- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
yakala ama geçme rakibembirlikte gidelim
Anlaştık tamam
Kızçeler ben çıkıyorum ofisten ve akşam da malum yolculuk var...pzt geri dönmek üzere bi süreliğine özleyin beni anacımmm
Su:+
Spor:-
evet canım katılımın iiayy benim kilomuda yazıcaz mı bu haftadan. çok heycanlııı. Sabah tartılıp söylerim ozaman
evet canım katılımın ii
böle devam eder inş
daha önce cuma zayıflama yarışmasına katıldınmı yeni üyemisin
aynı soru mahurbeste içinde geçerli
güle güle git güle güle gel fıstığımAnlaştık tamam
Kızçeler ben çıkıyorum ofisten ve akşam da malum yolculuk var...pzt geri dönmek üzere bi süreliğine özleyin beni anacımmm
Su:+
Spor:-
Kızlarrrrr bütün hava yolları şirketlerinde kış için indirimler başlamış. Biyere gitmeyi planlayan varsa alsın şimdiden çok uygun yaaa. Viyanaya 2 kişi gidiş dönüş toplam 500 tuttu. Adam başı 125 lira gidiş 125 lira geliş.Antalya bile daha pahalıTeee noel zamanına bilet aldık römentik yılbaşı
ay inşlh ya bende aynı duyguyu yaşarım valla hiç bu kadr uzun sürmemişti benm diyetlerim faln ve bu kadr kilo vermemiştim çok i,radesizdim inşlh bu sefr olck
Aynada kıyafetlerde ölçümde hepsinde farkediliyo canımcım, dün bi ceket aldım kendime 36 bedenhep 38 giyerdim ben,pantolonda tam 36 olmadı, 38 ler bol geliyo ama, 36 da tam olmuyo, arada kaldım şu an güzel bi duygu ama
tamam kaptanım .bir saat sonra komşuya gidip tartılıcam. gece yazabilirim ancak tartım yok da***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5//%)
ayyildizim (61,5//%)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9//%)
kelebek.hill(63.4//)
destina_88(64,4//%)
lethem(46,8//%)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7//%)
degua(76//%)
mahurbeste(
fulias(
6. TAKIM ORTALAMA=
yarınki listemiz hazır olsun ekleyen listeye eklesin lütfen
mahurbeste fulias
takıma girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo da yazarsanız ekliycem
ben ilk defa katıldım yeni üye sayılırımevet canım katılımın ii
böle devam eder inş
daha önce cuma zayıflama yarışmasına katıldınmı yeni üyemisin
aynı soru mahurbeste içinde geçerli
AldığınızKalori Miktarı 1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)76 kca
l1.00 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal)43 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Köfte (215 kcal)215 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kabak Yemeği (240 kcal)240 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
Alınan Kalori Toplamı1089 kcal
Su 2 litre
40 dk yürüyüş
kontrolum vardı ya dün hemen aktarıyorum
2. 15 günde 5.800 gr vermişim 1 ayda toplamda
11.800 gr
listemi değişmedi
süper dedi
endokrin 1. ay kontrolumde vardı aynı işte
oda ilaca devam dedi
1 ay sonra gel tahlil yapıcam dedi..
maşallahım var geçen hafta durmuştu bu hafta maşallahım var şükür.. çok seviniyorum resim atıcam size 3 farklı resmimi :) yakında.
Eki Görüntüle 656832
Uykuda yağ yakmak için ne yapmalı?
Akşam yemeğini erken yiyin. Akşam yemeğinizi yeterince erken yerseniz (ideal saatler 17.00-19.00) sindirim metabolizmasının akşam erkenden işini bitirebilmesi için yeterinde zamanı olacaktır.
Akşamları karbonhidratsız ve bol proteinli yemek yiyin. Uyumadan önce egzersiz yapın. Akşam yapılan egzersizler büyüme hormonunun salgılanmasını hızlandırır.
Erken yatın. Mümkünse 22.00'den önce uyuyun. Uyumaya başladıktan bir buçuk saat sonra derin uyku sürecinde büyüme hormonu çalışmaya başlar ve bunun için harcayacağı enerjiyi doğrudan yağ depolarından alır.
Duyunca çok sevindim ,pazartesi günü deneyeceğim, arkadaşımda verince ve önerince iyiki sormuşum diyorum ,yakın tanıyan birinin daha bunları söylemesi çok hoş ,
rica ederim canım. çocuklarda ii elhamdülillah ,
süpersin
muhteşem fatoşcum ,ben hala senin 101 kg halini hatırlıyorum kg veremediğin haftalarıMAŞALLAH canım benim ,şuan sana o kadar çok hayran var,azmine hayranım, resimleride merakla bekliyorum inşalah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?