Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi ara konusunu etmiştik hatta. yürüyüş 400 kalori olamaz, diyetisyenler bile 250-300 diyor, demiştim. uyarı yapınca değiştiriyorlar. şunu ekleyin, bunu ekleyin diyorum ben arada. haftasonu da yağmur geliomuş, sana da ince giyin dedim, tüh. ama bugün gömlekle dolaştım.

pancarıın yapraklarını çiğden soğan sarımsak hafif kavur içinede bi avuç bulgur at alsana şahane bi yemek ben pancarı bazende böyle tüketirim yada yoğurtla salata şeklinde tüketiyorum kansızlık için iyi geldiğini bilmıyordum demek ondan benim kanım çok

senin menulerinide ben çok beeyenıyorum çok dengeli yiyorsun spor u da ıhmal etmediğin gözumden kaçmıyor

sebze yemekleri ve bulgur pilavı 1 porsiyon kaç yemek kaşına denk gelıyor diyet arkadaşım sitesinde?

mrb kızlar

nasılsınız

dün işten giremedim
evdede tv yayını bozulmuş
bilgisayardan tv izledi bizimkiler
o yüzden giremedim

dünkü su+
spor+

nasıl bir spor yapıosun kaptanım? hamilelere yürüyüş öneriyorlar ama sen ne tip bi spor yapıosun, merak ettim.

destina_88------su+------spor+ -----mesaj:6
sporum:+. dün 45 dk yürüyüş yaptığımı belirtmiştim ama gözünden kaçmış olabilir cicim.

sağolasın cicim. tatlı ve meyve düşkünlüğüm var, arada kaçıyor.
deniycem dediğini ben ısırıp ısırıp yiyorum yer elmasını, pancarı. üstüne bi de Himalaya tuzu (ödem yapmayan tuz) mis gibi oluyor. eve gidince dediğini bi deneyeyim ya. değişik, sağlıklı yemek türleri denemek çok hoşuma gidiyor böyle.
sebze yemekleri 2 gruba ayrılıyor cicim.Bakla, bezelye, kereviz, yer elması, havuç, pırasa: 4 yemek kaşığı. Diğer pişmiş sebzeler: 8 yemek kaşığı. diyetisyenden aldığım kağıtta böyleydi. ona göre hesaplamıştır o site de.
4-5 kaşık bulgur pilavı da 1 porsiyon.

kaptanım herkes gibi ben de seni burda görmeyi çok isterim. bizimle devam et muhakkak.

süpersin ya, haftasonu dikkat etmenin farkını yaşadın.
ohooo, 600+ regl dönemi için gayet iyi bir rakam, kesin yarım kg falan vermişsindir, 600+ ise. haftaya toplamda 1 küsür kilo eksi olarak çıkar o, müthiş sporların ve az yemen sayesinde.

36 beden,süper. ahh benim üstüm öyle de altım 40. arada kaldıktan sonra 2 ya da 3 kilo verince bi alttaki tam beden iniyor o. merak etme cicim. aslında benim de 74k^g'luk fotoğraflarım var, ben de paylaşabilirim. gerçi en son yırtmıştım bi kısmını 2-3 ay önce. kendimi öyle görmeye tahammülüm yoktu.

ben bu sabah tartıldım ama + çıktım doğal olarak kaç gündür cozutmuştum tabi olacağı bu

bir de sabah 3 kere tartıldım hep farklı çıktı, bir tanesi aynıydı 46.8, diğerleri +.

eğer yarın tartılıp yazamazsam ben malesef 47.1

çok iyiymiş ya. ben de hep 22.00 da uyuyayım derim. daha doğrusu her sabah 6.30 da uyanınca bu gece kesin erken uyuyacam derim. hiç olmuyor, hep bir şey çıkıyor

güle güle git, güle güle gel cicim.amasya'dakiler inanamıycak heralde seni bu kadar ince gördüklerinde. şaşırt onları.

