Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyy kaptacııımm hayırlı olsuuun.ayy benimde hamiş olasım geldi valla yaaa
sporun ye yemen iyiymiş bebişim ama diyet yeni ya vücut tepki veriyodur canım.
haftasonu serbestiz tatlım ama tabi çok ta salmamak lazım
hayırlısı olsun inşallah tatlım.inşallah yeni yerinde çok daha mutlu olursun bitanem.şimdi sende kociş özlemi çekcen dimii
hayatta sen suyu eksi bırakmazdın. neyse bugün telafi edersin

canımcım su içmez ve yemek sık yemezsen metobolizma hızın düşer.o nedenle vücut kendini korumaya alır.3 ana 3 ara olarak yemek ye bol su e spor da yaptın mı gör bak nasıl gidecek kilolar
3 aydır tartıya pil almıyorduk. Ne güzeldi. Dün aldık. Almaz olaydık.
yook alman iyi olmuş tatlım yoksa daha çok kilo almaya deam ederdin.
Şimdiden 0.75l su ve 1 kupa 7 otlu çay içtim.
5dk bir tuvaletteyim ya. Bünye suya alışık değil ondan oluyor herhalde.
Bir de su da + olmamızdaki kriter nedir 2 lt mi?

enaz 2 litre ama 3 litre daha ideal.2 litre vücudun günlük ihtiyacı, 3 litre zayıflamak için iyi

Vayy kilo çok iyi de..ölçümlere şaşırdım yahu doğru ölçtün mü ki rakibem ilginç geldi

Bi doktora gitmen mi gerek acabaa??
ölçüler bir haftada değişen rakibem ,banada garip geldi ama bakalım cumaya tekrar ölçecegim o zaman nasıl bir düzen olucak , regl zaten yoğundu normal şuan spiral için ama halsizlik oldu yatarken rahat birşey yok ayaktayken gidiyo aşagıdan :=(

canımcım bi doktora git derim.sonra kötü durumlarla karşılaşmayasın.

cumartesi gideceğim canım inşallah, kontrol var, o güne kadar geçer diye ümit ediyorum. normalde böyleydi 3 gün daha sürer diye bekliyorum ,gerçi şuan gitmek istsemde baka dr gimem lazım bende gidemiyorum bir doktora alışınca digerine gitmek korkutuyor beni :) dr demişti artar

oww 3 litre içemem ya mümkün değil çatlarım. 2 litreye bir alışıyım

canım 2 litreye alış sonra yavaş yavaş fark etmeden çoğaltırsın.ben 1.5 litreyi bitirdim.son 1.5 i doldurdum.bide pet şişe taşırsan yanında daha çok içersin farkına bile varmadan

cumartesi ye bişey kalmamış bi de normal düzeninde buysa o zaman bekle bence de bi de benimde dün regl olmam lazımdı olmadım bugün yarın patlar herhalde :26::26:

fulyacım tiroid testi yaptırsına belki kg verememenin altnda bu yatıyor olabilir kadınların çoğunda gizli şeker ve tiroid rahatsızlığı var araştırmanda fayda vr canım

çoookk faydası var, saymakla bitmiyor da. ben zayıflamak için kullanıorum. tok tutuyor, bağırsakları çok güzel çalıştırıyor. zayıflamaya yardımcı oluyor.

canım marketten kefir aldım mayalaya nakadar içerim diye ama içer içmez bende mide yanması oluyor neden dir acaba?
sende böyle bişey oluyormu
içtiğimde günde 1 bardak kefir :26:

fulyacım tiroid testi yaptırsına belki kg verememenin altnda bu yatıyor olabilir kadınların çoğunda gizli şeker ve tiroid rahatsızlığı var araştırmanda fayda vr canım

Bende ondan şüpheleniyorum birde adet düzensizliğide var. Doktora gidince soruyorlarya kilonda bir artış oldumu diye. Direk aklıma o geldi.

evet canım haftasonu yazıyoruz genelde ama saymıyoruz zorunlu değil serbest

tubişdemi hamileymiş okumadım ben 2 hamişmi olcez

inamıyorum!! ben hala olasılık zannediyordum ki gerçekmiş! ayy, hadi hayırlısı. bebişin 2,5 yaşında falandı sanki. aradaki yaş farkı da çok güzel olur. sen nasıl hissediosun kendini? çalışıodun bi de..

