Kilo bildirimi üzülerek belirtiyorum ki 300 gr vermişim bu hafta aslında bekliyordumm geçen haftaki kiloma göre ama yinede çok üzüldüm.işte diyetin en kötü yanı arada az arada kilo veirminin durumu..
87.500
ama tabiki bu beni yıldırır mı ? HayırBen neler gördüm neler görüyom dimi ama
Ne yazık ki geç kaldıın tubiş, liste yayınlandıkeşke dünden bildirseydin..
benim arkadaşlarımdan yapanlar vardı gerçekten kg verdiler ama sürekli yapılmıyor bu ,haftada 1-2 sefer diye biliyorum araştırıp bende yapayım dedim. hatta aşurelik buğdayı haşladım nohutta duruyor dolapta ama 1 hafta geçti tekrar yapmam lazım. hiç denemedim ,haşlamayla kaldım sadece
o zaman birikte pazartesi başlayalımmmı :)
hım demek yüzede sürebiliyoruz bunu dediğin iyi oldu ozamn kalanı yüzüme sürer yada atarım herseferinde fazla çıkan kefir tanelerini bende düşünuyordum kara kara neyapcam bunları diye
mayalama esnasında da karıştırmıyorsun ozamn?
daha yapmadan derdi aldı düşün sen artık pimpirikli
menüyü diyetarkadaşımda yeiklerimin tam karşılığını bulamadığımdan ayrıca yazıyorum: kalori hesapladım toplam: 1584 çok iyi değil
yakılan da 350 kalori görünüyor
Sabah:
1 kepekli peynirli tost
1 dilin çavdarlı ekmek
azcık tereyağ-bal
7 bitkili çay
Ara:
1 cappucino
Öğlen:
1 kase yayla çorbası
yarım pors makarna
yarım pors haşlama patates tavuk
Ara:
1 salep
yarım paket form
Akşam:
1 kase şehriye çorba
2 et burger (kalorisi çokmuş bilsem yemezdim yav)
1 havuç
1 yeşil elma
Spor: 1 sa 5 dk (Leslie ile 4 mil+ mekik)
Su:2 lt+...
Böyle karışık menüüü...çikolata yemicem diye salepe sardım bu ara ama bence ya salep ya cappucino olmalıydı, brger saçma olmuş bi daha yok 268 kal almışım bilmeden hem de ekmeksiz yaniiii...öyle yaniama 2 gündür baya iyi hissediyorum ve 7 gibi dişimi fırçalamadım bu saatten sonra sadece sakız taktiğe devam özlemmm
yazmayı unuttum, mayalama esnasında 1-2 tur çeviriosun plastik kaşıkla. mayalamadan sonra, 1-2 kez sallayabilirsin arada.
inşallah canım ben ikizler burcuyum aslında hemen parlamam ama bu konularda çok dolmuşum sanırım dünde patlayıverdim
inşallah canım regl bir haftadır sürüyor ,dünden beri başladı sanırım artmaya , bakalım daha kaç gün sürücek ,
rakibem çok iyi özellikle yakılan kaloriye bakınca gün içinde aldığın kalori çok iyi geldi bana.
canım boyunu bilmen gerekiyor öncelikle daha sonra googleye ideal kg hesaplama diyince birkaç site çıkıyor orda otomatik yağsız vücut agırlığın çıkıyor, benim boy 1.56 bana 44kg çıktı o zaman sende bir ölç bakalım ne kadarmış ,gerçeklik payı belki yoktur ama :) bilemedim kg az ve nereden gidicek eger gidicek yer yoksa ya da azaldıysa diye merak ettim şimdi
Lethem de 100 gram vermiş, giremezsem yazın demişti
Kızlar size birşey danıcaktım..ben sporlarımı sabah yapıyorum ya artık 7 buçukta kalkıyorum kahvaltı hazırla 8 oluyo kahvaltı yı yapıyorum 8.20 oluyo vc + bi cigara içiyorum saat enfazla 10 dakika geçiyo spora başlıyorum..ama bu doğrumu yemek sonrası spor bunu sorcaktım bir dahaki kontrolde doktorada soracam...
Inşallah sorun değildir ya sabah ki hevesimm sonraki saatler için omuyo
wauwwww kendimi zorla takıma aldırdım yaa. Teşekkür ederim kaptaaaaaan
Ay çok mutlu oldum.
hoşgeldin tatlım gurubaaaa.ben ilknur 28-29 arası bi yaştayım işte 7 yıllık eliyim 5 yaşında kendini 6 sanan bi kızım ar.inatla da bizede kabul ettiriyo. takımın sucu başıyım ama bugün bende de iş yokwauwwww kendimi zorla takıma aldırdım yaa. Teşekkür ederim kaptaaaaaan
Ay çok mutlu oldum.
ooo ölçülere baaaaak maşşallah medim süpersinilknurcum ben haftada 300 gr versem yine seviniyorum ama seni mi kırıcam tamam en az 500 gr vericem bu hafta ve 60 .9 un altına inmeye çalışacagım canım. spor yapmak çok iyi oluyor ölcülerimde değişiklik oldu.
