yedim kız acık fazla mı yedim ne.pilav yedim hemde özlemişim ama çok geldi valla mide küçüldü herhalde
Halsizlik yoksa iyi valla ilknurcum ablacım....durma döneminde ya da vücut indeksinden oldu sanırım ya, artık baya verdin sonuçta..yavaş yavaş gider
Hahaha ayy acıkırmış daaa...git ye çabukk
valla ben yerimmmsporunu da yaparımmm ya bu hafta yapamadım arkadaşla kalınca evde sen bi otur ben spor yapayım diyemedim kötü olduu
Öğün atlama kızz dayanamazsın sonra bana hep öyle oluyo yani
kelebekcimm benim de yiyesim var ama ne yesem ki? ne yesem yağ olacak bu saatte
3.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)45 kcal
0.50 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)76 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
1.00 x 1 Adet Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) (480 kcal)480 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal)90 kcal
3.00 x 100gr Brokoli (35 kcal)105 kcal
3.00 x 100gr Brokoli (35 kcal)105 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
1.00 x 1 Adet Nescafe 3ü1arada Kahve (Strong) (54 kcal)54 kcal
1.00 x 1 Adet Danone Activia Çilekli Yoğurt (104 kcal)104 kcal
5.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal)75 kcal
Alınan Kalori Toplamı1271 kcal
Spor:-
Su:+
bu hafta sporum eksi gidiyo yaaa pofff...ama bugün hep ayaktaydım iyi olduu..yarın akşam da memlekete gidiyorumsabahtan bildirim yapacağım
AldığınızKalori Miktarı 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)19 kcal
0.50 x 100gr Light Labne Peyniri (145 kcal)73 kcal
2.00 x 1 Dilim (35gr) Mısır Ekmeği (83 kcal)166 kcal
0.25 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)35 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
0.25 x 1 Adet (32gr) Nestle Bitter Çikolatalı Gofret (161 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)20 kcal
0.50 x 1 Adet Tall Starbucks Cappucino (Yağsız Süt İle) (64 kcal)32 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
Alınan Kalori Toplamı1143 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı225 kcal
ilginçmiş ya, doğruysa yaşadık:) deneyen olursa paylaşsın lütfen, ben zencefilin acı olduğunu biliyorum sadece. balla karıştırıp yiyememiştim
happyy happyy birthdayy sana canımm
Ayyy ben de 1500 kalori almışım börek falan yemedim ama pilav ve makarnadan oldu benm de ve bugün spor yok, eve çok geç kaldım spor da yaparsam sevdiceğime vakit ayıramam vakit kısıtlı napiimm yarın da spora devamm
Nerdesin fatoş ablacım sen yaaa,,ayacıklarına noldu, hiç geçmişi okumz bana cevap yazmaz oldun ağlarım bakkk
evet bebiş dün mesaj yazacaktım ama hiç açamadım neti doğum günün kutlu olsun fıstığım
aa öyle mi:)
iyi ki doğdun o zaman canımm
KELEBEKCİM, inş biri bize dur der :2:
herkese iyi geceler kızlar, çok yorgunum uyuyacamm, evet yemek yordu sanırım
su:+
spor-
bu arada arkadaşlar bugün duydum paylaşayım. çok tuzlu yemek vücütta su birikimine neden oluyormuş ve kilonun 7 yada 6 kilo fazla görünmesine neden oluyomuş su biriktiriyo yani oda 6 -7 kilo fazla su taşıyoruz demek .. ve ben çok tuzlu yerim
İnşallahh yaa dikkat dikkatt
Ben dee tuzlu yerim yaa
Şimdilik iyi geceler herkesee
not: bütün sayfalara bakıp öyle yazdım sonuçları .eksik olduğunu sAnmıyorum ama olabilirde :)eksiksiz yapmaya çalıştım
*Mahurbeste mesaj.11 su:+ spor:+
*kelebek.hill mesaj16 su + spor-
*lethem mesaj6 su+ spor-
*fatoş0808 mesaj6 su+ spor-
*berenvildan mesaj10 su+ spor+
*fulias mesaj16 su+ spor+
*degua mesaj8 su+ spor+
*destina mesaj16 su+ spor -
*ayyıldızım mesaj8 GÖREMEDİM
*tubish mesaj3 GÖREMEDİM
*melikea YOK GÖREMEDİM
*bur50 mesaj5 GÖREMEDİM
yok artık benim bir kızım var:)))bakalım beklemekteyiz ne olcak beraber göreceğiz size mutlaka haber veriirim
ya bende yapayım dicem ama bi meyve bi bişey kaçamak mutlaka yapıyorum.sen ne kadar güzel vermişsin
doğum günün kutlu olsun fatoşşş kaç oldun yeni yaşını ailenle mutlu huzurlu sağlıklı geçirmen dileğiyle....
