- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
my slimmer ın 9 lu karışık bitki çayı poşetler halinde. hani bi ara aktarlar başkanı zayıflatan çay tarifi vermişti. onun tarifinden hazırlanmış ama tuvalete koşturması iyi bağırsaklarımı coşturdu ama şekersiz içmek zor benim için .yoksa tavsiye ederim mate çayı olarak geçiyor . adamın birine 35 kilo verdirdi tv de çıkmıştı görmüşsündür mutlaka
ben uyudum geldim 61.4 ,kaptanım.
pazartesi 61.8 dim 400 gr vermişim ,bağırsak sorunu yaşıyorum 3 gündür farkındayım muz ,patates paff
wauwwww kendimi zorla takıma aldırdım yaa. Teşekkür ederim kaptaaaaaan
Ay çok mutlu oldum.
Acaba herkesin kendine göre bir diet listesi mi var yoksa ortak bir program mı uyguluyorsunuz?
6. takımın raconu nedir? Nasıl zayıflıyorsunuz
Benim yaptığım tek aktivite akşamları işten sonra spora gitmek.
Onun haricinde diete yeni başlıyacağım. Yani ortak bir program varsa bende uymak isterim.
Birde böyle resmi bir dille yazıyorum yadırganmiyim diye yoksa gayet cıvık bir insanımdır2 güne cıvıtırım
Kendimi tanıtayım.
26 yaşındayım.
Bilgisayar sistem mühendisiyim.
9 aydır evliyim.
Kocam da tombul oldu. Evliliktenmidir nedir. Spora gidiyoruz her akşam. Haftasonu da dahil.
Neden kilo aldığımın farkındayım. (Düzensiz beslenme)
Nasıl kilo vericeğimin de farkındayım (Düzenli beslenme)
Mesaj sayımı tepeye yazdım
Menü su spor işine bugünden gireyim mi? Çünkü bugünki menüm çok saçma.
İçtiğimiz suyu yazmamız çok iyiymiş. Ben pek su içmeyi sevmem ama sevicez artık
Sevgiler
kızlar bunu sizinle mutlaka paylaşmalıyım izleyin mutlaka :)
Contrex - Ma Contrexpérience - 97s - YouTube
keçi yoğurdundan yapılan ayran gibi tadı var. sadesi ımm, işte fena değil. ama çileklisi güzeldir eminim. günün her öğünü tüketebilirsin. özellikle acıktıkça cicim.
Benim menü bugünlük umursamayın lütfen :)
Sabah
1 adet açma :26:
Öğlen
Eti Form light
Ara
1 adet elma
Akşam
Keçi peynirli salata + 1 kase çorba
Şu ana kadar
Su 1 lt (Sporda da 1 litre içeceğim) Total de 2 lt yazabilirim.
Spor: Akşam 1.5 saat. (1 saat kardio 30 dk omuz-kol)
öğle öğünü olarak nesfit yedim bir kase
maşallah. 1kg az değil. bunun ödülü olarak bol bol gez. evet, emekçi tüm kadınların, kadınlar günü kutlu olsun
ne kadarının su, ne kadarının yağ olduğunu ancak ölçüm aletleri bilir. ama sağlıklı beslenip spor yaparak verdiysen, o zaten yağdır. ama sağlıksız beslenerek, atıorum günde sadece 1 hamburger, 1 çikolata yiyerek de zayıflayan vardır, onunkisi yağdan kayıp olmaz. ama düzenli beslendiğini düşünüorum senin, o yüzden çoğunluğu belki de tamamı yağdır
mesaj su spor
fatos0808 4 + +
ayyildizim 10 + -
bur50 0 Bildirilmedi.
berenvildan 8 + +
kelebek.hill 13 + +
destina_88 18 + +
lethem 7 + -
melikea 7 + +
tubish 0 Bildirilmedi.
degua 3 Bildirilmedi.