ölçülerim:
gögüs:98 yeni: 91
bel:86 yeni:71
göbiş:100 yeni:93
kalça :104 yeni:92,5
basen:99 yeni:90.5
tek bacak:62 yeni:57,5
kol: 29.5 yeni:28
17,09,2012 :67.5gr yeni: 08.03.2013
61.4kg HAFTANIN cuma GÜNLERİ HEM TARTILMA HEM ÖLÇÜLME GÜNÜM, BAŞLAMA TARİHİ: 17.09.2012
bak canım sen anlarsın ,ne yapmam lazım bacaklarım,kollarım için, göbiş için kesin mekik çekmem lazım.
bir haftadırda oklava çeviriyorum belimden farkettim :) 1.5 cm inceldim bu hafta.
sen cvık kuşum sohbet koyulaşsın.Acaba herkesin kendine göre bir diet listesi mi var yoksa ortak bir program mı uyguluyorsunuz?
6. takımın raconu nedir? Nasıl zayıflıyorsunuz
Benim yaptığım tek aktivite akşamları işten sonra spora gitmek.
Onun haricinde diete yeni başlıyacağım. Yani ortak bir program varsa bende uymak isterim.
Birde böyle resmi bir dille yazıyorum yadırganmiyim diye yoksa gayet cıvık bir insanımdır2 güne cıvıtırım
ahh ahh hep öyle başlar bu eliliklerdeki kilolar baştan yakalamazsan ipin ucu kaçıyo en iyisini yapıyosunKendimi tanıtayım.
26 yaşındayım.
Bilgisayar sistem mühendisiyim.
9 aydır evliyim.
Kocam da tombul oldu. Evliliktenmidir nedir. Spora gidiyoruz her akşam. Haftasonu da dahil.
Neden kilo aldığımın farkındayım. (Düzensiz beslenme)
Nasıl kilo vericeğimin de farkındayım (Düzenli beslenme)
Mesaj sayımı tepeye yazdım
Menü su spor işine bugünden gireyim mi? Çünkü bugünki menüm çok saçma.
İçtiğimiz suyu yazmamız çok iyiymiş. Ben pek su içmeyi sevmem ama sevicez artık
Sevgiler
kızz hiçbişey yememişin kiiigeçe yazdıklarımıda saydım ama isterseniz saymadan mesaj sayım 2 olsun
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta .yanında küçücük parça ekmek
nesfit 1 kase
ara da bir bardak bitki çayı( dokuzlu )
yoğurt bir kase
şimdilik bunlar akşam yine yazarım
herkes kafasına göre yapıyo tatlım ama sık ve az besleniyo sende öyle yap 6 öğün yapmaya çalışoo ceza da var. Süpermiş.
Bugün bir gruba gireceğimi bilmiyordum o yüzden yedim açmayı yedim poğaçayı.
Çok yemek yiyen biri değilim zaten. Misal sabah açma yiyiyorum akşama kadar bişey yemiyorum. Sonuç: Açma gibi bir kız.
Zaten amacım düzenli beslenmeye adapte olmak. Kahvaltı olsun ara öğün olsun. Artık siz nasıl besleniyorsanız bende o şekil kopya çekicem sizden.
Mesela meyve yemek hiç huyum değildir ama şuan elma yiyiyorum. Ara öğün saydım onu.
Valla ben bu grup sayesinde yaza kadar slim fit olmayı planlıyorum.Kararım net.
sevilaycım üzme kendini tatlım.bu hafta daha sıkı tutarsın sen azimli bi bebişsinhoşgeldin sevilay ben :)üniversite öğrenciyim beni bu hafta almadılar az bildirim yaptım diye sen kaçırma amanumarım hedefine ulaşırsın .çook memnun oldum
vuuuuuuuuuu bayıldıııımmm süpeeerrrr.bizim burdada koysunlar o bisikleti ama strptiz yapmasın karşısında kimse onon yerine pasta börek koysunlar hatunlar ulaşmaya çalışsın daha iyi gideerkızlar bunu sizinle mutlaka paylaşmalıyım izleyin mutlaka :)
Contrex - Ma Contrexpérience - 97s - YouTube
medim menüler süper de şu erken kalkma işini de bi halletsen daha hızlı kilo ercen kııız.sabah uykusu fazla olunca kilo aldırıyomuşsaat 1 : 1 domates,az sogan,çeyrek acı yeşil biber ile menemen yaptım yumurtasız 1 dilim beyaz 2 dilim kepek ekmek ile yedim.
