üzülme ablacım hepsi Allah tan .hepsine gani gani rahmet eylesin inşllh
İyi yapmışınn pilav da gerek arada amaaa
Çok severim brokoliyi aynen şekerimm..
ya baktım gelcekleri yok gidiyim de toplayım dedmçok kalın giyinmem zaten pek adetim değil ama dediğini dikkate alacağım özlemcimm çünkü annemi dinlersem kaşe falan giymem lazım ah benm üşümeden edemeyen anamm
Farkettiniz mi bu diyetarkadaşımdaki yürüyüş kalorilerini indirdilerr..
Abu fatoşum ablacımm çok özeldik seni yahu meraklardaydık..doğrudur benm de kafa gidiyo arada alıntılayıp yazdım sanıp yazmadıım olabiliyo idare edin
Allah hayırlı haberler versn, sağlığı eksik etmesn hiçbirimizden, oğluşuna uzun sağlıklı ömür versin
İyi yırtmışın gene salatayla lethemcim
Harika gidiyorsun fatoş ablacımmresimleri merakla bekliyorummm
Aynen öyle be özlem, ne saçma şeylere kafa yorup üzülüyoruz..nelern kıymatini bilemiyoruz bazen ah ahh..illa kaybetmek mi gerek di mi..Allah sabırlar versinn..
Leslieeeeee çok eğlenceli yaaa,,kızcaazınla beraber sallarsınız popoları
ben de bayılıyorum kırmızı pancara. et yemediğim halde bütün kansızlık olakyımı şalgamla kırmızı pancar çözdü. çok güzel bi menü. ikimizde kuru kayısıcıyız. ben de menümü paylaşayım:
1.00 x 1 Kase Ülker K-Flakes Mısır Gevreği (175 kcal) 175 kcal
0.25 x 100gr Light Labne Peyniri (145 kcal) 36 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal) 70 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Bal (70 kcal) 35 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal) 12 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal) 19 kcal
1.00 x 1 Dilim (35gr) Mısır Ekmeği (83 kcal) 83 kcal
0.50 x 1 Dilim (35gr) Mısır Ekmeği (83 kcal) 42 kcal
4.00 x 1 Adet Izgara Köfte (Dana Eti - Orta Yağlı) (60 kcal) 240 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal) 73 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 84 kcal
2.00 x 1 Adet Elma (60 kcal) 120 kcal
1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal) 100 kcal
2.00 x 1 Adet Mado Sütlü Madlen Çikolata (15 kcal) 30 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı Tahinli Pekmez (88 kcal) 44 kcal
1.00 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal) 84 kcal
Alınan Kalori Toplamı1246 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal Yakılan Kalori Toplamı300 kcal
su:+
spor:+
mrb kızlar
nasılsınız
dün işten giremedim
evdede tv yayını bozulmuş
bilgisayardan tv izledi bizimkiler
o yüzden giremedim
dünkü su+
spor+
çarşamba listesi
lethem----------su +----spor+ ----mesaj:9
degua-----------su+-----spor+------mesaj:10
kelebek.hill------su+-----spor_-------mesaj:9
destina_88------su+------spor_ -----mesaj:6
fatos0808-------su+------spor+-----mesaj10
fulias------------su+-------spor+-----mesaj5
berenvildan------su+-----spor+-----mesaj15
tubish13----------su+------spor_------mesaj5
mahurbeste------su+------spor_------mesaj5
ayyildizim--------su+------spor+------mesaj9
kaptanımız izinli başka unuttuğum varmı altına eklerseniz sevinirim öpt hepinizi
pancarıın yapraklarını çiğden soğan sarımsak hafif kavur içinede bi avuç bulgur at alsana şahane bi yemek ben pancarı bazende böyle tüketirim yada yoğurtla salata şeklinde tüketiyorum kansızlık için iyi geldiğini bilmıyordum demek ondan benim kanım çok
senin menulerinide ben çok beeyenıyorum çok dengeli yiyorsun spor u da ıhmal etmediğin gözumden kaçmıyor
sebze yemekleri ve bulgur pilavı 1 porsiyon kaç yemek kaşına denk gelıyor diyet arkadaşım sitesinde?