kızlar rüyamda fatoşumla tanıştım.bikaç kişi daha ardı ama hatırlayamıyorum.pek çekiniyoruz yanyana gelince sonra başlıyoruz çan çan çeneye
günaydın kızlar
not: bütün sayfalara bakıp öyle yazdım sonuçları .eksik olduğunu sAnmıyorum ama olabilirde :)eksiksiz yapmaya çalıştım
*Mahurbeste mesaj.11 su:+ spor:+
*kelebek.hill mesaj16 su + spor-
*lethem mesaj6 su+ spor-
*fatoş0808 mesaj6 su+ spor-
*berenvildan mesaj10 su+ spor+
*fulias mesaj16 su+ spor+
*degua mesaj8 su+ spor+
*destina mesaj16 su+ spor -
*ayyıldızım mesaj8 GÖREMEDİM
*tubish mesaj3 GÖREMEDİM
*melikea YOK GÖREMEDİM
*bur50 mesaj5 su- spor+
kendimide ekliyim
mahurbestecim
senin dediğin gibi 5-6 kilo süper olur ama imkansız gibi
tubiş bende
önceki bebişimde 67 ile hamile kaldım doğuma gittiğimde 84 tüm ama doğumdan sonra ilk bir haftada 10 kilo verdim
çünkü çok turşu yemiştim çok su toplamışım 1 haftada aşırı terlemeyle 10 kilo gitti 74 e düşmüştüm biraz 74 te sabit kaldım işe başlamadan önce 70 e düştüm sonra burda 70 ten 64-65 e düştüm işte
Evet ya bence dee...geçmişi okuyup cevaplayan sayısı da eskiye göre çok azaldı
Hadi bakalım inşallah :) fatoş abla da görünmüyor doğumgünüsüymüş bi de KAÇIRDIM
:124: GEÇMİŞ DE OLSA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN FATOŞCUUMMM :124:
haydi bakalımm..ben de suyumu içtim sabah yarım lt, nesfit yedim bi kase..ama az önce de cappucino içtim bugün spor da yapcam ohh
tünaydın kızlar sporumu yaptım kahvemi aldım geldim sizede ikram edebilirim enfes türk kahvesi yanında olmazsa olmazım 1 tane kuru kayısı ve fındık ah keyfimden de hiç geri kalmıyorum
bende evde yürüme bandında yuruyorum ama genelde akşamları düzenli yapıldığnda dediğin gibi kg vermede çok etkili
yürüyüş bandı tabana çok yük bindirdiğinde bazen su toplaması yada tabanda vurma yapabılıyor ara verdiğin iyi olmuş
sıcak suda ayaklarını bekletip bide vazelinlersen de daha kısa sürede eiyileşirsin
doğum gününde kutlu olsun canım
turşu dediğiniz gibi çok susutuyor ama makul ölçülerde yenirse bi zararı yok bende turşuya takığımdır :)
sağlıklı bi hamilelikde 8-10 kg artışı yeterli denıyor ki sen sağlıklı beslenıyorsn bende fazla kg alacağını sanmıyorum
hamilelikde ki şuankı kg da çok ideal
Sanırım kahveyi azaltmalıyım ya da sinirlerimin gerginliğinden falan mı oluyor midem ağrıyor iki gündür..bu arada aklıma geldi kefir de içtim dün çileklisinden..akşam yemekten önce..ama cidden merak ettim ondan mı ondan mı ötekinden mi oldu, kahveyi de abarttım bu araa
bende 2 su bardağı su sonrası
uyudum geldim ve saat 1 de:
2 kepek ekmek arası b.peynir ile tost,1 fincan 7otlu çay
1 tabak dereotu+maydanoz+tere+roka salatası az tuzlu
Lütfen okuyun kızlar içinde çok güzel şeyler var
* Kilomuzu nasıl koruruz?