yarım lt su
saat:4 :1 su bardağı yoğurt tüketeceğim şimdi yani
yarım lt su
saat:7 gibi akşam yemeği , ne olduğu belli değil henüz fırında tavuk olabilir.
bebişim türk kahvesi süper bi yağ yakıcı.malesef ben hiç semiyorum.azıcık sevsem varille içcem vallakefirle ilgili bikaç sorum daha olacak canım:)
kefiri mayalarken karıştırıyormusun karştırıyorsan tahta kaşıklamı
kefir olduktan sonra tekrar mayalama işlemine geçmeden yeni üretttiğin kefir mayalarını yıkıyormusun
eğerki ogun tekrar kefir üretmeyeceksen buzdolabında nasıl muhafaza ediyorsun
difirize mi kefir tanelerini atıyorsun yada ufak bi kapta mı bekletıyorsun?
ay çok oluyorum dimi
sade türk kahvesi öğünlerime mutlaka eklerim yanındada kuru kayısıyla birlikte
ama 1 tane fazla değil oda tatlı niyetine
şekersz içtiğin sürece kahvenin zararı yok canım hemde metobolizmayı hızlandırıyor kalan telvesini de yüzüme suruyorum
kusura bakma kaptanım bir bilgisayr krizi yaşandı evde çöktümü o gittimi bu geldimi ama hemen bugün hallettik kusura abkamyın oldumu hiç giremedim yani dün geçmiş olsun evdekilere çok nazlı oluyorlar
valla aklıma geldi ya haberde veremiyosun birinin telefonu olsa heber versem dedim.aşkam vaktı birine gidip halledelcek bie mesele olsa ben bi foruma yazmadımda desem ayıp olcak tekrar kusura bakmayın oldumu
su:+
spor:+
kefirle ilgili bikaç sorum daha olacak canım:)
kefiri mayalarken karıştırıyormusun karştırıyorsan tahta kaşıklamı
kefir olduktan sonra tekrar mayalama işlemine geçmeden yeni üretttiğin kefir mayalarını yıkıyormusun
eğerki ogun tekrar kefir üretmeyeceksen buzdolabında nasıl muhafaza ediyorsun
difirize mi kefir tanelerini atıyorsun yada ufak bi kapta mı bekletıyorsun?
ay çok oluyorum dimi
sade türk kahvesi öğünlerime mutlaka eklerim yanındada kuru kayısıyla birlikte
ama 1 tane fazla değil oda tatlı niyetine
şekersz içtiğin sürece kahvenin zararı yok canım hemde metobolizmayı hızlandırıyor kalan telvesini de yüzüme suruyorum
mENÜME gelirsek
sabah yarım kaşık tost
1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 adet türk kahvesi 1 adet kuru kayısı 6 adet fındık
öğle tekirdağ köfte 4 adet, karışık salata
ara 6 adet fındık 2 adet ceviz
akşam:ısırgan yemeği içinede bulgur attım bir avuç şahane oldu deneyin kızlar
2 kaşık yoğurt
spor 45 dak yürüyüş
su 2 litre
cnm senin menün karbonhidrat ağırlıklı hem bal hem salep hem capicuno havuç bunlardan birini tercih etmen lazım kanımca
günlük spor gayet iyi ama salata eksik yada sebze yemeği yok ama beslenme şeklini gözden geçirmende fayda var
ben akşam en geç 6:30 yemeğimi yemiş oluyorum
ve fermuarımı çekip öyle açda olsam sabahı zor edıyorum sağa dönuyorum sola dönuyorum ama bi süre sonra uyuyor ınsan
akşam yenen meyve de direk yağ olarak depolanıyormuş diye meyveyi sadece gündüz tüketmek lazım
ben bugün biraz serbest bıraktım kendimi, en kötü günümüz böyle olsun, boşver yavrum. salebin de, kapuçinonun da keyfi bize 1 hafta yeter. ben de bugün salepçiyim, kendime savunma mekanizması yaratıyorum, dolayısıyla sana da. sporlar- menü dengelenmiş. bu hafta kesin kilo vermişsindir ama tartının acizliğine uğradın işte. hep insanlar mı hata yapacak? biraz da tartılar yapsın . enmiştemiz bey nasıllar acaba kelebek hanımcım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?