sağolasın cicim. tatlı ve meyve düşkünlüğüm var, arada kaçıyor.
deniycem dediğini ben ısırıp ısırıp yiyorum yer elmasını, pancarı. üstüne bi de Himalaya tuzu (ödem yapmayan tuz) mis gibi oluyor. eve gidince dediğini bi deneyeyim ya. değişik, sağlıklı yemek türleri denemek çok hoşuma gidiyor böyle.
sebze yemekleri 2 gruba ayrılıyor cicim.Bakla, bezelye, kereviz, yer elması, havuç, pırasa: 4 yemek kaşığı. Diğer pişmiş sebzeler: 8 yemek kaşığı. diyetisyenden aldığım kağıtta böyleydi. ona göre hesaplamıştır o site de.
4-5 kaşık bulgur pilavı da 1 porsiyon.
sağolasın cicim. tatlı ve meyve düşkünlüğüm var, arada kaçıyor.
deniycem dediğini ben ısırıp ısırıp yiyorum yer elmasını, pancarı. üstüne bi de Himalaya tuzu (ödem yapmayan tuz) mis gibi oluyor. eve gidince dediğini bi deneyeyim ya. değişik, sağlıklı yemek türleri denemek çok hoşuma gidiyor böyle.
sebze yemekleri 2 gruba ayrılıyor cicim.Bakla, bezelye, kereviz, yer elması, havuç, pırasa: 4 yemek kaşığı. Diğer pişmiş sebzeler: 8 yemek kaşığı. diyetisyenden aldığım kağıtta böyleydi. ona göre hesaplamıştır o site de.
4-5 kaşık bulgur pilavı da 1 porsiyon.
off içim sıkılıyor arkadaşlar, bazen evlilikle ilgili acabalarım oluyor. bu söz nişan döneminde olur diyorlar ama siz ne dersiniz? sözlümün bana karşı bir kabalığı yok ama ne bileyim, aileler işin içine girdi ya sanki bir gemiye bindim sürükleniyorum. ya güzel bir karaya oturacam ya da batıp boğulacam :44:
off içim sıkılıyor arkadaşlar, bazen evlilikle ilgili acabalarım oluyor. bu söz nişan döneminde olur diyorlar ama siz ne dersiniz? sözlümün bana karşı bir kabalığı yok ama ne bileyim, aileler işin içine girdi ya sanki bir gemiye bindim sürükleniyorum. ya güzel bir karaya oturacam ya da batıp boğulacam :44:
BULGUR pilavını 2 kaşık 1 porsiyon olduğunu sanıyorudm 4-5 kaşıkmıymış
yer elması çok faydallı bi tanıdığım acıkınca hep yerelaması yiyerek açlık krizini bastırıyordu bu sayede tabi sporla da destekledi 10 kg verdi bende deneyicem
2 kaşık olyr mu kızzz lokantalarda düşünsene 1 porsiyon pilavı ne kadar çok koyuyolar.
kızçeler ben gitcem kocişim geliyo siz geldiniz sohbete yaaa.sabah beri nerdeydiniz.neyse ben kaçar görüşürüz...
canım bunu düşünmen normal böyle olacak zaten nasıl olduğunu ne olduğunu anlamadan bi bakacaksın düğün olmuş bile
evlilik arifesinde olur öyle gerginlkler herkes kendi bildiğini doğru sanır ama zamanla herkes birbirinin huyunu suyunu öğrenir canım
çok mudahale ettirmeden onlarında kalbını kırmadan orta yolu bulmak lazım raabbim hakkına hayırlısını versin
sabah yumurta salatası bol yeşillkli
ara türk kahvesi 1 kuru kayısı 5 fındık
öğle 1 kase maydonozlu şehriye çorbası
haşlanmış tavuk ve yoğurt
akşam 1 kase maydıonzlu şehriye çorbası
kabak yemeği ve yoğurt
spor 45 dak yürüyüş
2 litre su
2 kaşık olyr mu kızzz lokantalarda düşünsene 1 porsiyon pilavı ne kadar çok koyuyolar.
kızçeler ben gitcem kocişim geliyo siz geldiniz sohbete yaaa.sabah beri nerdeydiniz.neyse ben kaçar görüşürüz...
değişim listelerinde de pirinç pilavı bulgur pilavı 2 kaşık diyor kafam karıştı şimdi?
