inşallah rakibem sana güveniyorum.Ah ahhhh anneeee 3. hafta bu gene yok kadınnnsabahtan kalktım bi yandan bi şeyler atıştırıyom bi yandan çamaşır bulaşık...haftaya gelcek dah aannecim şimdi de temizlik spor yemek yapmayı planlıyorum sporuma geri döndüm çok mutluyum kızlarr.r...
bu sabah da 62.8 geldim, akşamları yemeynce hemen farketti yaaa...haftaya acayip fark atcam inşallah, çünkü en kötü 62,4 olsa 1 kilo fark atarım oh ohhhhama 62.0 daha güzel olur haydinnn tutmayın benii
TEKRAR HERKESE GÜNAYDINNNN
ben yazmiştiım mesaj 9.............su....spor...mesaj
lethem: +, +, 7
Tubish13: +, - 7
Ayyildizim: +, -, 12
Kelebek.hill: +, + 20
Berenvildan: +, -, 10
degua: +, +, 8
Melikea: +, +, 15
bur50: +, +, 17
fulias:+,+
destina: +, - 21
göremediklerim
fatos0808
mahurbeste
en iyisi uyuyayım ben
herkese iyi geceler kızlarrrrrrrrr
ben yazmiştiım mesaj 9
su +
spor -
bitanem bu maske tarifi nasıl ve ne için kullanıyosun.bi bilgilendir bizi yahuuuuu.bizde yapaakyüzümde maskem (pudra&gülsuyundan), beklemedeyim ama sanırım sürem de doldu, gidip yikayayım.
hanımlarr kahvaltıdan sonra hazırlanıp çıkarım sanırım, zamanım olursa uğrarım olmadı akşam bakarım tekrarrr
hepinize iyi haftasonlarıııı
aşkım sporun harika ama yemek bende çok yani kalorini az tut ki vücut depoladıklarını yaksın1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Kepekli Bisküvi (169 kcal)169 kcal
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekerli) (66 kcal)66 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Süzme Peynir (262 kcal)131 kcal
0.25 x 1 Adet (80gr) Milka Sütlü Antepfıstıklı Çikolata (462 kcal)116 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Lahmacun (250 kcal)250 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)230 kcal
Alınan Kalori Toplamı1545 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
0.50 x 1 Saat Pilates Yapmak (Yüksek Tempo) (430 kcal)215 kcal
0.25 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)88 kcal
Yakılan Kalori Toplamı528 kcal
Allahımmm ne spor yaptımmm1,5 saat, yrısı Leslie 3 mil, yarısı pilates süper oldu çok iyi hissediyorum, temizlik falan da cabasııı yaniii
ben giremedim yaa ondandııırrrHaftasonu cidden çok sakinledi yalnız burası bu kadar olmuyorduuu
aaa neden kızz ne güzel aç olmak ve diyeti bozmamak kadar güzel bişey var mı?selamm
bugün menüm:
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Ev Poğaçası (100 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patatesli Yumurta (240 kcal)240 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Lokum (Sade) (50 kcal)50 kcal
0.50 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)12 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Su Böreği / Börek (365 kcal)183 kcal
1.00 x 1 Dilim Çikolatalı Pasta (250 kcal)250 kcal
Alınan Kalori Toplamı904 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
resmen açımmmmm ve asabiyim açlıktan.
yolda gelirken canım tavuklu pilav çekti, sözlüm almadı. bu saatte yeme dedi.
sinir oldum ya. bildiğiniz asabiyim.
günaydın fıstıklar
nasılsınız
inşallah rakibem sana güveniyorum.
bende aslında girdim hep yorum yapacaktım işim çıktı kaldı yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım.
sorma vee rakiben ayran detoksu yapıyor şükür 1. günü bitirdim
darısı yarına inşallah ,öle bir şişkin hissediyorum ki anlatamam ve regl arttı ya kötü oldu sanırım spiral değiştiricem azaltan taktırmam gerekicek böyle olmaz cünkü avm bile gidemedim ne olur ne olmaz diye,
günaydınlar herkeseeeeeeeeee
iyi pazarlarr hanımlarrrrrrrrrrr
dünkü açlığın etkisiyle sabah bir uyandım, midem sırtıma yapışmış
geçen sene üzerime tam oturan bir ceketim vardı, onu denedim sabah sabah, azcık bolarmış wuhuu
ama tartı 47 gösterdi sinir oldum. umarım cumaya kadar değişir.
kuru kayısı yiyorum şimdik, öğlene doğru bir kahvaltı yerim. öğle yemeği yemiyorum haftasonu. öğlen kahvaltısı ve akşam
görüşürüüzzzz
bitanem bu maske tarifi nasıl ve ne için kullanıyosun.bi bilgilendir bizi yahuuuuu.bizde yapaak
aşkım sporun harika ama yemek bende çok yani kalorini az tut ki vücut depoladıklarını yaksın
ben giremedim yaa ondandııırrr
aaa neden kızz ne güzel aç olmak ve diyeti bozmamak kadar güzel bişey var mı?
