- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
istersen yaz
istersen yarından itibaren yaz
ama biz yazıyoruz menü nasıl olursa olsun
sonra eğer uymayan bişey varsa mekik yürüyüş ceza veriyoruz
hoşgeldin sevilay ben :)üniversite öğrenciyim beni bu hafta almadılar az bildirim yaptım diye sen kaçırma amanwauwwww kendimi zorla takıma aldırdım yaa. Teşekkür ederim kaptaaaaaan
Ay çok mutlu oldum.
Hehehe teşekkür ederim. Lisede de bilgisayar okumuştum. Severek gidiyorsan ne mutlu. Bilgisayar işi sevilmeden yapılacak bir iş değil çünkü. Çileli bir iş.
hoşgeldin sevilay ben :)üniversite öğrenciyim beni bu hafta almadılar az bildirim yaptım diye sen kaçırma amanumarım hedefine ulaşırsın .çook memnun oldum
evet seviyorum sanada katılıyorum stajda ble bazen çileden çıkıyorum ama kazanabilirsem ünidede bölümümden deva ederim :)
gruba yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende medine.
2 çocuk annesiyim.
1.56 boyda 61.4 kg yum
ve ankarada yaşıyorum ev hanımıyım.
gruba yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende medine.
2 çocuk annesiyim.
1.56 boyda 61.4 kg yum
ve ankarada yaşıyorum ev hanımıyım.
Kendimi tanıtayım.
26 yaşındayım.
Bilgisayar sistem mühendisiyim.
9 aydır evliyim.
Kocam da tombul oldu. Evliliktenmidir nedir. Spora gidiyoruz her akşam. Haftasonu da dahil.
Neden kilo aldığımın farkındayım. (Düzensiz beslenme)
Nasıl kilo vericeğimin de farkındayım (Düzenli beslenme)
Mesaj sayımı tepeye yazdım
Menü su spor işine bugünden gireyim mi? Çünkü bugünki menüm çok saçma.
İçtiğimiz suyu yazmamız çok iyiymiş. Ben pek su içmeyi sevmem ama sevicez artık
Sevgiler
haaa kahvaltıda mı içmek gerekiyorrr ben de anlayamadımevde yapımına da bakarım olmadı öyle yaparım, ben çileklisini içmiştim de hazır, sadesinin güzel olur mu tadı
hoşgeldin, yeni evli birisi daha gelmiş ne güzel, ben de 8 aylık evliyim, 24 yaşındayım, öğretmenim. evlilik bana kilo aldırmadı çok şükür, fazla olan kilolarımı da burda tıkır tıkır veriorum. sen de düzenli beslenip spor yaptğnda, bi bakmışsın evlilikle aldğn kilolar gitmiş
hiç abarttı değil :) sen bazen bizi görceksinBenim menü bugünlük umursamayın lütfen :)
Sabah
1 adet açma :26:
Öğlen
Eti Form light
Ara
1 adet elma
Akşam
Keçi peynirli salata + 1 kase çorba
Şu ana kadar
Su 1 lt (Sporda da 1 litre içeceğim) Total de 2 lt yazabilirim.
Spor: Akşam 1.5 saat. (1 saat kardio 30 dk omuz-kol)
hiç abarttı değil :) sen bazen bizi görceksin
of bu bitki çayları benim midemi bi değişik yapıyo şekersiz içerim çayı alışmadığımdan herlde şişmiş gibi hissediyorum kendimi ama koşarak wc ye gitmemide sağlıyor
my slimmer ın 9 lu karışık bitki çayı poşetler halinde. hani bi ara aktarlar başkanı zayıflatan çay tarifi vermişti. onun tarifinden hazırlanmış ama tuvalete koşturması iyi bağırsaklarımı coşturdu ama şekersiz içmek zor benim için .yoksa tavsiye ederim mate çayı olarak geçiyor . adamın birine 35 kilo verdirdi tv de çıkmıştı görmüşsündür mutlakaHangi bitki çayı o?
Ben 7 otlu çay kullanıyorum yeniden. Zamanında bu çay takviyesiyle iyi kilo vermiştim. Marketten alıyordum ama artık aktara yaptırıyorum. Tuvalete koşturmuyor öyle form çayları gibi ve bence başarılı bir çay. Denemeyenlere tavsiye edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?