geçmiş olsun fatoşum.inşallah tahliller istediğin gibi çıkar. özletme kendini baaak özlüyoruz.bursaya gelince görüşelim muhakkak
canım nasılsın biraz daha iyi misin?
geldi canım.2-3 günlüğüne gitmişti zaten.benimde adam buakşam yokta bende ondan bu saatte açığım yoksa gelemezdim.canım ben özlemiyommu ama inan bu hafta 2 kontrol bi araya geldi + doğum günü pazardı çok yorgunumm uyyamıyom bile 2 saat inan...çocuklu insansın anlarsın dinlenme lüksümüz yok canımm bakma adam gelmedi gelince o oyun oynuyor :) ama aklımdasınız izin alıcamda ortalamayı düşürmeyeyimm ki kilo veririm yine maşallahı var bu hafta canım sende çok az yemişin bak hastalanırsınn kuzum dikkat et.annen geldimi istanbuldan
buluşursanız benim de haberim olsun. bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım ben de.
6-SON
çok sağol canımım içi. alışamadım, alışamıyorum da bu duruma henüz. Allah önce gencecik, 6-7 aylık eşine sabır versin. biz hiçbir zaman alışamasak da uyum sağlarız bi yerden. ama sesi çok güzeldir. telefonumda şarkı söylediği ses kayıtları vardı, iyiki ses kaydı yapmışım. tavsiyem, sevdiklerinizin sesini kaydedin. bi gün çok özleyince lazım oluyor.
Duyunca çok sevindim ,pazartesi günü deneyeceğim, arkadaşımda verince ve önerince iyiki sormuşum diyorum ,yakın tanıyan birinin daha bunları söylemesi çok hoş ,ben denedim zencefil, zerdeçal, tarçın. bu 3'ünü karıştırıp 3 öğün yemeklerden önce yoğurtla tükettim, ama 2 kaşık kadar yoğurtla. o hafta 1-1,5 kg vermiştim. annemle babama söyledim. annem de 1 kg verdi. babam da 2 kg'ya yakın verdi, ki hiç dikkat etmemeye rağmen. o hafta pideler, tatlıllar, lahmacunlar yenmiş olmasına rağmen. ben 1 hafta daha devam ettim, 300-500gr bişey vermiştim. daha devam etsek nasıl olurdu, bilmiyorum. ama kalıcı. onu söyleyebilirim. bi de annem 52 kg zaten, babamın kilosu normal, benim de beden kitle indeksim ortalama, o nedenle fazla bir verecek kilosu olmayan, o kadar da kolay veremiyor tabi. ama ödem attırıyor. 1 hafta bile deneseniz kardır.
rica ederim canım. çocuklarda ii elhamdülillah ,medinem sanki benim diyetisyenim yazmış paylaşımın için saol canımcım
niye yattın iysiniz dimi çocuklar iydi oğlana ne dediler cumartesi şimdi nasılsınız
süpersinsporum+60 dakika
suyum +
muhteşem fatoşcum ,ben hala senin 101 kg halini hatırlıyorum kg veremediğin haftalarıkontrolum vardı ya dün hemen aktarıyorum
2. 15 günde 5.800 gr vermişim 1 ayda toplamda
11.800 gr
listemi değişmedi
süper dedi
endokrin 1. ay kontrolumde vardı aynı işte
oda ilaca devam dedi
1 ay sonra gel tahlil yapıcam dedi..
maşallahım var geçen hafta durmuştu bu hafta maşallahım var şükür.. çok seviniyorum resim atıcam size 3 farklı resmimi :) yakında.
