canım ayran detoksu ilk gün 900 gr gitti sonraki gün 200 gr gitti yani 1100 gitmiş ve ben o gün 60.2-60.4 görmüştüm çok tartıldım ortasını bulamadım malesef tartımdan kaynaklanıyordu sanırım. sonraki günler yani 5 gündürde çok aşırı aç kalmayıp canımın istediklerin azda olsa yedim ama hergün tartılmaya devam ettim. sonraki gün 60.8 gördüm,sonraki gün 60.6 yani değişkenlik göstersede bu haftaki verdiysem kiloyu yarısı ayran detoksu sonrasıdır , ben faydasını azda olsa gördüm yarım kg bile gittiyse kalıcı gitmiştir diye ümit ediyorum .yarın anlayacağız anyayı konyayı :))her koşulda mutlaka kilo verirsin cicim, normal düzeninde yemek yersen. ama işte dediğim gibi az kilolu olduğun için sen de sürekli kilo verdirmez. ayran detoksunu yaptınız ya cicim, geri aldın galiba bi kısmını öyle mi? ben kefirle yaptım geçen cuma, üstüne cumartesi-pazar iyi yedim. ama almadım kilo.
bence kendine haksızlık yapıyorsun öncelikle tamam belki boyun kısa olabilir ama bu boy için ideal bir kilodasın ,eğer vücudunda bölgesel kg problemin varsa bende kendini bu yönde değerlendir. kendini şişman hissetmen bir nevi psikolojik problem bence, çünkü zayıflama isteği sonucu midenle savaş veriyorsun ,önemli olan mide değil beyindir. ne zaman ben kg verebiliyorum ,ben başarabilirim ,kilom evet az gibi görünüyor boyuma göre ideali bu ben ne yapmalıyım diye düşün bence. ve bu kadar çok takma dünyanın sonu değil. bunun bir de hamileliği varmotivasyonum sıfır. sürekli kendimi kilolu görüyorum. her yemekten sonra pişman oluyorum. incecik vücutlu hatunları sevmiyorum. etrafımdaki zayıf denilen insanları bile kilolu görmeye başladım. ne oluyor yahu :44:
ben uyuyayım arkadaşlar, bu saydıklarımda çok ciddiyim ama. psikolojim bozuluyor sanırım.. tek düşündüğüm yemekler ve yememem gerektiğini söyleyen iç sesim.
su+
spor-
evet ablacım ya çok haklısın büyük kase yoğurt ve nesfit yemiştim karnım şişmişti resmen tartıldım 80.9 çıktım halbuki 3 gün önce tam 80 olmuştum. alıcam en yakın zamnda sabah tekrar tartılıcam bişy yemedn önce.güle güle git, güle güle gel cicim.amasya'dakiler inanamıycak heralde seni bu kadar ince gördüklerinde. şaşırt onları.
ablamlar da aldı. ben balıkesir'den mardin'e 250'ye uçuyordum yaa.. yeşil pasaportu bekliorum ben de, o çıksın, ben de yurtdışından çıkmıycam. bol bol tatil yapın. viyana çok güzelmiş.
cicim, akşam tüm yemekleri yedikten sonra tartıldğında sağlıklı sonuç alamazsın ki. o gün belki 1 kg2lık yiyecek yedin, belki 1,5 kg. bence en kısa zamanda tartı almalısın.
öyle diyosun tatlım yürüyüş için ama yürüyüş bandında benim programımbi ara konusunu etmiştik hatta. yürüyüş 400 kalori olamaz, diyetisyenler bile 250-300 diyor, demiştim. uyarı yapınca değiştiriyorlar. şunu ekleyin, bunu ekleyin diyorum ben arada. haftasonu da yağmur geliomuş, sana da ince giyin dedim, tüh. ama bugün gömlekle dolaştım.
çok şükür, kafama bişey takıp da uyuyamadığım hiç olmadı. biraz da karakter meselesi sanırım. rahat bi insansan, kafana bişey takmıyorsun, yattığın gibi uyuyorsun mesela, o da çok önemli. 6.30'da kalksam ben 21.30'da uyurum. ama haftasonları telafi ediyorsundur sen. ben de haftasonu 8'de ayaktayım.
***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5//%)
ayyildizim (61,5//%)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9/60.5/-0.6/-%1)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4//%)
lethem(46,8/47.1/-0.3/-%0,64)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7/74,9/0.4/%0.53)Geçen hafta bildirm yapmamıştı.Kilosu 2 ye bölündü.
degua(76//%)
mahurbeste(84,4/80,9/3,5/%1,38)Yeni üye.Hedef ?.Kilosu 3 e bölündü.
fulias(
6. TAKIM ORTALAMA=
mahurbeste fulias
takıma girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo da yazarsanız ekliycem
CANIM SON SONUCU BİLDİRDİM
***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5/85,5/0.22/%0,285=0.3)
ayyildizim (61,5//%)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9//%)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4//%)
lethem(46,8/47.1/-0.3/-%0,64)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7/74,9/0.4/%0.53)Geçen hafta bildirm yapmamıştı.Kilosu 2 ye bölündü.
degua(76//%)
mahurbeste(84,4/80,9/3,5/%1,38)Yeni üye.Hedef ?.Kilosu 3 e bölündü.
fulias(
6. TAKIM ORTALAMA=
mahurbeste fulias
takıma girişteki kilo
şimdiki kilo
hedef kilo da yazarsanız ekliycem
kontrolumuz çok iyi geçti çok şükür canlarımm böbreğin genişlemesinde artma yok ama girişteki kanlada 2mm daralma var yani ameliyat olduğu yerde ama dedi biz bıu ameliyata başarılı ameliyat diyoruz..sorunu varmıı sıkıntısı yok dedim çiş yaparken filan yok.. idrarı temiz ultrasondada böbrek + tüm abdoman ultrasonunda herşeyi normal dalağı karaciğeri safrası şükür ..18 yaşına kadar senede 1 gün kontrole gitçez..doktpr bey dedim ilerde ne gibi bir sorun olabilir allah korusun olursa dedimm yüksek tansiyon olabilir ama takip altında ya korkma dedi..diyet gerekirmi böbrek ya dedim hani yasaklı bir yememsi gereken bir gıda varmı senin çocuğunun hastalığı yemekle alakalı değil herşeyi yiyebilir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?