mahurbeste 3 - -
evet öle oluyo fıstık aslında baştan yapmak daha ii denetimi
deguanın genel olarak paylaşımı ii
ama su spor bildirim eksikleri var
genelde ii olduğu için onu ekleyelim diyorum ben
benim arkadaşlarımdan yapanlar vardı gerçekten kg verdiler ama sürekli yapılmıyor bu ,haftada 1-2 sefer diye biliyorum araştırıp bende yapayım dedim. hatta aşurelik buğdayı haşladım nohutta duruyor dolapta ama 1 hafta geçti tekrar yapmam lazım. hiç denemedim ,haşlamayla kaldım sadece
kızlar ben pazartesi ayran detoksuna başlamak istiyorum içinizde deneyenler varmıydı sanki öyle bir şey hatırlıyorum sonuç alabildiniz mi?
ilknurcum ben haftada 300 gr versem yine seviniyorum ama seni mi kırıcam tamam en az 500 gr vericem bu hafta ve 60 .9 un altına inmeye çalışacagım canım. spor yapmak çok iyi oluyor ölcülerimde değişiklik oldu.
ölçülerim:
gögüs:98 yeni: 91
bel:86 yeni:71
göbiş:100 yeni:93
kalça :104 yeni:92,5
basen:99 yeni:90.5
tek bacak:62 yeni:57,5
kol: 29.5 yeni:28
17,09,2012 :67.5gr yeni: 08.03.2013
61.4kg HAFTANIN cuma GÜNLERİ HEM TARTILMA HEM ÖLÇÜLME GÜNÜM, BAŞLAMA TARİHİ: 17.09.2012
bak canım sen anlarsın ,ne yapmam lazım bacaklarım,kollarım için, göbiş için kesin mekik çekmem lazım.
bir haftadırda oklava çeviriyorum belimden farkettim :) 1.5 cm inceldim bu hafta.
Ozaman sizinle yapacağım diyeti paylaşmak isterim.
Dün spor hocam verdi. Aynısı olmak zorunda değil kendine uyarlayabilirsin dedi.
Belki size de yardımcı olur.
Eki Görüntüle 651618
kefirle ilgili bikaç sorum daha olacak canım:)keçi yoğurdundan yapılan ayran gibi tadı var. sadesi ımm, işte fena değil. ama çileklisi güzeldir eminim. günün her öğünü tüketebilirsin. özellikle acıktıkça cicim.
Evet bakınca abartı gibi durmuyo ama hiç besin girmemiş yani vücuda. Hamur dolu midem
Birde o açmanın çikolatalı olduğunu yazmamışım
Neyse haftasonu iyi beslenicem özellikle kral kahvaltısı yapmayı düşünüyorumyumurta peynir zeytin ne bulursam artık.
Kahve içiyormuyuz ya. Kahveyle ilgili şüpelerim var. Bıraksam mı napsam. Günde 2 bardak süttozlu kahve içiyorum. Normalde şeker kullanmam çaya falan ama kahveye atıyorum 2 tane.
Sade kahve içmek daha makul dimi sütsüz şekersiz.
Benim menü bugünlük umursamayın lütfen :)
Sabah
1 adet açma :26:
Öğlen
Eti Form light
Ara
1 adet elma
Akşam
Keçi peynirli salata + 1 kase çorba
Şu ana kadar
Su 1 lt (Sporda da 1 litre içeceğim) Total de 2 lt yazabilirim.
Spor: Akşam 1.5 saat. (1 saat kardio 30 dk omuz-kol)
Evet bakınca abartı gibi durmuyo ama hiç besin girmemiş yani vücuda. Hamur dolu midem
Birde o açmanın çikolatalı olduğunu yazmamışım
Neyse haftasonu iyi beslenicem özellikle kral kahvaltısı yapmayı düşünüyorumyumurta peynir zeytin ne bulursam artık.
Kahve içiyormuyuz ya. Kahveyle ilgili şüpelerim var. Bıraksam mı napsam. Günde 2 bardak süttozlu kahve içiyorum. Normalde şeker kullanmam çaya falan ama kahveye atıyorum 2 tane.
Sade kahve içmek daha makul dimi sütsüz şekersiz.
