Kızlar merhaba. Ya pazarlamacı gibi bütün grupları dolaşıyorum.
Önceden (Yani 1.5 sene önce falan) 5. takımdaydım ve mezun oldum. Tekrar bir gruba girmek istiyorum. Katılmak isteyenler topiğine yazdım ama geri dönüş olmadı. Sizin takımda yer var mı acaba bana kadar
canım sen boy kilo bildirimini yaz tanıt kendini.kaptanımız gelince değerlendirir ve ona göre sana döneriz.ben bildiğim kadarıyla 1 kişilik yerimiz olabilir ama emin değilim
benim arkadaşlarımdan yapanlar vardı gerçekten kg verdiler ama sürekli yapılmıyor bu ,haftada 1-2 sefer diye biliyorum araştırıp bende yapayım dedim. hatta aşurelik buğdayı haşladım nohutta duruyor dolapta ama 1 hafta geçti tekrar yapmam lazım. hiç denemedim ,haşlamayla kaldım sadecekızlar ben pazartesi ayran detoksuna başlamak istiyorum içinizde deneyenler varmıydı sanki öyle bir şey hatırlıyorum sonuç alabildiniz mi?
benim arkadaşlarımdan yapanlar vardı gerçekten kg verdiler ama sürekli yapılmıyor bu ,haftada 1-2 sefer diye biliyorum araştırıp bende yapayım dedim. hatta aşurelik buğdayı haşladım nohutta duruyor dolapta ama 1 hafta geçti tekrar yapmam lazım. hiç denemedim ,haşlamayla kaldım sadece
o zaman katıl bizeBoy: 1.58
Kilo: 58
Hedef: 50
Amaç: Zayıflamak
Sebep: Sağlıklı yaşam konusunda radikal kararlar aldım
Paylaşım konusunda sorunsuz bir grup üyesiyimdir
ekledim listeyi artıkben uyudum geldim 61.4 ,kaptanım.
pazartesi 61.8 dim 400 gr vermişim ,bağırsak sorunu yaşıyorum 3 gündür farkındayım muz ,patates paff
Ozaman sizinle yapacağım diyeti paylaşmak isterim.
Dün spor hocam verdi. Aynısı olmak zorunda değil kendine uyarlayabilirsin dedi.
Belki size de yardımcı olur.
Eki Görüntüle 651618
afiyet olsun canım ortalama kaç kalorilik bir diyet listesi bu?
fuliascım
biraz kendini tanıtırmısın
yaş iş
birdemesajın başlık kısmına mesaj sayımızı yazıyoruz
o günkü kaçıncı mesaj olduğunu
gün sonunda başlığa menü su spor
yazıp
o günkü menümüzü içtiğimiz su miktarını
yaptığımız sporu yazıyoruz
buna göre ertesi gün değerlendirme yapıp +- veriyoruz
2 lt su+
yarım saat spor+ olcak şekilde
bu değerlendirmeyi takım üyeleri sırayla yapıyor
listeiçin teşekkürler bu arada
normalde regl başlangıcı ve sonunda kg fazlası olur, ben sanmıyorum açıkcası regl sonrası su kaybının olduğunu ,vermişsindir canım
tebrikler
bildir bebişim katılımın güzel senin menü su spor mesaj durumun iyi tahminimce bu hafta listede olursun.tabi kaptanım daha iyi bilir
benimde yarın misafirim gelecek.bugün bütüngün ev işleriyle haşır neşir olurum herhalde
canım süper kilo verimi olmuş.regl döneminde yemek işine dikkat edersen kilo verimi daha hızlı oluyo ve daha çok yağdan gidiyo.tabi sporla birlikte desteklersen daha kalıcı olur
harikasın canım tebrikler