iyi geceler canım
bugün öğleden sonra açtım müziğii hopladım durdum
dolayısıylaa
spor+
su + (az kaldı yatmadan + olur)
pazartesiden ihtibaren bomba fatoş aranızda canlarımm..iremimm hamilelik süpriz oldu dimii sana kızlar ya bende hamile olabilirimm ama kesin bişi yokkk kaza var yanlızaslında çok istiyorum ama zamanı değill bu kiloyla kalmak istemiyorum ama nasipte olacaksa sağlıkla gelsin anasının ikinci kuzusu..çok tuaf iş geldi başıma ya bakalım aslında yarın olmam lazımm olsam bile hala şüphede kalcam üstüne görme durumu çokta ayrıntılı yazamıyorum ya anlarsınız özellikle evli olanlar.
canımsın tatlım.annesi 1 hafta kadar önce gitmişti galiba o da dün gitti.büyük ihtimal pazartesi gelir.
amaaan erkekler işte.bi yaptıkları bi yaptıklarına uysa dişimi kırarım valla.hayır benim kızdığım gerekli bi açıklama da yapmıyo işte.deli ediyo tatlım yaa
oyyyy hamişler çoğalıyo takımdaaaaahayırlısı olsun inşallah bebişkom.tıkayın su tıpaları kızçeleeer evli kızçelerr tontiş kızçeleeerr
arkadaşlarr, 2. olmuşuz tebrikler
gerçi ben bu hafta + da olduğumdan bir yararım olmadı ama inş. haftaya benim de katkım olur
BULGUR pilavını 2 kaşık 1 porsiyon olduğunu sanıyorudm 4-5 kaşıkmıymış
yer elması çok faydallı bi tanıdığım acıkınca hep yerelaması yiyerek açlık krizini bastırıyordu bu sayede tabi sporla da destekledi 10 kg verdi bende deneyicem
sabah yumurta salatası bol yeşillkli
ara türk kahvesi 1 kuru kayısı 5 fındık
öğle 1 kase maydonozlu şehriye çorbası
haşlanmış tavuk ve yoğurt
akşam 1 kase maydıonzlu şehriye çorbası
kabak yemeği ve yoğurt
spor 45 dak yürüyüş
2 litre su
Sabah sebze çorbası 1 kase 2 ceviz 1 kuru kayısı
öğle ızgara tavuk salata yoğurt
ara yarım simit 1 bardak ayran
akşam pırasa yemeği 2 kaşık yoğurt
spor 35 dak yürüyüş
2 litre su
iyi geceler dilerim
Tünaydın kızlar, gezmelere gitmekten giremedim net'e. anne-baba yanında olunca bi de insan, bilgisayar açmama pek izin verilmiyor, zaten her zaman görüşemiioruz diye. pazartesi-salı da izmir yolcusuyum. girmeye çalışırım ama sanırım çarşamba girebilirim net'e en erken. telefondan yazmayı denerim yine de.
deguacım, yavruşum, 2 yk pirinç pilavı=2 yk bulgur pilavı=1 dilim ekmek'tir. o da değişim tablosudur. 1 besinin, aynı besin grunundan (mesela bu karbonhidrat) neye karşılık geldiğini gösterir. mesela 2 yk pirinç pilavı yersen de, 1 dilim ekmek yersen de yaklaşık aynı miktarda karbonhidrat ve kalori almış olursunç vücuduna aynı etkiyi eder. ama 1porsiyon pilav demek yaklaşık 4 yk pilav demek, o da 2 dilim ekmeğe eşit. porsiyonla dönüşüm-değişim tablosu aynı şey değil cicim.
hayırlısı olsun cicim. kısmetinde varsa engel olunmuyor. en zayıf olduğun dönemlerden biri belki de, 130 kg olduğun dönemde gelseydi o zaman ayrı. hamile bile olsan sen bilinçlisin artık, az kilo alarak kapatırsın bu dönemi de.
erkek olup da tutarsız olmayan yoktur heralde ya. kadınların hepsi olmasa da, bi kısmı tutarlı olabiliyor en azından. sıkma canını, düzelmiştir bile aranız. tabi sen gidemediğinle kaldın maalesef, o ayrı.
yavrum, hepimizin artıda olduğu, kilo veremediği anlar oldu. arada olur öyle, yine toparlarız grubumuz ayakta olduğu müddetçe.
insanın kafası karışıyor, söz-nişan-düğün arasındaki zaman diliminde. aynen ben de öyle hissettim, gemiye binip sürüklenir gibi. kaderinde varsa hızla geişiyor zaten her şey, o yüzden sen öyle hissediyorsun cicim. ben de öyle hissettim, ama şimdi evlendiğim kişiden memnunum. bu dönem, bunları yaşamazsan sorun vardır zaten.