Bana en çok sorulan sorulardan biri, "Kilomu korumak için hayatım boyunca diyet mi yapacağım?" olur. Düz bir mantıkla düşündüğümüzde bunun böyle olmadığını anlayabiliriz. Eğer siz hayatınız boyunca diyet yapmaya kalkarsanız sürekli zayıflar ve sağlığınızdan olursunuz. Diyeti bırakır bırakmaz aşırı yemeye başlarsanız da, hızlı bir şekilde kilo alırsınız. İşte kilonun korunması dediğimiz şey bu iki ucun ortası, yani hayatınız boyunca ne diyet yapmak ne de aşırı yemek yemektir.
DİYET KORUMA YÖNTEMİ
* Kiloyu korumanın sırrı, protein ve karbonhidrat dengesinde yatar. Alınması gereken toplam kalori miktarı içinde; karbonhidrat ve protein dengeli olduğu sürece kilo almazsınız. Bu da proteinlerle karbonhidratların gün içindeki dağılımını eşit tutmaya dikkat etmek anlamına gelmektedir.
* Gün içinde hiç protein almayıp, sadece karbonhidrat ile beslenirseniz kilo alır, proteini arttırıp karbonhidratı azaltırsanız, zayıflamaya devam edersiniz.
* Kişinin kilo vermesi için en önemli olan nokta metabolizmayı yormamak ve aktif tutmaktır. Diyet öncesinde sağlık kriterleri mutlaka saptanmalıdır.
KAN TAHLİLİ ÖNEMLİ
* Diyet, kan tahlillerine göre ayarlanmalı. Buna göre; demir eksikliğinin, guatr probleminin, protein eksikliğinin, hiper insülineminin (insülinin çok salgılanması) ya da hipo insülineminin (insülinin az salgılanması) olup olmadığı ve insülin salgısı durumu araştırılarak metabolizmayı aktif tutacak şekilde bir diyet uygulanmalıdır.
* Böylelikle uygulanacak diyet programı ile kişinin ayda dört-altı kilo vermesi sağlıklıdır. Bu nedenle yalnızca diyet reçeteleri alınıp diyet yapılması çok sakıncalıdır.
* Size metabolizma olarak çok yakın olduğunu düşündüğünüz kişinin diyetini bile uygulamayın. Bu evdeki eşiniz bile olabilir. Aynı beslenme programı ona kilo verdirirken, sizin kilo almanıza neden olabilir.
* Diyet yaptınız, dilediğiniz kadar kilo verdiniz ve koruma programına geçtiniz. Koruma programını başarıyla uygularken bir gün aşırı yemek yediniz, içki içtiniz, yani her şeyi fazla kaçırdınız. Çok fazla endişelenmeniz gerekmiyor, çünkü aldığınız bu yağlar vücut tarafından bir anda depolanmıyor. Bunun gerçekleşmesi 24 saat sürüyor.
* Eğer 24 saatten önce, normalde aldığınız su ve protein miktarını bir buçuk katına çıkartıp, karbonhidratı minimuma indirirseniz, yağlanmanın önüne geçebilirsiniz.
ERTESİ GÜN TAVUK
* Yemeği çok kaçırdığınız günün hemen ertesi günü bol miktarda tavuk, et ve balık tüketmenizde fayda var. Bu sayede arada sırada küçük kaçamaklar yapsanız da, hayatınız boyunca ideal kilonuzu koruyabilirsiniz.
* Verilen kiloların vücütta oturması bir yılınızı alır. Bu bir yıl içerisinde beslenmenize dikkat etmeniz gerekir.
ÇOK YEMEK YERSENİZ NELER YAPMALISINIZ?
