Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah rakibem sana güveniyorum.
bende aslında girdim hep yorum yapacaktım işim çıktı kaldı yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım.
sorma vee rakiben ayran detoksu yapıyor şükür 1. günü bitirdim
darısı yarına inşallah ,öle bir şişkin hissediyorum ki anlatamam ve regl arttı ya kötü oldu sanırım spiral değiştiricem azaltan taktırmam gerekicek böyle olmaz cünkü avm bile gidemedim ne olur ne olmaz diye,

ben yazmiştiım mesaj 9
su +
spor -

günaydınlar herkeseeeeeeeeee

iyi pazarlarr hanımlarrrrrrrrrrr

dünkü açlığın etkisiyle sabah bir uyandım, midem sırtıma yapışmış

geçen sene üzerime tam oturan bir ceketim vardı, onu denedim sabah sabah, azcık bolarmış wuhuu

ama tartı 47 gösterdi sinir oldum. umarım cumaya kadar değişir.

kuru kayısı yiyorum şimdik, öğlene doğru bir kahvaltı yerim. öğle yemeği yemiyorum haftasonu. öğlen kahvaltısı ve akşam

görüşürüüzzzz

ben yazmiştiım mesaj 9
su +
spor -

baya da bakmıştım canım ama görememişim demek. ekliyorum

............su....spor...mesaj

lethem: +, +, 7
Tubish13: +, - 7
Ayyildizim: +, -, 12
Kelebek.hill: +, + 20
Berenvildan: +, -, 10
degua: +, +, 8
Melikea: +, +, 15
bur50: +, +, 17
fulias:+,+
destina: +, - 21
mahurbeste:+, -, 9

bu durumda bir tek fatoş kaldı

bitanem bu maske tarifi nasıl ve ne için kullanıyosun.bi bilgilendir bizi yahuuuuu.bizde yapaak
aşkım sporun harika ama yemek bende çok yani kalorini az tut ki vücut depoladıklarını yaksın
Haftasonu cidden çok sakinledi yalnız burası bu kadar olmuyorduuu

ben giremedim yaa ondandııırrr
aaa neden kızz ne güzel aç olmak ve diyeti bozmamak kadar güzel bişey var mı?
yolda gelirken canım tavuklu pilav çekti, sözlüm almadı. bu saatte yeme dedi.

sinir oldum ya. bildiğiniz asabiyim.

aa nişanlın seni düşünmüş tatlım ne güzel.bu sıralarda herkes bana ye diyo.yeme deseler de yemesem keşke

aa hadi bakalım işe yarıycak mı görelim cumaya olmadı ben de yapayım bi haftasonu, bugün arkadaşım gelcek o yüzden niyetlenmedim bu hafta ama sonra olabilirrr
Bu arada dikkat et medii tabi ki de bi doktora git bi şey yap enerjisiz kalırsın yorgun düşersin mazallah

Geceki krizi okudum tatlış, normalde kızıp üzülcek bi şey haklısın ama belki de sen kilo vermeyi kafaya taktın diye sana yardımcı olmak için yamış da olabilir...olumlu tarafına bak boşverr

Valla kalorim bazen fazla kaçıyor doğru ama spor bende çokkk çabuk etki ediyorr, gözlerime inanamadım spor insana bu kadar çabuk etki eder mi yaa sabah bugün 61,8 geldim resmen şoka girdim yaaa.... Allahımmm perşembeye dah ada gitse keşkeeeee ya da sabitleşse asla çıkmasa şimdilik haftaya kesin 61i sıfırlarım o zmannn..bu hafta merak ettiğim için sürekli tartılır oldum yaaa ama düşürcem biraz bi artı görürsem moralim bozulur sonraa...ne çok konuştum yaaa

günaydın fıstıklar
nasılsınız

Günaydınn ayy harikayım gene yaaa tartı beni nası mutlu ettiiiiii 61,8 gördüm yaaa bu sabah hala şoklardayım, doğrudur inşallah bu beni kandırmıyordur inşallah yaa hafifim hafifsin hafiiffff
sen nasısın kaptanımm

iyiyim teşekkürler
senin adına çok sevindim
bu hafta 1. lik koltuğunda seni görebiliriz o zaman
süper olur
i gidiyosun

canım ayran detoksu nasıl oldu sonuçları bizlerlede paylaşırmısın
bende yarın yapmayı planlıyorumda?
geçmiş olsun cnm spriral konusu çok hasssas ıhmale gelmıyor doktora danışmakda fayda var sanırım

günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın dün bütün gün misafir ağırlayınca bugün yorgunum.bide üzerine kızım biraz rahatsızdı hepsi karıştı

günaydınnn pastalar börekler yapılmış mısafirler ağırlancak seni aldmı bi telaş
ama pire gibisin sen hepsine yetersin canım
kızın için de geçmiş olsun havalar malum herkesde soğuk algınlığı ıhlamur adaçayı karanfil tarçınlı bir çay da rahatlatır
kolaylıklar olsun canım

hilalcim heyo heyoooo 61.8 ahanda spor işte hemsen daha şanslısın spor yaparak kg vermek daha kolay
geçen gün annemle bunu konuşuyorduk mesala annem yürüyüş yaparak istediği herşeyi yer genede kg verir
ama ben ekmeği tamamen kesince kg veriyorum ekmek yerine sadece bulgur pilavı yeme hakkım var onun dışında makarna pirinç pilavı ekmek meyve kg aldırıor bana
sen şanslısın fıstık aman sporunu ihmal etme yaza 55 olcan