aa nişanlın seni düşünmüş tatlım ne güzel.bu sıralarda herkes bana ye diyo.yeme deseler de yemesem keşke
günaydın fıstıklar
nasılsınız
aa hadi bakalım işe yarıycak mı görelim cumaya olmadı ben de yapayım bi haftasonu, bugün arkadaşım gelcek o yüzden niyetlenmedim bu hafta ama sonra olabilirrr
Bu arada dikkat et medii tabi ki de bi doktora git bi şey yap enerjisiz kalırsın yorgun düşersin mazallah
Geceki krizi okudum tatlış, normalde kızıp üzülcek bi şey haklısın ama belki de sen kilo vermeyi kafaya taktın diye sana yardımcı olmak için yamış da olabilir...olumlu tarafına bak boşverr
Valla kalorim bazen fazla kaçıyor doğru ama spor bende çokkk çabuk etki ediyorr, gözlerime inanamadım spor insana bu kadar çabuk etki eder mi yaa sabah bugün 61,8 geldim resmen şoka girdim yaaa....Allahımmm perşembeye dah ada gitse keşkeeeee ya da sabitleşse asla çıkmasa şimdilik haftaya kesin 61i sıfırlarım o zmannn..bu hafta merak ettiğim için sürekli tartılır oldum yaaa ama düşürcem biraz bi artı görürsem moralim bozulur sonraa...ne çok konuştum yaaa
Günaydınn ayy harikayım gene yaaa tartı beni nası mutlu ettiiiiii61,8 gördüm yaaa bu sabah hala şoklardayım, doğrudur inşallah bu beni kandırmıyordur inşallah yaa hafifim hafifsin hafiiffff
sen nasısın kaptanımm
inşallah rakibem sana güveniyorum.
bende aslında girdim hep yorum yapacaktım işim çıktı kaldı yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım.
sorma vee rakiben ayran detoksu yapıyor şükür 1. günü bitirdim
darısı yarına inşallah ,öle bir şişkin hissediyorum ki anlatamam ve regl arttı ya kötü oldu sanırım spiral değiştiricem azaltan taktırmam gerekicek böyle olmaz cünkü avm bile gidemedim ne olur ne olmaz diye,
günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın dün bütün gün misafir ağırlayınca bugün yorgunum.bide üzerine kızım biraz rahatsızdı hepsi karıştı
aa hadi bakalım işe yarıycak mı görelim cumaya olmadı ben de yapayım bi haftasonu, bugün arkadaşım gelcek o yüzden niyetlenmedim bu hafta ama sonra olabilirrr
Bu arada dikkat et medii tabi ki de bi doktora git bi şey yap enerjisiz kalırsın yorgun düşersin mazallah
Geceki krizi okudum tatlış, normalde kızıp üzülcek bi şey haklısın ama belki de sen kilo vermeyi kafaya taktın diye sana yardımcı olmak için yamış da olabilir...olumlu tarafına bak boşverr
Valla kalorim bazen fazla kaçıyor doğru ama spor bende çokkk çabuk etki ediyorr, gözlerime inanamadım spor insana bu kadar çabuk etki eder mi yaa sabah bugün 61,8 geldim resmen şoka girdim yaaa....Allahımmm perşembeye dah ada gitse keşkeeeee ya da sabitleşse asla çıkmasa şimdilik haftaya kesin 61i sıfırlarım o zmannn..bu hafta merak ettiğim için sürekli tartılır oldum yaaa ama düşürcem biraz bi artı görürsem moralim bozulur sonraa...ne çok konuştum yaaa
Günaydınn ayy harikayım gene yaaa tartı beni nası mutlu ettiiiiii61,8 gördüm yaaa bu sabah hala şoklardayım, doğrudur inşallah bu beni kandırmıyordur inşallah yaa hafifim hafifsin hafiiffff
sen nasısın kaptanımm
canım bu sabah biraz yorgun uyandım yeşilçaydan saat 5 e kadar uyuyamadım sanırım artık çay olayını noktalamalıyım.
sen nasısın kaptanımm
canım iyi gidiyor şuan için ama 2 günden fazlası içilmez bu çorba :) bayıyor artık ,tuz yalamışştım sabah biraz tansiyonu ayarlasın diye sanırım çok kaçtı :) arada bir garip his oluyor,onun dışında herşey yolunda. spiral geçen ay taktırdım bu ay ilk oluyor canım ondan dolayı yoğun oldu ,cumartesi kontrolüm var ,diger ayda denicem eger yine çoşmuşsa 3. denemede çıkarttırıcam mecbur avm gidicektim valla korkuyorum gidemiyorum bir de 2 saatte bir çorba içmem lazım çorbayı alsamda içim rahat etmez sanki ,evde daha rahat geçiyo zaman ,canım ayran detoksu nasıl oldu sonuçları bizlerlede paylaşırmısın
bende yarın yapmayı planlıyorumda?