çarşamba listesi
bur50-------------su+ -----spor+------mesaj2
kaptanımız izinli başka unuttuğum varmı altına eklerseniz sevinirim öpt hepinizi
fıstık ben izinliyim ama katılcam yine sayılsın benim mesaj su sporda
sadece listeye eklenmiycem haliyle kilo alcağım için olmaz
ama çok fazla şişmemek için bu şekilde olsun istiyorum sorun olmazsa kimse için
ekledim kendimide
süpersin ya, haftasonu dikkat etmenin farkını yaşadın.Kelebek Hill (63,4/62/1,4/%2,21)
bu şekilde listeye eklersin kaptanım, cuma-cmt-pazar yokum geçen hafta ne kadar aşağı çektimse de sizi bu hafta fena toparladımmm hedefim başta 60 dı hatırlarsanız, bitirmek üzereydim öyle olsaymışşş..şimdi de tam yarıdayımmm ohh devammm
ohooo, 600+ regl dönemi için gayet iyi bir rakam, kesin yarım kg falan vermişsindir, 600+ ise. haftaya toplamda 1 küsür kilo eksi olarak çıkar o, müthiş sporların ve az yemen sayesinde.ahh bebişim süper ama malesef 12 1 den aşağıya yatamıyoruz kiii
harikasın kaptanım.bırakma bizi sen tam gaz devam et.tabi diyet yapma ama aramızda ol bebişi bizde görelim annesini nasıl etkiliycek bakalım.ben kızıma hamileyken çok acıkıyodum ilk zamanlar.sonradan normale döndü.
bravo tatlım süpersin.ben sabah tartıldım + 600 çıktım.o kadar kasıyorum ama yok.bu hafta regl de olunca fena oldu.büyük ihtimal + çıkıcam
Aynada kıyafetlerde ölçümde hepsinde farkediliyo canımcım, dün bi ceket aldım kendime 36 bedenhep 38 giyerdim ben,pantolonda tam 36 olmadı, 38 ler bol geliyo ama, 36 da tam olmuyo, arada kaldım şu an güzel bi duygu ama
Yakalayacaammm geçecemmm
benim kadar erken yatan pek yok heralde.22.30 hadi taş çatlasın 23.00. kendi düğünüm esnasında masaya vursam kafamı uyurdum mesela, oynarken uykuyu unutmuşum. yoksa sesmiş, gürültüymüş, uçak türbülansa girmiş farketmez. her yerde 23'ü geçirmeden uyuyabilirim. çok da iyi oluyor. cumartesi-pazar da olsa 8'de ayakta oluyorum. yağlar bu şekilde eriyorsa benim için daha da süper.
Aynen öyle valla inşallah temeli oturtuyoruz yavaş yavaş..acelemiz de yokbu akşam yola çıkıyorum bu arada, ben de özliycem valla fena bağımlılık oldu bu site bende ama dönünce çok yazın okuyum hepsini hoşuma gider
Selammm tatlımmm ben de öğlen makarna yedim ya ama pişman değilimmidem gene kötüydü biraz bastırdı iyi oldu yani
Kızlarrrrr bütün hava yolları şirketlerinde kış için indirimler başlamış. Biyere gitmeyi planlayan varsa alsın şimdiden çok uygun yaaa. Viyanaya 2 kişi gidiş dönüş toplam 500 tuttu. Adam başı 125 lira gidiş 125 lira geliş.Antalya bile daha pahalıTeee noel zamanına bilet aldık römentik yılbaşı
ay inşlh ya bende aynı duyguyu yaşarım valla hiç bu kadr uzun sürmemişti benm diyetlerim faln ve bu kadr kilo vermemiştim çok i,radesizdim inşlh bu sefr olck
tamam kaptanım .bir saat sonra komşuya gidip tartılıcam. gece yazabilirim ancak tartım yok da
ben ilk defa katıldım yeni üye sayılırım
Kızlarrrrr bütün hava yolları şirketlerinde kış için indirimler başlamış. Biyere gitmeyi planlayan varsa alsın şimdiden çok uygun yaaa. Viyanaya 2 kişi gidiş dönüş toplam 500 tuttu. Adam başı 125 lira gidiş 125 lira geliş.Antalya bile daha pahalıTeee noel zamanına bilet aldık römentik yılbaşı
