evet canım haklısın biraz daha relaks olucam karar verdim ama inan kasarak az kalori alma derdim yok.ben yemek yemeyi sevmiyorum.düzensiz yemek yemekten aldım kiloları şimdi düzene sokunca + spor ve suyla 3 ay gibi bi sürede 12 kilo verdim. daha ne dimi iyiyim iyi
Yalan dünya dizisinden bi replik aklıma geldi "kasıyosun, kasma"şaka bi yana regl çok etkiliyor ilknurcummm takma kafana, şişlik olsa da o 2 güne iner,düşünme + yıı rahad oll,hallediyosun sen, bak nerelerdenn geldin bu kilolara, maşallahhh sizin sayenzde ben de veriyorumm
evet canım sende zaferle konuşurken geç yatıyosundur.biz erken yatabilecek insanlar değiliz.keşke yatabilsek ama olmuyo kiBi de benm de en erken 12 oluyor ya uyuma saatim malesef...bu da Zafer'in de etkisi büyük tabi, bazen kafaya bi şey takarsam ohooo..1 2....:26:
bu 2 haftada da salma kendini haaa diyete deva ona göretamam kaptanım teşekkür ederim 2 hafta sonra inşallah kilo almadan dönerim :)
dualarımız seninle tatlım.allah çalışmalarının mükafatını versin inşallahherkese günaydın kendinize iyi bakın 2 hafta sonra görüşmek üzere ara sıra girebilirim inşallah sınavım için lütfen dua edin bana :)
yaz bebişim listeni sen yine öylelikle frenlersin.valla ben gezmeye gittiğimde milletten kalem kağıt isteyip yazıyorum.insanlar alışmamış deli gözüyle bakıyolarsüpersin kıs kelebek tebrikler
benimde iştahım açıldı iyice bu kadar çabuk olmaması lazım ama bilmiyorum artık
hem bulantı var hem iştahım açık menumude yazabildiğim kadar yazıyım da cozutmıyım çok diye düşünüyorum
inş sınavunda başarılar
ooyyyyy başına gelenler.akşam azıcık spor yapaydın kız yatmadan giderdi onlarKızlar günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn.
Bilin bakalım kaynanam dün ne yemek yapmış
Mantıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Üstüne birde baklava yedirdi ya
vayyyy çileli başım. Dünkü aldığım kaloriyi tekrar hesapliyim ben
sadece akşam mı? çok olmuş fıstıkvalla baya bir sıkıntı olmuş
Dün akşam aldığım kalori : 850
vay arkadaş yaa..Neyse bunu kaçamak sayıcam artık.
bulantı 3 aya kadar oluyo zaten benim
iştahta psikolojikmi ne anlamadım
yada stresten olabilir
isteyerek olmadı sonuçta
ama napcaksın
allah vermiş
ben aldırmaya olumlu bakmıyorum pek bi insanın canını alıyosun
kesin iyi bi önlem almalıydım
evet canım haklısın biraz daha relaks olucam karar verdim ama inan kasarak az kalori alma derdim yok.ben yemek yemeyi sevmiyorum.düzensiz yemek yemekten aldım kiloları şimdi düzene sokunca + spor ve suyla 3 ay gibi bi sürede 12 kilo verdim. daha ne dimi iyiyim iyi
evet canım sende zaferle konuşurken geç yatıyosundur.biz erken yatabilecek insanlar değiliz.keşke yatabilsek ama olmuyo ki
hadi bakalım Allah yardımcın olsun fıstık .dikkatli ol sınavda ona göre. son hafta mutlaka kitap bitr eksiklerini not al :)herkese günaydın kendinize iyi bakın 2 hafta sonra görüşmek üzere ara sıra girebilirim inşallah sınavım için lütfen dua edin bana :)
problemmi ayıp ediyosun kaptanım. senin desteğine herkezin ihtiyacı var .çarşamba listesi
lethem----------su +----spor+ ----mesaj:9
degua-----------su+-----spor+------mesaj:10
kelebek.hill------su+-----spor_-------mesaj:9
destina_88------su+------spor_ -----mesaj:6
fatos0808-------su+------spor+-----mesaj10
fulias------------su+-------spor+-----mesaj5
berenvildan------su+-----spor+-----mesaj15
tubish13----------su+------spor_------mesaj5
mahurbeste------su+------spor_------mesaj5
ayyildizim--------su+------spor+------mesaj9
bur50-------------su+ -----spor+------mesaj2
kaptanımız izinli başka unuttuğum varmı altına eklerseniz sevinirim öpt hepinizi
fıstık ben izinliyim ama katılcam yine sayılsın benim mesaj su sporda
sadece listeye eklenmiycem haliyle kilo alcağım için olmaz
ama çok fazla şişmemek için bu şekilde olsun istiyorum sorun olmazsa kimse için
ekledim kendimide
ohh maşallh hedefe ÇOK AZ KALMIŞ. canım fotoğrafta paylaşırmısın bitince ya değişimleri çok merk ediyorumKelebek Hill (63,4/62/1,4/%2,21)
bu şekilde listeye eklersin kaptanım, cuma-cmt-pazar yokum geçen hafta ne kadar aşağı çektimse de sizi bu hafta fena toparladımmm hedefim başta 60 dı hatırlarsanız, bitirmek üzereydim öyle olsaymışşş..şimdi de tam yarıdayımmm ohh devammm
of benimde uyuma problemim çok büyük ya bu sabah 6 gibi yattım :\ 12 de kalktım çok fena çokkBi de benm de en erken 12 oluyor ya uyuma saatim malesef...bu da Zafer'in de etkisi büyük tabi, bazen kafaya bi şey takarsam ohooo..1 2....:26:
evt leslie çok zevkli ve bayada yol kat ettiriyo saolsun kelebkcim sayesinde bende öğrendimçarşamba mesaj sayısı 9
yazmayı unuttum.
