- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
kızlar günaydın
size bi haberim var
ben hamileymişim
test negatif çıkmıştı ama hata oluyomuş demekki
sizden de ayrılmak stemiyorum güzel bi ortam var burda hepiniz arkadaşımsınız
kaptanlığa da devam ederim elimden geldiğince
bu hafta hamişlik nedeniyle izinli yazarız listede olmam
ama bu süreçte menümü su spora devam edersem çok dobik olmam
sonrada beraber veririz kiloları yine
dediğim gibi canım yüz için bakım maskesi. pudra olduğu için cildi kurutuyor, cildin sivilceli ya da yağlıysa kullanabilirsin. kuru ciltlere sanırım olmaz. sadece gül suyu sürersin pamukla.
inş canım bugün cozuttuum akşam ama. aldım gönlünü
dediğim gibi canım yüz için bakım maskesi. pudra olduğu için cildi kurutuyor, cildin sivilceli ya da yağlıysa kullanabilirsin. kuru ciltlere sanırım olmaz. sadece gül suyu sürersin pamukla.
inş canım bugün cozuttuum akşam ama. aldım gönlünü
canım bu gece bitti bu detoks yarın normal düzene geçeceğim hem kaç kg verdiğim belli olucak , vücut ölcülerimide ölçecegim nerden gitti diye merak ediyorum cünkü, ayrıntıları sürekli paylaşırım inşalah. ben yeşilçay içtim onlarda bile yine belli bir süre sonra tembellik yapıyor diyorlar ,
canım stres filan yaptıysan ondan gecikmiş olabilir, bir de kg vermek için uğraşıyoruz kafa meşgul ya da hava değişikliği inşallah değilsindir, kg verip kalmak gibisi yok .ama kaldıysanda hoşgelsin sefalar getirsin .
bende kaptanım gibi sporlarına hayranım maşallah 3 saati bulmuş sanırım.
aynen öyle canım bu hafta zor bir hafta olacak
olsun o gelince beraber gezersiniz hem insanın evde vakit geçirebilmesi kendine vakit ayırabilmesi çok güzel tek başınada olsan neler yapabileceğini gösteriyor şu sporlarınada bayılıyorum
valla bütün tavuk en zoru bence ne yapacaksan ona göre ya but yada göğüs alıyorum ben tabakta en kolayı...
kızlar günaydın
size bi haberim var
ben hamileymişim
haftalık değerlendirme
mesaj ve - sayıları
destina_88=85 2-
berenvildan=43 1-
melikea123=46 3-
degua=34
kelebek.hill=60 2-
lethem=32 2-
ayyıldızım=43 2-
bur50=29 1-
fatoş0808=24(fatoş nerelerdeki bikaç gündür yok)
tubish13=19 3-
mahurbeste=24 4-
listemize göre
pazartesi salı mahurbeste
çarşamba tubish13
perşembe melikea
cuma kelebek.hill saycak su spor mesaj 30 mesaj altındakiler dikkat paylaşımı en az 30 mesaj şeklinde arttırmalısınzı
2 hafta üstüste 30 mesaj altı diskalifiye
Kızlar günaydııınnnnn.
Haftasonu giremedim çünkü haftasonları kursum var size söylemeyi unuttum :S
Kurstan sonra da eve geç saatlerde geldik giç internete giremedim ya.
Cumartesi günü gayet insancıl beslendim +2 saat spora gittim.
Pazar günü spora gitmedim ama hep dışarlarda gezdim. Bu da spor sayılırmı hehe
Birde şöyle bir hüsrana uğradım
kilo vericeğime kilo almışım ya 58.6 yı gördüm dün
Bu sebeple bir pazartesi diyetiyle karşınızdayım
Bu sabah 1 kase nesfit yedim. Tatlıyı hayatımdam çıkartıyorum ya bu böyle olmuycak.
canım bu gece bitti bu detoks yarın normal düzene geçeceğim hem kaç kg verdiğim belli olucak , vücut ölcülerimide ölçecegim nerden gitti diye merak ediyorum cünkü, ayrıntıları sürekli paylaşırım inşalah. ben yeşilçay içtim onlarda bile yine belli bir süre sonra tembellik yapıyor diyorlar ,
canım stres filan yaptıysan ondan gecikmiş olabilir, bir de kg vermek için uğraşıyoruz kafa meşgul ya da hava değişikliği inşallah değilsindir, kg verip kalmak gibisi yok .ama kaldıysanda hoşgelsin sefalar getirsin .
bende kaptanım gibi sporlarına hayranım maşallah 3 saati bulmuş sanırım.
tansiyon düşüklüğü yaşadınmı ?iyi geceler
ahhh bitti ayran detoksu sonuçlar yarın öğlen :)
kendimi bitkin hissediyorum canlar ya aynı şeyleri yemek hiç bana göre değil .
kendimi hafif hissediyorum açıkcası ama öyle bir hal aldıki sanki ekmeğin tadını bilmiyorum ya da muzu hiç yememişim, yarın inşalah düzeni bozup bu iki günü mahvedici şekilde beslenmem, dikkat etmem gerekiiyor malum kg verdim ama koruma aşamasında alırsak 2 gün boşa o ayranı içmemim manası kalmaz.
sabah ola hayrola, uykum var yatarsam gece kalkar otururum o yüzden az daha bekleyip tam yatışı bekliyorum .
kızlar günaydın
size bi haberim var
ben hamileymişim
Kızlar günaydııınnnnn.