üzülme ablacım hepsi Allah tan .hepsine gani gani rahmet eylesin inşllhhepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah öncelikle annesine, babasına, kardeşlerine sabır versin. bi de 91 doğumlu gencecik, 6 aylık eşi vardı. en çok o kızcağıza üzüldük. bizim ne kadar içimiz parçalansa da, hiçbirimizin acısı o kızın yaşadığı acıyla birebir değil. ne diyeyim, kader utansın. yoğun bakımdaki arkadaşın durumu iyiye gidiyor ama bacakları sorun, inşallah sakat kalmaz. diğer arkadaş da arabayı kullanan, aşırı hız yapan, dikkatsiz davranan, boş yolda direğe, duran traktöre çarpan o. hapse girecek olan da o. hepsi arkadaşımız işte, bi yandan o'na da çok kızıyorum, dikkatsizliği için, alkollü kullandığı için, bi yandan acıyorum. Allah hiçbirimize böyle durumlar yaşatmasın.
dünkü suyum:+
sporum:-
bugünkü suyum:+
Tubişim, Fatoşum en içten dileklerinizle kutluyorum doğumgünlerinizi.
her gün bir armağan bize. vefat eden arkadaşım da, özlem bu göbeği n'apıcam, eritmem için n'apmam lazım deyip dururdu. taktikler verirdim. biraz kafaya takıyordu. tabi önemsememiz gerek kendi vücudumuzun güzelliğini ama göbeğim var, popom var diye çok üzülmek de boşa. elimizden geleni yapmamız ama olmuyorsa da takıntı haline getirmemiz lazım. saçım bugün güzel olmadı, istediğim kıyafeti alamadım diye kendine olmadık yere dert yaratanları gördüm, bi de bu olayı yaşadım. n'olur ufacık şeyleri takmayın. ben de dahil. bir gün, bir an her şeyi kaybedebiliyoruz çünkü. bugün yatağımızda uyurken, yarın kara toprakta uyumayacağımızın garantisi hiç yok.
yedim kız acık fazla mı yedim ne.pilav yedim hemde özlemişim ama çok geldi valla mide küçüldü herhalde
bitanem 1 elma falan ye eğer çok kötü durumda değilsen.bi de suyla destekle şişir mideni seni bikaç saat rahatlatır.
annen gelmedi sen gidiosun heralde amasya'ya? karadeniz'de bu ara hava çok çok güzel. montu çıkardık bugün. kalın kıyafetler almamanı tavsiye ederim cicim. brokoliyi baya sevdin heralde, nar ekşisi, limon, az zeytinyağı biraz da pulbiber, nefis oluyor. iyi yolculuklar şimdidcen cicim.
AldığınızKalori Miktarı 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)19 kcal
0.50 x 100gr Light Labne Peyniri (145 kcal)73 kcal
2.00 x 1 Dilim (35gr) Mısır Ekmeği (83 kcal)166 kcal
0.25 x 1 Kase Brokoli Çorbası (140 kcal)35 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal)84 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)120 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
0.25 x 1 Adet (32gr) Nestle Bitter Çikolatalı Gofret (161 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Küp Şeker (20 kcal)20 kcal
0.50 x 1 Adet Tall Starbucks Cappucino (Yağsız Süt İle) (64 kcal)32 kcal
5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
Alınan Kalori Toplamı1143 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı225 kcal
ay bayılıcam dünyta alıntı yaptım tam cevaplıycam giriş iste ölecem sinirden ben iyim evelki gün yazmıştım kontrol vardı dün giremem diye ama kayınvalidem bizdeydi arasa bakmaya dün sabah geldi misafir vardı giremedim hastaneden gelince...süpriz 11.800 1 ayda sadece diyetisyenle giden canlar.
hilalimm benim yazımdan alıntı yapmışınn ama kutlamadan atlamışın ilkinden sonra kutlamışın saol kuzumm geçmişe bakamıyom inan doğum günü bir kendim bir aras yarın var inşallah iyi haberler alırız akşam oluyo anlamıyom nasıl oluyo inan baharda geldi velette istiyo dışarıyı şimdide acıkmış sizin için açtımm ..inan..7 den beri geçmiş okudum ama nolur silindi bayılacam
ilknur nasılş gördün nerdeydik mayısta bursadayım iş olmazsa nasip olur tabim neden olmasınmış ay ne kaynaşırız.. canım saoll fısatım yokki cnmm girimm face bakım
tuğba seninde doğum günün kutlu olsunn cnmben 31 oldum 10 martta 82 liyim
esracım aynen canım şükür 2 gün aradan sonra pazartesi aynen devam sporuma
iremim tebrik ederim allah sağlıkla aldırsın kucağına cnm ...2. kez yaşayacan o muhteşem duyguyu dünkü sporum tamm canlarr pazarteside salı yoktu doktordaydım ama 3 saat yürüdüm hastanede evde annemde olunca akşama kadar yürüdüm desem yeri var :)
yarın yokum arasın nefroloji kontrolü var sabah 8de orada olucağız.. kaçta geleceğim allaha emanet idrar kan alacaklar çünkü ilk işlem :) inşallah iyi çıkar herşeyimiz. çok tedirginim . annelik herkese şifa içinde bize rabbim..