Her gün genellikle öğle öğünlerinde karbonhidrat alarak hayatınızı ve kilonuzu idare ettiriyorsunuz. Fakat bir gün diyelim ki; kahvaltıya ve öğlen yemeğine davetlisiniz. Akşam da yine abarttınız ve gün içinde üç öğününüzde de karbonhidratlı yiyeceklerden karışık olarak yediniz. Sonuçta günlük almanız gereken karbonhidrat miktarını bir hayli aştınız. Ne yapmalısınız?
* Unutmayın ki, alınan fazla enerjiyi toparlamak mümkün. Alınan fazla enerjinin vücutta yağa dönüşmesi 24 saat alır. Önemli olan ertesi gün üç litre su içmektir. Ayrıca öğlen ve akşam protein ağırlıklıbeslenmelisiniz. Karbonhidratı da yok denecek kadar aza indirirseniz, kilo almazsınız.
* Diyette artırılmış olan protein, suyla birlikte metabolizmayı hızlandırır. Bir gün önce alınan fazla karbonhidrat yağa dönüşmeden vücuttan atılır. Ancak bu aşırı yemeyi sadece haftada bir kez yapabilirsiniz. Biraz önce bahsettiğimiz programı da, aşırı yediğiniz günün hemen ertesi gününde uygulamalısınız.
* Vücuttaki fazla alkolün yağa dönüşmemesi ve vücuttan atılması için üç şey yapılmalıdır. Alkolü vücuttan atan en önemli şey; su, Omega 3, yani balık ve kabak, ıspanak, fasulye gibi yeşil sebzelerdir.
100 GRAM KURUYEMİŞ
* Kuruyemişleri haftada iki defa 50 gram olacak şekilde tüketebilirsiniz. Yani haftada 100 gram kuruyemiş yerseniz, kilo almazsınız. Yalnız bu 100 gram kuruyemişi hafta içine bölmek şartıyla yiyebilirsiniz. Bir oturuşta 100 gram kuruyemiş yemeyin, kilo alırsınız!
* Kızartma yediğinizde kendinizi suçlu hissedip, kilo almaktan korkmayın. Et, sebze ve patates kızartmasını on günde bir yiyebilirsiniz. Yalnız kızartma yediğiniz günün diğer öğünü sebze olmalı. Akşam bol yağlı et ve sebze kızartması yemeği planlıyorsanız, öğleni sebze yemeği ile geçirmelisiniz. Ayrıca o gün üç litre su içmeyi de ihmal etmemelisiniz.
ALKOL SONRASI BÖYLE ARININ!
* Güne üç buçuk litre su içmekle başlayın.
* Sabah: Bir bardak süt ve altı kaşık müsli yiyin.
* Ara: Bir kivi yiyin.
* Öğle: Bir tabak sebze yemeği (kabak, ıspanak, fasulye, brokoli gibi yeşil sebzeler) ve bir dilim çok tahıllı ekmek ve salata yiyin.
* Ara: İki portakal yiyin.
* Akşam: 350 gram balık veya somon ızgara ve yanında bol salata yiyin.
* Ara: Dört kuru kayısı ve bir kivi yiyin.
VERDİĞİNİZ KİLOYU GÜNDE EN AZ DÖRT ÖĞÜN YİYEREK KORUYUN
* Zayıflama döneminde içtiğiniz üç litre suyu, koruma döneminde iki litreye indirebilirsiniz. Ancak daha az su içerseniz, tekrar kilo alabilirsiniz
* Bir günlük beslenmeniz en az dört öğünden oluşmalı. Örneğin sabah, öğle, öğleden sonra, akşam ve gece öğünü olabilir. Hiçbir zaman bütün gün yemek yemeyip sadece akşam öğünü yemek gibi bir hataya düşmeyin.
* Günlük öğününüzde bir öğün karbonhidratlı yiyecek yiyip, diğer öğününüzü de protein ve sebzeyle dengelemelisiniz. Sabah normal kahvaltınızı yaptıktan sonra (iki dilim ekmek, beyaz peynir, zeytin) öğleyin; bir tabak makarna ya da pizza ya da hamburger mönü veya pilav+et gibi karbonhidratlı bir mönü yiyebilirsiniz.