Haftasonu giremedim çünkü haftasonları kursum var size söylemeyi unuttum :S
Kurstan sonra da eve geç saatlerde geldik giç internete giremedim ya.
Cumartesi günü gayet insancıl beslendim +2 saat spora gittim.
Pazar günü spora gitmedim ama hep dışarlarda gezdim. Bu da spor sayılırmı hehe
Birde şöyle bir hüsrana uğradım
kilo vericeğime kilo almışım ya 58.6 yı gördüm dün
Bu sebeple bir pazartesi diyetiyle karşınızdayım
Bu sabah 1 kase nesfit yedim. Tatlıyı hayatımdam çıkartıyorum ya bu böyle olmuycak.
merakla sonuçlarını beklıyorum canım ayrıntılı yazarsan da sonuçları sevinirim
fulyacım ptesi diyettine hoşgeldin
sporunuda ıhmal etmemmişssn bikaç günlük aldığın fazla kaloriyi verirsin i
senin hedef kaçtı ? boy kaçtı?
Evet spordan feragat edemiyorum.
Benim hedef 50 ama 48 e de hayır demem yani.
Boyum 1.58
İdeal kilo hesaplamalarında ideal kilom 54 çıkıyor ama 54 hiçte ideal durmuyor bende. Çok garip.
Birde hayatımda ilk kez 58 oldum ve şaşırmış durumdayım. Yeme içmeyle ilgili deilde başka bir sıkıntımı var acaba. Çünkü ocak ayında spora başlarken tartıldım 53 mart oldu 58. Ve ben 49 kilo dan 53 e çıktım diye spora başladım.
Bi gariplik var ama bakıcaz artık.
bebişkom eşimle dışardaydık.ben yine bu haftasonu uçtum e +900 ü gördüm.bugün frenimi yapıp normale dönüyoruuum
canım parça herzaman avantajlı yapacağın yemeğe göre al mesela
hazır çorba çok sağlıklı deği ama mecbura kalınca yapacak bişey yok.tavuk haşlamışsın suyuna bol limonlu bi tauksuyu çorbası yap.hem gripi engeller hem sağlıklı
yahu ben çok çorba çeşidi bilmiyorumda hep yayla çorbasıda olmuyo :) bıkıyo insan .hazır çorba içsem olmazmı
günaydın bebişlerim kahvaltımı yapıp spora kaçıcam görüşürüz.dün için spor + iyi yürüdük alışeriş merkezinde ama su- malesef
a
kas kütlen artıyor diycem ama 49 ile 58 arasındaki fark az sayılmaz. yeme içmen fazlalaştı mı? 49 kiloyu en son 6.sınıfta gördüm heralde
bide tavuk haşlıcam şimdi ama bütün tavuk aldım onu haşlıcam yarın öğle için . siz tavuk alırken butmu alıyosunuz neresini alıyosunuz bilemedim ya . hangisi daha mantıklı göğüsmü ?
ben de haftasonu yedim. ama bol bol hareket ettim. ben de senin gibi bugün normale dönüyorum.
ilişik kesiyorum bandırma'dan bugün. 15 gün izindeyim yine. hayat bana güzell . annemlerin yanına gidicem işlemlerim bittikten sonra. bugün spor yapamıycam, otobüs yolculuğumda var. ama bol bol koşturuyorum. bugün kefir içiyorum bol bol. minimum yemek, maksimum kefir
iyi geceler
ahhh bitti ayran detoksu sonuçlar yarın öğlen :)
kendimi bitkin hissediyorum canlar ya aynı şeyleri yemek hiç bana göre değil .
kendimi hafif hissediyorum açıkcası ama öyle bir hal aldıki sanki ekmeğin tadını bilmiyorum ya da muzu hiç yememişim, yarın inşalah düzeni bozup bu iki günü mahvedici şekilde beslenmem, dikkat etmem gerekiiyor malum kg verdim ama koruma aşamasında alırsak 2 gün boşa o ayranı içmemim manası kalmaz.
sabah ola hayrola, uykum var yatarsam gece kalkar otururum o yüzden az daha bekleyip tam yatışı bekliyorum .
Kefir napiyormuş ki. Bende içiyim neymiş bize faydası?
Eskiden annem yapardı içerdik. Söyliyim yine yapsın.
çoookk faydası var, saymakla bitmiyor da. ben zayıflamak için kullanıorum. tok tutuyor, bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. zayıflamaya yardımcı oluyor.
SağolllTubiş hakkında hayırlısı olsun çok da kafana takma yani kısmet, Allah verdiyse yapcak bi şey de yok belki de değildir tabi şimdiden kafana takma panik yokkkkk...ama ols abile de artık hamilelikten sonra verirsin kilocukları napak kız
tuzun kuru olan konuşuyor tabi. kızcağız nasıl tırsıyodur, biliyo musun? kavuş bi Zafer'ine de, o zaman biz de sana böyle diycez . panik yok kelebeğim, hamile olabilirsin, diycez .
AldığınızKalori Miktarı 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal
1.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)15 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
1.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (17 kcal)17 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Tam Yağlı) (132 kcal)132 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Ispanak (212 kcal)212 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Köfte (215 kcal)215 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Balkabağı / Bal Kabağı Tatlısı (194 kcal)194 kcal
Alınan Kalori Toplamı1241 kcal
SPOR:45 dak yürüyüş
su :2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?