ablamlar da aldı. ben balıkesir'den mardin'e 250'ye uçuyordum yaa.. yeşil pasaportu bekliorum ben de, o çıksın, ben de yurtdışından çıkmıycam. bol bol tatil yapın. viyana çok güzelmiş.

cicim, akşam tüm yemekleri yedikten sonra tartıldğında sağlıklı sonuç alamazsın ki. o gün belki 1 kg2lık yiyecek yedin, belki 1,5 kg. bence en kısa zamanda tartı almalısın.

ne güzel yaa. biz şu balayını bir atlatsak ağustosta, bir daha kısmetse yurtdışı istiyorumm

çok iyiymiş ya. ben de hep 22.00 da uyuyayım derim. daha doğrusu her sabah 6.30 da uyanınca bu gece kesin erken uyuyacam derim. hiç olmuyor, hep bir şey çıkıyor

çok şükür, kafama bişey takıp da uyuyamadığım hiç olmadı. biraz da karakter meselesi sanırım. rahat bi insansan, kafana bişey takmıyorsun, yattığın gibi uyuyorsun mesela, o da çok önemli. 6.30'da kalksam ben 21.30'da uyurum. ama haftasonları telafi ediyorsundur sen. ben de haftasonu 8'de ayaktayım.

motivasyonum sıfır. sürekli kendimi kilolu görüyorum. her yemekten sonra pişman oluyorum. incecik vücutlu hatunları sevmiyorum. etrafımdaki zayıf denilen insanları bile kilolu görmeye başladım. ne oluyor yahu :44:

ben uyuyayım arkadaşlar, bu saydıklarımda çok ciddiyim ama. psikolojim bozuluyor sanırım.. tek düşündüğüm yemekler ve yememem gerektiğini söyleyen iç sesim.

su+
spor-

aşk olsun kaptansız olurmu hem eksik gedikleri söylersin kaptanım çok sevindim..
bende yapamadım ayran detoksunu yalnız değilmişim

ya hangi hava yolu şirketiyle ieri tarihe verdiği içinmi uygun bende istiyorum
destina_88------su+------spor+ -----mesaj:6
sporum:+. dün 45 dk yürüyüş yaptığımı belirtmiştim ama gözünden kaçmış olabilir cicim.

pardon canım gözümden kaçmıştır bir dahakine daha dikkatli olurum

kızlar bugün kendimi tebrik ettim dün pasta yemiştim:) biliyosunuz bugün 5 çayına arkadaşlar pasta alıp gelmişler eller dolu kısırlar börekler kurabiyeler ama ben sadece 1 tabak kısır ve 2 tane sarma yedim akşamda yemek yemedim
tartıldım aslında ama belki sabah farklı olur o zaman yazacağım

sakın. sporuna devam et, stresini atarsın. hem ne güzel kilo veriosun, n'olucak ki. bugün annemle konuşuyoruz. Rusya'da, Ukrayna'da ne güzel hatunlar var, bizim Türk ırkı niye böyle diye. biz biraz böyleyiz. kendimizi kırıyoruz annemle, her gün yürüyüş yapıoruz, yemeğimize dikkat ediyoruz, öylelikle normal kiloda kalıyoruz. kimisine Allah vergisi. olsun cicim, Allah başka dert vermesin. biz de elimizden geleni yapıoruz.

Son düzenleme:
ben bugün tenise başladım hep başlıcam diyordum yapamıyordum bugün başladım kortlara geri dönüş yapıyorum:)yeni hülya avşar geliyor(tombik popoyu kaldırıp koşamasamda)çok hoşuma gitti devam edeceğim inanın çocuğu uyutup öyle gittim zor ama zoru başarmam lazım

olurmu hiç arkadaşım moralini bozma senin kilonda bu takımda kim varki zaten iyisin sağlıklı olman yeterli spor yap mutluluk hormnonu salgılatıyor vereceksin vereceğiz hep beraber yaza kadar inceleceğiz sen öyle diyosunda biz napalım söylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…