Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yedim kız acık fazla mı yedim ne.pilav yedim hemde özlemişim ama çok geldi valla mide küçüldü herhalde
kelebekcimm benim de yiyesim var ama ne yesem ki? ne yesem yağ olacak bu saatte

bitanem 1 elma falan ye eğer çok kötü durumda değilsen.bi de suyla destekle şişir mideni seni bikaç saat rahatlatır.

fatoşumu gördüm.fatoşumu gördüm altta yazıyo.koş fatoşum özledik seniiiii nerdesin kıııızzz.iyisin dimi

annen gelmedi sen gidiosun heralde amasya'ya? karadeniz'de bu ara hava çok çok güzel. montu çıkardık bugün. kalın kıyafetler almamanı tavsiye ederim cicim. brokoliyi baya sevdin heralde, nar ekşisi, limon, az zeytinyağı biraz da pulbiber, nefis oluyor. iyi yolculuklar şimdidcen cicim.

AldığınızKalori Miktarı 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)19 kcal
0.50 x 100gr Light Labne Peyniri (145 kcal)73 kcal
2.00 x 1 Dilim (35gr) Mısır Ekmeği (83 kcal)166 kcal
0.25 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)35 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
0.25 x 1 Adet (32gr) Nestle Bitter Çikolatalı Gofret (161 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)20 kcal
0.50 x 1 Adet Tall Starbucks Cappucino (Yağsız Süt İle) (64 kcal)32 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal

Alınan Kalori Toplamı1143 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı225 kcal

canım nasılsın biraz daha iyi misin?

ilginçmiş ya, doğruysa yaşadık:) deneyen olursa paylaşsın lütfen, ben zencefilin acı olduğunu biliyorum sadece. balla karıştırıp yiyememiştim

happyy happyy birthdayy sana canımm

ben denedim zencefil, zerdeçal, tarçın. bu 3'ünü karıştırıp 3 öğün yemeklerden önce yoğurtla tükettim, ama 2 kaşık kadar yoğurtla. o hafta 1-1,5 kg vermiştim. annemle babama söyledim. annem de 1 kg verdi. babam da 2 kg'ya yakın verdi, ki hiç dikkat etmemeye rağmen. o hafta pideler, tatlıllar, lahmacunlar yenmiş olmasına rağmen. ben 1 hafta daha devam ettim, 300-500gr bişey vermiştim. daha devam etsek nasıl olurdu, bilmiyorum. ama kalıcı. onu söyleyebilirim. bi de annem 52 kg zaten, babamın kilosu normal, benim de beden kitle indeksim ortalama, o nedenle fazla bir verecek kilosu olmayan, o kadar da kolay veremiyor tabi. ama ödem attırıyor. 1 hafta bile deneseniz kardır.

evet bebiş dün mesaj yazacaktım ama hiç açamadım neti doğum günün kutlu olsun fıstığım

aa öyle mi:)
iyi ki doğdun o zaman canımm

KELEBEKCİM, inş biri bize dur der :2:

herkese iyi geceler kızlar, çok yorgunum uyuyacamm, evet yemek yordu sanırım

su:+
spor-

İnşallahh yaa dikkat dikkatt

Ben dee tuzlu yerim yaa

Şimdilik iyi geceler herkesee

kızlar rüyamda fatoşumla tanıştım.bikaç kişi daha ardı ama hatırlayamıyorum.pek çekiniyoruz yanyana gelince sonra başlıyoruz çan çan çeneye

tünaydın kızlar sporumu yaptım kahvemi aldım geldim sizede ikram edebilirim enfes türk kahvesi yanında olmazsa olmazım 1 tane kuru kayısı ve fındık ah keyfimden de hiç geri kalmıyorum

bende 2 su bardağı su sonrası
uyudum geldim ve saat 1 de:
2 kepek ekmek arası b.peynir ile tost,1 fincan 7otlu çay
1 tabak dereotu+maydanoz+tere+roka salatası az tuzlu

selam bebişkolarım.bugün hem üşüdüm hem regl oldum.fenayım valla bugün erkenden yatmazsam yarın fena yamulucam.heryerim ağrıyo yaa.grip beni fena vuruyo

