Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6-SON

canım nasılsın biraz daha iyi misin?

çok sağol canımım içi. alışamadım, alışamıyorum da bu duruma henüz. Allah önce gencecik, 6-7 aylık eşine sabır versin. biz hiçbir zaman alışamasak da uyum sağlarız bi yerden. ama sesi çok güzeldir. telefonumda şarkı söylediği ses kayıtları vardı, iyiki ses kaydı yapmışım. tavsiyem, sevdiklerinizin sesini kaydedin. bi gün çok özleyince lazım oluyor.

Son düzenleme:
geldi canım.2-3 günlüğüne gitmişti zaten.benimde adam buakşam yokta bende ondan bu saatte açığım yoksa gelemezdim.
buluşursanız benim de haberim olsun. bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım ben de.

tabiki aşkım.haber vermez miyiz.burdan duyuru yapcam herkesi çağırcam.istikamet bursa kızlar hadi bakim marş diycem...

canım benim.alışılmak zorunda.takdiri ilahi ama allah eşine çok büyük sabırlar versin.aracı kullanan için de çok zor bi anlık gaflet ömür boyu mutsuzluk.ömür boyu vicdan azabı.allahım sen hepsine kolaylık ver. gözlerim doldu valla yüreğim parçalandı.

su:1.5 oldu 2 olur +
spor 2 saat oldu +
kızım rahat bırakmıyo tontişler bu gecelik bu kadaaaarr. hepinize iyi geceleeerr.

Uykuda yağ yakmak için ne yapmalı?

Akşam yemeğini erken yiyin. Akşam yemeğinizi yeterince erken yerseniz (ideal saatler 17.00-19.00) sindirim metabolizmasının akşam erkenden işini bitirebilmesi için yeterinde zamanı olacaktır.

Akşamları karbonhidratsız ve bol proteinli yemek yiyin. Uyumadan önce egzersiz yapın. Akşam yapılan egzersizler büyüme hormonunun salgılanmasını hızlandırır.

Erken yatın. Mümkünse 22.00'den önce uyuyun. Uyumaya başladıktan bir buçuk saat sonra derin uyku sürecinde büyüme hormonu çalışmaya başlar ve bunun için harcayacağı enerjiyi doğrudan yağ depolarından alır.

Duyunca çok sevindim ,pazartesi günü deneyeceğim, arkadaşımda verince ve önerince iyiki sormuşum diyorum ,yakın tanıyan birinin daha bunları söylemesi çok hoş ,

medinem sanki benim diyetisyenim yazmış paylaşımın için saol canımcım
niye yattın iysiniz dimi çocuklar iydi oğlana ne dediler cumartesi şimdi nasılsınız
rica ederim canım. çocuklarda ii elhamdülillah ,

sporum+60 dakika
suyum +
süpersin

muhteşem fatoşcum ,ben hala senin 101 kg halini hatırlıyorum kg veremediğin haftaları MAŞALLAH canım benim ,şuan sana o kadar çok hayran var,azmine hayranım, resimleride merakla bekliyorum inşalah .

çarşamba menüsü
1.5 dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı 2 beyazı ile soğanlı acı biberli ve maydanozlu yedim
1 fincan yeşil çay
ara:yok
akşam:1 kase acılı tavuk suylu şehriyel çorba
1 dilim ekmek
ara:1.5 portakal
bu aradan sonra 1 dlm ekmek çok acıktım 1 ısırım muz ,
su : 3 lt unutmayayım 2 avuç beyaz leblebi
spor : + leslie yaptım ,Rakibem kelebeğim ,tv izliyordum fitness vardı ordan yaptım şöyle birkaç hareket baktım youtube var internete bağlantıyla aklıma geldi yuppi dedim hemen girdim, ordan bir leslie buldum ama sanırım başlangıçtı 15 dk kadarda ordan yaptım , adresi tam bulup artık tv den girip izlereyerek yapacagım.
kızımda bacagıma sarıldı durdu :) ama yapabildim yani oldukça zevkli 15 dk yaptım ama 1 saatte yapılır rahat

Son düzenleme:
çarşamba mesaj sayısı 9
yazmayı unuttum.
kimse yok zaten kendi kendime okudum geçmişi biraz,
herkese hayırlı sabahlar diliyorum öğlen gelirim artık

üzülme ablacım hepsi Allah tan .hepsine gani gani rahmet eylesin inşllh

İyi yapmışınn pilav da gerek arada amaaa

Çok severim brokoliyi aynen şekerimm..
ya baktım gelcekleri yok gidiyim de toplayım dedm çok kalın giyinmem zaten pek adetim değil ama dediğini dikkate alacağım özlemcimm çünkü annemi dinlersem kaşe falan giymem lazım ah benm üşümeden edemeyen anamm

Farkettiniz mi bu diyetarkadaşımdaki yürüyüş kalorilerini indirdilerr..