Ya ben de akşam tartıldım merak edip 62,9 dum çok canım sıkıldı yaaneyse haftaya halletcem ya ben de oturmadı kilolar çünü çok oynaklarr
Hoşgeldin fulişben de hilal, ben de grubun az biraz oynarbaşıyım çok dengesizim ve menülerim de dengesizdir kaale alma, çok az yiyemiyorum ama abartmadığım sürece yemeyi sporla zayıflıyorum, herkesin kendine has menüsü var daha doğruu ben gelişigüzel yiyorum, stajyer avukatım ve öğlen mesela seçme şansım yok ne çıkarsa onu yiyorum iş yerinde ama az porsiyon yemeye çalışıyorum...
23 yaşındayım,asker yolu bekliyorum evliliğinde mutluluklarrr dilerimm
ayrıca diyetarkadasim.com diye bi siteden de kalori hesabı yapıyoruz tavsiye ederim
ben de grup sayesinde veriyorum bazen yicem tam aklıma geliyo ya ben bunu yedim diye yazmaya utancam artık diye yemiyorumboy 1.65 kilo 62-63 oynuyo bu ara, 67 lerde başladım hedef yaza 57 hadi bakalımm
ayy bayıldım bunaaaa
Anladım özlemcim deniycem faydası varsaaa...ve akşamları dikkate geri döndüm ben de bugün sanırım çok az yemedim ama spora kaçcam şimdiii
Kız çok yemiş halin mi bu Allah canını almasn
kelebeğim menüyü görüyor musun? bi de bizim yediğimizi düşün. vücudumuz bize rağmen (senle ben) kilo veriyor, aslında bu bir mucize
Ben de aynen öyle düşündüm vallaaa millet bizim menüleri görünce diyet yapıyo demez zaten ama anca dayanıyoz napalım kızz
cicim süttozu kullanmaç sütlü iç. koysan koysa 1 fincanlık ya da 2 fincanlık süt koyuyorsun. ben kahve hastasıyım. her gün işe şişede süt götürüyorum, kahvemi süttozuyla değil de sütle içebilmek için. elmamı da götürüyorum tabi. diyet biraz fedakarlık istiyor.
kızım, vücudun tartıya ne değişik tepkiler veriyor senin öyle? aranızda ne tip bi ilişki var?
kefirle ilgili bikaç sorum daha olacak canım:)
kefiri mayalarken karıştırıyormusun karştırıyorsan tahta kaşıklamı
kefir olduktan sonra tekrar mayalama işlemine geçmeden yeni üretttiğin kefir mayalarını yıkıyormusun
eğerki ogun tekrar kefir üretmeyeceksen buzdolabında nasıl muhafaza ediyorsun
difirize mi kefir tanelerini atıyorsun yada ufak bi kapta mı bekletıyorsun?
ay çok oluyorum dimi
sade türk kahvesi öğünlerime mutlaka eklerim yanındada kuru kayısıyla birlikte
ama 1 tane fazla değil oda tatlı niyetine
şekersz içtiğin sürece kahvenin zararı yok canım hemde metobolizmayı hızlandırıyor kalan telvesini de yüzüme suruyorum
Hahahah ya ben de anlamadım gittiii valla kafasına göre ama sabah çok korkarak çıktım yaa ondan mı oldu acabaa
olur mu cicim? bildikerimi aktarıyorum ben de. yeni ürettiğim kefir mayalarını yıkamıyorum. ama şöyle bişey var. her seferinde bi parça daha fazla kefir kalıyor süzgecin üzerinde. yani atıyorum 10 gramlık kefir yeterken sana ve ilkinde elinde bu miktar varken ikinci kez yaptğnda 20gr kefir ürüyor. onun da yarısını yüzüne sürebilirsin, cilde çok iyi geliyormuş. kalan 10 gramıyla da yine kefir üretirsin. buzdolabında farklı farklı saklama yöntemleri anlattılar, derin dondurucuda falan da, unuttum şimdi. üretmeye devam ediyorum sürekli diye pek dikkate almadım. ama nette var.kadınlar kulubünde de var saklama yöntemleri.
