeyler o kadar önemli değil"dedim. Öyle yani, o da yaparız yaparız hallederiz dedi Artık zamanla kafasına vuraa vuraaa paylaşmak istedim kızlar...
bu erkekler hep aynı
Aynen ya ben de öğlen kuru fasulye yedim en son öyle kaldı sonra adliyeye falan gittim..derken başka bi şey yemedim, akşam da çorba ton balıklı salata düşünüyorum, veee sporrrr
Tahmin ettim bi sorun olduğunu, ama canın sıkılmasın her zman içini ferah tutmaya çalış ki güzel şeyler olsunn
Az yemeliyiz esraaabundan sonra kontrolleri artıralım birbirimizi sürekli cıslayalım...ya benim aslında sporlarım meşhurdur grup bilir bu ara psikolojik dengesizliklerimden oldu saldım bu hafta ama toparlarım hemennn..hatta ben çoğu zmaan o sporlar sayesnde verdim zaten kilo
Kızlarrr Zaferime çok sakin davranıyorum 2 gündür kızdığımda da sevindiğimde de..çünkü biraz heves kırmak diye bi şey olduğunu öğretmeye çalışıyorum ona, bana nasıl ilgili davraıyor görseniz ya hep işe yarar mı bu taktikBenim size konuştuğuma bakmayın, çok severim dayanamam ama gerektiğinde de sıkı tutmak lazım tabii tatlı dilli ki nasıl, Allah bozmasın ben de çok abartmadan soğuk duruyorum gerektiğinde karşılık veriyorum sadece falan...şirinlik yapmıyorum çok, sakinlik istiyor vücudum biraz yaa..çok yorulduk valla.. ama tutmuş bana demin saç düzleştirici almış internetten, ne zmandır yenisini alcam diyodum bi almadım, o almış, hey Allahım ya dedim, teşekkür ettim tabi ki ama şunu da demeyi ihmal etmedim, "bak gene istediğin oldu" dedi bana güldü, "mutlu ol sen"dedi, ben de "sen benim başka isteklerimi yap ben zaten mutlu olurum merak etme,maddi şeyler o kadar önemli değil"dedim. Öyle yani, o da yaparız yaparız hallederiz dedi Artık zamanla kafasına vuraa vuraaa paylaşmak istedim kızlar...
rakibem kardeşimle çok samimiyiz 4 yaş olmasına rağmen arkadaş gibiyiz ama bazen ablası olduğumu unutup bana kankasını fırçalar gibi kelimeler telaffüz ediyor, bende çok sinirlendim zaten regl dönemininde stresi var arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşunca dikkat et ben ablanım bunu unutma deyince küstü ,çok seviyorum oda beni seviyor ama artık 24 yaşındasın evleniceksin hala kafa kafa espiriler yapyorsun dedim dalga geçer gibi ondan çok agresiftim ve gece uyuyamadım
bu erkekler hep aynıhem kendi alıyor sonrada istediğin oldu ne istiyorsun tripleri kesesine bereket güle güle kullan canım. biz kadınlar çok hassasız tek iyi olsunlar bizi üzmesinler değil mi tek kuruşluk bir gösteri bile istemeyiz ,benim eşimde öyledir ,birşey alacagız çok pahalıdır ama alır ben istedim diye sağolsun, hani derim gerek yokmuydu acaba bu kadar masrafa derim sen mutlu ol yeter her istediğini yapıyorum işte der
sağol bebişim.biraz önce hem yürüyüşümü yaptım.hem internet kafeye gittim.cd okuyucusu bozukmuş.bikaç güne tamir olur yaparız dedi.mart 25 ten sonra bende leslie ye başlıycam inşallahevet, eşimle ben kamudayız. bizim için ayın 15'i, dananın kuyruğunun koptuğu andır. halledemezsen bende cd'si var cicim, kopyalatıp yollarım sana. bulamazsan haberim olsun.
