Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydııınnnnn.
Haftasonu giremedim çünkü haftasonları kursum var size söylemeyi unuttum :S
Kurstan sonra da eve geç saatlerde geldik giç internete giremedim ya.

Cumartesi günü gayet insancıl beslendim +2 saat spora gittim.
Pazar günü spora gitmedim ama hep dışarlarda gezdim. Bu da spor sayılırmı hehe

Birde şöyle bir hüsrana uğradım
kilo vericeğime kilo almışım ya 58.6 yı gördüm dün

Bu sebeple bir pazartesi diyetiyle karşınızdayım

Bu sabah 1 kase nesfit yedim. Tatlıyı hayatımdam çıkartıyorum ya bu böyle olmuycak.

Kaptanım ne güzel bir haber bu.
Takıma yeni bebiş geliyorrr. Beraber isim analizi yaparız artık

ciltte kuruma yapıp pul pul gibi bi dökulme yaparmı
benim cildim yağlıda? üstüne nemlendirici mi sürmek lazım? yada dediğin gibi sadece gül suyu arada sürsem mi ki ayy biz bayanların güzeellik sevdası bitermi hiç

İyi yaptın tatlımm kırgınlığa hiiçç gerek yokk

3 e yaklaştım sağol rakibemm..hadi bakalım sonuçları meraktayımm

Aynen bi gelsin gezeriz bol boll sağol tubişşş evet bayılıyorum ben kendime vakit ayırmaya valla... Sporlara da katılım bekliyorum
hep beraberrr

Aaaaaa tebrik ederimm, Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi bebiş versin çok güzel bi haber yaaa ÇoKKK GÜZELLL

Ben cuma günü şehirdışında olcam, bu haftalık yerime başkası saysın ben haftaya sayarm kaptan

Haftasonu oluyo öyle yaa..haftaiçi toparlarsın kuşum

merakla sonuçlarını beklıyorum canım ayrıntılı yazarsan da sonuçları sevinirim

tansiyon düşüklüğü yaşadınmı ?
katılıyorum şu 2 gün önemli ama en önemlisi ölçülerinde gizli bide yağ ölçen tartı olsaydı süper olcakdı
benim evdeki tartı yağ ölçen bi tartıydı uzun sure bozukdu haftasonu götürdüm pilleri değiştirdim ama ayralarını yapamadı malesef ölçmuyor ama en kısa zamanda yağ ölçen bi tartı alacam :18:

tebrik ederim rabbim sağlıkla sihaatle dunyaya getirmesini nasip etsin
bişey sorcam hafta sonu menu su spor bildirimde bulunulmuyormu
yada +5 mesaj zorunluluğu yok mu ?
haftasonu serbestmı :26:

fulyacım ptesi diyettine hoşgeldin
sporunuda ıhmal etmemmişssn bikaç günlük aldığın fazla kaloriyi verirsin i
senin hedef kaçtı ? boy kaçtı?

Evet spordan feragat edemiyorum.
Benim hedef 50 ama 48 e de hayır demem yani.
Boyum 1.58

İdeal kilo hesaplamalarında ideal kilom 54 çıkıyor ama 54 hiçte ideal durmuyor bende. Çok garip.
Birde hayatımda ilk kez 58 oldum ve şaşırmış durumdayım. Yeme içmeyle ilgili deilde başka bir sıkıntımı var acaba. Çünkü ocak ayında spora başlarken tartıldım 53 mart oldu 58. Ve ben 49 kilo dan 53 e çıktım diye spora başladım.
Bi gariplik var ama bakıcaz artık.

a
kas kütlen artıyor diycem ama 49 ile 58 arasındaki fark az sayılmaz. yeme içmen fazlalaştı mı? 49 kiloyu en son 6.sınıfta gördüm heralde

ben de haftasonu yedim. ama bol bol hareket ettim. ben de senin gibi bugün normale dönüyorum.
ilişik kesiyorum bandırma'dan bugün. 15 gün izindeyim yine. hayat bana güzell. annemlerin yanına gidicem işlemlerim bittikten sonra. bugün spor yapamıycam, otobüs yolculuğumda var. ama bol bol koşturuyorum. bugün kefir içiyorum bol bol. minimum yemek, maksimum kefir

yahu ben çok çorba çeşidi bilmiyorumda hep yayla çorbasıda olmuyo :) bıkıyo insan .hazır çorba içsem olmazmı

şehriye en az kalorili olan çorbaymış, onu tercih et. bişey yok ki yapımında, 10 dk'lık iş. salçayı kavur yağla, domates sosu da kullanıorum ben. sonra su koy, kaynadıktan sonra şehriye koy, arada karıştır. tuz, baharat onları atacaksın bi de. o kadarcık. 1 litre suya 1 fincan şehriye ekliorum mesela ben. o, senin yoğunluğunu nasıl istediğine bağlı aslında.

a

kas kütlen artıyor diycem ama 49 ile 58 arasındaki fark az sayılmaz. yeme içmen fazlalaştı mı? 49 kiloyu en son 6.sınıfta gördüm heralde

Kas kütlesi artarda bu kadar mı artar çılgınlar gibi kas çalışmıyorumki 1.5 saat spor yapıyorum bunun 1 saati kardio yarım saatı omuz yada göğüs. Ve aynaya baktığımda kas değil selülit görüyorum hahaha
Yok ya çok ciddiyim bu sefer kilo verme konusunda. Ne gerekiyorsa yapıcam.
Hafta içi sabahları sürekli poğça ya da açma yiyip akşama kadar hiçbirşey yemiyordum. En son ne zaman su içtiğimi hiç hatırlamazdım.
Artık suyu yanımda taşıyorum.Bide oturarak çalışıyorum hepsi birikti ve böyle oldu herhalde.

Kefir napiyormuş ki. Bende içiyim neymiş bize faydası?
Eskiden annem yapardı içerdik. Söyliyim yine yapsın.

merak ediyorum sonuçlarını. ama eminim ki vermişsindir.

Kefir napiyormuş ki. Bende içiyim neymiş bize faydası?
Eskiden annem yapardı içerdik. Söyliyim yine yapsın.

çoookk faydası var, saymakla bitmiyor da. ben zayıflamak için kullanıorum. tok tutuyor, bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. zayıflamaya yardımcı oluyor.

tuzu kuru olan konuşuyor tabi. kızcağız nasıl tırsıyodur, biliyo musun? kavuş bi Zafer'ine de, o zaman biz de sana böyle diycez. panik yok kelebeğim, hamile olabilirsin, diycez.

Son düzenleme:
tuzun kuru olan konuşuyor tabi. kızcağız nasıl tırsıyodur, biliyo musun? kavuş bi Zafer'ine de, o zaman biz de sana böyle diycez. panik yok kelebeğim, hamile olabilirsin, diycez.

Yaa istemediğim bi an olsa ben de çok tırsarım tabii ama hamileyse kız napayım şimdi anaaa napcaz şimdi mi deyimmm... hem Allah verirse napcaz ki kızz ben daha kavuşcam daa evlencem de ohooo konuşurm tabi çok yol var dahaa...

haftasonu için gayet harika bir menü balkağı taneyle yenilse daha iyi olurmuş ama, haftasonları biz neler yapmadık ki:)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…