ay çok geçmiş olsun canım of zor işler ya:))
geçmiş olsun canım ya hep diyorum onlar olmasın biz olalım diye
maşallah :) sana ya...
kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu haftayı bu stresle geçireceğim neden derseniz ya hamileysem bu kilolarla hamile kalamamamdoktor hanım 15 kilo vermemi söyledi.ama ya aynı adet belirtileri gibi göğüslerim şiş fakat yarında gelmezse cumayı beklemem lazım bi yandan sitemiyoda değilim fakat bu kikoyla değil offfffff
lesllie mi yapacaksın hadi bakalım kolay gelsin ozamn sana :)
vay vay vay hanfendi uçuyosunuz bakıyorumda sevdiceğinden güzel haberler alınca tam kelebek olmuşsun . hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım benim
bugün gitti misafirlerim .hafta sonu kaçırdım baya . ama bu gece ağır spor gecem olacak şimdi nesfit yiyorum bi kase çok acıkırsam yoğurt yerim heralde. leslie yapcam 2 part şeklinde 1 er saatlik terlemek istiyorum hafta sonu aldıysam vermem lazım .. çook işim var çok :)
bahsettiğin maske neye iyi geliyor ne için yapıyorsun? :
Yaa tartılar pek belli olmuyor işteee...umarım cumaya da yüz güldürür, vücutlar da dengesiz çnkü
al kız çocuğun gönlünü yazık
canım bu gece bitti bu detoks yarın normal düzene geçeceğim hem kaç kg verdiğim belli olucak , vücut ölcülerimide ölçecegim nerden gitti diye merak ediyorum cünkü, ayrıntıları sürekli paylaşırım inşalah. ben yeşilçay içtim onlarda bile yine belli bir süre sonra tembellik yapıyor diyorlar ,bahsettiğin maske neye iyi geliyor ne için yapıyorsun?
1 günde 900 gr çok iyi ama ertesi gün normal beslenme düzenine geçtiğinde verdin 900 gr geri geldimi yoksa aynen muhafazza ediyormusn?
içine salatalık da ekledin mi?
kabızlıkmı var sende bu içilen form çayları uzun vadede bağırsaklarda tembeelik yarattığını biliyorum buyuzden mecbur kalmadıkca bitki çaylarını kullnmam onun yerine yeşil çay çok daha iyi gelir bana
geçmiş olsun buarada canım
benim anlatmak istediğim salata ve sebze gurubndaki eksiklk yani posa yönunden menun zayıf kalıyor onlarıda eklersen çokdaha sağlıklı kg verebilcen yoksa tabiki aç kalarak zayıflandığnda fazlasını geri alıyorsun ozamnda bi hikmeti kalmıyor
erkek arkdaşının da gelmesine hadi gözun aydın az kalmışş gelince pek şaşırcak seni görünce güzelleşimş fıstık gibi bulcak seni oh oh
canım stres filan yaptıysan ondan gecikmiş olabilir, bir de kg vermek için uğraşıyoruz kafa meşgul ya da hava değişikliği inşallah değilsindir, kg verip kalmak gibisi yok .ama kaldıysanda hoşgelsin sefalar getirsin .ay çok geçmiş olsun canım of zor işler ya:))
geçmiş olsun canım ya hep diyorum onlar olmasın biz olalım diye
maşallah :) sana ya...
kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu haftayı bu stresle geçireceğim neden derseniz ya hamileysem bu kilolarla hamile kalamamamdoktor hanım 15 kilo vermemi söyledi.ama ya aynı adet belirtileri gibi göğüslerim şiş fakat yarında gelmezse cumayı beklemem lazım bi yandan sitemiyoda değilim fakat bu kikoyla değil offfffff
bende kaptanım gibi sporlarına hayranım maşallah 3 saati bulmuş sanırım.
sağoll sevilaycım kelebek oldum benn...
