canım bu maskeyi ben ayda 1 falan yaparım, pudra sivilce vs kurutur, gül suyu zaten malum, hem tonik hem cildi güzelleştirir. maskeyi yapıp yıkadıktan sonra ben yüzümü gerilmiş gibi hissediyorum, belki psikolojiktir
küçük bir kase vs gibi kabın içine 1-2 yemek kaşığı kadar (göz kararı) gül suyu koyuyorum. üzerine de yine göz kararı 1 yemek kaşığı kadar bebe pudrası ekleyip karıştırıyorum. kremsi bir hal alında göz çevresi ve dudak üstü hariç, alnıma, yanaklarıma ve çeneme uyguluyorum. 15-20 dk bekliyor, yıkıyorum. zaten maske yüzünüzdeyken bir gerilme oluyor. ondan sonra yıkıyorum iştemaske beklerken fazla hareket etmiyorum ve üstüme bir havlu örtüyorum, çünkü 5 dk sonra falan pudra dökülmeye başlıyor. ben seviyorum, deneyebilirsin
sözlüme gelince evet beni düşünüyor. diyet yaptığımı biliyor ve bozmamı istemedi belki ama canım çok isteyip de aldırmayınca kızdım birden, baya surat yaptım dünbugün gönlünü alırım
evet kelebekcim beni düşünüyor ve ince belli bir sevgili istiyor ama işte aç olunca sinirli oluyorum
o açlığa rağmen sabah tartıda + çıktımumarım cumaya kadar değişir.
ne güzel seni memnun etmiş tartınn
inş. cumaya hepimiz hafiflemiş oluruzz
evet canım 900 gr gitti bir günde ama tabi bugünki sonuç neo lur bilmiyorum ,değişiklik olabilirde olmayabilirmişte, düzenli tüketmek gerekiyormuş ve fasulye yok , bulgur,yeşil mercimek ve nohutla yaptım. kabızlık var zaten 2 gündür fitil yardımıyla çıkıyorum malesef ,bağırsak düzenleyici şurup iiçmeye başlayacagım yarından sonra şu çaylar mahvetti beni ve muz ve elmayı aynı anda yediğim için perşembe gününden beri problem yaşıyorumhım kg durumnda bi fark oldumu canım ?
tuz konusu benimde kafamı karştırıyor tansiyon problemı yaşarsam sadece 1 gün yaparım gibi geliyor
sprial taktırdığnda senede 1 kez kontrol mu ettirmek gerekiyor?
2 saaate bir diyor da ben acııkınca içmeyi düşünuyorum nohut fasulye buğday tokluk sağlar hemen acıkıyormusun ?
evet canım ilk doğumdan sonra spiralle 3 sene korundum ama ilknurcum 2. doğumdan sonra regl miktarımda artış vardı doktora söylediğimde hormonlu takalım dedi ve ben hormonluyuda denemiştim ve bende sinir yapmıştı o yüzden bakırlyı denemek istiyorum dedim ve bakırlı taktırdım ilk regl azçok tahmin edersin parça parça birşeyler geliyor gibi ve renk koyu ,bugün 6. gün ve hala devam ediyor, bu şekilde 2 ay daha beklerim sonra baktım aynı değişiklik yok değiştiricem mecbur, hormonludada regl olmama durumu var patlarım artık bomba gibibu arada sana gaz olsun bu sabah 60.5 geldim
yaa bebişim tabi sen vücudunu tanıyosun sonuçta sen hangisinle iyiysen ona devam et. oooo 60.500 mü bravo alla kız.bende bu sabah 60.300 çıktım.yani +400 ama 2 gündür yedim yani hiç aman dikkat edeyim demedim o yüzden kasmıyorum kendimi üzülmüyorum.pazartesi başlar caının çıkartırım inşallah kiloların niyetim o beren evdeyken + misafir arken diyet hiç olmuyo.ayrıca haklıymışsın çocuk hastalığı konusunda gece kaç kere uyandım ateş kontrolü üstü açık mı tuvaleti ar mı sayıklıyomu ateşten diye sayısını hatırlamıyorum bile.
kızçeler kocişim geliyomuş ben kaçar gelebilirsem yine gelirim.hepinize süüüppperrrr bi pazar günü olsun inşallah byeee
iyiyim teşekkürler
senin adına çok sevindim
bu hafta 1. lik koltuğunda seni görebiliriz o zaman
süper olur
i gidiyosun
hilalcim heyo heyoooo 61.8 ahanda spor işte hemsen daha şanslısın spor yaparak kg vermek daha kolay
geçen gün annemle bunu konuşuyorduk mesala annem yürüyüş yaparak istediği herşeyi yer genede kg verir
ama ben ekmeği tamamen kesince kg veriyorum ekmek yerine sadece bulgur pilavı yeme hakkım var onun dışında makarna pirinç pilavı ekmek meyve kg aldırıor bana
sen şanslısın fıstık aman sporunu ihmal etme yaza 55 olcan
günaydınlar :)
kahvaltımı yaptım.
