Aaaa aldığından fazlasını yakıyosunnnama dikkat et ilknur ablacım yahuuu hasta olma, ben çok enerjisiz kalıyorum öylee..
Doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnbugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))
ayyy iyisin fıstık maşallah nazar değmesin.
diyette su kadar önemli bişey yok canım.yüzündeki problem su fazlalığından mıydı peki.yoksa farklı bi olay mı? benim bildiğim kadarıyla su böyle bi etki yapmaz ama emin değilim tabi
.
farkındayım bebişim ama canım yemek yemek istemiyo ne yapayım biraz kalorili mi belensem acaba.ama gitmiyo kilolar yaaa takıldııım
halsizlik yok çok şükür.yok bebişim hafta içi tartılıyorum.1-1.5 fazla çıkıyo.dikkat edince hafa içi cumaya kadar anca gidiyo yoksa çoktaaaan + ya dönerdim.
Ay foto harikaymışşş hahaha çok acımasızsınn esracımm
Nası takıldın kızz her hafta veriyon yaaa ne güzel, hızlı hızlı gitcene kalıcı oluyordur ama dikkat et kendine ne biliym kötü hissetmiyosan bi şey olmaz sanırım ama gene de çok az yahuuu yemek ye kızzz
Doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn
Yok ya sivilceler için ilaç kullanıyordum roaccutan. o sebeple sürekli test yapılıyordu su içmek çok önemliydi tedavi sırasında. onu demek istedim.Su içmediğim halde su içmişim gibi çıkıyordu fazla fazla.
Nası takıldın kızz her hafta veriyon yaaa ne güzel, hızlı hızlı gitcene kalıcı oluyordur ama dikkat et kendine ne biliym kötü hissetmiyosan bi şey olmaz sanırım ama gene de çok az yahuuu yemek ye kızzz
kusura bakma canım tek tek baktım ama görememiş olabilirimyine ben yokum(ekledim kendimi
‎20 günde 10 kl vermenin mutluluğunu yaşıyorummm
son 5 günde özellikle her ana yemekten önce yediğim 3 y.k yoğurt, 1'rer ç.k. zerdeçal,zencefil,tarçın,keten tohumu ile cidden zayıfladım :) üstelik özellikle bel ve basenden küçüldü bedenim :)
kızlar bu söz benim sevdiğim bir arkadaşımın. hatta grubumuzun linkinide verdim ,tamam dedi uğrarım fırsat bulursam dedi, şuan 76 kg 86 kg dan düştü
bu yoğurt zayıflatıyor fikrinden dolayı bende tüketiyorum bir haftadır ama içine bunları hiç denemedim, siz ne düşünüyorsunuz ,zencefil,zerdeçal ve tarçın yapan yiyen oldu mu hiç ?
‎20 günde 10 kl vermenin mutluluğunu yaşıyorummm
son 5 günde özellikle her ana yemekten önce yediğim 3 y.k yoğurt, 1'rer ç.k. zerdeçal,zencefil,tarçın,keten tohumu ile cidden zayıfladım :) üstelik özellikle bel ve basenden küçüldü bedenim :)
kızlar bu söz benim sevdiğim bir arkadaşımın. hatta grubumuzun linkinide verdim ,tamam dedi uğrarım fırsat bulursam dedi, şuan 76 kg 86 kg dan düştü
bu yoğurt zayıflatıyor fikrinden dolayı bende tüketiyorum bir haftadır ama içine bunları hiç denemedim, siz ne düşünüyorsunuz ,zencefil,zerdeçal ve tarçın yapan yiyen oldu mu hiç ?
bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))
sabah menümü paylaşmıştım
öğle ayran detoksu
akşam ayran detoksu
arkadaşım kısır göndermiş onu bile yemedim
Su 2 litre
Spor 40 dak yürüyüş
bu ayran detoksunda ben acayip tokum nasıl kg verdircek bu anlamadım :44:
şişlik hissetmıyorum ama aç olmama rağmen akşamda yedim
yarın tartıda bi değişklk olmazsa 2. gün yapmayı düşünmuyorum
bugunluk benden bukdar herkese iyi geceler dilerim öpüldünüz
halsizlik yok çok şükür.yok bebişim hafta içi tartılıyorum.1-1.5 fazla çıkıyo.dikkat edince hafa içi cumaya kadar anca gidiyo yoksa çoktaaaan + ya dönerdim.
o zaman şanslısın fulyacım.senin su hazır sebzelerden geliyo.
ben gidip bi yemek yapayım bari kızlar.sonrada yiyeyim acıktım bugün kııızbirazdan gelirim yine ben
foto süper anca bizi paklar
bunu görünce yermisin yemezmisin
çok iyiymiş bu
ben de bugün 1 saat kadar yürüdüm, yetti. akşam yemeği de demedim daha. açım ama ne yapssam? dayanıp uyusammı, dayanamayıp yesem mi
Öğün atlama kızz dayanamazsın sonra bana hep öyle oluyo yani
kelebekcimm benim de yiyesim var ama ne yesem ki? ne yesem yağ olacak bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?