Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne yazık ki geç kaldıın tubiş, liste yayınlandı keşke dünden bildirseydin..

ya akşam son oluyo demi tüh ya( zaten bişey veremedim

o zaman birikte pazartesi başlayalımmmı :)

bende başlamıştım ama hiçbişey yokya onlaradn başaka zor oluyor evdeyken kolay olur 2 saatte bir yiyiosunda çalışırken zor bence onu taşımak yemek ben yapamadım zaten iradesizim neyi yapabiliyorsam

yazmayı unuttum, mayalama esnasında 1-2 tur çeviriosun plastik kaşıkla. mayalamadan sonra, 1-2 kez sallayabilirsin arada.

ben bugün biraz serbest bıraktım kendimi, en kötü günümüz böyle olsun, boşver yavrum. salebin de, kapuçinonun da keyfi bize 1 hafta yeter. ben de bugün salepçiyim, kendime savunma mekanizması yaratıyorum, dolayısıyla sana da. sporlar- menü dengelenmiş. bu hafta kesin kilo vermişsindir ama tartının acizliğine uğradın işte. hep insanlar mı hata yapacak? biraz da tartılar yapsın. enmiştemiz bey nasıllar acaba kelebek hanımcım??

yazmayı unuttum, mayalama esnasında 1-2 tur çeviriosun plastik kaşıkla. mayalamadan sonra, 1-2 kez sallayabilirsin arada.

bende forumlarda kefir saklama yöntemlerıne bakıyordum ama bulamadım
ama dediğin gibi yapcam fazlasını sürcem gitcek
karıştırma işi de tamamdır kaldı mayasını bulmakda teşekurller tatlım

kızlar bugunluk bana musade biraz dizi seyredip yatıcam:)
iyi geceler dilerim

merhabalarrrrrrrrrrr

baktım o siteye canım, yağsız kilo 38 diyor, ideali de 47 imiş. ama 47de ben zayıf görünmüyorum ki 45 olmak istiyorum, tabi spor lazım bana, göbek ve popo var.

Lethem de 100 gram vermiş, giremezsem yazın demişti

saol canım. bu sabah da tartıldım ama aynıydı. 100 gitmiş sadece.

benim bildiğim yemekten 1-2 saat sonra spor yapmak canım. kalp krizi riski oluyormuş Allah korusun.

wauwwww kendimi zorla takıma aldırdım yaa. Teşekkür ederim kaptaaaaaan
Ay çok mutlu oldum.

hoşgeldinn fulyaa. ben de lethem, 27 yaşında bir öğretmenim

bugün nişan alışverişine çıktık sözlümlee
haftasonu yine devam ederiz sanırım. akşamları bakmaya çalışcam kızlar, su spor bildirimini de bugünden yaparım, eksikleri yarın eklerim

bugün menüm:

sabah tost, çay
arada çubuk kraker

öğle 1 tabak çorba, salata, 2 kanat, 1 dilim ekmek

akşam kahvaltılık, peynir zeytin, 1 ev yapımı poğaça

ara turk kahvesi, 2 küçük kuş lokumu

wauwwww kendimi zorla takıma aldırdım yaa. Teşekkür ederim kaptaaaaaan
Ay çok mutlu oldum.
hoşgeldin tatlım gurubaaaa.ben ilknur 28-29 arası bi yaştayım işte 7 yıllık eliyim 5 yaşında kendini 6 sanan bi kızım ar.inatla da bizede kabul ettiriyo. takımın sucu başıyım ama bugün bende de iş yok
ooo ölçülere baaaaak maşşallah medim süpersin
bebişim bacaklar için yan yat yere baçaklarını aç kapa, yine aynı pozisyonda dizini kır aç kapa.öne doğru çek e geri at
kollar için eline ağırlık al aşağıya doğru sarkıt ellerini sanra bi sağı bi solu önden ensene doğru kaldır ama aşağıya doğru salma yine bel hizzanda bırak kollarını
inşallah anlatabilmişimdir.
sen cvık kuşum sohbet koyulaşsın.
ahh ahh hep öyle başlar bu eliliklerdeki kilolar baştan yakalamazsan ipin ucu kaçıyo en iyisini yapıyosun
kızz hiçbişey yememişin kiii
herkes kafasına göre yapıyo tatlım ama sık ve az besleniyo sende öyle yap 6 öğün yapmaya çalış
hoşgeldin sevilay ben :)üniversite öğrenciyim beni bu hafta almadılar az bildirim yaptım diye sen kaçırma aman umarım hedefine ulaşırsın .çook memnun oldum
sevilaycım üzme kendini tatlım.bu hafta daha sıkı tutarsın sen azimli bi bebişsin
kızlar bunu sizinle mutlaka paylaşmalıyım izleyin mutlaka :)

Contrex - Ma Contrexpérience - 97s - YouTube
vuuuuuuuuuu bayıldıııımmm süpeeerrrr.bizim burdada koysunlar o bisikleti ama strptiz yapmasın karşısında kimse onon yerine pasta börek koysunlar hatunlar ulaşmaya çalışsın daha iyi gideer
medim menüler süper de şu erken kalkma işini de bi halletsen daha hızlı kilo ercen kııız.sabah uykusu fazla olunca kilo aldırıyomuş
bebişim türk kahvesi süper bi yağ yakıcı.malesef ben hiç semiyorum.azıcık sevsem varille içcem valla

ne kusuru tatlım mazeretin ar sonuçta.bu telefon işini bende düşünmüştüm kota olmadığı sıralarda

kızlar ben bugün ne yediğimi hiç bilmiyom valla ne menü ar ne su nede spor.
suyu içtim yine ama 1.5 oldu onu 2 ye tamamlarım inşallah + olabilir
spor - malesef

MAHURBESTEE

o video çok güzeel

cuma sonuç listesi sanırım henüz açıklanmamış dimi kızlar, ben göremedimm:44:

su:+
spor:+

oh melike bildirimi yapmış bile :)

ben de turk kahvesi çokk severim. telvesini bile yiyebilirim ama iyiyse ben de yüzüme süreyim bir de bugün selülitli bölgeye sürün diye duydum ama

degua ve kelebekcim de bildirmiş, super

Evet ben de pek beğenmedim menümü zati dikkat etmeye çalışırım, ama sebze eksik hadi de çorbalar iyi bence ya....dikkate almaya değer bak

Bu hafta kilo vermemşimdir ama o kadar da almamışımdır diye ben de düşünüyorum şahsen, bu hafta kesin veririm ama valla iyiler nolsun, nöbet tutuyo uyuyo,benle konuşuyo didişiyo sakince bi hayat işte bizim enişte nasıl özlemcim, adını da bilmiyorum ama, bak soldurmayın çiçeği sakın he

Herkese iyi gecelerrr haftasonu cozutmayın çok fazla kızlarr...diyene bakk cozumucam ben de görün bakınnnn

su+
spor+

arkadaşlar herkese iyi geceler, tam su spor listesini yarın hazır ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…