beyaz peynir,1 haşlanmış yumurta, ve dereotu roka karışımı limonlu salata yaptım yedim.
ayran çorbasınıda hazırladım ve içmeye başlayacağım.
canım bu maskeyi ben ayda 1 falan yaparım, pudra sivilce vs kurutur, gül suyu zaten malum, hem tonik hem cildi güzelleştirir. maskeyi yapıp yıkadıktan sonra ben yüzümü gerilmiş gibi hissediyorum, belki psikolojiktir
küçük bir kase vs gibi kabın içine 1-2 yemek kaşığı kadar (göz kararı) gül suyu koyuyorum. üzerine de yine göz kararı 1 yemek kaşığı kadar bebe pudrası ekleyip karıştırıyorum. kremsi bir hal alında göz çevresi ve dudak üstü hariç, alnıma, yanaklarıma ve çeneme uyguluyorum. 15-20 dk bekliyor, yıkıyorum. zaten maske yüzünüzdeyken bir gerilme oluyor. ondan sonra yıkıyorum iştemaske beklerken fazla hareket etmiyorum ve üstüme bir havlu örtüyorum, çünkü 5 dk sonra falan pudra dökülmeye başlıyor. ben seviyorum, deneyebilirsin
sözlüme gelince evet beni düşünüyor. diyet yaptığımı biliyor ve bozmamı istemedi belki ama canım çok isteyip de aldırmayınca kızdım birden, baya surat yaptım dünbugün gönlünü alırım
evet kelebekcim beni düşünüyor ve ince belli bir sevgili istiyor ama işte aç olunca sinirli oluyorum
bahsettiğin maske neye iyi geliyor ne için yapıyorsun?canım bu maskeyi ben ayda 1 falan yaparım, pudra sivilce vs kurutur, gül suyu zaten malum, hem tonik hem cildi güzelleştirir. maskeyi yapıp yıkadıktan sonra ben yüzümü gerilmiş gibi hissediyorum, belki psikolojiktir
evet canım 900 gr gitti bir günde ama tabi bugünki sonuç neo lur bilmiyorum ,değişiklik olabilirde olmayabilirmişte, düzenli tüketmek gerekiyormuş ve fasulye yok , bulgur,yeşil mercimek ve nohutla yaptım. kabızlık var zaten 2 gündür fitil yardımıyla çıkıyorum malesef ,bağırsak düzenleyici şurup iiçmeye başlayacagım yarından sonra şu çaylar mahvetti beni ve muz ve elmayı aynı anda yediğim için perşembe gününden beri problem yaşıyorum
O belli olmaz ya benm vücut biraz dengesiz deama neden olmasın tabii sağol kaptanım
Heyyoo evet ya çok işe yarıyor cidden deee..ihmal etmeyi düşünmüyorum valla yaaa...haftaya cuma-cmt-pazar yapamıcam çünkü haftaiçi fire vermezsem güzle olur benceeesen de dene tatlış yaa ekmek de yiyorum ben her şey de yiyorum menülerimi bilioysun sadece biraz sebzem eksik kalıyo arada ama onun dışında pişman da değilim yaa çok az yeyince yapamıyom kii ordan kıscaama 2 saat spor yaparım daha iyi hem de sağlıklııı
Hadi bakalım detoks sana neler etcek rakibem görelimm
Yaa tartılar pek belli olmuyor işteee...umarım cumaya da yüz güldürür, vücutlar da dengesiz çnkü
al kız çocuğun gönlünü yazık
bahsettiğin maske neye iyi geliyor ne için yapıyorsun?
1 günde 900 gr çok iyi ama ertesi gün normal beslenme düzenine geçtiğinde verdin 900 gr geri geldimi yoksa aynen muhafazza ediyormusn?
içine salatalık da ekledin mi?