bu bitki çayı ne garip şey ya. Huzuru bitki çayında buldum resmen.
Bugün kimse yok buralarda galiba.Ben de biraz yoğundum
ay bayılıcam dünyta alıntı yaptım tam cevaplıycam giriş iste ölecem sinirden ben iyim evelki gün yazmıştım kontrol vardı dün giremem diye ama kayınvalidem bizdeydi arasa bakmaya dün sabah geldi misafir vardı giremedim hastaneden gelince...süpriz 11.800 1 ayda sadece diyetisyenle giden canlar.
hilalimm benim yazımdan alıntı yapmışınn ama kutlamadan atlamışın ilkinden sonra kutlamışın saol kuzumm geçmişe bakamıyom inan doğum günü bir kendim bir aras yarın var inşallah iyi haberler alırız akşam oluyo anlamıyom nasıl oluyo inan baharda geldi velette istiyo dışarıyı şimdide acıkmış sizin için açtımm ..inan..7 den beri geçmiş okudum ama nolur silindi bayılacam
ilknur nasılş gördün nerdeydik mayısta bursadayım iş olmazsa nasip olur tabim neden olmasınmış ay ne kaynaşırız.. canım saoll fısatım yokki cnmm girimm face bakım
tuğba seninde doğum günün kutlu olsunn cnmben 31 oldum 10 martta 82 liyim
esracım aynen canım şükür 2 gün aradan sonra pazartesi aynen devam sporuma
iremim tebrik ederim allah sağlıkla aldırsın kucağına cnm ...2. kez yaşayacan o muhteşem duyguyu dünkü sporum tamm canlarr pazarteside salı yoktu doktordaydım ama 3 saat yürüdüm hastanede evde annemde olunca akşama kadar yürüdüm desem yeri var :)

Son düzenleme:
fulyacım hoş geldin canımm..tanışamadık yoğun olmamdan inşallah kolaylıkla inersin kilona aramızda ailemizde desem daha doğru olur + huzur mutlulukla tekrardan hoş geldin öğrencisin sanırsam bir mesajında okul gördüm ama öğretmende olabilirsin tabi tekra hoş geldin cnm

Son düzenleme:
medinem sanki benim diyetisyenim yazmış paylaşımın için saol canımcım
niye yattın iysiniz dimi çocuklar iydi oğlana ne dediler cumartesi şimdi nasılsınız

mesaj 4menüm
sabah
2 dilim çavdarlı ekmek
1 domates
2 kaşık lor peyniri
yeşillik
çay şekersiz
arada
1 portakal
1 bardak süt
öğlen
2 küçük baget
salata
yarım bardak yoğurt
arada
yarım paket eti form sade
1 elma yeşil
akşam
8 sarma lahana beyaz kara karışık + yaprak dün yaptım 3ü bir arada.
yoğurt 1 bardak
salata

21.30 da
1 elma
1 küçük muz
süt yok akşam yoğurt yedim onun yerine :)

Son düzenleme:
yarın yokum arasın nefroloji kontrolü var sabah 8de orada olucağız.. kaçta geleceğim allaha emanet idrar kan alacaklar çünkü ilk işlem :) inşallah iyi çıkar herşeyimiz. çok tedirginim . annelik herkese şifa içinde bize rabbim..

Son düzenleme:

geçmiş olsun fatoşum.inşallah tahliller istediğin gibi çıkar. özletme kendini baaak özlüyoruz.bursaya gelince görüşelim muhakkak

Gel kız sana da brokoli vereym de ye canın makarna çektiyse ye abartmadn bence..

saolun arkadaşlar, aslında baya acıktım da az bir salata yaptım, maydanozlu falan. onu yedim üstüne su. 2 saat tutar sanırım. uyurum zatenn

saol canım deneyebilirim sanırım

kontrolum vardı ya dün hemen aktarıyorum
2. 15 günde 5.800 gr vermişim 1 ayda toplamda
11.800 gr
listemi değişmedi
süper dedi
endokrin 1. ay kontrolumde vardı aynı işte
oda ilaca devam dedi
1 ay sonra gel tahlil yapıcam dedi..
maşallahım var geçen hafta durmuştu bu hafta maşallahım var şükür.. çok seviniyorum resim atıcam size 3 farklı resmimi :) yakında.

geçmiş olsun canım, umarım herşey iyi gider.

ben kaçayım kızlar, uyku moduna geçeyim

su+
spor+

iyi gecelerrrrrrrrr

geçmiş olsun fatoşum.inşallah tahliller istediğin gibi çıkar. özletme kendini baaak özlüyoruz.bursaya gelince görüşelim muhakkak

canım ben özlemiyommu ama inan bu hafta 2 kontrol bi araya geldi + doğum günü pazardı çok yorgunumm uyyamıyom bile 2 saat inan...çocuklu insansın anlarsın dinlenme lüksümüz yok canımm bakma adam gelmedi gelince o oyun oynuyor :) ama aklımdasınız izin alıcamda ortalamayı düşürmeyeyimm ki kilo veririm yine maşallahı var bu hafta canım sende çok az yemişin bak hastalanırsınn kuzum dikkat et.annen geldimi istanbuldan

