2. olucaz galiba
2. olucaz galiba
şu an kilom :80.0 yeni tartıldım
benim kesin ödem yapıyodur günde 5-10 kez tartılıyorum.sabah eczanade falan tartıl cicim, alamazsan. haftada 1 kez tartılsan yeter. doktorum programında 2 gün önce doktor dedi ki, sakın her gün tartılmayın. heleki günde 5 kere tartılanlar var, onlara hiçbir şey söyleyemiyorum, dedi. her tartılma gayesine girdiğinizde vücdunuz adrenalin, bi de başka bir hormon salgılar, işte o zaman böbreküstü bezleriniz ödem yapar, su toplar. olduğunuzdan daha kilolu çıkarsınız. şaşırdım vallahi.
hadi bakalım kapışalım tatlıııımmçok güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ederim vermeyenler üzülmesin emin olun gram gramda olsa gidiyor, haftaya hedef koyalım kaptanım , en az şu kadar verilmesi lazım diyerek ,azami yarım kg hedefledim kendime,
berenvildan kuşummmmm hadi bakalım , rakibem yokbu haftaki rakibem sensin ,
sağol tatlım görünürde bişey yok tedbir amaçlı da kimbilir ne zaman giderimgeçmiş olsun sen zaten dikkat edersin
saqğol canım ben çok seviyorum tenisi eskiden oynamıştım ama artık bu kilolar tenisle gidecek inşallah
***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5/85,5/2/%2,29)
ayyildizim (61,5/60,5/1/%1,63)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9/60.5/-0.6/-%1)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4/64,1/0,3/%0,47)
lethem(46,8/47.1/-0.3/-%0,64)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7/74,9/0.4/%0.53)Geçen hafta bildirm yapmamıştı.Kilosu 2 ye bölündü.
degua(76/75/1/%1,32)
mahurbeste(84,2/80/4,2/%1,66) Yeni üye.Hedef 60 .Kilosu 3 e bölündü.
fulias(58/56,6/1,4/%2,41) Yeni üye .Hedef kilo 50.
6. TAKIM ORTALAMA=%0,91
çok ii kızlar tebrikler
ekliyorum listeyi
fulias teşekkürler liste için
eşin kamu'da mı cicim? belki yeşil pasaportla çıkarsınız. o en rahatı.
sakın. sporuna devam et, stresini atarsın. hem ne güzel kilo veriosun, n'olucak ki. bugün annemle konuşuyoruz. Rusya'da, Ukrayna'da ne güzel hatunlar var, bizim Türk ırkı niye böyle diye. biz biraz böyleyiz. kendimizi kırıyoruz annemle, her gün yürüyüş yapıoruz, yemeğimize dikkat ediyoruz, öylelikle normal kiloda kalıyoruz. kimisine Allah vergisi. olsun cicim, Allah başka dert vermesin. biz de elimizden geleni yapıoruz.
ben bugün tenise başladım hep başlıcam diyordum yapamıyordum bugün başladım kortlara geri dönüş yapıyorum:)yeni hülya avşar geliyor(tombik popoyu kaldırıp koşamasamda)çok hoşuma gitti devam edeceğim inanın çocuğu uyutup öyle gittim zor ama zoru başarmam lazım
olurmu hiç arkadaşım moralini bozma senin kilonda bu takımda kim varki zaten iyisin sağlıklı olman yeterli spor yap mutluluk hormnonu salgılatıyor vereceksin vereceğiz hep beraber yaza kadar inceleceğiz sen öyle diyosunda biz napalım söylermisin
bence kendine haksızlık yapıyorsun öncelikle tamam belki boyun kısa olabilir ama bu boy için ideal bir kilodasın ,eğer vücudunda bölgesel kg problemin varsa bende kendini bu yönde değerlendir. kendini şişman hissetmen bir nevi psikolojik problem bence, çünkü zayıflama isteği sonucu midenle savaş veriyorsun ,önemli olan mide değil beyindir. ne zaman ben kg verebiliyorum ,ben başarabilirim ,kilom evet az gibi görünüyor boyuma göre ideali bu ben ne yapmalıyım diye düşün bence. ve bu kadar çok takma dünyanın sonu değil. bunun bir de hamileliği varo zaman ne yapacaksın , ben bekarken 44-46 arası gidip geliyordum bir kg aldım 10 kg , ve 54 ile evlendim. yani demek istediğim beynen herşeye kendini hazırlamalısın, 47 kg isen bu kilo ile mutlu olup sadece yediklerine dikkat et ,bol suyunu iç, sporunu yap kafanı bunlarla doldurma derim.
gelinliğe sığmayacağından korkuyorsan korkma her gelin sığar gelinliğe bir şekilde :) üzme tatlı canını bakim
öğlen uyandım ,1 lt su içtim
canım birşey istemedi saat 5 te 1 kase yoğurt yedim.
akşamada et köfte ve salata yiyeceğim
akşamda 1 portakal
tamamdır
yarım saatte yürüyüş olucak inşallah, haftaya 60 lı rakam istemiyorum inşallah
sabah eczanade falan tartıl cicim, alamazsan. haftada 1 kez tartılsan yeter. doktorum programında 2 gün önce doktor dedi ki, sakın her gün tartılmayın. heleki günde 5 kere tartılanlar var, onlara hiçbir şey söyleyemiyorum, dedi. her tartılma gayesine girdiğinizde vücdunuz adrenalin, bi de başka bir hormon salgılar, işte o zaman böbreküstü bezleriniz ödem yapar, su toplar. olduğunuzdan daha kilolu çıkarsınız. şaşırdım vallahi.
yeni arkadaşlar için listeye yazma şeklini yazıyım herkes adını ekleyip QUATE leri silip eklesin.
isim(geçen haftaki kilo/şimdiki kilo/aradaki fark/yüzde)
örnek
geçen haftaki kilo=64.7
bu haftaki kilo=64.5
aradaki fark=0.2
yüzde=aradaki fark/geçen haftaki kiloyu*100
0.2/64.7=0.00309 *100=0,309 yuvarlıyoruz=0.31
kızçelerim günaydın.benim galiba tartım bozuk.
sabah kalktım lavabodan sonraki ilk tartı sonucum 60.400- 5 dakika sonra 61.700-10 dakika sonra 60.700 en son olarak 60.500
hiçbirinin arasında hiçbişey yapmadım.ne sonuç yazayım ben şimdi.+ olacağı kesin ama hangisi
***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5/85,5/2/%2,29)
ayyildizim (61,5/60,5/1/%1,63)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9/60.5/-0.6/-%1)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4/64,1/0,3/%0,47)
lethem(46,8/47.1/-0.3/-%0,64)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7/74,9/0.4/%0.53)Geçen hafta bildirm yapmamıştı.Kilosu 2 ye bölündü.
degua(76/75/1/%1,32)
mahurbeste(84,2/80/4,2/%1,66) Yeni üye.Hedef 60 .Kilosu 3 e bölündü.
fulias(58/56,6/1,4/%2,41) Yeni üye .Hedef kilo 50.
6. TAKIM ORTALAMA=%0,91
çok ii kızlar tebrikler
ekliyorum listeyi
fulias teşekkürler liste için
Fatoş hanım ben takımda yeni olduğum için olaylardan habersizim. Çok geçmiş olsun
aynen ablacım ya çok doğru söylemişsin gece resmen 1 kilo fark etti. tüyom yok ki dikkatli yiyorum işte o kadr :)6-SON SU:+ SPOR:+ (45 dk hızlı tempoda yürüyüş.)
aferin fıstık. çok sevindim. sabah erken olunca farketmiş. tüyolarını paylaş bizimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?