kabızlıkmı var sende bu içilen form çayları uzun vadede bağırsaklarda tembeelik yarattığını biliyorum buyuzden mecbur kalmadıkca bitki çaylarını kullnmam onun yerine yeşil çay çok daha iyi gelir bana
geçmiş olsun buarada canım
benim anlatmak istediğim salata ve sebze gurubndaki eksiklk yani posa yönunden menun zayıf kalıyor onlarıda eklersen çokdaha sağlıklı kg verebilcen yoksa tabiki aç kalarak zayıflandığnda fazlasını geri alıyorsun ozamnda bi hikmeti kalmıyor
erkek arkdaşının da gelmesine hadi gözun aydın az kalmışş gelince pek şaşırcak seni görünce güzelleşimş fıstık gibi bulcak seni oh oh
kız kelebek
az kalmış öle böle derken sevdiğinin gelmesine
geldim
haFtasonu tenha oluyo evet
kelebek senin sporlarınada bayılıyorum
hüpletsende güpletiyosun
ay çok geçmiş olsun canım of zor işler ya:))evet canım ilk doğumdan sonra spiralle 3 sene korundum ama ilknurcum 2. doğumdan sonra regl miktarımda artış vardı doktora söylediğimde hormonlu takalım dedi ve ben hormonluyuda denemiştim ve bende sinir yapmıştı o yüzden bakırlyı denemek istiyorum dedim ve bakırlı taktırdım ilk regl azçok tahmin edersin parça parça birşeyler geliyor gibi ve renk koyu ,bugün 6. gün ve hala devam ediyor, bu şekilde 2 ay daha beklerim sonra baktım aynı değişiklik yok değiştiricem mecbur, hormonludada regl olmama durumu var patlarım artık bomba gibibu arada sana gaz olsun bu sabah 60.5 geldim
geçmiş olsun canım ya hep diyorum onlar olmasın biz olalım diyeyaa bebişim tabi sen vücudunu tanıyosun sonuçta sen hangisinle iyiysen ona devam et. oooo 60.500 mü bravo alla kız.bende bu sabah 60.300 çıktım.yani +400 ama 2 gündür yedim yani hiç aman dikkat edeyim demedim o yüzden kasmıyorum kendimi üzülmüyorum.pazartesi başlar caının çıkartırım inşallah kiloların niyetim o beren evdeyken + misafir arken diyet hiç olmuyo.ayrıca haklıymışsın çocuk hastalığı konusunda gece kaç kere uyandım ateş kontrolü üstü açık mı tuvaleti ar mı sayıklıyomu ateşten diye sayısını hatırlamıyorum bile.
kızçeler kocişim geliyomuş ben kaçar gelebilirsem yine gelirim.hepinize süüüppperrrr bi pazar günü olsun inşallah byeee
Allaaahhh ben bu gazla var yaaa hepinizi geçcemmmgaza gelin çabukk...
Fatoşşş özlemmm nerelerdesinizzz beroşvildoş da çok az girdiii.... anam kimsecikler yok kızzz...
Esra,lethem,sevilay,melike,tubiş,kaptan da arada görünüp kaçıyorlar, mediciin de uyku düzeni bozuk
1,5 saat spor yaptım hala enerji doluyum yaaa Allahım sen bozma, ne enerjik bi insanım ben var ya keyfimi bozcak bi şey yoksa acayip enerjik oluyorum yaaa
Ayyy asker yarim de zaten 109 gün sonra burdaaaa...ailesi çok karşı çıkmazsaaa sevdiceğim direk benim yanıma gelip bi kaç gün kalmayı planlıyomuşşş ay ne sevindimmşafak hiççç uzamıcak yani amin amin dua edin kızlaarr :
ay çok geçmiş olsun canım of zor işler ya:))
geçmiş olsun canım ya hep diyorum onlar olmasın biz olalım diye
maşallah :) sana ya...
kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu haftayı bu stresle geçireceğim neden derseniz ya hamileysem bu kilolarla hamile kalamamamdoktor hanım 15 kilo vermemi söyledi.ama ya aynı adet belirtileri gibi göğüslerim şiş fakat yarında gelmezse cumayı beklemem lazım bi yandan sitemiyoda değilim fakat bu kikoyla değil offfffff
Allaaahhh ben bu gazla var yaaa hepinizi geçcemmmgaza gelin çabukk...
Fatoşşş özlemmm nerelerdesinizzz beroşvildoş da çok az girdiii.... anam kimsecikler yok kızzz...
Esra,lethem,sevilay,melike,tubiş,kaptan da arada görünüp kaçıyorlar, mediciin de uyku düzeni bozuk
1,5 saat spor yaptım hala enerji doluyum yaaa Allahım sen bozma, ne enerjik bi insanım ben var ya keyfimi bozcak bi şey yoksa acayip enerjik oluyorum yaaa
Ayyy asker yarim de zaten 109 gün sonra burdaaaa...ailesi çok karşı çıkmazsaaa sevdiceğim direk benim yanıma gelip bi kaç gün kalmayı planlıyomuşşş ay ne sevindimmşafak hiççç uzamıcak yani amin amin dua edin kızlaarr
ay çok geçmiş olsun canım of zor işler ya:))
geçmiş olsun canım ya hep diyorum onlar olmasın biz olalım diye
maşallah :) sana ya...
kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım bu haftayı bu stresle geçireceğim neden derseniz ya hamileysem bu kilolarla hamile kalamamamdoktor hanım 15 kilo vermemi söyledi.ama ya aynı adet belirtileri gibi göğüslerim şiş fakat yarında gelmezse cumayı beklemem lazım bi yandan sitemiyoda değilim fakat bu kikoyla değil offfffff
su şu an için - ama spor yapıcam bu akşam çok fazlasıyla hamladığım için vücüdu yormalıyım biraz. sporumda + olacak inş olunca yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?