evet mantıklı canım öyle yapayımsebze yemeği konusunda bütün yemeklerin ana başlangıcı soğan salça yağ kavur.ne yapacaksan at tencereye suyunu tuzunu baharatını koy o kadar.tek yapman gereken farklılık yağını az kullanmam benim.şekil böyle yani.benim kapuska (lahana yemeği) favorimdir.içine biraz kıyma veya tavuk veya et parçası atarsan o da protein desteğin olur.kaslarının sağlığı için protein önemli.bi arkadaş demişti diyetisyene giden, hergün mutlaka protein alman lazım et tavuk kıyma yemeklere karıştır yada kahvaltıda 1 yumurtayla protein al diye.tabi abartmamak kaydıyla
maşallah. 1kg az değil. bunun ödülü olarak bol bol gez. evet, emekçi tüm kadınların, kadınlar günü kutlu olsun
ne kadarının su, ne kadarının yağ olduğunu ancak ölçüm aletleri bilir. ama sağlıklı beslenip spor yaparak verdiysen, o zaten yağdır. ama sağlıksız beslenerek, atıorum günde sadece 1 hamburger, 1 çikolata yiyerek de zayıflayan vardır, onunkisi yağdan kayıp olmaz. ama düzenli beslendiğini düşünüorum senin, o yüzden çoğunluğu belki de tamamı yağdır
günaydın fıstıklar yüzdeleri de hasaplasak ii olacak
***6.TAKIM 299. ETAP***
fatos0808(87,8//%)
ayyildizim (61,7/61,5/0,2/%0,32)
bur50 (65,1/64,7/0,4/%0,61)
berenvildan(60,5/59,9/0,6/%0,99)
kelebek.hill(62,7//%)
destina_88(64,7//)
lethem(46,9//%)
melikea(91,5/91,0/0,5/%0,55)
tubish(75,7//%)
degua(77/76/1/%0,65)Yeni üye(2008 de mezun olmuş)Kilo 2'ye bölündü.Hedef kilo?
mahurbeste(84,2/81,2/3/%1,78)Yeni üye.Kilosu 2'bölündü.Hedef kilo 60.
6. TAKIM ORTALAMA=%
bu arada mahurbestecim
paylaşımın az olduğu için bu hafta takım listesine yazmadım seni
haftaya günde en az 5 mesajını
günlük su spor bildirimini düzenli yaparsan listede olursun cnm
bende bilgisayar okuyorum ama lisedeyim daha söylemeden edemeyeceğim konuşma tarzın çok hoş kendini ifade etmen falanKendimi tanıtayım.
26 yaşındayım.
Bilgisayar sistem mühendisiyim.
9 aydır evliyim.
Kocam da tombul oldu. Evliliktenmidir nedir. Spora gidiyoruz her akşam. Haftasonu da dahil.
Neden kilo aldığımın farkındayım. (Düzensiz beslenme)
Nasıl kilo vericeğimin de farkındayım (Düzenli beslenme)
Mesaj sayımı tepeye yazdım
Menü su spor işine bugünden gireyim mi? Çünkü bugünki menüm çok saçma.
İçtiğimiz suyu yazmamız çok iyiymiş. Ben pek su içmeyi sevmem ama sevicez artık
Sevgiler
istersen yazKendimi tanıtayım.
26 yaşındayım.
Bilgisayar sistem mühendisiyim.
9 aydır evliyim.
Kocam da tombul oldu. Evliliktenmidir nedir. Spora gidiyoruz her akşam. Haftasonu da dahil.
Neden kilo aldığımın farkındayım. (Düzensiz beslenme)
Nasıl kilo vericeğimin de farkındayım (Düzenli beslenme)
Mesaj sayımı tepeye yazdım
Menü su spor işine bugünden gireyim mi? Çünkü bugünki menüm çok saçma.
İçtiğimiz suyu yazmamız çok iyiymiş. Ben pek su içmeyi sevmem ama sevicez artık
Sevgiler
bende bilgisayar okuyorum ama lisedeyim daha söylemeden edemeyeceğim konuşma tarzın çok hoş kendini ifade etmen falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?