kimse yok zaten kendi kendime okudum geçmişi biraz,
herkese hayırlı sabahlar diliyorum öğlen gelirim artık
problemmi ayıp ediyosun kaptanım. senin desteğine herkezin ihtiyacı var .
ohh maşallh hedefe ÇOK AZ KALMIŞ. canım fotoğrafta paylaşırmısın bitince ya değişimleri çok merk ediyorum
of benimde uyuma problemim çok büyük ya bu sabah 6 gibi yattım :\ 12 de kalktım çok fena çokk
sen ayna karşısında değişikliği hissediyomusun,farkediliyomu peki ?
Tabi ki paylaşıcam fotoooaynı elbiseyle mesela, 67 57 diye yarıladık en azından umarım 2 aya kadar hallederim artık yaaa
maşallah rakibem 1.4 kg çok güzel çok sevindim hadi beni yakalıcaksın az daha gayretKelebek Hill (63,4/62/1,4/%2,21)
bu şekilde listeye eklersin kaptanım, cuma-cmt-pazar yokum geçen hafta ne kadar aşağı çektimse de sizi bu hafta fena toparladımmm hedefim başta 60 dı hatırlarsanız, bitirmek üzereydim öyle olsaymışşş..şimdi de tam yarıdayımmm ohh devammm
dikkat et canım izinliyken bile aklın bizde olsunherkese günaydın kendinize iyi bakın 2 hafta sonra görüşmek üzere ara sıra girebilirim inşallah sınavım için lütfen dua edin bana :)
kv seni seviyormuş canım ne güzel baklava vs yapmış ,Kızlar günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnn.
Bilin bakalım kaynanam dün ne yemek yapmış
Mantıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Üstüne birde baklava yedirdi ya
vayyyy çileli başım. Dünkü aldığım kaloriyi tekrar hesapliyim ben
canım sen kaç kase içtin ,ve kahvaltında ben zeytin gördüm ki yasak birşeydi, kahvaltıda 1 dlm kepek ekmek,1 haşlama yumurta bol yeşillik ve peynir çok az olmak koşulu vardı, ve gördügüm kadar senin 3 kase içtiğini tahmin ediyorum paylaşımlarda pek göremedim ama en az 5- kase olmalı 6 kase şartlı , ben faydasını gördüm açıkcası ilk gün 900 gr vermiştim ,ve en az 3 lt su tüketmek gerekiyor 3.5 lt su tüketimi yapıyordum, şimdide verdiğim dışı ekmek vs çok yedim kg aldım gibi yarın belli olucakgünaydın kızlar
ayran detoksuna devam etmıyorum gram vermedim kızlar yaşadığım stres şişklinlk çabası hiç denemeyin derim
fotoscum diyetisyenin verdiği bu listede musayit bi zamanda bizlerle değişim listesni paylaşırmsın?
verdiğin kg larda büyük başarı canım senin azminden öturude ayrıca da tebrik ederimkadın yeterki istesin istedğimzde yapamycak hiçbirşeyimiz yok yeterki kafaya koyalım
melikecim sanada sınavında başarılar dilerim sınavdan sonra beklerız ihmal etme gel canım
sen ayna karşısında değişikliği hissediyomusun,farkediliyomu peki ?
