ayyy kaptacııımm hayırlı olsuuun.ayy benimde hamiş olasım geldi valla yaaakızlar günaydın
size bi haberim var
ben hamileymişim
test negatif çıkmıştı ama hata oluyomuş demekki
sizden de ayrılmak stemiyorum güzel bi ortam var burda hepiniz arkadaşımsınız
kaptanlığa da devam ederim elimden geldiğince
bu hafta hamişlik nedeniyle izinli yazarız listede olmam
ama bu süreçte menümü su spora devam edersem çok dobik olmam
sonrada beraber veririz kiloları yine
sporun ye yemen iyiymiş bebişim ama diyet yeni ya vücut tepki veriyodur canım.Kızlar günaydııınnnnn.
Haftasonu giremedim çünkü haftasonları kursum var size söylemeyi unuttum :S
Kurstan sonra da eve geç saatlerde geldik giç internete giremedim ya.
Cumartesi günü gayet insancıl beslendim +2 saat spora gittim.
Pazar günü spora gitmedim ama hep dışarlarda gezdim. Bu da spor sayılırmı hehe
Birde şöyle bir hüsrana uğradım
kilo vericeğime kilo almışım ya 58.6 yı gördüm dün
Bu sebeple bir pazartesi diyetiyle karşınızdayım
Bu sabah 1 kase nesfit yedim. Tatlıyı hayatımdam çıkartıyorum ya bu böyle olmuycak.
haftasonu serbestiz tatlım ama tabi çok ta salmamak lazımmerakla sonuçlarını beklıyorum canım ayrıntılı yazarsan da sonuçları sevinirim
tansiyon düşüklüğü yaşadınmı ?
katılıyorum şu 2 gün önemli ama en önemlisi ölçülerinde gizli bide yağ ölçen tartı olsaydı süper olcakdı
benim evdeki tartı yağ ölçen bi tartıydı uzun sure bozukdu haftasonu götürdüm pilleri değiştirdim ama ayralarını yapamadı malesef ölçmuyor ama en kısa zamanda yağ ölçen bi tartı alacam :18:
tebrik ederim rabbim sağlıkla sihaatle dunyaya getirmesini nasip etsin
bişey sorcam hafta sonu menu su spor bildirimde bulunulmuyormu
yada +5 mesaj zorunluluğu yok mu ?
haftasonu serbestmı :26:
fulyacım ptesi diyettine hoşgeldin
sporunuda ıhmal etmemmişssn bikaç günlük aldığın fazla kaloriyi verirsin i
senin hedef kaçtı ? boy kaçtı?
hayırlısı olsun inşallah tatlım.inşallah yeni yerinde çok daha mutlu olursun bitanem.şimdi sende kociş özlemi çekcen dimiiben de haftasonu yedim. ama bol bol hareket ettim. ben de senin gibi bugün normale dönüyorum.
ilişik kesiyorum bandırma'dan bugün. 15 gün izindeyim yine. hayat bana güzell . annemlerin yanına gidicem işlemlerim bittikten sonra. bugün spor yapamıycam, otobüs yolculuğumda var. ama bol bol koşturuyorum. bugün kefir içiyorum bol bol. minimum yemek, maksimum kefir
hayatta sen suyu eksi bırakmazdın. neyse bugün telafi edersin
canımcım su içmez ve yemek sık yemezsen metobolizma hızın düşer.o nedenle vücut kendini korumaya alır.3 ana 3 ara olarak yemek ye bol su e spor da yaptın mı gör bak nasıl gidecek kilolarKas kütlesi artarda bu kadar mı artarçılgınlar gibi kas çalışmıyorumki 1.5 saat spor yapıyorum bunun 1 saati kardio yarım saatı omuz yada göğüs. Ve aynaya baktığımda kas değil selülit görüyorum hahaha
Yok ya çok ciddiyim bu sefer kilo verme konusunda. Ne gerekiyorsa yapıcam.
Hafta içi sabahları sürekli poğça ya da açma yiyip akşama kadar hiçbirşey yemiyordum. En son ne zaman su içtiğimi hiç hatırlamazdım.
Artık suyu yanımda taşıyorum.Bide oturarak çalışıyorum hepsi birikti ve böyle oldu herhalde.
yook alman iyi olmuş tatlım yoksa daha çok kilo almaya deam ederdin.3 aydır tartıya pil almıyorduk. Ne güzeldi. Dün aldık. Almaz olaydık.
Şimdiden 0.75l su ve 1 kupa 7 otlu çay içtim.
5dk bir tuvaletteyim ya. Bünye suya alışık değil ondan oluyor herhalde.
Bir de su da + olmamızdaki kriter nedir 2 lt mi?
enaz 2 litre ama 3 litre daha ideal.2 litre vücudun günlük ihtiyacı, 3 litre zayıflamak için iyi