Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ayran detoksu ilk gün 900 gr gitti sonraki gün 200 gr gitti yani 1100 gitmiş ve ben o gün 60.2-60.4 görmüştüm çok tartıldım ortasını bulamadım malesef tartımdan kaynaklanıyordu sanırım. sonraki günler yani 5 gündürde çok aşırı aç kalmayıp canımın istediklerin azda olsa yedim ama hergün tartılmaya devam ettim. sonraki gün 60.8 gördüm,sonraki gün 60.6 yani değişkenlik göstersede bu haftaki verdiysem kiloyu yarısı ayran detoksu sonrasıdır , ben faydasını azda olsa gördüm yarım kg bile gittiyse kalıcı gitmiştir diye ümit ediyorum .yarın anlayacağız anyayı konyayı :))

bence kendine haksızlık yapıyorsun öncelikle tamam belki boyun kısa olabilir ama bu boy için ideal bir kilodasın ,eğer vücudunda bölgesel kg problemin varsa bende kendini bu yönde değerlendir. kendini şişman hissetmen bir nevi psikolojik problem bence, çünkü zayıflama isteği sonucu midenle savaş veriyorsun ,önemli olan mide değil beyindir. ne zaman ben kg verebiliyorum ,ben başarabilirim ,kilom evet az gibi görünüyor boyuma göre ideali bu ben ne yapmalıyım diye düşün bence. ve bu kadar çok takma dünyanın sonu değil. bunun bir de hamileliği var o zaman ne yapacaksın , ben bekarken 44-46 arası gidip geliyordum bir kg aldım 10 kg , ve 54 ile evlendim. yani demek istediğim beynen herşeye kendini hazırlamalısın, 47 kg isen bu kilo ile mutlu olup sadece yediklerine dikkat et ,bol suyunu iç, sporunu yap kafanı bunlarla doldurma derim.
gelinliğe sığmayacağından korkuyorsan korkma her gelin sığar gelinliğe bir şekilde :) üzme tatlı canını bakim

perşembe menüsü

* 1 haşlama yumurta soğan ve maydanozla acılı ,1.5 dlm kepek ekmek,1 kupa dolusu 7 otlu çay
*3 adet elim büyüklügünde peynirli az yağlı gözleme ,yarım bardak şekersiz çay
*1 adet portakal
3 lt su
yarım saat yürüyüş

evet ablacım ya çok haklısın büyük kase yoğurt ve nesfit yemiştim karnım şişmişti resmen tartıldım 80.9 çıktım halbuki 3 gün önce tam 80 olmuştum. alıcam en yakın zamnda sabah tekrar tartılıcam bişy yemedn önce.

su +
spor -
kilom :80.9 çıktı ama gece yemekten sonra tartıldım resmn karnım şişikti 2 gün önce tartıldığımda 80.00 çıkmıştım bunuda yazmıştım hatta sabh tekrar tartılıp yazıcam yazamassam sonuç bu ama yazarım öptüm. güzel gecelr

***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5//%)
ayyildizim (61,5//%)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9//%)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4//%)
lethem(46,8/47.1/-0.3/-%0,64)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7/74,9/0.4/%0.53)Geçen hafta bildirm yapmamıştı.Kilosu 2 ye bölündü.
degua(76//%)
mahurbeste(84,4/80,9/3,5/%1,38)Yeni üye.Hedef ?.Kilosu 3 e bölündü.
fulias(
6. TAKIM ORTALAMA=

mahurbeste fulias
takıma girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo da yazarsanız ekliycem

yeni arkadaşlar için listeye yazma şeklini yazıyım herkes adını ekleyip QUATE leri silip eklesin.

isim(geçen haftaki kilo/şimdiki kilo/aradaki fark/yüzde)

örnek
geçen haftaki kilo=64.7
bu haftaki kilo=64.5
aradaki fark=0.2

yüzde=aradaki fark/geçen haftaki kiloyu*100

0.2/64.7=0.00309 *100=0,309 yuvarlıyoruz=0.31

öyle diyosun tatlım yürüyüş için ama yürüyüş bandında benim programım
hız 4.5-2 dakika, hız 5-2 dakika, hız 7-20 dakika, hız 5-2 dakika, hız 4.5-2 dakika= 220 kalori oluyo. yani ortalama 30 dakika da 220 kalori oluyo.bende bu olayda çok arada kalıyorum.yani hızını yüksek tutarsan saatte 400 kalori yakılıyo.hangisi doğru hangisi yanlış bilemiyorum işte.

