Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım stresli dönemlerde adet geriye atabiliyor bu çok yaşanılan bi durum
tabi şuan sen kg fazlalığn olduğu için ve bu kg da hamile kalmak istemıyorsun korkuların tereddütlerinde haklsın ama raabbim en güzel duyguyu yaşatıp bi can dünyaya getirmen için bi fırsat önune sermiş olablir eğerki de hamileysen rabbim sağlıklı sihatli dunyaya getirmeni nasip eder inşlallah

vay vay vay hanfendi uçuyosunuz bakıyorumda sevdiceğinden güzel haberler alınca tam kelebek olmuşsun . hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım benim

sağoll sevilaycım kelebek oldum benn...
ağır spor gecende kolay gelsin tatlımm ama çok geç kalma haydii sallaaa ben de sporu bugün 2 saat 15 dk ya çıkarıdm coştum resmennn hahahaha biraz çikolata falan kaçırdım ondan
Leslie harika oluyor valla ben resmen eğleniyorum o videolarla

Gece yatıya arkadaşım gelcekk ama diyetle ilgili bi sıkıntı yokk o da dikkat etmeyi seven biri çünküü hatta bi kaç gün bende kalcakk kız gecesi yapcaz

Menüm kötü ama sporum en az 3 artı +++ suyum da en az 2 lt +
haftasonu kontrol yapmıyoruz diye bence kötü oluyor aslında yaa kimse ne menü yazr oldu ne de su spor...

Menüm:
Sabah:
1 kase yayla çorbası

Ara:
yarım lahmacun
1 muz
biraz çilek

Öğlen:
1,5 pors makarna

Ara:
4-5 madlen gibisinden kare çikolata
1 nescafe

Akşam:
1,5 dilim kadar browni
1 bardak süt

Menü berbat farkındayım ama erittim hemenn..

2 saat 15 dk sporrrr (Leslie ile beraber 6 mil kadar yürüdük artııı Ebruliyle dee 45 dk kadar kasları sıkıştırdıkkk )

Ütü yaptımmm,çorba yaptımm, banyo temizledimm...derken akşam oldu...

Size garip gelcek ama ben haftasonları bu senee hiç dışarı çıkmak istemiyorum biliyo musunuz?? Hem şehir değişimi bana iyi gelmedi hem de Zaferim'in yokluğu bana iyice dokunmaya başladı...kendime bırakıyorum anlamında demiyorum bunu tabii...ama kimle görüşceksem haftaiçi görüşüyorum, ya da eve çağırıyorum ama deli gibi gezeyim tozayım hevesim yok, fena halde Zaferimi özleyip gelince gezcemiz günleri hayal ediyoz Allahım sen bu sabırlarımı boşa çıkarma... ama resmen o askerde kafası rahat olsun diye ben erkek-kız karışık spor salonlarına gitmeyip evde spor yapmayı öğrendim ve kendime zaman ayırmaya bayılıyorum zaten, evde kendi kendime acayip eğleniyorum ama yeter ki huzurumuz olsun, o olmazsa anca o zman dışarılara atasım geliyo kendimi, evde olmam o kadar hoşuna gidiyo ki çünkü ben de mutlu oluyorum Ya oğlum ne çok severmişim yaaa çenem açıldı gene...anlatmak istedim....

Son düzenleme:
selamm kızlar bilgisayarımın şarjı bozuk telden giriyorum pek geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın:)

menüm
sabah:1 bardak şekersiz çay
yarım açma
öğlen:5 kaşık falan garnitürlü makarna
akşam:azcık tavuk salata
gün içerisin en az 6 bardak çay
suyum:+
spor:-

yahu ben çok çorba çeşidi bilmiyorumda hep yayla çorbasıda olmuyo :) bıkıyo insan .hazır çorba içsem olmazmı

bide tavuk haşlıcam şimdi ama bütün tavuk aldım onu haşlıcam yarın öğle için . siz tavuk alırken butmu alıyosunuz neresini alıyosunuz bilemedim ya . hangisi daha mantıklı göğüsmü ?

of çok acıktığım için büyük bir kase yoğurt yicem üstüne pekmez döktüm ekmeksiz yiyincede midem bulanıyo küçük parca tam b. ekmeği aldım yanına

bahsettiğin maske neye iyi geliyor ne için yapıyorsun? :

dediğim gibi canım yüz için bakım maskesi. pudra olduğu için cildi kurutuyor, cildin sivilceli ya da yağlıysa kullanabilirsin. kuru ciltlere sanırım olmaz. sadece gül suyu sürersin pamukla.