yerelması çiğ çiğ azcık tuzlayıp da yemeye bayılırım ben. ben diyetisyene giderken yiyiyodum, ama o dediği için değil, kendim sevdiğim için, sık sık yeme, bişeyi arttırır falan demişti bana ama konuyu hatırlamıyorum şimdi. arkadaşın da mı çiğ yiyiyordu?
ne süper menülerin var, haftasonu ne güzel beslenmişsin. ben cuma tartıya çıkıp indiğim andan itibaren açıorum ağzımı gelecek tatlılara.
yolun açık olsun canım sağlıcakla git gel ,
yediklerine dikkat et
geldiğinde 62 olup gel tamam mı
güle güle git güle güle gel fıstığım
ay inşlh ya bende aynı duyguyu yaşarım valla hiç bu kadr uzun sürmemişti benm diyetlerim faln ve bu kadr kilo vermemiştim çok i,radesizdim inşlh bu sefr olck
bi ara konusunu etmiştik hatta. yürüyüş 400 kalori olamaz, diyetisyenler bile 250-300 diyor, demiştim. uyarı yapınca değiştiriyorlar. şunu ekleyin, bunu ekleyin diyorum ben arada. haftasonu da yağmur geliomuş, sana da ince giyin dedim, tüh. ama bugün gömlekle dolaştım.
süpersin ya, haftasonu dikkat etmenin farkını yaşadın.
36 beden,süper. ahh benim üstüm öyle de altım 40. arada kaldıktan sonra 2 ya da 3 kilo verince bi alttaki tam beden iniyor o. merak etme cicim. aslında benim de 74k^g'luk fotoğraflarım var, ben de paylaşabilirim. gerçi en son yırtmıştım bi kısmını 2-3 ay önce. kendimi öyle görmeye tahammülüm yoktu.
güle güle git, güle güle gel cicim.amasya'dakiler inanamıycak heralde seni bu kadar ince gördüklerinde. şaşırt onları.
kontrolumuz çok iyi geçti çok şükür canlarımm böbreğin genişlemesinde artma yok ama girişteki kanlada 2mm daralma var yani ameliyat olduğu yerde ama dedi biz bıu ameliyata başarılı ameliyat diyoruz..sorunu varmıı sıkıntısı yok dedim çiş yaparken filan yok.. idrarı temiz ultrasondada böbrek + tüm abdoman ultrasonunda herşeyi normal dalağı karaciğeri safrası şükür ..18 yaşına kadar senede 1 gün kontrole gitçez..doktpr bey dedim ilerde ne gibi bir sorun olabilir allah korusun olursa dedimm yüksek tansiyon olabilir ama takip altında ya korkma dedi..diyet gerekirmi böbrek ya dedim hani yasaklı bir yememsi gereken bir gıda varmı senin çocuğunun hastalığı yemekle alakalı değil herşeyi yiyebilir dedi..
çok güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ederim vermeyenler üzülmesin emin olun gram gramda olsa gidiyor, haftaya hedef koyalım kaptanım , en az şu kadar verilmesi lazım diyerek ,azami yarım kg hedefledim kendime,
berenvildan kuşummmmm hadi bakalım , rakibem yokbu haftaki rakibem sensin ,
***6.TAKIM 300. ETAP***
fatos0808(87,5/85,5/2/%2,29)
ayyildizim (61,5/60,5/1/%1,63)
bur50 (64,7//%)Hamilelik nedeni ile izinli.
berenvildan(59,9/60.5/-0.6/-%1)
kelebek.hill(63.4/62/1,4/%2,21)
destina_88(64,4/64,1/0,3/%0,47)
lethem(46,8/47.1/-0.3/-%0,64)
melikea(91,0//)İzinli
tubish(75,7/74,9/0.4/%0.53)Geçen hafta bildirm yapmamıştı.Kilosu 2 ye bölündü.
degua(76/75/1/%1,32)
mahurbeste(84,2/80/4,2/%1,66) Yeni üye.Hedef 60 .Kilosu 3 e bölündü.
fulias(58/56,6/1,4/%2,41) Yeni üye .Hedef kilo 50.