çok iyiymiş ya. ben de hep 22.00 da uyuyayım derim. daha doğrusu her sabah 6.30 da uyanınca bu gece kesin erken uyuyacam derim. hiç olmuyor, hep bir şey çıkıyor
ne güzel yaa. biz şu balayını bir atlatsak ağustosta, bir daha kısmetse yurtdışı istiyorumm
aşk olsun kaptansız olurmu hem eksik gedikleri söylersin kaptanım çok sevindim..çarşamba listesi
bur50-------------su+ -----spor+------mesaj2
fıstık ben izinliyim ama katılcam yine sayılsın benim mesaj su sporda
sadece listeye eklenmiycem haliyle kilo alcağım için olmaz
ama çok fazla şişmemek için bu şekilde olsun istiyorum sorun olmazsa kimse için
ekledim kendimide
bende yapamadım ayran detoksunu yalnız değilmişimgünaydın kızlar
ayran detoksuna devam etmıyorum gram vermedim kızlar yaşadığım stres şişklinlk çabası hiç denemeyin derim
fotoscum diyetisyenin verdiği bu listede musayit bi zamanda bizlerle değişim listesni paylaşırmsın?
verdiğin kg larda büyük başarı canım senin azminden öturude ayrıca da tebrik ederimkadın yeterki istesin istedğimzde yapamycak hiçbirşeyimiz yok yeterki kafaya koyalım
melikecim sanada sınavında başarılar dilerim sınavdan sonra beklerız ihmal etme gel canım
***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5//%)
ayyildizim (61,5//%)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9//%)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4//%)
lethem(46,8//%)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7//%)
degua(76//%)
mahurbeste(
fulias(
6. TAKIM ORTALAMA=
yarınki listemiz hazır olsun ekleyen listeye eklesin lütfen
mahurbeste fulias
takıma girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo da yazarsanız ekliycem
ya hangi hava yolu şirketiyle ieri tarihe verdiği içinmi uygun bende istiyorumKızlarrrrr bütün hava yolları şirketlerinde kış için indirimler başlamış. Biyere gitmeyi planlayan varsa alsın şimdiden çok uygun yaaa. Viyanaya 2 kişi gidiş dönüş toplam 500 tuttu. Adam başı 125 lira gidiş 125 lira geliş.Antalya bile daha pahalıTeee noel zamanına bilet aldık römentik yılbaşı
destina_88------su+------spor+ -----mesaj:6
sporum:+. dün 45 dk yürüyüş yaptığımı belirtmiştim ama gözünden kaçmış olabilir cicim.
motivasyonum sıfır. sürekli kendimi kilolu görüyorum. her yemekten sonra pişman oluyorum. incecik vücutlu hatunları sevmiyorum. etrafımdaki zayıf denilen insanları bile kilolu görmeye başladım. ne oluyor yahu :44:
ben uyuyayım arkadaşlar, bu saydıklarımda çok ciddiyim ama. psikolojim bozuluyor sanırım.. tek düşündüğüm yemekler ve yememem gerektiğini söyleyen iç sesim.
su+
spor-
motivasyonum sıfır. sürekli kendimi kilolu görüyorum. her yemekten sonra pişman oluyorum. incecik vücutlu hatunları sevmiyorum. etrafımdaki zayıf denilen insanları bile kilolu görmeye başladım. ne oluyor yahu :44:
ben uyuyayım arkadaşlar, bu saydıklarımda çok ciddiyim ama. psikolojim bozuluyor sanırım.. tek düşündüğüm yemekler ve yememem gerektiğini söyleyen iç sesim.
su+
spor-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?