Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öğlen uyandım ,1 lt su içtim
canım birşey istemedi saat 5 te 1 kase yoğurt yedim.
akşamada et köfte ve salata yiyeceğim
akşamda 1 portakal
tamamdır
yarım saatte yürüyüş olucak inşallah, haftaya 60 lı rakam istemiyorum inşallah

benim kesin ödem yapıyodur günde 5-10 kez tartılıyorum.
hadi bakalım kapışalım tatlıııımm
geçmiş olsun sen zaten dikkat edersin

saqğol canım ben çok seviyorum tenisi eskiden oynamıştım ama artık bu kilolar tenisle gidecek inşallah
sağol tatlım görünürde bişey yok tedbir amaçlı da kimbilir ne zaman giderim

süpeeerrrr

kızçelerim suyum -
sporum + bugün.sanırım suyu tamamlayamam. bu mesajım son olabilir şimdilik byee.bana belli olmaz yine gelebilirim

menüm sabah yumurta yarım simit peynir domates
öğlen yoğurtlu bakla yemeği arada 1 tuzlu kurabiye
akşam ya çok yemek yemedim akşam bir yere gidicez orda bişeyler yenir illaki diye 1 elma 1 muz 1 hurma yedim şidiye kadar

ben kaçıyorum akşam gelince bakalım kaçıncı olmuşuz bakarım suyumu sporumu bildiririm görüşürüz...

eşin kamu'da mı cicim? belki yeşil pasaportla çıkarsınız. o en rahatı.

öğretmeniz canım sanırım ilerde alabilecez.

saol canım evet Allah vergisi boy kısa.gram alsam belli oluyor. napalım o hatunlar da öyle. daha mı hareketliler, yemek mi yemiyorlar, bilemedim ki. fransızlar mesela nasıl ince mankenleri. bizim mankenlere şişman diyorlar

tenis çok güzeldir eminim yaa. hiç oynayamadım ama izlemesi bile güzel

saol canım, benim kızdığım yaza düğünüm var ve 2-3 kilo versem içim rahat olacak gelinlik almaya giderken. insanlar burda onlarca kilo verirken ben 3 kilo nasıl veremiyorumm :44:

sözlüm çok zayıf. ilk görüştüğümüzde ben 52 kilo falandım. şimdi fotoğraflara bakıyorum da nerdeyse ondan büyük gösteriyormuşum. kilo yaşı da etkiliyor. saol canım, inan hamileliği düşünemiyorum ve istemiyorum bir süre.

valla burda hamilelikten ya da kilolarından onlarcasını veren bütün arkadaşları tebrik etmeli. azminize sağlık.

menün gayet güzel canım

doktorun beni tarif etmiş. her sabah tartılıyorum, bir de hep farklı çıkıyor deliriyorum

ben de bilmiyordum kaptanım, saolasın

benim de aynıydı canım yaa, ben de en son çıkanı yazdım buraya. sanırım bir senle ben + bu hafta, umarım haftaya biz de - oluruz

bugün gündüz giremedim nete. okulda çalışmalarım oluyor.

geçen günlere göre biraz iyiydim bugün ama şu sofradan tok karnına kalkma huyumu nasıl bırakacam kızlar? doyuyorum ama gözüm mü aç nedir, karnım şişmeden bırakamıyorumm :44:

menüm:
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)237 kcal
0.25 x 1 Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi (218 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (150gr) Omlet (Ezme ve Çırpma Yumurta) (252 kcal)252 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Porsiyon İnegöl Köfte (315 kcal)315 kcal
0.25 x 100gr Sütaş Süzme Yoğurt (109 kcal)27 kcal
1.00 x 1 Dilim Eti Etimek Hazır Kızarmış Ekmek (28 kcal)28 kcal
3.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)165 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
Alınan Kalori Toplamı1114 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı200 kcal

çırpma yumurta 1 porsiyon diyor ama acaba o kaç yumurtadan? ben 2 yumurtadan yaptım az yağlı. 1 porsiyon mudur ki?

yine uğrayabilirim de uğrayamayabilirim de. yazayım öyle çıkayım kızlar.

su+
spor+

yeni inceledimde kızlar mahurbeste 4,2 kilomu verdi çok iyi ama ya fuliasta ve kelebek.hill 1.4 vermiş süpersiniz fatoşa lafım yok zaten valla süpersiniz de diyeyim takım mükemmel ne mutlu

su+
spor-
masaj:8
sporumu yapamadım vicdanen kötü hissederek, yarın yapacağım artık yatıyorum herkese iyi gecelr

Fatoş hanım ben takımda yeni olduğum için olaylardan habersizim. Çok geçmiş olsun

fulyacım çok teşekkür ederim canım ben senin yeni olduğunu biliyorum bir kaç defa hoş geldin mesajımı yazdım sıcak kucağımı açtımm canım sana görmedin sanırsamm tekrardan hoş geldin canım ailemize..

bu hafta iyiz maşallah
kızlar kaçkere yazdım sağlık sorunlarından oğlumun şükür bişimiz yokta kontrolden sonra rahatladım bir iki kişi dışında hiç kimse bişi yazmamış ben geçmişi okumasam kızıyorsunuz
ama ben geçmişe bakıyor ve herkese yazıyorummm isim yazarak alıntılarım silinsede
irem tekrar tebrik ediyorumm allah sağlıkla aldırsın kucağına...
özlemimmmmm tekrardan başın sağolsun canım allah sabırversin..
hilalaimiz nere gitti mardinemi aileden izin çıkmamıştı ama dimii nerede şimdi hayrolsun
fulyacımm tekrardan yazıyorumm hoş geldin cnm

kimse bana yazmıyoo özlediğinizi yazmışınız saolun bende yazdımmm özlediğimii ama aileminn accık daha önemsemesini istiyorum beni :) regl dönemimm oyüzden duygusalım sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…