sevindim cospikinle (babamın lafıdır.sevgili demektir.) aranızın güzel olmasına tatlım.erkekler malesef bayanlar gibi düşünemiyo.istediğini yaptım oldu bitti diye düşünüyolar.istenenin altındaki mesajı göremiyolar malesef
Kızlarrr Zaferime çok sakin davranıyorum 2 gündür kızdığımda da sevindiğimde de..çünkü biraz heves kırmak diye bi şey olduğunu öğretmeye çalışıyorum ona, bana nasıl ilgili davraıyor görseniz ya hep işe yarar mı bu taktikBenim size konuştuğuma bakmayın, çok severim dayanamam ama gerektiğinde de sıkı tutmak lazım tabii tatlı dilli ki nasıl, Allah bozmasın ben de çok abartmadan soğuk duruyorum gerektiğinde karşılık veriyorum sadece falan...şirinlik yapmıyorum çok, sakinlik istiyor vücudum biraz yaa..çok yorulduk valla.. ama tutmuş bana demin saç düzleştirici almış internetten, ne zmandır yenisini alcam diyodum bi almadım, o almış, hey Allahım ya dedim, teşekkür ettim tabi ki ama şunu da demeyi ihmal etmedim, "bak gene istediğin oldu" dedi bana güldü, "mutlu ol sen"dedi, ben de "sen benim başka isteklerimi yap ben zaten mutlu olurum merak etme,maddi şeyler o kadar önemli değil"dedim. Öyle yani, o da yaparız yaparız hallederiz dedi Artık zamanla kafasına vuraa vuraaa paylaşmak istedim kızlar...
regldendir canım.bende olmak üzereyim eşimi yiyorum nerdeyse her lafı batıyorakibem kardeşimle çok samimiyiz 4 yaş olmasına rağmen arkadaş gibiyiz ama bazen ablası olduğumu unutup bana kankasını fırçalar gibi kelimeler telaffüz ediyor, bende çok sinirlendim zaten regl dönemininde stresi var arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşunca dikkat et ben ablanım bunu unutma deyince küstü ,çok seviyorum oda beni seviyor ama artık 24 yaşındasın evleniceksin hala kafa kafa espiriler yapyorsun dedim dalga geçer gibi ondan çok agresiftim ve gece uyuyamadım
bu erkekler hep aynıhem kendi alıyor sonrada istediğin oldu ne istiyorsun tripleri kesesine bereket güle güle kullan canım. biz kadınlar çok hassasız tek iyi olsunlar bizi üzmesinler değil mi tek kuruşluk bir gösteri bile istemeyiz ,benim eşimde öyledir ,birşey alacagız çok pahalıdır ama alır ben istedim diye sağolsun, hani derim gerek yokmuydu acaba bu kadar masrafa derim sen mutlu ol yeter her istediğini yapıyorum işte der
kelebeğim aslında niyeti kötü değil ,erkek kardeşim ünv okuyor ben para gönderdim, bana gönderme abla dedi ki kardeşim babamdan isteme liminitini doldurmuş ve mecburen benden istedi bende gönderdim, bana diyor lütfen gönderme çok harcıyor sonra biz sana ödüyoruz diyince kafam attı ,geçen seneden de 300 tl vermiştim onuda ödemedi ögrenci cocuk para demekki lazım dedim ki duyduğuma göre o da nişanlısının kredi kartının borcunu ödemek için ona yardımcı oluyormuş,ögrenci olduğunu bilerek babamdan 700 tl almış bu ay kira vs geçtim çok para harcıyor diyorlar erkek çocuğu paraya ihtiyacı varsa göndericem ne yapsaydım dedim. işte böyle ,yani babamın ödeyeceği parayabiz ödüyoruz diyip bana verme bir daha keşke vermeseydin tarzı trip atıyo bende çok sinirlendim
Anladım mediii..ama bazen çocuklaşıyoruz biz de baimle öyleyiz, ben de bazen unutup haddimi aşıyorum hatırlatıyor ben de tamam diyorumbizim de aramızda 3 yaş var ama şükür arkadaş gibiyiz canım abimm ama espri yapmasına falan da kızma tabi dozunu aşmadıkça, sonuçta hayat gülmeden geçmiyorr..belki başka bi şeye sıkkındın falan onun ciddi olmasını bekledin olmadı o ayrı..ablasın sen kızarsın da seversin de anlar o da
valla reglden mi bilmem gözüm dönüyor ilknurcum ,bazen hatta kendim farkediyorum stop diyorum ama elimde değil ,resmen patlıcam bomba gibyimsağol bebişim.biraz önce hem yürüyüşümü yaptım.hem internet kafeye gittim.cd okuyucusu bozukmuş.bikaç güne tamir olur yaparız dedi.mart 25 ten sonra bende leslie ye başlıycam inşallah
sevindim cospikinle (babamın lafıdır.sevgili demektir.) aranızın güzel olmasına tatlım.erkekler malesef bayanlar gibi düşünemiyo.istediğini yaptım oldu bitti diye düşünüyolar.istenenin altındaki mesajı göremiyolar malesef
regldendir canım.bende olmak üzereyim eşimi yiyorum nerdeyse her lafı batıyo
katılıyorum tatlım.senin eşin yine iyiymiş.ben 3 senedir bi nergis çiçeği istiyorum hala yok.öyle pahalıda değil ki ucuz ama her sene aynı bahaneyle geri dönüyo.mevsimi gelmemişmiş...