günaydınlar pazara çıkmadan giriyim istedim ama kimsecikler yokmuş
havada harika burda 15 derece bugun park piknik alanları dolar dolar taşar ne güzel bahara giriyoruz :)
mutlu pazarlar :82:

canım bu sabah biraz yorgun uyandım yeşilçaydan saat 5 e kadar uyuyamadım sanırım artık çay olayını noktalamalıyım.
canım iyi gidiyor şuan için ama 2 günden fazlası içilmez bu çorba :) bayıyor artık ,tuz yalamışştım sabah biraz tansiyonu ayarlasın diye sanırım çok kaçtı :) arada bir garip his oluyor,onun dışında herşey yolunda. spiral geçen ay taktırdım bu ay ilk oluyor canım ondan dolayı yoğun oldu ,cumartesi kontrolüm var ,diger ayda denicem eger yine çoşmuşsa 3. denemede çıkarttırıcam mecbur avm gidicektim valla korkuyorum gidemiyorum bir de 2 saatte bir çorba içmem lazım çorbayı alsamda içim rahat etmez sanki ,evde daha rahat geçiyo zaman ,

hallettim bebişim atlattım çok şükür.gelenler yabancı değildi.amcamlar babamla ve babaannem ama insan yine de çekiniyo.sabahtan hanımla akşam da erkekler geldi yedik içtik sohbet muhabbet iyi oldu stres attık beaa

canım spiralde ilk aylarda yoğun kanamalar oluyo.ben taktıralı 3-4 sene oldu ilk zamanlar çok geliyodu.şimdi 4-5 gün ve az az geliyo.kaşıntı ve ağrı olmadığı süree problem olmaz inşallah.bene çok büyük kolaylık ve çocuk olup olmaması bizim elimizde varmı böyle bi kudret.

günaydınlar :)
kahvaltımı yaptım.
beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta, ve dereotu roka karışımı limonlu salata yaptım yedim.
ayran çorbasınıda hazırladım ve içmeye başlayacağım.

hım kg durumnda bi fark oldumu canım ?
tuz konusu benimde kafamı karştırıyor tansiyon problemı yaşarsam sadece 1 gün yaparım gibi geliyor
sprial taktırdığnda senede 1 kez kontrol mu ettirmek gerekiyor?
2 saaate bir diyor da ben acııkınca içmeyi düşünuyorum nohut fasulye buğday tokluk sağlar hemen acıkıyormusun ?

bitanem bu maske tarifi nasıl ve ne için kullanıyosun.bi bilgilendir bizi yahuuuuu.bizde yapaak

aa nişanlın seni düşünmüş tatlım ne güzel.bu sıralarda herkes bana ye diyo.yeme deseler de yemesem keşke

canım bu maskeyi ben ayda 1 falan yaparım, pudra sivilce vs kurutur, gül suyu zaten malum, hem tonik hem cildi güzelleştirir. maskeyi yapıp yıkadıktan sonra ben yüzümü gerilmiş gibi hissediyorum, belki psikolojiktir

küçük bir kase vs gibi kabın içine 1-2 yemek kaşığı kadar (göz kararı) gül suyu koyuyorum. üzerine de yine göz kararı 1 yemek kaşığı kadar bebe pudrası ekleyip karıştırıyorum. kremsi bir hal alında göz çevresi ve dudak üstü hariç, alnıma, yanaklarıma ve çeneme uyguluyorum. 15-20 dk bekliyor, yıkıyorum. zaten maske yüzünüzdeyken bir gerilme oluyor. ondan sonra yıkıyorum işte maske beklerken fazla hareket etmiyorum ve üstüme bir havlu örtüyorum, çünkü 5 dk sonra falan pudra dökülmeye başlıyor. ben seviyorum, deneyebilirsin

sözlüme gelince evet beni düşünüyor. diyet yaptığımı biliyor ve bozmamı istemedi belki ama canım çok isteyip de aldırmayınca kızdım birden, baya surat yaptım dün bugün gönlünü alırım

evet kelebekcim beni düşünüyor ve ince belli bir sevgili istiyor ama işte aç olunca sinirli oluyorum
o açlığa rağmen sabah tartıda + çıktım umarım cumaya kadar değişir.

ne güzel seni memnun etmiş tartınn

inş. cumaya hepimiz hafiflemiş oluruzz

ben yürüyüşe gidiyorum hanımlarrr, ordan da yine alışverişee hoşçakalınn

evet canım ilk doğumdan sonra spiralle 3 sene korundum ama ilknurcum 2. doğumdan sonra regl miktarımda artış vardı doktora söylediğimde hormonlu takalım dedi ve ben hormonluyuda denemiştim ve bende sinir yapmıştı o yüzden bakırlyı denemek istiyorum dedim ve bakırlı taktırdım ilk regl azçok tahmin edersin parça parça birşeyler geliyor gibi ve renk koyu ,bugün 6. gün ve hala devam ediyor, bu şekilde 2 ay daha beklerim sonra baktım aynı değişiklik yok değiştiricem mecbur, hormonludada regl olmama durumu var patlarım artık bomba gibi bu arada sana gaz olsun bu sabah 60.5 geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…