maşallah rakibem 1.4 kg çok güzel çok sevindim hadi beni yakalıcaksın az daha gayret
Teşekkürlerr ederimm esracımm halletcez inşallahhh her hafta böyle olmuyor tabii kimi zaman artılıyorum kimi zaman durağan...yavaş yavaş da olsa gtcekkk
Teşekkürlerr ederimm esracımm halletcez inşallahhh her hafta böyle olmuyor tabii kimi zaman artılıyorum kimi zaman durağan...yavaş yavaş da olsa gtcekkk
maşallah rakibem 1.4 kg çok güzel çok sevindim hadi beni yakalıcaksın az daha gayret
dikkat et canım izinliyken bile aklın bizde olsun
kv seni seviyormuş canım ne güzel baklava vs yapmış ,
canım sen kaç kase içtin ,ve kahvaltında ben zeytin gördüm ki yasak birşeydi, kahvaltıda 1 dlm kepek ekmek,1 haşlama yumurta bol yeşillik ve peynir çok az olmak koşulu vardı, ve gördügüm kadar senin 3 kase içtiğini tahmin ediyorum paylaşımlarda pek göremedim ama en az 5- kase olmalı 6 kase şartlı , ben faydasını gördüm açıkcası ilk gün 900 gr vermiştim ,ve en az 3 lt su tüketmek gerekiyor 3.5 lt su tüketimi yapıyordum, şimdide verdiğim dışı ekmek vs çok yedim kg aldım gibi yarın belli olucak
kg cuk gitmiş heyoooo
hilalciim harikaa bak sporu hergün düzenli yapsan 1 ayda istediğin kg incen
çoğu zaman 12 den önce bende uyuyaamam ama dün bu yazıyı okuyunca 11 e uyku saatimi çektim
cocuklarvarsa bide eş ile uğraş artı evin düzeni yemeği temizli falan derken haklısın geç saatlerde uyunmak zorunda kalınıyor ama ımkan olduğunda erken yatmakda fayda varmış baksana ozamn depodan kullanıyrmusn bunu düşünmesi bile yeter
aldırma konusunda bende sana katılıyorum imrencim
ana rahmine düştüğü andan itibaren canlı sonuçda en korktuğum şeylerden biri rabbim kımseye yaşatmasın
kaçıncı cocuğun olucak?
rabbim vermişşse kolaylığını da verir inşallah
evet canım sende zaferle konuşurken geç yatıyosundur.biz erken yatabilecek insanlar değiliz.keşke yatabilsek ama olmuyo ki
bu 2 haftada da salma kendini haaa diyete deva ona göre
dualarımız seninle tatlım.allah çalışmalarının mükafatını versin inşallah
yaz bebişim listeni sen yine öylelikle frenlersin.valla ben gezmeye gittiğimde milletten kalem kağıt isteyip yazıyorum.insanlar alışmamış deli gözüyle bakıyolar
ooyyyyy başına gelenler.akşam azıcık spor yapaydın kız yatmadan giderdi onlar
sadece akşam mı? çok olmuş fıstık
aynen canım bende çok karşıyım kürtaja önceden önlemini alacaksın bir cana kıymak kolay mı resmen cinayet. hayatta hiç yapmam dediğim şeylerden biri.tabi mecburi bi durum hariç.anne sağlığını yada bebeğin sağlığını etkileyecekse hamilelik
hilalcim nasıl hemen kg almıyorsak zayıflama işide böyle bazen eksılıyor bazen sabıtleşiyoruz ama burda önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayat şekline döndurebılmeyi becerebilmek
hepimizin bildiklerini uyguyabilmek kaçamak yaptığında daha çok spor, suyu artırmak ertesi öğünü daha hafif geçiştrmek
buarada cuma yola çıkıyrmsn 3 gün yoksun demek ay çabuk gel özletme kendini
off çok yoruldum yine
selamlar bu arada arkadaşlarr
dün akşam kendimi tutup yemediğim makarnayı az önce gayet güzel yiyiverdim. şimdi duşa girecem, akşam yemeğe davetliyiz sözlümle
duştann çıkınca geçmişi okuyayım
yakala ama geçme rakibem
Aynada kıyafetlerde ölçümde hepsinde farkediliyo canımcım, dün bi ceket aldım kendime 36 bedenhep 38 giyerdim ben,pantolonda tam 36 olmadı, 38 ler bol geliyo ama, 36 da tam olmuyo, arada kaldım şu an güzel bi duygu ama
Yakalayacaammm geçecemmm
bu hafta daha iyi olucaz sanırım***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5//%)
ayyildizim (61,5//%)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9//%)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4//%)
lethem(46,8//%)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7//%)
degua(76//%)
mahurbeste(
fulias(
6. TAKIM ORTALAMA=
yarınki listemiz hazır olsun ekleyen listeye eklesin lütfen
mahurbeste fulias
takıma girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo da yazarsanız ekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?