kelebeğim aslında niyeti kötü değil ,erkek kardeşim ünv okuyor ben para gönderdim, bana gönderme abla dedi ki kardeşim babamdan isteme liminitini doldurmuş ve mecburen benden istedi bende gönderdim, bana diyor lütfen gönderme çok harcıyor sonra biz sana ödüyoruz diyince kafam attı ,geçen seneden de 300 tl vermiştim onuda ödemedi ögrenci cocuk para demekki lazım dedim ki duyduğuma göre o da nişanlısının kredi kartının borcunu ödemek için ona yardımcı oluyormuş,ögrenci olduğunu bilerek babamdan 700 tl almış bu ay kira vs geçtim çok para harcıyor diyorlar erkek çocuğu paraya ihtiyacı varsa göndericem ne yapsaydım dedim. işte böyle ,yani babamın ödeyeceği parayabiz ödüyoruz diyip bana verme bir daha keşke vermeseydin tarzı trip atıyo bende çok sinirlendimvalla reglden mi bilmem gözüm dönüyor ilknurcum ,bazen hatta kendim farkediyorum stop diyorum ama elimde değil ,resmen patlıcam bomba gibyim
sağol bebişim.biraz önce hem yürüyüşümü yaptım.hem internet kafeye gittim.cd okuyucusu bozukmuş.bikaç güne tamir olur yaparız dedi.mart 25 ten sonra bende leslie ye başlıycam inşallah
regldendir canım.bende olmak üzereyim eşimi yiyorum nerdeyse her lafı batıyo
katılıyorum tatlım.senin eşin yine iyiymiş.ben 3 senedir bi nergis çiçeği istiyorum hala yok.öyle pahalıda değil ki ucuz ama her sene aynı bahaneyle geri dönüyo.mevsimi gelmemişmiş...
kelebeğim aslında niyeti kötü değil ,erkek kardeşim ünv okuyor ben para gönderdim, bana gönderme abla dedi ki kardeşim babamdan isteme liminitini doldurmuş ve mecburen benden istedi bende gönderdim, bana diyor lütfen gönderme çok harcıyor sonra biz sana ödüyoruz diyince kafam attı ,geçen seneden de 300 tl vermiştim onuda ödemedi ögrenci cocuk para demekki lazım dedim ki duyduğuma göre o da nişanlısının kredi kartının borcunu ödemek için ona yardımcı oluyormuş,ögrenci olduğunu bilerek babamdan 700 tl almış bu ay kira vs geçtim çok para harcıyor diyorlar erkek çocuğu paraya ihtiyacı varsa göndericem ne yapsaydım dedim. işte böyle ,yani babamın ödeyeceği parayabiz ödüyoruz diyip bana verme bir daha keşke vermeseydin tarzı trip atıyo bende çok sinirlendim
valla reglden mi bilmem gözüm dönüyor ilknurcum ,bazen hatta kendim farkediyorum stop diyorum ama elimde değil ,resmen patlıcam bomba gibyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?