ağır spor gecende kolay gelsin tatlımm ama çok geç kalma haydii sallaaaben de sporu bugün 2 saat 15 dk ya çıkarıdm coştum resmennn hahahaha biraz çikolata falan kaçırdım ondan
Leslie harika oluyor valla ben resmen eğleniyorum o videolarla
Gece yatıya arkadaşım gelcekk ama diyetle ilgili bi sıkıntı yokk o da dikkat etmeyi seven biri çünküühatta bi kaç gün bende kalcakk kız gecesi yapcaz
aynen öyle canım bu hafta zor bir hafta olacakcanım stresli dönemlerde adet geriye atabiliyor bu çok yaşanılan bi durum
tabi şuan sen kg fazlalığn olduğu için ve bu kg da hamile kalmak istemıyorsun korkuların tereddütlerinde haklsın ama raabbim en güzel duyguyu yaşatıp bi can dünyaya getirmen için bi fırsat önune sermiş olablir eğerki de hamileysen rabbim sağlıklı sihatli dunyaya getirmeni nasip eder inşlallah
Menüm kötü ama sporum en az 3 artı +++suyum da en az 2 lt +
haftasonu kontrol yapmıyoruz diye bence kötü oluyor aslında yaa kimse ne menü yazr oldu ne de su spor...
Menüm:
Sabah:
1 kase yayla çorbası
Ara:
yarım lahmacun
1 muz
biraz çilek
Öğlen:
1,5 pors makarna
Ara:
4-5 madlen gibisinden kare çikolata
1 nescafe
Akşam:
1,5 dilim kadar browni
1 bardak süt
Menü berbat farkındayım ama erittim hemenn..
2 saat 15 dk sporrrr(Leslie ile beraber 6 mil kadar yürüdük artııı Ebruliyle dee 45 dk kadar kasları sıkıştırdıkkk )
Ütü yaptımmm,çorba yaptımm, banyo temizledimm...derken akşam oldu...
Size garip gelcek ama ben haftasonları bu senee hiç dışarı çıkmak istemiyorum biliyo musunuz?? Hem şehir değişimi bana iyi gelmedi hem de Zaferim'in yokluğu bana iyice dokunmaya başladı...kendime bırakıyorum anlamında demiyorum bunu tabii...ama kimle görüşceksem haftaiçi görüşüyorum, ya da eve çağırıyorum ama deli gibi gezeyim tozayım hevesim yok, fena halde Zaferimi özleyip gelince gezcemiz günleri hayal ediyozAllahım sen bu sabırlarımı boşa çıkarma... ama resmen o askerde kafası rahat olsun diye ben erkek-kız karışık spor salonlarına gitmeyip evde spor yapmayı öğrendim ve kendime zaman ayırmaya bayılıyorum zaten, evde kendi kendime acayip eğleniyorum ama yeter ki huzurumuz olsun, o olmazsa anca o zman dışarılara atasım geliyo kendimi, evde olmam o kadar hoşuna gidiyo ki çünkü ben de mutlu oluyorum Ya oğlum ne çok severmişim yaaa çenem açıldı gene...anlatmak istedim....
bide tavuk haşlıcam şimdi ama bütün tavuk aldım onu haşlıcam yarın öğle için . siz tavuk alırken butmu alıyosunuz neresini alıyosunuz bilemedim ya . hangisi daha mantıklı göğüsmü ?
bebişkom eşimle dışardaydık.ben yine bu haftasonu uçtum e +900 ü gördüm.bugün frenimi yapıp normale dönüyoruuumAllaaahhh ben bu gazla var yaaa hepinizi geçcemmmgaza gelin çabukk...
inşallah bebişim geç ez bizi
Fatoşşş özlemmm nerelerdesinizzz beroşvildoş da çok az girdiii.... anam kimsecikler yok kızzz...
Esra,lethem,sevilay,melike,tubiş,kaptan da arada görünüp kaçıyorlar, mediciin de uyku düzeni bozuk
1,5 saat spor yaptım hala enerji doluyum yaaa Allahım sen bozma, ne enerjik bi insanım ben var ya keyfimi bozcak bi şey yoksa acayip enerjik oluyorum yaaa
Ayyy asker yarim de zaten 109 gün sonra burdaaaa...ailesi çok karşı çıkmazsaaa sevdiceğim direk benim yanıma gelip bi kaç gün kalmayı planlıyomuşşş ay ne sevindimmşafak hiççç uzamıcak yani amin amin dua edin kızlaarr
canım parça herzaman avantajlı yapacağın yemeğe göre al meselabide tavuk haşlıcam şimdi ama bütün tavuk aldım onu haşlıcam yarın öğle için . siz tavuk alırken butmu alıyosunuz neresini alıyosunuz bilemedim ya . hangisi daha mantıklı göğüsmü ?
yahu ben çok çorba çeşidi bilmiyorumda hep yayla çorbasıda olmuyo :) bıkıyo insan .hazır çorba içsem olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?