saolun arkadaşlar, aslında baya acıktım da az bir salata yaptım, maydanozlu falan. onu yedim üstüne su. 2 saat tutar sanırım. uyurum zatenn
saol canım deneyebilirim sanırım
kontrolum vardı ya dün hemen aktarıyorum
11.800 gr
listemi değişmedi
süper dedi
oda ilaca devam dedi
maşallahım var geçen hafta durmuştu bu hafta maşallahım var şükür.. çok seviniyorum resim atıcam size 3 farklı resmimi :) yakında.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Allah öncelikle annesine, babasına, kardeşlerine sabır versin. bi de 91 doğumlu gencecik, 6 aylık eşi vardı. en çok o kızcağıza üzüldük. bizim ne kadar içimiz parçalansa da, hiçbirimizin acısı o kızın yaşadığı acıyla birebir değil. ne diyeyim, kader utansın. yoğun bakımdaki arkadaşın durumu iyiye gidiyor ama bacakları sorun, inşallah sakat kalmaz. diğer arkadaş da arabayı kullanan, aşırı hız yapan, dikkatsiz davranan, boş yolda direğe, duran traktöre çarpan o. hapse girecek olan da o. hepsi arkadaşımız işte, bi yandan o'na da çok kızıyorum, dikkatsizliği için, alkollü kullandığı için, bi yandan acıyorum. Allah hiçbirimize böyle durumlar yaşatmasın.
dünkü suyum:+
bugünkü suyum:+
Tubişim, Fatoşum en içten dileklerinizle kutluyorum doğumgünlerinizi.
her gün bir armağan bize. vefat eden arkadaşım da, özlem bu göbeği n'apıcam, eritmem için n'apmam lazım deyip dururdu. taktikler verirdim. biraz kafaya takıyordu. tabi önemsememiz gerek kendi vücudumuzun güzelliğini ama göbeğim var, popom var diye çok üzülmek de boşa. elimizden geleni yapmamız ama olmuyorsa da takıntı haline getirmemiz lazım. saçım bugün güzel olmadı, istediğim kıyafeti alamadım diye kendine olmadık yere dert yaratanları gördüm, bi de bu olayı yaşadım. n'olur ufacık şeyleri takmayın. ben de dahil. bir gün, bir an her şeyi kaybedebiliyoruz çünkü. bugün yatağımızda uyurken, yarın kara toprakta uyumayacağımızın garantisi hiç yok.
çarşamba menüsü
1.5 dlm kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta sarısı 2 beyazı ile soğanlı acı biberli ve maydanozlu yedim
1 fincan yeşil çay
ara:yok
akşam:1 kase acılı tavuk suylu şehriyel çorba
1 dilim ekmek
ara:1.5 portakal
bu aradan sonra 1 dlm ekmek çok acıktım1 ısırım muz ,
su : 3 lt
spor : + leslie yaptım ,Rakibem kelebeğim ,tv izliyordum fitness vardı ordan yaptım şöyle birkaç hareket baktım youtube var internete bağlantıyla aklıma geldi yuppi dedim hemen girdim, ordan bir leslie buldum ama sanırım başlangıçtı 15 dk kadarda ordan yaptım , adresi tam bulup artık tv den girip izlereyerek yapacagım.
kızımda bacagıma sarıldı durdu :) ama yapabildim yani oldukça zevkli 15 dk yaptım ama 1 saatte yapılır rahat
tmm izinli ol o zamankaptanım ben senden bir şey rica edicektim bu sıralar pek gruba giremem gibi sınava 2 haftadan az kaldı hep dershanede olucağımdan gruba giremem pek vede yediklerime dikkat edemiyorum o yüzden 2 haftalık izne ayrılabilirmiyim?
