CANIM BEN bu tarz çayları tüketiyorum iyi güzel görünüyor ama daha sonra vücut tembelleşiyor şuan sıkıntı çekiyorumof bu bitki çayları benim midemi bi değişik yapıyo şekersiz içerim çayı alışmadığımdan herlde şişmiş gibi hissediyorum kendimi ama koşarak wc ye gitmemide sağlıyor
olsun haftasonu telafi edersin canım ,Evet bakınca abartı gibi durmuyo ama hiç besin girmemiş yani vücuda. Hamur dolu midem
Birde o açmanın çikolatalı olduğunu yazmamışım
Neyse haftasonu iyi beslenicem özellikle kral kahvaltısı yapmayı düşünüyorumyumurta peynir zeytin ne bulursam artık.
Kahve içiyormuyuz ya. Kahveyle ilgili şüpelerim var. Bıraksam mı napsam. Günde 2 bardak süttozlu kahve içiyorum. Normalde şeker kullanmam çaya falan ama kahveye atıyorum 2 tane.
Sade kahve içmek daha makul dimi sütsüz şekersiz.
canım adım medine,ayyıldızım ismini bidaha hatrlatırsan nickle değil isimle hitap ederim daha samimi oluyor ızamn
ölçülerini alıp not etmek iyi fikir bende aylık kontrol ediyorum ölçülerimi
aslında hepimiz haftalık ölçülerimizi de paylaşabılırsek nasıl olur sizce
hoşgeldin fulias takımımıza
diyeti büyüttüğüm halde yazılar küçük rica edersemyazarmısın listeyi
hem spor hem menü çok güzel ,mENÜME gelirsek
sabah yarım kaşık tost
1 adet haşlanmış yumurta
ara 1 adet türk kahvesi 1 adet kuru kayısı 6 adet fındık
öğle tekirdağ köfte 4 adet, karışık salata
ara 6 adet fındık 2 adet ceviz
akşam:ısırgan yemeği içinede bulgur attım bir avuç şahane oldu deneyin kızlar
2 kaşık yoğurt
spor 45 dak yürüyüş
su 2 litre
bu arada bu hafta 9.yuz
nal topladık
neyse haftaya daha i olur inş
.yaa ben bunu hiç bilmiyodum ya tembelleşiuo haaCANIM BEN bu tarz çayları tüketiyorum iyi güzel görünüyor ama daha sonra vücut tembelleşiyor şuan sıkıntı çekiyorumartık içmemeye karar verdim ,elbette işe yarıyor ben 7 otlu çay tüketiyordum son bir aydır, ondan önce 9 lu hayat çayıda tükettim ve bacaklarımda yara olan kaşıntılar belirdi ,bende yan etki yaptı diyebilirim. ama vücut belli bir süre gerçekten durduruyor kendisini ,
olsun haftasonu telafi edersin canım ,
canım adım medine,
hem spor hem menü çok güzel ,
yüzümde maskem (pudra&gülsuyundan), beklemedeyim ama sanırım sürem de doldu, gidip yikayayım.
hanımlarr kahvaltıdan sonra hazırlanıp çıkarım sanırım, zamanım olursa uğrarım olmadı akşam bakarım tekrarrr
hepinize iyi haftasonlarıııı
bu arada bu hafta 9.yuz
nal topladık
neyse haftaya daha i olur inş
gunaydın kızlar herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum
evden çıkmadan önce yazayım istedim malum hafta sonu çarşı pazar işlerim olacak
sayfaları okudum ama akşam yazabilcem
sabah ne yedim hım lorlu maydonozlu omlet, 3 adet yeşil zeytin, dereotu ve yarım salatalık
ara 1 türk kahvesi 1 adet hurma
öğle ve akşam menüsünu akşama eklerim
ptesi de ayran detoksuna başlıyorum salatalığımı da aldım yapmak isteyenlere duyrulur
akşama görüşmek üzere öpüldünüz
merhabalar.. kahvaltımı yaptım ama biraz kaçtı sahanda yumurta yedim azcık misafir vardı başka bişy yapamadım kendime ayıp olcak diye .bugün baya yürüycem :)
günaydın kızlar
dün yazmıştım ama görmedin heralde sonlarda değildi
su+ spor+
akşamda 2 parça tavuk biraz patates yediim
öbürlerini yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?