* Öğlen aldığınız karbonhidratı, akşam öğününde; sebze, yoğurt, salata ya da ızgara et, salata ya da balık, salata şeklinde dengelemeniz gerekiyor. Akşam tekrar karbonhidratlı bir yiyecek daha yemeniz doğru olmayacaktır. n Bu programda; haftada sadece iki gün öğle ile akşamı yer değiştirmeyi, yani karbonhidratlı mönüyü akşama, proteinli mönüyü öğleye almayı vücut kaldırabilir. Ara öğünlerde de meyve yenmelidir.
selam bebişkolarım.bugün hem üşüdüm hem regl oldum.fenayım valla bugün erkenden yatmazsam yarın fena yamulucam.heryerim ağrıyo yaa.grip beni fena vuruyo
ay bayılıcam dünyta alıntı yaptım tam cevaplıycam giriş iste ölecem sinirden ben iyim evelki gün yazmıştım kontrol vardı dün giremem diye ama kayınvalidem bizdeydi arasa bakmaya dün sabah geldi misafir vardı giremedim hastaneden gelince...süpriz 11.800 1 ayda sadece diyetisyenle giden canlar.bu bitki çayı ne garip şey ya. Huzuru bitki çayında buldum resmen.
Bugün kimse yok buralarda galiba.Ben de biraz yoğundum
yarın yokum arasın nefroloji kontrolü var sabah 8de orada olucağız.. kaçta geleceğim allaha emanet idrar kan alacaklar çünkü ilk işlem :) inşallah iyi çıkar herşeyimiz. çok tedirginim . annelik herkese şifa içinde bize rabbim..
Gel kız sana da brokoli vereym de yecanın makarna çektiyse ye abartmadn bence..
yedim kız acık fazla mı yedim ne.pilav yedim hemde özlemişim ama çok geldi valla mide küçüldü herhalde
bitanem 1 elma falan ye eğer çok kötü durumda değilsen.bi de suyla destekle şişir mideni seni bikaç saat rahatlatır.
ben denedim zencefil, zerdeçal, tarçın. bu 3'ünü karıştırıp 3 öğün yemeklerden önce yoğurtla tükettim, ama 2 kaşık kadar yoğurtla. o hafta 1-1,5 kg vermiştim. annemle babama söyledim. annem de 1 kg verdi. babam da 2 kg'ya yakın verdi, ki hiç dikkat etmemeye rağmen. o hafta pideler, tatlıllar, lahmacunlar yenmiş olmasına rağmen. ben 1 hafta daha devam ettim, 300-500gr bişey vermiştim. daha devam etsek nasıl olurdu, bilmiyorum. ama kalıcı. onu söyleyebilirim. bi de annem 52 kg zaten, babamın kilosu normal, benim de beden kitle indeksim ortalama, o nedenle fazla bir verecek kilosu olmayan, o kadar da kolay veremiyor tabi. ama ödem attırıyor. 1 hafta bile deneseniz kardır.
yarın yokum arasın nefroloji kontrolü var sabah 8de orada olucağız.. kaçta geleceğim allaha emanet idrar kan alacaklar çünkü ilk işlem :) inşallah iyi çıkar herşeyimiz. çok tedirginim . annelik herkese şifa içinde bize rabbim..
geçmiş olsun fatoşum.inşallah tahliller istediğin gibi çıkar. özletme kendini baaak özlüyoruz.bursaya gelince görüşelim muhakkak
benim yemekle derdim yok canım yaa o yüzden rahatım.mecbura kalmadıkça yememeye gayret ediyorum.mesela dün makarna ardı evde.bugünde vardı ama sadece tavuk sote ve 1 dilim ekmek+ yoğurt yetti de arttı bile
canım, maşallah de kız. yarın sporum yok ama bi çarşı yapıp yine enaz 1 saat yürümeye çalışıcam.su benim için spor demek kızçem.spor yaparken 1.5 litre bitiyo zaten 2 saat içinde geriye kalan günde zaten susuyorum.kendiliğinden 1.5 daha içiyorum.iyi oluyo.
