Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

süpersinnnnn ne diyebilirim, harika bir sonuç darısı bana inşallah , benim yolum daha uzun 61 in bile altına inemedim

inersin bitanem senin problemin vardı çocuklar falan hasta oldu normal yani şuandaki durumun.hiç takma kafana bende bu hafta çok kaçırdım özellikle akşam yemeği yemedim tartı öncesi diye midem guruldadıkça suya dadandım.gece kzım biraz ateşlendi bi de onunla uğraştım.şükür ağır bişeyi yok.yani seni anlayabiliyorum.yaz geliyo artık haftaya daha iyi istiyorum seni ona göre enaz 500 gram diyorum tamam mı tatlım

bildirimlerimi yaptıktan sonra herkese günaydınn kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumm :)

berenvildan: 60.500/59.900/600/%1
sanırım böyleydi.

günaydın günaydın, süpersin süperr.
dün sen de artı çıkmıştın galiba tartıda, benim gibi. ben de bugün eksiye indim çok şükür, az da olsa bana yeter şimdilik.

elosa'nın mutfağıydı galiba, burda öyle bi başlık var. resimli kendi yaptığı yemekleri, tatlıları yazmış. resimlerini eklemiş yaparken. haftasonu ben de oradan sütlü nuriye ve sultan lokumu tatlılarını yapıcam. topiği tavsiye ederim cicim.

kg bildirimi , 61.5 kg
kaptanım ben uykusuzum ve wc cıkamadım.öğlen tekrar tartılacagım eger gelemezsem bunu dikkate alırsınız,dün turşu filanda epey kaçırdım ,inşallah su toplamıştır

benim de bağırsaklarım çalışmıyor bu sabah ama olsun, yine de inmişiz ya o yeter ayyıldızım. sen 61.5-62'y'i kıramıodun, ben de 64.5-65. şimdi 100-200 gram bile olsa kırdık ya, gerisi gelir

maşallah. 1kg az değil. bunun ödülü olarak bol bol gez. evet, emekçi tüm kadınların, kadınlar günü kutlu olsun

bişey sormalıyım canlarım . ben şimdi tartıldım bir kilo vermişim ya bu hafta regl haftamdı bitmek üzere onunla alakalı bir vermemidir bu acaba ? bilgisi olan varmı yani kilo değildirde sudur belki bilemedim ki

ne kadarının su, ne kadarının yağ olduğunu ancak ölçüm aletleri bilir. ama sağlıklı beslenip spor yaparak verdiysen, o zaten yağdır. ama sağlıksız beslenerek, atıorum günde sadece 1 hamburger, 1 çikolata yiyerek de zayıflayan vardır, onunkisi yağdan kayıp olmaz. ama düzenli beslendiğini düşünüorum senin, o yüzden çoğunluğu belki de tamamı yağdır

şu sultan lokumunu merak ediyodum bende bi bakayım sağol bebişim

Dünkü menüm iyiydi ama haftayı toparlayamadım rakibem ne yazık ki fena artıydım sabah yazmaya utanıyorum

canımmm.. sende benim gibi olmuşsun belliki ama tedirginliğe kapılıp daha fazla bırakma lütfen yapma bunu.hedefe ulaşmak için azim şart biliyosun .spor yapmasanda yediklerine dikkat et

Azim şart tabi ki bırakır mıyım hiçç kaldığım yerden devam ama bu hafta sakata gittiii..aksine yediklerim tam olmasa da spora dikkat etmeliyim ben ,beni kurtaran hep oydu

berenvildan: 60.500/59.900/600/%1
sanırım böyleydi.

Harikaaaaa

hepimizin kadınlar günü kutlu olsun

Sağoll kuşum, herkesin kadınlar günü kutlu olsunn

geçen hafta ben sana tüyolarını sormuştum ya, spor bi de akşam yemiorum pek demiştin. işte ben de seni örnek alarak bu hafta pek yemedim akşamları, yemekten sonra. bu hafta snein yeterince stresli geçmişti, annen gelsin rahatlarsın, o sana güzel güzel sebze yemekleri de yapar
destina_88 ( 64,7/ 64,4 / 0,3 / % 0,46 )

mahveyledim grubun ortalamayı affola...

Kelebek.hill(62.7/63.4/-0.7/-%1.11)

üzülme. taa, nerelerden düştün bu kilolara, haftaya bi bakmışsın 1 kg vermişsin, o zaman senden mutlusu olmaz. bak ben 2-3 haftadır aynı kiloda takılıp kalmıştım, daha yeni verebildim, o da azıcık. atlatırsın bu hafta.

günaydın fıstıklar yüzdeleri de hasaplasak ii olacak

***6.TAKIM 299. ETAP***

fatos0808(87,8//%)
ayyildizim (61,7/61,5/0,2/%0,32)
bur50 (65,1/64,7/0,4/%0,61)
berenvildan(60,5/59,9/0,6/%0,99)
kelebek.hill(62,7//%)
destina_88(64,7//)
lethem(46,9//%)
melikea(91,5/91,0/0,5/%0,55)
tubish(75,7//%)
degua(77/76/1/%0,65)Yeni üye(2008 de mezun olmuş)Kilo 2'ye bölündü.Hedef kilo?
mahurbeste(84,2/81,2/3/%1,78)Yeni üye.Kilosu 2'bölündü.Hedef kilo 60.
6. TAKIM ORTALAMA=%

mahveyledim grubun ortalamayı affola...

Kelebek.hill(62.7/63.4/-0.7/-%1.11)

canım bu hafta hem sporunu yapamadım hemde yemene dikkat edemedin ondandır.üzme kendini amaaa bi ceza mı verse ki ne yapsak. bak moral bozukluğu sana iyi gelmiyo.moralini düşük tutma tamam mııı
neyse kızlar ben kaçar çok işim var çooookkkk

kıs nettin sen kelebkkk

ceza olarak destina ve kendini listeye ekle bakiiimmmmmmmmmm

daha asıl cezayı düşünmedim bu ön ceza:44:

Yaa senin için çok sevindim özlemcimmm, tüyoları san averip ben uygulamadım bu hafta ama tabi ki de önümüzdeki haftalar böyle olmucakkk.. akşam cidden çok etkiliyo aynen devam ediyoruz o zman sağoll tatlışş

***6.TAKIM 299. ETAP***

fatos0808(87,8//%)
ayyildizim (61,7/61,5/0,2/%0,32)
bur50 (65,1/64,7/0,4/%0,61)
berenvildan(60,5/59,9/0,6/%0,99)
kelebek.hill(62.7/63.4/-0.7/-%1.11)
destina_88(64,7/64,4/0,3/%0,46)
lethem(46,9//%)
melikea(91,5/91,0/0,5/%0,55)
tubish(75,7//%)
degua(77/76/1/%0,65)Yeni üye(2008 de mezun olmuş)Kilo 2'ye bölündü.Hedef kilo?
mahurbeste(84,2/81,2/3/%1,78)Yeni üye.Kilosu 2'bölündü.Hedef kilo 60.
6. TAKIM ORTALAMA=%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…