ayy bende seniin tam tersinim canım.çarşamba günü doktora gittim bu takıntılarım yüzünden.doktor dedi ki 'beyin bi kaseye benzer.onu ne kadar çok doldurursan o kadar boşaltman lazım bi yandan.bu kadar çok takıntı yapma.'bi de bende acayip unutkanlık oldu şu 3-4 aydır.nörolojiyi önerdi doktor artık.bi git kontrol olsun dedi.kendi kendime dedim.'yaa gideyimde birsürü uyku hapıyla yatıştırıcı ilaçlarla eve geri göndersinler.' ama bi yandanda düşünüyorum.bu kadar unutkanlık beni çok zorluyo.oturma odamdan mutfağa bişey almaya gidiyorum.mutfağa gidene kadar ne alacağımı unutuyorum.

kızçelerim günaydın.benim galiba tartım bozuk.
sabah kalktım lavabodan sonraki ilk tartı sonucum 60.400- 5 dakika sonra 61.700-10 dakika sonra 60.700 en son olarak 60.500
hiçbirinin arasında hiçbişey yapmadım.ne sonuç yazayım ben şimdi.+ olacağı kesin ama hangisi

Son düzenleme:
Günaydınnnn
Kendi kilomu ekledim. Hesaplama doğrudur umarım yinede bir kontrol edermisiniz.

***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5//%)
ayyildizim (61,5//%)
berenvildan(59,9//%)
destina_88(64,4//%)
melikea(91,0//)İzinli
degua(76//%)
fulias(58 / 56,6 / 1,4 / %2,4)
6. TAKIM ORTALAMA=

kilom fark 2 canlarım

Son düzenleme:
kontrolumuz çok iyi geçti çok şükür canlarımm böbreğin genişlemesinde artma yok ama girişteki kanlada 2mm daralma var yani ameliyat olduğu yerde ama dedi biz bıu ameliyata başarılı ameliyat diyoruz..sorunu varmıı sıkıntısı yok dedim çiş yaparken filan yok.. idrarı temiz ultrasondada böbrek + tüm abdoman ultrasonunda herşeyi normal dalağı karaciğeri safrası şükür ..18 yaşına kadar senede 1 gün kontrole gitçez..doktpr bey dedim ilerde ne gibi bir sorun olabilir allah korusun olursa dedimm yüksek tansiyon olabilir ama takip altında ya korkma dedi..diyet gerekirmi böbrek ya dedim hani yasaklı bir yememsi gereken bir gıda varmı senin çocuğunun hastalığı yemekle alakalı değil herşeyi yiyebilir dedi..

bu hafta çok yoğun olduğumdan pek aktif katılamadım ama sağlık problemi mazeretim vardı yanlız akşam geçmişe bakarken
özlemimin arkadaşını kaybettiğini öğrendim..çok üzüldüm canım allah gani gani rahmet eylesin..ölüm insanoğlunun en çaresiz kaldığı an Takdiri ilahi Allah yattığı yerde nur kondursun..Ama inan ilk okuduğumda çok üzüldüm senin yazını.Gerçekten ölümü hiç aklmızdan çıkarmadan yaşasak belkide bu kadar üzülmeyecek çevremizide üzmüyeceğiz.Gülüp geçeceğiz yalan dünyanın sahte olaylarına..Allah sabır versin canım..

kızlar pc bozuldu format atırmak için verdim ,ınternet cafeden girebildim anca kusura bakmayın beklettğim için ,
şuanki kg 75

Fatoş hanım ben takımda yeni olduğum için olaylardan habersizim. Çok geçmiş olsun

ınetrnet cafeden yzdığım için burda hesap yapamıyorum benım yerıme kg mu hesaplarsanız sevınırım
ctesi hallorsa pc grebilcem haberınz olsun kızlar hepinizi öppuyorum,
kg veren arkadaşlarıda canı gönulden kutlarım

Fatoş hanım sanırım yanlış olmuş hesaplama. Onu düzelttim. Degua nın kinide ekledim
Son hali (Umarım doğrudur)

***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5/85,5/2/%2,3)
ayyildizim (61,5//%)
berenvildan(59,9//%)
destina_88(64,4//%)
melikea(91,0//)İzinli
degua(76/75/1/%1,3)
fulias(58/56,6/1,4/%2,4) Yeni üye. Hedef: 50
6. TAKIM ORTALAMA=

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…