Abu fatoşum ablacımm çok özeldik seni yahu meraklardaydık..doğrudur benm de kafa gidiyo arada alıntılayıp yazdım sanıp yazmadıım olabiliyo idare edin

Allah hayırlı haberler versn, sağlığı eksik etmesn hiçbirimizden, oğluşuna uzun sağlıklı ömür versin

saolun arkadaşlar, aslında baya acıktım da az bir salata yaptım, maydanozlu falan. onu yedim üstüne su. 2 saat tutar sanırım. uyurum zatenn

saol canım deneyebilirim sanırım

İyi yırtmışın gene salatayla lethemcim

Harika gidiyorsun fatoş ablacımm resimleri merakla bekliyorummm

Aynen öyle be özlem, ne saçma şeylere kafa yorup üzülüyoruz..nelern kıymatini bilemiyoruz bazen ah ahh..illa kaybetmek mi gerek di mi..Allah sabırlar versinn..

Leslieeeeee çok eğlenceli yaaa,,kızcaazınla beraber sallarsınız popoları

günaydın kızlar
tmm izinli ol o zaman
tubishh doğum günün kutlu olsun

Eki Görüntüle 656560
evet tubiş doğum gününü kutlarız

geçmiş olsun cnm umarın bi sorun çıkmaz

süpersin fıstık maşallah

mrb kızlar

nasılsınız

dün işten giremedim
evdede tv yayını bozulmuş
bilgisayardan tv izledi bizimkiler
o yüzden giremedim

dünkü su+
spor+

çarşamba listesi
lethem----------su +----spor+ ----mesaj:9
degua-----------su+-----spor+------mesaj:10
kelebek.hill------su+-----spor_-------mesaj:9
destina_88------su+------spor_ -----mesaj:6
fatos0808-------su+------spor+-----mesaj10
fulias------------su+-------spor+-----mesaj5
berenvildan------su+-----spor+-----mesaj15
tubish13----------su+------spor_------mesaj5
mahurbeste------su+------spor_------mesaj5
ayyildizim--------su+------spor+------mesaj9

kaptanımız izinli başka unuttuğum varmı altına eklerseniz sevinirim öpt hepinizi

çarşamba listesi
lethem----------su +----spor+ ----mesaj:9
degua-----------su+-----spor+------mesaj:10
kelebek.hill------su+-----spor_-------mesaj:9
destina_88------su+------spor_ -----mesaj:6
fatos0808-------su+------spor+-----mesaj10
fulias------------su+-------spor+-----mesaj5
berenvildan------su+-----spor+-----mesaj15
tubish13----------su+------spor_------mesaj5
mahurbeste------su+------spor_------mesaj5
ayyildizim--------su+------spor+------mesaj9
bur50-------------su+ -----spor+------mesaj2

kaptanımız izinli başka unuttuğum varmı altına eklerseniz sevinirim öpt hepinizi

fıstık ben izinliyim ama katılcam yine sayılsın benim mesaj su sporda
sadece listeye eklenmiycem haliyle kilo alcağım için olmaz
ama çok fazla şişmemek için bu şekilde olsun istiyorum sorun olmazsa kimse için
ekledim kendimide

Aksine memnun oluruz kaptanım, hamişimizle de ilgilenme fırsatımz olur hem

Kelebek Hill (63,4/62/1,4/%2,21)

bu şekilde listeye eklersin kaptanım, cuma-cmt-pazar yokum geçen hafta ne kadar aşağı çektimse de sizi bu hafta fena toparladımmm hedefim başta 60 dı hatırlarsanız, bitirmek üzereydim öyle olsaymışşş..şimdi de tam yarıdayımmm ohh devammm

Son düzenleme:
ahh bebişim süper ama malesef 12 1 den aşağıya yatamıyoruz kiii
harikasın kaptanım.bırakma bizi sen tam gaz devam et.tabi diyet yapma ama aramızda ol bebişi bizde görelim annesini nasıl etkiliycek bakalım.ben kızıma hamileyken çok acıkıyodum ilk zamanlar.sonradan normale döndü.

bravo tatlım süpersin.ben sabah tartıldım + 600 çıktım.o kadar kasıyorum ama yok.bu hafta regl de olunca fena oldu.büyük ihtimal + çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…