***6.TAKIM 299. ETAP***
fatos0808(87,8/87,5/0,3/%0,34)
ayyildizim (61,7/61,5/0,2/%0,32)
bur50 (65,1/64,7/0,4/%0,61)
berenvildan(60,5/59,9/0,6/%0,99)
kelebek.hill(62.7/63.4/-0.7/-%1.11)
destina_88(64,7/64,4/0,3/%0,46)
lethem(46,9/46,8/0,1/%0,21)
melikea(91,5/91,0/0,5/%0,55)
tubish(75,7/75.06/%)bildirim yok
degua(77/76/1/%0,65)Yeni üye(2008 de mezun olmuş)Kilo 2'ye bölündü.Hedef kilo?
6. TAKIM ORTALAMA=%0,3
Zafer'le olan ilişkiniz tartıya mı yansıyor acaba? benim eşim, anneme saksıda bi çiçek hediye etmişti. annem, eşime kızarsa veya eşimle benim aram limoni olursa, o çiçek soluyor. aramız iyi olursa eşimle, annemle eşimin de arası güzelse o çiçek çok güzel açıyor.
75.07/75.06 kızlar kusura bakamayın yeni girebiliyorum sayfalar birikmiş onları okuyordum bitmiyor ama
kusura bakma kaptanım bir bilgisayr krizi yaşandı evde çöktümü o gittimi bu geldimi ama hemen bugün hallettik kusura abkamyın oldumu hiç giremedim yani dün geçmiş olsun evdekilere çok nazlı oluyorlartubish bişey yazdımı
bende giremedim dün
benimde elimde olmayan sebepler
kociş bebiş hasta ikiside
biri üşütmüş
öbürünün kabız devam ediyo
Tabi ki yılmıycazzz...
Geçmiş olsun ya hemen iyileşirler umarım, tabi ki arada elde olmadan giremiyor insan başlığa nolcak...sğalık çokk önemli her şeyden önemlii
benim bildiğim en az bi saat kadar geçmesiş gerek yemekten sonra fatoşscum, ama sen yine sorarsın bi doktora
Tubiş yazmamıştı hatırlamıyorum ben de malesef..
kusura bakma kaptanım bir bilgisayr krizi yaşandı evde çöktümü o gittimi bu geldimi ama hemen bugün hallettik kusura abkamyın oldumu hiç giremedim yani dün geçmiş olsun evdekilere çok nazlı oluyorlar
valla aklıma geldi ya haberde veremiyosun birinin telefonu olsa heber versem dedim.aşkam vaktı birine gidip halledelcek bie mesele olsa ben bi foruma yazmadımda desem ayıp olcak tekrar kusura bakmayın oldumu
menüyü diyetarkadaşımda yeiklerimin tam karşılığını bulamadığımdan ayrıca yazıyorum: kalori hesapladım toplam: 1584 çok iyi değil
yakılan da 350 kalori görünüyor
Sabah:
1 kepekli peynirli tost
1 dilin çavdarlı ekmek
azcık tereyağ-bal
7 bitkili çay
Ara:
1 cappucino
Öğlen:
1 kase yayla çorbası
yarım pors makarna
yarım pors haşlama patates tavuk
Ara:
1 salep
yarım paket form
Akşam:
1 kase şehriye çorba
2 et burger (kalorisi çokmuş bilsem yemezdim yav)
1 havuç
1 yeşil elma
Spor: 1 sa 5 dk (Leslie ile 4 mil+ mekik)
Su:2 lt+...
Böyle karışık menüüü...çikolata yemicem diye salepe sardım bu ara ama bence ya salep ya cappucino olmalıydı, brger saçma olmuş bi daha yok 268 kal almışım bilmeden hem de ekmeksiz yaniiii...öyle yaniama 2 gündür baya iyi hissediyorum ve 7 gibi dişimi fırçalamadım bu saatten sonra sadece sakız taktiğe devam özlemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?