İyi bari cumartesi kontrole gideceksin madem iyiymiş, ama cidden ihmal etmemek lazım dikkatli ol tatlıcım

Allah Allah midende yanma hissine şaşırdım, var mıymş kefirin öyle yan etkileri yahu :26::44:

evet canım haftasonu yazıyoruz genelde ama saymıyoruz zorunlu değil serbest

tubişdemi hamileymiş okumadım ben 2 hamişmi olcez

anladım hafta içi 5 mesaj menu su spor yazma zorunluğu var ama haftasonu bunları belirtmesekde oluyor serbesttiz dediğinz bu
tubish hamile değil şüpheleniyormuş

2 günde 1.1 gr gitmesi iyi ama senin ölçüler bir haftaya göre ölçülmüş yani ayran detoksu sende incelme yapıp yapmadığından emin değiliz demekkii
göbekten gidip bele 2 cm gelmesi bacakdan gidip popoya gitmesi bana da entresan geldi :44:
ama tartıda eksildiğini görmen motviee sağlamıştır sana
bugun ayran detoksuna bende başlycaktım ama aksilikler olunca yarın deniycem bende bakalım bende negibi sonuçlar olcak

cicim hiç öyle bişey olmadı bende. ama sen bana bakma, benim mideme çok şükür hiçbir şey dokunmaz, başım dönmez, midem bulanmaz, midem yanmaz; ben biraz robot gibiyim.
yalnız bağırsakları çalıştırıyor ya, belki de o yüzden midendeki hareketliliği hissettin. bilemedim şimdi. belki hazır olduğu için katkı vardır içinde, o dokunmuştur. bi de saklama konusunu soruyordun ya kefiri, dün akşam baktım net'ten. kefir tanelerini doğrudan cam şişede buzdolabına koyduğunda 1 hafta gidiyormuş. bi de tatile gştmeden önce kimisi sudan geçiriyormuş kefirleri, süzüp derin dondurucuya koyuyorlarmış. sudan geçirene de varmış, geçirmeyen de. sana kalmış saklama şekli. bence ev kefiri olmadığı için doknumuştur sana. miden hassas mı?

Allah Allah midende yanma hissine şaşırdım, var mıymş kefirin öyle yan etkileri yahu :26::44:

canım ilk gün sabah yarım çay bardağı akşam yarım çay bardağı içtiö midem de yanma oldu
bugun öğle 1 su bardağı içtim gene mıdemde yanma oldu
bende anlamadım yaa niye böyle oldu acaba kefirin içindeki yararlı prebitiyotkleri benım mide sindirmıyormu

regl dönemindesin ya hani, karnın şiş o yüzden belki bel kısmı 2 cm fazla çıkmıştır. bi de bacağını mesela belki daha önceki ölçümde daha ince bi yerinden ölçtün. bi de bacağın spor nedeniyle kas yapmış olabilir.

Ben de bilemedim ki haftaya annem getirince ben de içicem bakalım..ama midesi hassas olana dokuuyorsa kesn bana da dokunur bugün hazır alıp deneyim bakayım dokuncak mıı, geçenlerde 250 ml içmiştim çilekli hazır dokunmamıştı ama bak onu hatırladım.

Son düzenleme:

evet, ayrı kalıcaz cicim. ben balıkesir'de yaşıycam galiba. bakalım ya, kısmet. bu taraflardan bi öğretmenle karşılıklı yer dğeiştirmeyi düşünüoruz, onun da ailesi balıkesir'de. herkes mağdur. ben kaçıorum, işlemlerimi bitirdim. bi karadeniz turu yapayım, kelebek'ten önce. öpüldünüz çok. kaptancım çoookkk sevindim. hayırlısı olsun.

midem, bünyem aşırı hassas kışın mesala domates yersem kabuğunu sindirmez mıdem yanar
çiğ soğanı mide sindirmez gene mıde yanar
dışardan katkılı yiyeceklere hemen vucut tepki gösterir
yani sanırım doğal olmadığı için benim vucut bunu kabul etmıyor
kefir saklama yöntemlerinden bana en mantıklı cam kaba koyup difirize atmak geliyor gerçi hele bi üreteyim de saklaması kalsın demi
izine mi çıkıyorsun okuldan mı ayrılıyorsun canım ? biraz dinlenırsın hadi iyi annenlerlede hasret giderrsn ne mutlu sana

benim içtiğim sadeydi canım belki sana dokunmaz sen genede dene her bünye farklı türlü bana iyi gelmeyen sana iyi gelebilir denemek lazım tatlım

kızçelerim bende biraz kaçayım komşularım bahçeye çıkmış illa gel diyolar bi yarımsaat takılayım gücenmesinler öpüyorum siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…