Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yalan dünya dizisinden bi replik aklıma geldi "kasıyosun, kasma" şaka bi yana regl çok etkiliyor ilknurcummm takma kafana, şişlik olsa da o 2 güne iner,düşünme + yıı rahad oll,hallediyosun sen, bak nerelerdenn geldin bu kilolara, maşallahhh sizin sayenzde ben de veriyorumm

Bi de benm de en erken 12 oluyor ya uyuma saatim malesef... bu da Zafer'in de etkisi büyük tabi, bazen kafaya bi şey takarsam ohooo..1 2....:26:

günaydın kızlar

tmm izinli ol o zaman

evet tubiş doğum gününü kutlarız

geçmiş olsun cnm umarın bi sorun çıkmaz

süpersin fıstık maşallah

tamam kaptanım teşekkür ederim 2 hafta sonra inşallah kilo almadan dönerim :)

çok teşekkür ederim ablacım not alıyorum bunu 2 hafat sonra uygulamaya dökeceğim :)

herkese günaydın kendinize iyi bakın 2 hafta sonra görüşmek üzere ara sıra girebilirim inşallah sınavım için lütfen dua edin bana :)

süpersin kıs kelebek tebrikler

benimde iştahım açıldı iyice bu kadar çabuk olmaması lazım ama bilmiyorum artık
hem bulantı var hem iştahım açık menumude yazabildiğim kadar yazıyım da cozutmıyım çok diye düşünüyorum

tamam kaptanım teşekkür ederim 2 hafta sonra inşallah kilo almadan dönerim :)
inş sınavunda başarılar

sağol kaptanım iremimm...grubumuz sayesinde Ya inşallah sonucumuz iyi olur, ben de bunu çookk istiyorum.

Melikecim sınavında başarılar şekerim

Bu arada iremcim, kaçıncı haftaymış hamilelikte?? ay bu kadar çabuk mu açılıyor iştahh...?? belki beroşvildoşun dediği gibi sonra düzene girer, bulantı kusma falan zor iş bacım Allah yardımcın olsun, sağlıklıca geçir inş hamişliğini

Kızlar günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn.
Bilin bakalım kaynanam dün ne yemek yapmış
Mantıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Üstüne birde baklava yedirdi ya
vayyyy çileli başım. Dünkü aldığım kaloriyi tekrar hesapliyim ben

Birazcık sıkıntı olmuş hadi hayırlısı :26:

bulantı 3 aya kadar oluyo zaten benim
iştahta psikolojikmi ne anlamadım
yada stresten olabilir
isteyerek olmadı sonuçta
ama napcaksın
allah vermiş
ben aldırmaya olumlu bakmıyorum pek bi insanın canını alıyosun
kesin iyi bi önlem almalıydım

valla baya bir sıkıntı olmuş
Dün akşam aldığım kalori : 850
vay arkadaş yaa..Neyse bunu kaçamak sayıcam artık.

Öyle yaparsın toparlarsın fuliş, sıkıntı etme kendine..ben de neee kaçamaklar yaptımmm

5 haftalık falan
zaten belli olunca 4 haftalık oluyo

Haklısın tabi ki cana kıymak kolay mı..her ikisi de olabilir ama düzene girer inş kısa zamanda

kg cuk gitmiş heyoooo
hilalciim harikaa bak sporu hergün düzenli yapsan 1 ayda istediğin kg incen

çoğu zaman 12 den önce bende uyuyaamam ama dün bu yazıyı okuyunca 11 e uyku saatimi çektim
cocuklarvarsa bide eş ile uğraş artı evin düzeni yemeği temizli falan derken haklısın geç saatlerde uyunmak zorunda kalınıyor ama ımkan olduğunda erken yatmakda fayda varmış baksana ozamn depodan kullanıyrmusn bunu düşünmesi bile yeter

aldırma konusunda bende sana katılıyorum imrencim
ana rahmine düştüğü andan itibaren canlı sonuçda en korktuğum şeylerden biri rabbim kımseye yaşatmasın
kaçıncı cocuğun olucak?
rabbim vermişşse kolaylığını da verir inşallah

günaydın kızlar
ayran detoksuna devam etmıyorum gram vermedim kızlar yaşadığım stres şişklinlk çabası hiç denemeyin derim

fotoscum diyetisyenin verdiği bu listede musayit bi zamanda bizlerle değişim listesni paylaşırmsın?
verdiğin kg larda büyük başarı canım senin azminden öturude ayrıca da tebrik ederim kadın yeterki istesin istedğimzde yapamycak hiçbirşeyimiz yok yeterki kafaya koyalım
melikecim sanada sınavında başarılar dilerim sınavdan sonra beklerız ihmal etme gel canım

Teşekkürlerr ederimm esracımm halletcez inşallahhh her hafta böyle olmuyor tabii kimi zaman artılıyorum kimi zaman durağan...yavaş yavaş da olsa gtcekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…