6. TAKIM ORTALAMA=%0,91
çok ii kızlar tebrikler
ekliyorum listeyi
fulias teşekkürler liste için
ellerine sağlık Fuliasçım. 2. olma ihtimalimiz yüksek demek, çok sevindim ya. süper bi derece. Fatoş da çok iyi, Hilalcim de kulakları çınlasın, bireysel dereceye oynayabilirmiş bu hafta az daha 200-300gram daha kilo verse.
yeni inceledimde kızlar mahurbeste 4,2 kilomu verdi çok iyi ama ya fuliasta ve kelebek.hill 1.4 vermiş süpersiniz fatoşa lafım yok zaten valla süpersiniz de diyeyim takım mükemmel ne mutlu
bu hafta iyiz maşallah
kızlar kaçkere yazdım sağlık sorunlarından oğlumun şükür bişimiz yokta kontrolden sonra rahatladım bir iki kişi dışında hiç kimse bişi yazmamış ben geçmişi okumasam kızıyorsunuz
ama ben geçmişe bakıyor ve herkese yazıyorummm isim yazarak alıntılarım silinsede
irem tekrar tebrik ediyorumm allah sağlıkla aldırsın kucağına...
özlemimmmmm tekrardan başın sağolsun canım allah sabırversin..
hilalaimiz nere gitti mardinemi aileden izin çıkmamıştı ama dimii nerede şimdi hayrolsun
fulyacımm tekrardan yazıyorumm hoş geldin cnm
kimse bana yazmıyoo özlediğinizi yazmışınız saolun bende yazdımmm özlediğimii amaaileminn accık daha önemsemesini istiyorum beni :) regl dönemimm oyüzden duygusalım sanırsam.
aşk olsun fatoşum.üzüldüm böyle düşünmene.seni de aileni de önemsiyoruz sende biliyosun.bu arada hilal yazmıştı sanırım görmemişsin amasyaya gitti annesinin yanına 2-3 gün sonra gelicem dedi.
selam kızçeler.yine uzaklaşıyoruz.benim netin kotasını sabahtan beri bekliyorum şimdi açıldı şükür.kocişime küstüm.arkadaşlarım toplanıyolar.beni göndermiyo yanlarına. 7 yıllık evliyiz.naz niyaz hala zor izin alıyorum.doldum iyice ağla üzül canım çıktı sabahtan beri.artık kendimi evi bekleyen köpekler gibi hissetmeye başladım.offff çok canım sıkkın kimseciklerde yok.patlıycam şimdii
kızlar herkesi tebrik ederim
2. yiz bu hafta
buralar baya tenha bugün
canlarım noluır kusura bakmayınn aslında anlatmak istediklerim tam anlamıyla bu değildi önemsediğinizi biliyorum bende önemsediğim için arada kuruyom işte böle :) bide yoğunluktan pekte giremedimm işte oyüzden özledim sizi...
medinecim teşekkürler canım benim..çok çok şükür iyi çıktı 18 yaşına akdar takipte olacağız yılda bir geniz etinede antibiyotik tedavisine başladık.sizde geçmiş olsun cnm tekrarr başa dönemkte fena canım hele evde korunacak küçük bebeiş oluncada ben kendimde kırgınım açıkçası vucudum dökülüğyo sanki.
gözümün nuru ilknurummm canım benimm alınma yavrummmve ağlama...benim adamda senin gibi kıskanmak değil dediğin gibi benimkine sorsan benimkinin açıklaması insanlara güvenmiyorum..ee ben tanımadığıma gitmem ki :) bi bakarsın salmaz bi bakarsın salmaz dediğim yere salar evlilikte zor zanaat vesselam..
iremim saol canımm biliyorum önemsediğinizide işte :)
tubişim saol canım teşekkür ederim bende sizsiz olmam ki :)
ilknur kız görmesem sorarmıyım hilalimiz nerde diye yavrumm son mesajını gördüm ama gerisini göremedim..yani nereye gittiğini annesi ordamı onun istanbulda değilmi.
bi dahaki haftaya inşallah allah bir zeval vermezse daha iyi olcam hastane kontrolumuzde yok ilk kontrol arasın antibiyotiği bitince..sonra benim diyetisyen daha var...
pazartesiden ihtibaren bomba fatoş aranızda canlarımm..iremimm hamilelik süpriz oldu dimii sana kızlar ya bende hamile olabilirimm ama kesin bişi yokkk kaza var yanlızaslında çok istiyorum ama zamanı değill bu kiloyla kalmak istemiyorum ama nasipte olacaksa sağlıkla gelsin anasının ikinci kuzusu..çok tuaf iş geldi başıma ya bakalım aslında yarın olmam lazımm olsam bile hala şüphede kalcam üstüne görme durumu çokta ayrıntılı yazamıyorum ya anlarsınız özellikle evli olanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?