Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))
Doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnn

Yok ya sivilceler için ilaç kullanıyordum roaccutan. o sebeple sürekli test yapılıyordu su içmek çok önemliydi tedavi sırasında. onu demek istedim. Su içmediğim halde su içmişim gibi çıkıyordu fazla fazla.

tubishh doğum günün kutlu olsun

Eki Görüntüle 656560

Ay foto harikaymışşş hahaha çok acımasızsınn esracımm

farkındayım bebişim ama canım yemek yemek istemiyo ne yapayım biraz kalorili mi belensem acaba.ama gitmiyo kilolar yaaa takıldııım

Nası takıldın kızz her hafta veriyon yaaa ne güzel, hızlı hızlı gitcene kalıcı oluyordur ama dikkat et kendine ne biliym kötü hissetmiyosan bi şey olmaz sanırım ama gene de çok az yahuuu yemek ye kızzz

halsizlik yok çok şükür.yok bebişim hafta içi tartılıyorum.1-1.5 fazla çıkıyo.dikkat edince hafa içi cumaya kadar anca gidiyo yoksa çoktaaaan + ya dönerdim.

o zaman şanslısın fulyacım.senin su hazır sebzelerden geliyo.

ben gidip bi yemek yapayım bari kızlar.sonrada yiyeyim acıktım bugün kııız birazdan gelirim yine ben

dün gece misafirlerim vardı cola içtim baklava yedim. verdiğim bi kiloyu almamışımdır inşlh. o değil sabh uyuduk 17 gibi kalktık of dengem kaçtı yine bu misafr olayı beni darma duman ediyo ya

vay çok iyi vermiş :O denemek lazım

foto süper anca bizi paklar
bunu görünce yermisin yemezmisin

sabah menümü paylaşmıştım
öğle ayran detoksu
akşam ayran detoksu
arkadaşım kısır göndermiş onu bile yemedim

Su 2 litre
Spor 40 dak yürüyüş

bu ayran detoksunda ben acayip tokum nasıl kg verdircek bu anlamadım :44:
şişlik hissetmıyorum ama aç olmama rağmen akşamda yedim
yarın tartıda bi değişklk olmazsa 2. gün yapmayı düşünmuyorum
bugunluk benden bukdar herkese iyi geceler dilerim öpüldünüz

ilginçmiş ya, doğruysa yaşadık:) deneyen olursa paylaşsın lütfen, ben zencefilin acı olduğunu biliyorum sadece. balla karıştırıp yiyememiştim

bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))

happyy happyy birthdayy sana canımm

ben o detoks kısmını net görememişim canım. ama su spor iyi gidiyorsun. bakayım netten neymiş bu detoks

kaptanım ben senden bir şey rica edicektim bu sıralar pek gruba giremem gibi sınava 2 haftadan az kaldı hep dershanede olucağımdan gruba giremem pek vede yediklerime dikkat edemiyorum o yüzden 2 haftalık izne ayrılabilirmiyim?

Halsizlik yoksa iyi valla ilknurcum ablacım....durma döneminde ya da vücut indeksinden oldu sanırım ya, artık baya verdin sonuçta..yavaş yavaş gider

ben gidip bi yemek yapayım bari kızlar.sonrada yiyeyim acıktım bugün kııız birazdan gelirim yine ben

Hahaha ayy acıkırmış daaa...git ye çabukk

foto süper anca bizi paklar
bunu görünce yermisin yemezmisin

valla ben yerimmm sporunu da yaparımmm ya bu hafta yapamadım arkadaşla kalınca evde sen bi otur ben spor yapayım diyemedim kötü olduu

çok iyiymiş bu

ben de bugün 1 saat kadar yürüdüm, yetti. akşam yemeği de demedim daha. açım ama ne yapssam? dayanıp uyusammı, dayanamayıp yesem mi

Öğün atlama kızz dayanamazsın sonra bana hep öyle oluyo yani

3.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)45 kcal
0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)76 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
1.00 x 1 Adet Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) (480 kcal)480 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal)90 kcal
3.00 x 100gr Brokoli (35 kcal)105 kcal
3.00 x 100gr Brokoli (35 kcal)105 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal
1.00 x 1 Adet Danone Activia Çilekli Yoğurt (104 kcal)104 kcal
5.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)75 kcal
Alınan Kalori Toplamı1271 kcal

Spor:-
Su:+

bu hafta sporum eksi gidiyo yaaa pofff...ama bugün hep ayaktaydım iyi olduu..yarın akşam da memlekete gidiyorum sabahtan bildirim yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…