Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet canım haklısın biraz daha relaks olucam karar verdim ama inan kasarak az kalori alma derdim yok.ben yemek yemeyi sevmiyorum.düzensiz yemek yemekten aldım kiloları şimdi düzene sokunca + spor ve suyla 3 ay gibi bi sürede 12 kilo verdim. daha ne dimi iyiyim iyi
Bi de benm de en erken 12 oluyor ya uyuma saatim malesef... bu da Zafer'in de etkisi büyük tabi, bazen kafaya bi şey takarsam ohooo..1 2....:26:
evet canım sende zaferle konuşurken geç yatıyosundur.biz erken yatabilecek insanlar değiliz.keşke yatabilsek ama olmuyo ki
tamam kaptanım teşekkür ederim 2 hafta sonra inşallah kilo almadan dönerim :)
bu 2 haftada da salma kendini haaa diyete deva ona göre
herkese günaydın kendinize iyi bakın 2 hafta sonra görüşmek üzere ara sıra girebilirim inşallah sınavım için lütfen dua edin bana :)
dualarımız seninle tatlım.allah çalışmalarının mükafatını versin inşallah
yaz bebişim listeni sen yine öylelikle frenlersin.valla ben gezmeye gittiğimde milletten kalem kağıt isteyip yazıyorum.insanlar alışmamış deli gözüyle bakıyolar
ooyyyyy başına gelenler.akşam azıcık spor yapaydın kız yatmadan giderdi onlar
valla baya bir sıkıntı olmuş
Dün akşam aldığım kalori : 850
vay arkadaş yaa..Neyse bunu kaçamak sayıcam artık.
sadece akşam mı? çok olmuş fıstık

aynen canım bende çok karşıyım kürtaja önceden önlemini alacaksın bir cana kıymak kolay mı resmen cinayet. hayatta hiç yapmam dediğim şeylerden biri.tabi mecburi bi durum hariç.anne sağlığını yada bebeğin sağlığını etkileyecekse hamilelik

E yaniii 3 ayda 12 kilo aşırı idealsin şekerimm gayet iyi gidiyosun rahat ol, iniş çıkış hep yaşıyoruz yani, ben hep dengesiz gittim mesela...yemek olayını anladm ilknur ablacım, o zaman suya spora düzene devamm..

aynen öyle ya gece erken çok nad,r uyuyorum ben, haftasonları da uyuyamaz oldum artık, bünye alıştı 5-6 saatle yetiniyo artk

problemmi ayıp ediyosun kaptanım. senin desteğine herkezin ihtiyacı var .

ohh maşallh hedefe ÇOK AZ KALMIŞ. canım fotoğrafta paylaşırmısın bitince ya değişimleri çok merk ediyorum

Bi de benm de en erken 12 oluyor ya uyuma saatim malesef... bu da Zafer'in de etkisi büyük tabi, bazen kafaya bi şey takarsam ohooo..1 2....:26:
of benimde uyuma problemim çok büyük ya bu sabah 6 gibi yattım :\ 12 de kalktım çok fena çokk

Tabi ki paylaşıcam fotooo aynı elbiseyle mesela, 67 57 diye yarıladık en azından umarım 2 aya kadar hallederim artık yaaa

maşallah rakibem 1.4 kg çok güzel çok sevindim hadi beni yakalıcaksın az daha gayret

herkese günaydın kendinize iyi bakın 2 hafta sonra görüşmek üzere ara sıra girebilirim inşallah sınavım için lütfen dua edin bana :)
dikkat et canım izinliyken bile aklın bizde olsun

kv seni seviyormuş canım ne güzel baklava vs yapmış ,

canım sen kaç kase içtin ,ve kahvaltında ben zeytin gördüm ki yasak birşeydi, kahvaltıda 1 dlm kepek ekmek,1 haşlama yumurta bol yeşillik ve peynir çok az olmak koşulu vardı, ve gördügüm kadar senin 3 kase içtiğini tahmin ediyorum paylaşımlarda pek göremedim ama en az 5- kase olmalı 6 kase şartlı , ben faydasını gördüm açıkcası ilk gün 900 gr vermiştim ,ve en az 3 lt su tüketmek gerekiyor 3.5 lt su tüketimi yapıyordum, şimdide verdiğim dışı ekmek vs çok yedim kg aldım gibi yarın belli olucak

sen ayna karşısında değişikliği hissediyomusun,farkediliyomu peki ?