geçmiş olsun cnm spriral konusu çok hasssas ıhmale gelmıyor doktora danışmakda fayda var sanırım
günaydınnn pastalar börekler yapılmış mısafirler ağırlancak seni aldmı bi telaş
ama pire gibisin sen hepsine yetersin canım
kızın için de geçmiş olsun havalar malum herkesde soğuk algınlığı ıhlamur adaçayı karanfil tarçınlı bir çay da rahatlatır
kolaylıklar olsun canım
hallettim bebişim atlattım çok şükür.gelenler yabancı değildi.amcamlar babamla ve babaannem ama insan yine de çekiniyo.sabahtan hanımla akşam da erkekler geldi yedik içtik sohbet muhabbet iyi oldu stres attık beaacanım ayran detoksu nasıl oldu sonuçları bizlerlede paylaşırmısın
bende yarın yapmayı planlıyorumda?
geçmiş olsun cnm spriral konusu çok hasssas ıhmale gelmıyor doktora danışmakda fayda var sanırım
günaydınnn pastalar börekler yapılmış mısafirler ağırlancak seni aldmı bi telaş
ama pire gibisin sen hepsine yetersin canım
kızın için de geçmiş olsun havalar malum herkesde soğuk algınlığı ıhlamur adaçayı karanfil tarçınlı bir çay da rahatlatır
kolaylıklar olsun canım
canım bu sabah biraz yorgun uyandım yeşilçaydan saat 5 e kadar uyuyamadım sanırım artık çay olayını noktalamalıyım.
canım iyi gidiyor şuan için ama 2 günden fazlası içilmez bu çorba :) bayıyor artık ,tuz yalamışştım sabah biraz tansiyonu ayarlasın diye sanırım çok kaçtı :) arada bir garip his oluyor,onun dışında herşey yolunda. spiral geçen ay taktırdım bu ay ilk oluyor canım ondan dolayı yoğun oldu ,cumartesi kontrolüm var ,diger ayda denicem eger yine çoşmuşsa 3. denemede çıkarttırıcam mecbur avm gidicektim valla korkuyorum gidemiyorum bir de 2 saatte bir çorba içmem lazım çorbayı alsamda içim rahat etmez sanki ,evde daha rahat geçiyo zaman ,
canım iyi gidiyor şuan için ama 2 günden fazlası içilmez bu çorba :) bayıyor artık ,tuz yalamışştım sabah biraz tansiyonu ayarlasın diye sanırım çok kaçtı :) arada bir garip his oluyor,onun dışında herşey yolunda. spiral geçen ay taktırdım bu ay ilk oluyor canım ondan dolayı yoğun oldu ,cumartesi kontrolüm var ,diger ayda denicem eger yine çoşmuşsa 3. denemede çıkarttırıcam mecbur avm gidicektim valla korkuyorum gidemiyorum bir de 2 saatte bir çorba içmem lazım çorbayı alsamda içim rahat etmez sanki ,evde daha rahat geçiyo zaman ,
bitanem bu maske tarifi nasıl ve ne için kullanıyosun.bi bilgilendir bizi yahuuuuu.bizde yapaak
aa nişanlın seni düşünmüş tatlım ne güzel.bu sıralarda herkes bana ye diyo.yeme deseler de yemesem keşke
sen nasısın kaptanımm
evet canım ilk doğumdan sonra spiralle 3 sene korundum ama ilknurcum 2. doğumdan sonra regl miktarımda artış vardı doktora söylediğimde hormonlu takalım dedi ve ben hormonluyuda denemiştim ve bende sinir yapmıştı o yüzden bakırlyı denemek istiyorum dedim ve bakırlı taktırdım ilk regl azçok tahmin edersin parça parça birşeyler geliyor gibi ve renk koyu ,bugün 6. gün ve hala devam ediyor, bu şekilde 2 ay daha beklerim sonra baktım aynı değişiklik yok değiştiricem mecbur, hormonludada regl olmama durumu var patlarım artık bomba gibihallettim bebişim atlattım çok şükür.gelenler yabancı değildi.amcamlar babamla ve babaannem ama insan yine de çekiniyo.sabahtan hanımla akşam da erkekler geldi yedik içtik sohbet muhabbet iyi oldu stres attık beaa
canım spiralde ilk aylarda yoğun kanamalar oluyo.ben taktıralı 3-4 sene oldu ilk zamanlar çok geliyodu.şimdi 4-5 gün ve az az geliyo.kaşıntı ve ağrı olmadığı süree problem olmaz inşallah.bene çok büyük kolaylık ve çocuk olup olmaması bizim elimizde varmı böyle bi kudret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?