evet tubiş doğum gününü kutlarız
geçmiş olsun cnm umarın bi sorun çıkmazyarın yokum arasın nefroloji kontrolü var sabah 8de orada olucağız.. kaçta geleceğim allaha emanet idrar kan alacaklar çünkü ilk işlem :) inşallah iyi çıkar herşeyimiz. çok tedirginim . annelik herkese şifa içinde bize rabbim..
süpersin fıstık maşallahkontrolum vardı ya dün hemen aktarıyorum
11.800 gr
listemi değişmedi
süper dedi
oda ilaca devam dedi
çarşamba listesi
lethem----------su +----spor+ ----mesaj:9
degua-----------su+-----spor+------mesaj:10
kelebek.hill------su+-----spor_-------mesaj:9
destina_88------su+------spor_ -----mesaj:6
fatos0808-------su+------spor+-----mesaj10
fulias------------su+-------spor+-----mesaj5
berenvildan------su+-----spor+-----mesaj15
tubish13----------su+------spor_------mesaj5
mahurbeste------su+------spor_------mesaj5
ayyildizim--------su+------spor+------mesaj9
bur50-------------su+ -----spor+------mesaj2
kaptanımız izinli başka unuttuğum varmı altına eklerseniz sevinirim öpt hepinizi
fıstık ben izinliyim ama katılcam yine sayılsın benim mesaj su sporda
sadece listeye eklenmiycem haliyle kilo alcağım için olmaz
ama çok fazla şişmemek için bu şekilde olsun istiyorum sorun olmazsa kimse için
ekledim kendimide
ahh bebişim süper ama malesef 12 1 den aşağıya yatamıyoruz kiiiEki Görüntüle 656832
Uykuda yağ yakmak için ne yapmalı?
Akşam yemeğini erken yiyin. Akşam yemeğinizi yeterince erken yerseniz (ideal saatler 17.00-19.00) sindirim metabolizmasının akşam erkenden işini bitirebilmesi için yeterinde zamanı olacaktır.
Akşamları karbonhidratsız ve bol proteinli yemek yiyin. Uyumadan önce egzersiz yapın. Akşam yapılan egzersizler büyüme hormonunun salgılanmasını hızlandırır.
Erken yatın. Mümkünse 22.00'den önce uyuyun. Uyumaya başladıktan bir buçuk saat sonra derin uyku sürecinde büyüme hormonu çalışmaya başlar ve bunun için harcayacağı enerjiyi doğrudan yağ depolarından alır.
harikasın kaptanım.bırakma bizi sen tam gaz devam et.tabi diyet yapma ama aramızda ol bebişi bizde görelim annesini nasıl etkiliycek bakalım.ben kızıma hamileyken çok acıkıyodum ilk zamanlar.sonradan normale döndü.çarşamba listesi
lethem----------su +----spor+ ----mesaj:9
degua-----------su+-----spor+------mesaj:10
kelebek.hill------su+-----spor_-------mesaj:9
destina_88------su+------spor_ -----mesaj:6
fatos0808-------su+------spor+-----mesaj10
fulias------------su+-------spor+-----mesaj5
berenvildan------su+-----spor+-----mesaj15
tubish13----------su+------spor_------mesaj5
mahurbeste------su+------spor_------mesaj5
ayyildizim--------su+------spor+------mesaj9
bur50-------------su+ -----spor+------mesaj2
kaptanımız izinli başka unuttuğum varmı altına eklerseniz sevinirim öpt hepinizi
fıstık ben izinliyim ama katılcam yine sayılsın benim mesaj su sporda
sadece listeye eklenmiycem haliyle kilo alcağım için olmaz
ama çok fazla şişmemek için bu şekilde olsun istiyorum sorun olmazsa kimse için
ekledim kendimide
Kelebek Hill (63,4/62/1,4/%2,21)
bu şekilde listeye eklersin kaptanım, cuma-cmt-pazar yokum geçen hafta ne kadar aşağı çektimse de sizi bu hafta fena toparladımmm hedefim başta 60 dı hatırlarsanız, bitirmek üzereydim öyle olsaymışşş..şimdi de tam yarıdayımmm ohh devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?