Aynada kıyafetlerde ölçümde hepsinde farkediliyo canımcım, dün bi ceket aldım kendime 36 beden hep 38 giyerdim ben,pantolonda tam 36 olmadı, 38 ler bol geliyo ama, 36 da tam olmuyo, arada kaldım şu an güzel bi duygu ama

maşallah rakibem 1.4 kg çok güzel çok sevindim hadi beni yakalıcaksın az daha gayret

Yakalayacaammm geçecemmm

Teşekkürlerr ederimm esracımm halletcez inşallahhh her hafta böyle olmuyor tabii kimi zaman artılıyorum kimi zaman durağan...yavaş yavaş da olsa gtcekkk

hilalcim nasıl hemen kg almıyorsak zayıflama işide böyle bazen eksılıyor bazen sabıtleşiyoruz ama burda önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayat şekline döndurebılmeyi becerebilmek
hepimizin bildiklerini uyguyabilmek kaçamak yaptığında daha çok spor, suyu artırmak ertesi öğünü daha hafif geçiştrmek
buarada cuma yola çıkıyrmsn 3 gün yoksun demek ay çabuk gel özletme kendini

off çok yoruldum yine

selamlar bu arada arkadaşlarr

dün akşam kendimi tutup yemediğim makarnayı az önce gayet güzel yiyiverdim. şimdi duşa girecem, akşam yemeğe davetliyiz sözlümle

duştann çıkınca geçmişi okuyayım

Teşekkürlerr ederimm esracımm halletcez inşallahhh her hafta böyle olmuyor tabii kimi zaman artılıyorum kimi zaman durağan...yavaş yavaş da olsa gtcekkk

3 kase tükettim canım
kahvaltıda yumurta lor peyniri yeşillk ve zeytin ama 3 taneydi sanırım okdar ekmeksiz yedim
zeytinden mı olmuştur diyorsun:44:
yiyemedm 3. kaseyi zor yedim aşırı tokluk oldu suyu da 2 litre anca içebildim
belki tam uygulayamdğm için eksilmedim ama baklagil butun gün tuketmek bana göre değil canım

sende işe yaramasına sevindim tabi sen harfi harfine uymussun inşlh sendeki kalıcı olur
yarın değerlendirmesini tekrar yaparız ozamn

benim ikinci çocuğum ilki kız 3 yaşında ama çok zorluyo beni yemek yemede falan daha istemiyodum ama kısmet

yazcam bugünden itibaren

Aynen öyle valla inşallah temeli oturtuyoruz yavaş yavaş..acelemiz de yok bu akşam yola çıkıyorum bu arada, ben de özliycem valla fena bağımlılık oldu bu site bende ama dönünce çok yazın okuyum hepsini hoşuma gider

Selammm tatlımmm ben de öğlen makarna yedim ya ama pişman değilim midem gene kötüydü biraz bastırdı iyi oldu yani

***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5//%)
ayyildizim (61,5//%)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9//%)
kelebek.hill(63.4//)
destina_88(64,4//%)
lethem(46,8//%)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7//%)
degua(76//%)
mahurbeste(
fulias(
6. TAKIM ORTALAMA=
yarınki listemiz hazır olsun ekleyen listeye eklesin lütfen

mahurbeste fulias
takıma girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo da yazarsanız ekliycem

***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5//%)
ayyildizim (61,5//%)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9//%)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4//%)
lethem(46,8//%)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7//%)
degua(76//%)
mahurbeste(
fulias(
6. TAKIM ORTALAMA=
yarınki listemiz hazır olsun ekleyen listeye eklesin lütfen

mahurbeste fulias
takıma girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo da yazarsanız ekliycem

yakala ama geçme rakibem birlikte gidelim

su +
spor 40 dk yürüyüş+
menü
sabah
1 bardak ballı süt(1 ÇAY KAŞIĞI BAL)
2 kk peynir
ara
ıhlamur(şekersiz)
öğlen
1 tabak erişteli mercimek
1 kase yoğurt
1 muz

bu hafta daha iyi olucaz sanırım geçen haftakine oranla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…