Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet biliyorum namını duydum o çayın fakat hiç denemedim. Bu yaptırdığım çay bitsin de ondan aliyim bari.Bende çayıma bolca mate yaprağı koydurdum Benimki de çakma mate çayı olabilir

ben uyudum geldim 61.4 ,kaptanım.
pazartesi 61.8 dim 400 gr vermişim ,bağırsak sorunu yaşıyorum 3 gündür farkındayım muz ,patates paff

Ya ben de akşam tartıldım merak edip 62,9 dum çok canım sıkıldı yaa neyse haftaya halletcem ya ben de oturmadı kilolar çünü çok oynaklarr

wauwwww kendimi zorla takıma aldırdım yaa. Teşekkür ederim kaptaaaaaan
Ay çok mutlu oldum.

Hoşgeldin fuliş ben de hilal, ben de grubun az biraz oynarbaşıyım çok dengesizim ve menülerim de dengesizdir kaale alma, çok az yiyemiyorum ama abartmadığım sürece yemeyi sporla zayıflıyorum, herkesin kendine has menüsü var daha doğruu ben gelişigüzel yiyorum, stajyer avukatım ve öğlen mesela seçme şansım yok ne çıkarsa onu yiyorum iş yerinde ama az porsiyon yemeye çalışıyorum...
23 yaşındayım,asker yolu bekliyorum evliliğinde mutluluklarrr dilerimm
ayrıca diyetarkadasim.com diye bi siteden de kalori hesabı yapıyoruz tavsiye ederim
ben de grup sayesinde veriyorum bazen yicem tam aklıma geliyo ya ben bunu yedim diye yazmaya utancam artık diye yemiyorum boy 1.65 kilo 62-63 oynuyo bu ara, 67 lerde başladım hedef yaza 57 hadi bakalımm

kızlar bunu sizinle mutlaka paylaşmalıyım izleyin mutlaka :)

Contrex - Ma Contrexpérience - 97s - YouTube

ayy bayıldım bunaaaa

keçi yoğurdundan yapılan ayran gibi tadı var. sadesi ımm, işte fena değil. ama çileklisi güzeldir eminim. günün her öğünü tüketebilirsin. özellikle acıktıkça cicim.

Anladım özlemcim deniycem faydası varsaaa...ve akşamları dikkate geri döndüm ben de bugün sanırım çok az yemedim ama spora kaçcam şimdiii

Kız çok yemiş halin mi bu Allah canını almasn

canım benim teşekurler ınanki çoğu gece aç yatıyorum ama olsun ucunda kg ları vermek var sabah tartıya çıkınca eksildiğini görunce buna değiyor

bu sabah erken saatte kg bildirimnde bulunmştum
dün se ilk mesajımda su spor ve menuyu bildirimnde bulunmştum gözunden kaçmış olabılır canım

evet öle oluyo fıstık aslında baştan yapmak daha ii denetimi
deguanın genel olarak paylaşımı ii
ama su spor bildirim eksikleri var
genelde ii olduğu için onu ekleyelim diyorum ben

hedef kgmu 55 olarak bildirmiştim
saabah erken saatte girip kg bildirimnde bulunmştum eve yeni geldim için anca yazabılıyorum

kızlar ben pazartesi ayran detoksuna başlamak istiyorum içinizde deneyenler varmıydı sanki öyle bir şey hatırlıyorum sonuç alabildiniz mi?

ayran detoksunu bu hafta içi ben deneyicem canım salatalığımda aldım
bi yağ ölçer cihazına pil taktırdımmı işlem tamam bakalım cidden yağdan kayıp oluyormu yok sudan gidiyorsa yapmamıza gerek yok nasılsa

ayyıldızım ismini bidaha hatrlatırsan nickle değil isimle hitap ederim daha samimi oluyor ızamn
ölçülerini alıp not etmek iyi fikir bende aylık kontrol ediyorum ölçülerimi
aslında hepimiz haftalık ölçülerimizi de paylaşabılırsek nasıl olur sizce

Ozaman sizinle yapacağım diyeti paylaşmak isterim.
Dün spor hocam verdi. Aynısı olmak zorunda değil kendine uyarlayabilirsin dedi.
Belki size de yardımcı olur.
Eki Görüntüle 651618

hoşgeldin fulias takımımıza
diyeti büyüttüğüm halde yazılar küçük rica edersemyazarmısın listeyi

keçi yoğurdundan yapılan ayran gibi tadı var. sadesi ımm, işte fena değil. ama çileklisi güzeldir eminim. günün her öğünü tüketebilirsin. özellikle acıktıkça cicim.
kefirle ilgili bikaç sorum daha olacak canım:)
kefiri mayalarken karıştırıyormusun karştırıyorsan tahta kaşıklamı
kefir olduktan sonra tekrar mayalama işlemine geçmeden yeni üretttiğin kefir mayalarını yıkıyormusun
eğerki ogun tekrar kefir üretmeyeceksen buzdolabında nasıl muhafaza ediyorsun
difirize mi kefir tanelerini atıyorsun yada ufak bi kapta mı bekletıyorsun?
ay çok oluyorum dimi

sade türk kahvesi öğünlerime mutlaka eklerim yanındada kuru kayısıyla birlikte
ama 1 tane fazla değil oda tatlı niyetine
şekersz içtiğin sürece kahvenin zararı yok canım hemde metobolizmayı hızlandırıyor kalan telvesini de yüzüme suruyorum

mENÜME gelirsek
sabah yarım kaşık tost
1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 adet türk kahvesi 1 adet kuru kayısı 6 adet fındık
öğle tekirdağ köfte 4 adet, karışık salata
ara 6 adet fındık 2 adet ceviz
akşam:ısırgan yemeği içinede bulgur attım bir avuç şahane oldu deneyin kızlar
2 kaşık yoğurt

spor 45 dak yürüyüş
su 2 litre

kelebeğim menüyü görüyor musun? bi de bizim yediğimizi düşün. vücudumuz bize rağmen (senle ben) kilo veriyor, aslında bu bir mucize

cicim süttozu kullanmaç sütlü iç. koysan koysa 1 fincanlık ya da 2 fincanlık süt koyuyorsun. ben kahve hastasıyım. her gün işe şişede süt götürüyorum, kahvemi süttozuyla değil de sütle içebilmek için. elmamı da götürüyorum tabi. diyet biraz fedakarlık istiyor.

kızım, vücudun tartıya ne değişik tepkiler veriyor senin öyle? aranızda ne tip bi ilişki var?

