Yaa istemediğim bi an olsa ben de çok tırsarım tabii ama hamileyse kız napayım şimdi anaaa napcaz şimdi mi deyimmm...hem Allah verirse napcaz ki kızz ben daha kavuşcam daa evlencem de ohooo konuşurm tabi çok yol var dahaa...
oooo hemen bu akşam aliyim marketten ozaman.
ben kendim mayalıyorum. öyle daha kolay bence. tavsiye ederim. hem annen biliyormuş da.
ikili rakamlara çok az kalmış, sonra plakalar, tekli rakamlar derken bi bakmışsın, evlisin . haftasonu süper sporlar yapmışsın. valla benimki kızlı erkekli spor salonunda bazen tek bayan ben kalınca bile sesini çıkartmıyor. en son gelip beni teslim alıyor. basketbolumdan hiiiçç ödün veremem, erkekler var diye .
bu hafta tartıyla aranız çok iyi. bu sabha da tartıldın mı?_ cumaya kadar senin yüzünü baya güldürecek.
Evet biliyor. Ben bugünlük aliyim de o anca 2 gün sonra falan yapar. Ozamana kadar boş durmiyim
evet canım haftasonu yazıyoruz genelde ama saymıyoruz zorunlu değil serbestmerakla sonuçlarını beklıyorum canım ayrıntılı yazarsan da sonuçları sevinirim
tansiyon düşüklüğü yaşadınmı ?
katılıyorum şu 2 gün önemli ama en önemlisi ölçülerinde gizli bide yağ ölçen tartı olsaydı süper olcakdı
benim evdeki tartı yağ ölçen bi tartıydı uzun sure bozukdu haftasonu götürdüm pilleri değiştirdim ama ayralarını yapamadı malesef ölçmuyor ama en kısa zamanda yağ ölçen bi tartı alacam :18:
tebrik ederim rabbim sağlıkla sihaatle dunyaya getirmesini nasip etsin
bişey sorcam hafta sonu menu su spor bildirimde bulunulmuyormu
yada +5 mesaj zorunluluğu yok mu ?
haftasonu serbestmı :26:
fulyacım ptesi diyettine hoşgeldin
sporunuda ıhmal etmemmişssn bikaç günlük aldığın fazla kaloriyi verirsin i
senin hedef kaçtı ? boy kaçtı?
evet canım haftasonu yazıyoruz genelde ama saymıyoruz zorunlu değil serbest
tubişdemi hamileymiş okumadım ben 2 hamişmi olcez
Benm annem de dün aradı kefirin faydaları neymiş baksana nete dedi, Amasya'dan getircekmiş, bi yerden gelmiş falan filan...dedim bu kadar kefir muhabbeti üstüne iyi gider, başladım saymaya faydalarını, getirip mayalayım o zman da içelim dedihep beraber içek bari şunuuu
hayırlı olsun kaptanım allah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsinkızlar günaydın
size bi haberim var
ben hamileymişim
test negatif çıkmıştı ama hata oluyomuş demekki
sizden de ayrılmak stemiyorum güzel bi ortam var burda hepiniz arkadaşımsınız
kaptanlığa da devam ederim elimden geldiğince
bu hafta hamişlik nedeniyle izinli yazarız listede olmam
ama bu süreçte menümü su spora devam edersem çok dobik olmam
sonrada beraber veririz kiloları yine
bende siz bu kadar konuşunca amrketten aldım tadı kötü ya ama zayıflatıyorsa bendemi yapsam nasıl yapılıyordu bilenler var diye hatırlıyorumçoookk faydası var, saymakla bitmiyor da. ben zayıflamak için kullanıorum. tok tutuyor, bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. zayıflamaya yardımcı oluyor.
3 aydır tartıya pil almıyorduk. Ne güzeldi. Dün aldık. Almaz olaydık.
Ayy sorma kızz az kaldıı...iyiymiş valla gayet eşin, bakalım benmki ilerde nasıl olcak..
Bu sabah tartıldım ah şu merak ama perşembeye kadar tartılmıcam artık, sabah 62,4 çıktım dengesiz vücut işte am adün o kadar spor yaapsam da tatlıyı çok kaçırdımm
Benm annem de dün aradı kefirin faydaları neymiş baksana nete dedi, Amasya'dan getircekmiş, bi yerden gelmiş falan filan...dedim bu kadar kefir muhabbeti üstüne iyi gider, başladım saymaya faydalarını, getirip mayalayım o zman da içelim dedihep beraber içek bari şunuuu
korkulan oldu desene. 58'den daha çok çıkmamıştır inşallah.
ben biraz cazgırım bu konuda. 'arkadaşım ben basketbol oynuyorum, banane ordaki askerlerden?'deyince fazla üstelemiyor. (lojmandaki spor salonunun başına askerleri koyuyorlar da.)
olsun bak,63,4'te çizelgen, ama şimdiden 62,4'sün. ama bence kalibresini yaptır tartının. ya da evde abin falan da test etsin tartıyı, çünkü çok kısa sürede farklı sonuçlar veriyor. sabah daha çok çıktın cuma günü,akşamında daha az? halbuki yemek yemiş, su içmiştin. öyle değil mi? kalibrasyon hatası olabilir.
hastalıklardan da koruyor. 4 aylıktan itibaren çocuklara da veriyorlarmış sanırsam. hiç hasta olmuyormuş çocuklar.
Tubiş, bebekleri 3'lüyor, İrem de 2'liyor o zaman. Allah yardımcınız olsun
canım hayırlı olsun çok sevindim.kızlar günaydın
size bi haberim var
ben hamileymişim
test negatif çıkmıştı ama hata oluyomuş demekki
sizden de ayrılmak stemiyorum güzel bi ortam var burda hepiniz arkadaşımsınız
kaptanlığa da devam ederim elimden geldiğince
bu hafta hamişlik nedeniyle izinli yazarız listede olmam
ama bu süreçte menümü su spora devam edersem çok dobik olmam
sonrada beraber veririz kiloları yine
Şimdiden 0.75l su ve 1 kupa 7 otlu çay içtim.
5dk bir tuvaletteyim ya. Bünye suya alışık değil ondan oluyor herhalde.
Bir de su da + olmamızdaki kriter nedir 2 lt mi?
AYRAN DETOKSU SONUCUM : 60.3 KG yani 1.100 gr gitmiş. vücut ölcülerimde değişim sözkonusu şaşırtıcı olanda biryerden giderken diger yere eklenmiş göbekten 3cm giderken bele 2 cm + olarak eklenmiş ,bacaktan 1.5 cm giderken popoya 2.5 cm eklenmiş eğer bu kiloyu korursam haftaya 59 küsürleri görebilirim , en az 7-8 sefer tartıldım. her seferinde 60.2 60.4 çıktım ve ortasını dikkata alarak 60.3 diyorum.
hala regl sürecindeyim ,bitecegede benzemyyor 1 haftadır böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?