güle güle kullan canım yeni saçlarını.foto koyda bi görelim kıız.hamiş olup olmadığını garantile sonra spora devam et tatlım.sorun yaşamayasın.gerçi hamileyken de spor yapabilirsin ama tabi hafif tempoda
bence kesinlikle bişeyler yapmalıyız.
sağol tatlım.hem salonum uzak.hemde salonda yaklaşık 2 saat spor yapıyorum.rahat toplam 3 saati buluyo.ama acayip farketti spor sonrası vücudum.topu topu 3 ayda
eet haftasonunu da kontrol altında tutalım bence de enazından cumartesiyi
ahh canım.inan çok üzüldüm.allah sabır versin.allah kalanlarına sabır versin.diğer arkadaşlarında inşallah biranönce iyileşir.ne denir bilemiyorum tatlım.çok üzüldüm.
Ayy çok kötü ve zor bi dönem olmalı, idare ederiz tatlım sen düşünme burayı, Allah ailesine de arkadaşalrına da sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah, sen kendini toplamaya bak yavrucum
Bence de haftasonu mesajları saymasak da su spor ve menüyü bile olsa sadece yazalım derim ben
Basiniz sagolsun digerleride iyilesir ins
Yazalim bundan sonra o zaman
*mahurbeste-----6-----su+......spor -
*berenvildan-----10----su+.......spor+
*destina -------3----GÖREMEDİM
*fulias-----------8-----su+....Spor+
*kelebk.hill-------10-----su+...spor+
*degua----------5------su+....spor+^
*ayyıldızım-------6------GÖREMEDİM ( son mesaj ve sayısı yazılırsa sayacak arkdaşlar için daha kolay olur)
*bur50----------10-----su+....spor-
*lethem---------4------su+....spor+
*melikea -------YOK-----göremedim
not :tek tek baktım not alıp yazdım sonuçlar bunlr yanlışlık olmamıştır umarım
başınsağolsun canım mazur görmek ne demek ya inşallah yğğun bakımdakine acil şifalar olur canım
ben aksine daha dinç hissediyorum
ye canım ye, hem güzel hem azcık kalorisi var, afiyet ola.
çok, çok üzüldüm.. başınız saolsun..
özlemcim kaybınız için çok üzüldüm rabbim taksiratını affetsin ailesine de sabır dılıyorum...
hastanedeki arkadaşların içinde acil şifalar olsun
bugün benim doğum günüm akşam bir dilim pasta yersem diye akşam yemeği yemiyorum ama bu hafta rejimde hiç kaçamak yapmamıştım bu ilk olsun:))
iLKNUR ABLAM SEN NASI YAŞIYON O ŞEKİL YAAA
evet bence de kızlar,cumartesi ben sayarım hatta sıkıntı olmaz genelde
Çok kafaya takınca da iyi olmuyor cidden rakibemm..ama yakmak önemli dediğin gibi sen şu regl dönemini düzene sok, bol hareket spor yap bence
Genelde ben sayarım diye düşünüyorm sıkıntı olmaz
İnşalllah Allah hazır olduğunda nasip etsin kuşum
İYİ Kİ DOĞDUNNNNNN o zaman sana, nice mutlu senelr dilerimm:118:
ayyy iyisin fıstık maşallah nazar değmesin.
diyette su kadar önemli bişey yok canım.yüzündeki problem su fazlalığından mıydı peki.yoksa farklı bi olay mı? benim bildiğim kadarıyla su böyle bi etki yapmaz ama emin değilim tabi
ayy bende de 100 göbek 0 popo.sporda hoca popo yapmaya uğraşıyo bana
oyy ne güzel sen daha baştan çözmüşsün göbek işini.üniersitede bi arkadaşım vardı hergün mekik çeken.kızın karnında resmen baklava kası vardı şok olmuştum.
vaaay eğer öyleyse hemen başlayayım valla bu karışıma
doğumgünün kutlu olsun fıstııııııııııkkkk.
fazla kaçırmamak şartıyla ye bence. zaten diyetteyim düşüncesiyle kaçıramıyo insan.hatta 2 gün kaldı tartılmaya diye şimdiden kasıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?