Diyetisyenin bana verdiği ihtiyacım olan 1800 kalorilik listem canlar

günlük alınması gereken yiyecek durupları
süt gurubu 3 porsiyon
et gurubu 5 porsiyon
ekmek ve yerine geçecekler gurubu 10 porsiyon
sebze gurubu 2 porsiyon
meyve gurubu 4 porsiyon
yağ gurubu 4 porsiyon
çiğ sebze yağsız serbest

kahvaltı 08:00
2 kibrit kutusu kadar az yağlı peynir = 60 gr
7-8 adet zeytin /veya 10 fındık /veya 3 ceviz
1 adet haşlanmış yumurta (haftada 2-3 kez)
3 ince dilim ekmek (tam buğday,bol tahıllı,çavdar )=75 gr
yağsız çiğ sebze (serbeest)

*yumurtayı yağda kırıp yediğin gün haftada 2 kere olablir zeytin yemeyeceksin.

Ara öğün 10:30
1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt /yoğurt /kefir

öğle 13:00
3 köfte büyüklünde et /tavuk/hindi /balık /peynir/kuru baklagiller
yarım su bardağı yoğurt
yağsız salata serbest

ara öğün 15-16 arası
yarım paket siyet bisküvi veya 2 adet kepekli galete
1 porsiyon meyve

akşam 18-19
8 yemek kaşığı sebze yemeği
yarım su bardağı yoğurt
yağsız salata serbest

ara öğün 21:30
2 porsiyon meyve
1 subardağı süt /yoğurt /kefir

MELİKECİM SENİN İÇİNN CANIM ÖZELLİKLE GEÇTE OLSA SÖZÜMDE DURDUMM LİSTEMİ NASIL GÜNCELLERİZ NERELERDEN BULDUM TEK TEK YAZMAYA ÜŞENİYORUM :) SİZDE BU LİSTEDEN BENCE KENDİ KİLONUZA GÖRE AYARLAYA BİLİRSİNİZ CANLARIM

Son düzenleme:
Ben yavaştan kaçar iyi geceler oğlanı doyurayım yarın yokum haberiniz olsun canlarımm öpüyorum..

Basiniz sagolsun digerleride iyilesir ins

Yazalim bundan sonra o zaman

başınsağolsun canım mazur görmek ne demek ya inşallah yğğun bakımdakine acil şifalar olur canım

ben aksine daha dinç hissediyorum

ye canım ye, hem güzel hem azcık kalorisi var, afiyet ola.

çok, çok üzüldüm.. başınız saolsun..

özlemcim kaybınız için çok üzüldüm rabbim taksiratını affetsin ailesine de sabır dılıyorum...
hastanedeki arkadaşların içinde acil şifalar olsun

bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah öncelikle annesine, babasına, kardeşlerine sabır versin. bi de 91 doğumlu gencecik, 6 aylık eşi vardı. en çok o kızcağıza üzüldük. bizim ne kadar içimiz parçalansa da, hiçbirimizin acısı o kızın yaşadığı acıyla birebir değil. ne diyeyim, kader utansın. yoğun bakımdaki arkadaşın durumu iyiye gidiyor ama bacakları sorun, inşallah sakat kalmaz. diğer arkadaş da arabayı kullanan, aşırı hız yapan, dikkatsiz davranan, boş yolda direğe, duran traktöre çarpan o. hapse girecek olan da o. hepsi arkadaşımız işte, bi yandan o'na da çok kızıyorum, dikkatsizliği için, alkollü kullandığı için, bi yandan acıyorum. Allah hiçbirimize böyle durumlar yaşatmasın.
dünkü suyum:+
sporum:-

bugünkü suyum:+
sporum:-

Tubişim, Fatoşum en içten dileklerinizle kutluyorum doğumgünlerinizi.

her gün bir armağan bize. vefat eden arkadaşım da, özlem bu göbeği n'apıcam, eritmem için n'apmam lazım deyip dururdu. taktikler verirdim. biraz kafaya takıyordu. tabi önemsememiz gerek kendi vücudumuzun güzelliğini ama göbeğim var, popom var diye çok üzülmek de boşa. elimizden geleni yapmamız ama olmuyorsa da takıntı haline getirmemiz lazım. saçım bugün güzel olmadı, istediğim kıyafeti alamadım diye kendine olmadık yere dert yaratanları gördüm, bi de bu olayı yaşadım. n'olur ufacık şeyleri takmayın. ben de dahil. bir gün, bir an her şeyi kaybedebiliyoruz çünkü. bugün yatağımızda uyurken, yarın kara toprakta uyumayacağımızın garantisi hiç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…