Yaa tartılar pek belli olmuyor işteee...umarım cumaya da yüz güldürür, vücutlar da dengesiz çnkü
al kız çocuğun gönlünü yazık

inş canım bugün cozuttuum akşam ama. aldım gönlünü

gündüz iyi gittim de akşam arkadaşın doğum günüydü, kalori hesaplarsam tavan yapar. yatayım en iyisi.

herkese iyi geceler arkadaşlar

canım bu gece bitti bu detoks yarın normal düzene geçeceğim hem kaç kg verdiğim belli olucak , vücut ölcülerimide ölçecegim nerden gitti diye merak ediyorum cünkü, ayrıntıları sürekli paylaşırım inşalah. ben yeşilçay içtim onlarda bile yine belli bir süre sonra tembellik yapıyor diyorlar ,

canım stres filan yaptıysan ondan gecikmiş olabilir, bir de kg vermek için uğraşıyoruz kafa meşgul ya da hava değişikliği inşallah değilsindir, kg verip kalmak gibisi yok .ama kaldıysanda hoşgelsin sefalar getirsin .

bende kaptanım gibi sporlarına hayranım maşallah 3 saati bulmuş sanırım.

iyi geceler
ahhh bitti ayran detoksu sonuçlar yarın öğlen :)
kendimi bitkin hissediyorum canlar ya aynı şeyleri yemek hiç bana göre değil .
kendimi hafif hissediyorum açıkcası ama öyle bir hal aldıki sanki ekmeğin tadını bilmiyorum ya da muzu hiç yememişim, yarın inşalah düzeni bozup bu iki günü mahvedici şekilde beslenmem, dikkat etmem gerekiiyor malum kg verdim ama koruma aşamasında alırsak 2 gün boşa o ayranı içmemim manası kalmaz.
sabah ola hayrola, uykum var yatarsam gece kalkar otururum o yüzden az daha bekleyip tam yatışı bekliyorum .

aynen öyle canım bu hafta zor bir hafta olacak

olsun o gelince beraber gezersiniz hem insanın evde vakit geçirebilmesi kendine vakit ayırabilmesi çok güzel tek başınada olsan neler yapabileceğini gösteriyor şu sporlarınada bayılıyorum
bide tavuk haşlıcam şimdi ama bütün tavuk aldım onu haşlıcam yarın öğle için . siz tavuk alırken butmu alıyosunuz neresini alıyosunuz bilemedim ya . hangisi daha mantıklı göğüsmü ?

valla bütün tavuk en zoru bence ne yapacaksan ona göre ya but yada göğüs alıyorum ben tabakta en kolayı...

günaydın kızlar ben kaçar okuluma giderim...kaptanım bugün ben sayıyorum değiilmi neyse akşama görüşürüz...

bebişkom eşimle dışardaydık.ben yine bu haftasonu uçtum e +900 ü gördüm.bugün frenimi yapıp normale dönüyoruuum
canım parça herzaman avantajlı yapacağın yemeğe göre al mesela
yahu ben çok çorba çeşidi bilmiyorumda hep yayla çorbasıda olmuyo :) bıkıyo insan .hazır çorba içsem olmazmı

hazır çorba çok sağlıklı deği ama mecbura kalınca yapacak bişey yok.tavuk haşlamışsın suyuna bol limonlu bi tauksuyu çorbası yap.hem gripi engeller hem sağlıklı

günaydın bebişlerim kahvaltımı yapıp spora kaçıcam görüşürüz.dün için spor + iyi yürüdük alışeriş merkezinde ama su- malesef

kızlar günaydın

size bi haberim var
ben hamileymişim

test negatif çıkmıştı ama hata oluyomuş demekki

sizden de ayrılmak stemiyorum güzel bi ortam var burda hepiniz arkadaşımsınız
kaptanlığa da devam ederim elimden geldiğince
bu hafta hamişlik nedeniyle izinli yazarız listede olmam

ama bu süreçte menümü su spora devam edersem çok dobik olmam
sonrada beraber veririz kiloları yine

haftalık değerlendirme
mesaj ve - sayıları

destina_88=85 2-
berenvildan=43 1-
melikea123=46 3-
degua=34
kelebek.hill=60 2-
lethem=32 2-
ayyıldızım=43 2-

bur50=29 1-
fatoş0808=24(fatoş nerelerdeki bikaç gündür yok)
tubish13=19 3-
mahurbeste=24 4-

listemize göre
pazartesi salı mahurbeste
çarşamba tubish13
perşembe melikea
cuma kelebek.hill saycak su spor mesaj 30 mesaj altındakiler dikkat paylaşımı en az 30 mesaj şeklinde arttırmalısınzı
2 hafta üstüste 30 mesaj altı diskalifiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…