Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar iyi akşamlar akşam menümde değişklik oldu
akşam mercimek yemeği ve yoğurt yedim
bakalım günü kaçamaksız atlattım yarın sonuçları görcez
gerçi ben kg bildirip bildireyeceğime dair bana net bi açıklama burn yapmadı

kend fikrimce artık listeye girme vaktin geldi paylaşımın gayet iyi çünkü...sen zaten her halükarda kilonu bildir en azından ben biliyim kız

Menü:
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)66 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağ (37 kcal)37 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal)169 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal)368 kcal
1.00 x 1 Dilim Beyaz Ekmek (90 kcal)90 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal)85 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Şehriye Çorbası (115 kcal)230 kcal
0.50 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (95 kcal)48 kcal
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekerli) (66 kcal)66 kcal
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
Alınan Kalori Toplamı1372 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)350 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (350 kcal)88 kcal
Yakılan Kalori Toplamı438 kcal

Bugün iyiydim keşke hergün böyle olaydım Su:+ Spor:+ maşşallaahhh :nazar

kuru patlıcan da baya kaloriymiş, aslında normal ama insan daha azdır diye düşünüyor. sebze yani
ben de akşam etli bamya yedim, o da 250 kalori civarıymış. ama napayım, karnım doydu en azından bir daha bir şey yemedim:44:

yağsız ağırlık nasıl ölçülüyor ki??:44:
boyum 1.56 yoktur bence. birkaç cm daha kısa olabilir..
hiç bilemedim canım yaa, sıkılaşsam ne güzel olur :) bu kiloda da zayıf görünürdüm..

1 haşlanmış patates 100 kaloriymiş, ben 2 taneyle yeşillikli bir salata yapıp yiyeyim. ekmeksiz
çayda içerim şekersiz ,bugünüde atlatırsam inşalah kg vericem gramda olsa

off kafayı yicemm ha herşey ne kadar kaloriymiş

su:+
spor:-

malesef dans yapamadım, oturdum yemek yaptım

herkese iyi gecelerr

merhaba çıtırlar.
sabahı yazmıştım. öğlen bişy yiyemedim atıştırdım bişyler. akşm çok küçük porsiyon zeytinyağlı tabağı yedim küçücüktü. aralarda bitki çayı yeşil cay içtim
bugün
SU --

SPOR -- ne yazıkki haftya sonuda misafir var ne halt yicm bilmiyorum

inşallah canım ben ikizler burcuyum aslında hemen parlamam ama bu konularda çok dolmuşum sanırım dünde patlayıverdim

inşallah canım regl bir haftadır sürüyor ,dünden beri başladı sanırım artmaya , bakalım daha kaç gün sürücek ,

rakibem çok iyi özellikle yakılan kaloriye bakınca gün içinde aldığın kalori çok iyi geldi bana.

canım boyunu bilmen gerekiyor öncelikle daha sonra googleye ideal kg hesaplama diyince birkaç site çıkıyor orda otomatik yağsız vücut agırlığın çıkıyor, benim boy 1.56 bana 44kg çıktı o zaman sende bir ölç bakalım ne kadarmış ,gerçeklik payı belki yoktur ama :) bilemedim kg az ve nereden gidicek eger gidicek yer yoksa ya da azaldıysa diye merak ettim şimdi

canlar bu hafta benim için vasattı resmen. kaçamaklarla dolu sporsuz bir hafta geçirdim az yemeye çalıştım sadece ama 1 kilo daha vermişim çok sevindim :)

bişey sormalıyım canlarım . ben şimdi tartıldım bir kilo vermişim ya bu hafta regl haftamdı bitmek üzere onunla alakalı bir vermemidir bu acaba ? bilgisi olan varmı yani kilo değildirde sudur belki bilemedim ki

canımmm.. sende benim gibi olmuşsun belliki ama tedirginliğe kapılıp daha fazla bırakma lütfen yapma bunu.hedefe ulaşmak için azim şart biliyosun .spor yapmasanda yediklerine dikkat et

gunaydın kızlar bugun sabah ecabaatta gideceğim için erkenden yazayım istedim akşama kadar fırsatım olmayacak
öncelikle heppimizin kadınlargününü kutlu olsun mutlkla huzurlu şiddetsiz seneler geçirmek dileği ile
takımda olup olmadığğımı bılmıyorum ama genede kg bildirimnde bulunayım
başlangıç kg 77
şuanki kg 76
hepnizi öpüyorum görüşürüz

bişey sormalıyım canlarım . ben şimdi tartıldım bir kilo vermişim ya bu hafta regl haftamdı bitmek üzere onunla alakalı bir vermemidir bu acaba ? bilgisi olan varmı yani kilo değildirde sudur belki bilemedim ki
normalde regl başlangıcı ve sonunda kg fazlası olur, ben sanmıyorum açıkcası regl sonrası su kaybının olduğunu ,vermişsindir canım

tebrikler

bildir bebişim katılımın güzel senin menü su spor mesaj durumun iyi tahminimce bu hafta listede olursun.tabi kaptanım daha iyi bilir
benimde yarın misafirim gelecek.bugün bütüngün ev işleriyle haşır neşir olurum herhalde
canım süper kilo verimi olmuş.regl döneminde yemek işine dikkat edersen kilo verimi daha hızlı oluyo ve daha çok yağdan gidiyo.tabi sporla birlikte desteklersen daha kalıcı olur

harikasın canım tebrikler

yapılabilecek sağlıklı sebze yemeği tarifi verebilecek olan var mı pek bilmiyorumda canlarım

sebze yemeği konusunda bütün yemeklerin ana başlangıcı soğan salça yağ kavur.ne yapacaksan at tencereye suyunu tuzunu baharatını koy o kadar.tek yapman gereken farklılık yağını az kullanmam benim.şekil böyle yani.benim kapuska (lahana yemeği) favorimdir.içine biraz kıyma veya tavuk veya et parçası atarsan o da protein desteğin olur.kaslarının sağlığı için protein önemli.bi arkadaş demişti diyetisyene giden, hergün mutlaka protein alman lazım et tavuk kıyma yemeklere karıştır yada kahvaltıda 1 yumurtayla protein al diye.tabi abartmamak kaydıyla

günaydın ayyıldızım.yarın misafirim gelecek güzel tariflerin var mı yapılabilecek. hafif bişeyler mesela hem diyete uysun hem misafire
hem ye hem kilo alma nasıl olcaksa :26::26:

kg bildirimi , 61.5 kg
kaptanım ben uykusuzum ve wc cıkamadım.öğlen tekrar tartılacagım eger gelemezsem bunu dikkate alırsınız,dün turşu filanda epey kaçırdım ,inşallah su toplamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…