Hahahah ya ben de anlamadım gittiii valla kafasına göre ama sabah çok korkarak çıktım yaa ondan mı oldu acabaa

olur mu cicim? bildikerimi aktarıyorum ben de. yeni ürettiğim kefir mayalarını yıkamıyorum. ama şöyle bişey var. her seferinde bi parça daha fazla kefir kalıyor süzgecin üzerinde. yani atıyorum 10 gramlık kefir yeterken sana ve ilkinde elinde bu miktar varken ikinci kez yaptğnda 20gr kefir ürüyor. onun da yarısını yüzüne sürebilirsin, cilde çok iyi geliyormuş. kalan 10 gramıyla da yine kefir üretirsin. buzdolabında farklı farklı saklama yöntemleri anlattılar, derin dondurucuda falan da, unuttum şimdi. üretmeye devam ediyorum sürekli diye pek dikkate almadım. ama nette var.kadınlar kulubünde de var saklama yöntemleri.

Hahahah ya ben de anlamadım gittiii valla kafasına göre ama sabah çok korkarak çıktım yaa ondan mı oldu acabaa

Zafer'le olan ilişkiniz tartıya mı yansıyor acaba? benim eşim, anneme saksıda bi çiçek hediye etmişti. annem, eşime kızarsa veya eşimle benim aram limoni olursa, o çiçek soluyor. aramız iyi olursa eşimle, annemle eşimin de arası güzelse o çiçek çok güzel açıyor.

hım demek yüzede sürebiliyoruz bunu dediğin iyi oldu ozamn kalanı yüzüme sürer yada atarım herseferinde fazla çıkan kefir tanelerini bende düşünuyordum kara kara neyapcam bunları diye
mayalama esnasında da karıştırmıyorsun ozamn?
daha yapmadan derdi aldı düşün sen artık pimpirikli

75.07/75.06 kızlar kusura bakamayın yeni girebiliyorum sayfalar birikmiş onları okuyordum bitmiyor ama

menüyü diyetarkadaşımda yeiklerimin tam karşılığını bulamadığımdan ayrıca yazıyorum: kalori hesapladım toplam: 1584 çok iyi değil

yakılan da 350 kalori görünüyor

Sabah:
1 kepekli peynirli tost
1 dilin çavdarlı ekmek
azcık tereyağ-bal
7 bitkili çay

Ara:
1 cappucino

Öğlen:
1 kase yayla çorbası
yarım pors makarna
yarım pors haşlama patates tavuk

Ara:
1 salep
yarım paket form

Akşam:
1 kase şehriye çorba
2 et burger (kalorisi çokmuş bilsem yemezdim yav)

1 havuç
1 yeşil elma

Spor: 1 sa 5 dk (Leslie ile 4 mil+ mekik)
Su:2 lt+...

Böyle karışık menüüü...çikolata yemicem diye salepe sardım bu ara ama bence ya salep ya cappucino olmalıydı, brger saçma olmuş bi daha yok 268 kal almışım bilmeden hem de ekmeksiz yaniiii...öyle yani ama 2 gündür baya iyi hissediyorum ve 7 gibi dişimi fırçalamadım bu saatten sonra sadece sakız taktiğe devam özlemmm

Kızz valla ne bilim etkiliyo vücudu inanırm ben böyle şeylere Çiçeğiniz hiççç solmasınn kuşummm

Bu arada foto çok uzaktan ama gayet hoş bi görüntü olmuş, çok havalı duruyon kızz bunu beğendimmm :129::128:

tubish bişey yazdımı

bende giremedim dün
benimde elimde olmayan sebepler
kociş bebiş hasta ikiside
biri üşütmüş
öbürünün kabız devam ediyo
kusura bakma kaptanım bir bilgisayr krizi yaşandı evde çöktümü o gittimi bu geldimi ama hemen bugün hallettik kusura abkamyın oldumu hiç giremedim yani dün geçmiş olsun evdekilere çok nazlı oluyorlar

valla aklıma geldi ya haberde veremiyosun birinin telefonu olsa heber versem dedim.aşkam vaktı birine gidip halledelcek bie mesele olsa ben bi foruma yazmadımda desem ayıp olcak tekrar kusura bakmayın oldumu

Oldu canım mazeret varsa kabulümüz, elinden geleni yap yeter ki

cnm senin menün karbonhidrat ağırlıklı hem bal hem salep hem capicuno havuç bunlardan birini tercih etmen lazım kanımca
günlük spor gayet iyi ama salata eksik yada sebze yemeği yok ama beslenme şeklini gözden geçirmende fayda var
ben akşam en geç 6:30 yemeğimi yemiş oluyorum
ve fermuarımı çekip öyle açda olsam sabahı zor edıyorum sağa dönuyorum sola dönuyrum ama bi süre sonra uyuyor ınsan
akşam yenen meyve de direk yağ olarak depolanıyormuş diye meyveyi sadece gündüz tüketmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…