Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

istersen yaz
istersen yarından itibaren yaz
ama biz yazıyoruz menü nasıl olursa olsun
sonra eğer uymayan bişey varsa mekik yürüyüş ceza veriyoruz

oo ceza da var. Süpermiş.
Bugün bir gruba gireceğimi bilmiyordum o yüzden yedim açmayı yedim poğaçayı.
Çok yemek yiyen biri değilim zaten. Misal sabah açma yiyiyorum akşama kadar bişey yemiyorum. Sonuç: Açma gibi bir kız.
Zaten amacım düzenli beslenmeye adapte olmak. Kahvaltı olsun ara öğün olsun. Artık siz nasıl besleniyorsanız bende o şekil kopya çekicem sizden.
Mesela meyve yemek hiç huyum değildir ama şuan elma yiyiyorum. Ara öğün saydım onu.
Valla ben bu grup sayesinde yaza kadar slim fit olmayı planlıyorum.Kararım net.

Hehehe teşekkür ederim. Lisede de bilgisayar okumuştum. Severek gidiyorsan ne mutlu. Bilgisayar işi sevilmeden yapılacak bir iş değil çünkü. Çileli bir iş.

evet seviyorum sanada katılıyorum stajda ble bazen çileden çıkıyorum ama kazanabilirsem ünidede bölümümden deva ederim :)

hoşgeldin sevilay ben :)üniversite öğrenciyim beni bu hafta almadılar az bildirim yaptım diye sen kaçırma aman umarım hedefine ulaşırsın .çook memnun oldum

Merhaba sevilay.Bende Fulya. Yok ya kaçırcağımı sanmıyorum. Daha önceki gruplarımda da 2 haftalık deneme süresini şart koyup ilk hafta dahil etmişlerdi. Paylaşımda sıkıntı yok
Ayrıca bende çoook memnun oldum

evet seviyorum sanada katılıyorum stajda ble bazen çileden çıkıyorum ama kazanabilirsem ünidede bölümümden deva ederim :)

2 yıllık hakkı devam ediyor mu? 2 yıllıktan dgs ile mühendisliğe geçmek çok daha kolay. Öss meslek liseleri için işkenceydi benim zamanımda. Ama şimdi ne olaylar dönüyor hiçbir bilgim yok

gruba yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende medine.
2 çocuk annesiyim.
1.56 boyda 61.4 kg yum
ve ankarada yaşıyorum ev hanımıyım.

saat 1 : 1 domates,az sogan,çeyrek acı yeşil biber ile menemen yaptım yumurtasız 1 dilim beyaz 2 dilim kepek ekmek ile yedim.
yarım lt su
saat:4 :1 su bardağı yoğurt tüketeceğim şimdi yani
yarım lt su
saat:7 gibi akşam yemeği , ne olduğu belli değil henüz fırında tavuk olabilir.

su=1,7 oldu 2 ye tamamlarım+
spor=40 dk yürüyüş+

menü
sabah=1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
öğlen
6-7 kaşık bakla
1 kase yoğurt

akşam ekliycem

hoşgeldin, yeni evli birisi daha gelmiş ne güzel, ben de 8 aylık evliyim, 24 yaşındayım, öğretmenim. evlilik bana kilo aldırmadı çok şükür, fazla olan kilolarımı da burda tıkır tıkır veriorum. sen de düzenli beslenip spor yaptğnda, bi bakmışsın evlilikle aldğn kilolar gitmiş

haaa kahvaltıda mı içmek gerekiyorrr ben de anlayamadım evde yapımına da bakarım olmadı öyle yaparım, ben çileklisini içmiştim de hazır, sadesinin güzel olur mu tadı

keçi yoğurdundan yapılan ayran gibi tadı var. sadesi ımm, işte fena değil. ama çileklisi güzeldir eminim. günün her öğünü tüketebilirsin. özellikle acıktıkça cicim.

Benim menü bugünlük umursamayın lütfen :)

Sabah
1 adet açma :26:
Öğlen
Eti Form light
Ara
1 adet elma
Akşam
Keçi peynirli salata + 1 kase çorba

Şu ana kadar
Su 1 lt (Sporda da 1 litre içeceğim) Total de 2 lt yazabilirim.

Spor: Akşam 1.5 saat. (1 saat kardio 30 dk omuz-kol)

Hoşbuldumm memnun oldum. Ya evlendim kilo aldım işin bahanesi yoksa kilo aldıracak bişey yapmıyorum ki aksine 3 aydır spora da gidiyorum yani.He şöyle bişey olabilir sevgilimle buluşcam diye haldır haldır biyerlere koşturmacam vardı bekarken. Hele haftasonları sürekli gezenti haldeydik. Evlenince tabi o dışarlarda at gibi koşturduğum insanla aynı evde olunca bu sefer dışarı çıkmanı gerektirecek bi olayın olmuyo ya.belkide işten eve evden işe durumundan dolayı bünyem kendini saldı.Bende o bünyeyi sarsmak için burdayım

hiç abarttı değil :) sen bazen bizi görceksin

of bu bitki çayları benim midemi bi değişik yapıyo şekersiz içerim çayı alışmadığımdan herlde şişmiş gibi hissediyorum kendimi ama koşarak wc ye gitmemide sağlıyor

hiç abarttı değil :) sen bazen bizi görceksin

Evet bakınca abartı gibi durmuyo ama hiç besin girmemiş yani vücuda. Hamur dolu midem
Birde o açmanın çikolatalı olduğunu yazmamışım

Neyse haftasonu iyi beslenicem özellikle kral kahvaltısı yapmayı düşünüyorum yumurta peynir zeytin ne bulursam artık.

Kahve içiyormuyuz ya. Kahveyle ilgili şüpelerim var. Bıraksam mı napsam. Günde 2 bardak süttozlu kahve içiyorum. Normalde şeker kullanmam çaya falan ama kahveye atıyorum 2 tane.
Sade kahve içmek daha makul dimi sütsüz şekersiz.

of bu bitki çayları benim midemi bi değişik yapıyo şekersiz içerim çayı alışmadığımdan herlde şişmiş gibi hissediyorum kendimi ama koşarak wc ye gitmemide sağlıyor

Hangi bitki çayı o?
Ben 7 otlu çay kullanıyorum yeniden. Zamanında bu çay takviyesiyle iyi kilo vermiştim. Marketten alıyordum ama artık aktara yaptırıyorum. Tuvalete koşturmuyor öyle form çayları gibi ve bence başarılı bir çay. Denemeyenlere tavsiye edilir.

my slimmer ın 9 lu karışık bitki çayı poşetler halinde. hani bi ara aktarlar başkanı zayıflatan çay tarifi vermişti. onun tarifinden hazırlanmış ama tuvalete koşturması iyi bağırsaklarımı coşturdu ama şekersiz içmek zor benim için .yoksa tavsiye ederim mate çayı olarak geçiyor . adamın birine 35 kilo verdirdi tv de çıkmıştı görmüşsündür mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…