Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlarr, 2. olmuşuz tebrikler

gerçi ben bu hafta + da olduğumdan bir yararım olmadı ama inş. haftaya benim de katkım olur

Son düzenleme:
off içim sıkılıyor arkadaşlar, bazen evlilikle ilgili acabalarım oluyor. bu söz nişan döneminde olur diyorlar ama siz ne dersiniz? sözlümün bana karşı bir kabalığı yok ama ne bileyim, aileler işin içine girdi ya sanki bir gemiye bindim sürükleniyorum. ya güzel bir karaya oturacam ya da batıp boğulacam :44:

BULGUR pilavını 2 kaşık 1 porsiyon olduğunu sanıyorudm 4-5 kaşıkmıymış

BULGUR pilavını 2 kaşık 1 porsiyon olduğunu sanıyorudm 4-5 kaşıkmıymış
yer elması çok faydallı bi tanıdığım acıkınca hep yerelaması yiyerek açlık krizini bastırıyordu bu sayede tabi sporla da destekledi 10 kg verdi bende deneyicem

canım bunu düşünmen normal böyle olacak zaten nasıl olduğunu ne olduğunu anlamadan bi bakacaksın düğün olmuş bile

evlilik arifesinde olur öyle gerginlkler herkes kendi bildiğini doğru sanır ama zamanla herkes birbirinin huyunu suyunu öğrenir canım
çok mudahale ettirmeden onlarında kalbını kırmadan orta yolu bulmak lazım raabbim hakkına hayırlısını versin

2 kaşık olyr mu kızzz lokantalarda düşünsene 1 porsiyon pilavı ne kadar çok koyuyolar.

kızçeler ben gitcem kocişim geliyo siz geldiniz sohbete yaaa.sabah beri nerdeydiniz.neyse ben kaçar görüşürüz...

sabah yumurta salatası bol yeşillkli
ara türk kahvesi 1 kuru kayısı 5 fındık
öğle 1 kase maydonozlu şehriye çorbası
haşlanmış tavuk ve yoğurt
akşam 1 kase maydıonzlu şehriye çorbası
kabak yemeği ve yoğurt

spor 45 dak yürüyüş
2 litre su

Sabah sebze çorbası 1 kase 2 ceviz 1 kuru kayısı
öğle ızgara tavuk salata yoğurt
ara yarım simit 1 bardak ayran
akşam pırasa yemeği 2 kaşık yoğurt

spor 35 dak yürüyüş
2 litre su

iyi geceler dilerim

değişim listelerinde de pirinç pilavı bulgur pilavı 2 kaşık diyor kafam karıştı şimdi?
iyi geceler canım

canım bunu düşünmen normal böyle olacak zaten nasıl olduğunu ne olduğunu anlamadan bi bakacaksın düğün olmuş bile

saolun arkadaşlar, umarım evlenince herşey yoluna girer. Amin

çok iyi canım, menün gayet ideall

görüşürüzz iyi geceler canımm

bugün öğleden sonra açtım müziğii hopladım durdum

dolayısıylaa

spor+
su + (az kaldı yatmadan + olur)

değişim listelerinde de pirinç pilavı bulgur pilavı 2 kaşık diyor kafam karıştı şimdi?
iyi geceler canım

Tünaydın kızlar, gezmelere gitmekten giremedim net'e. anne-baba yanında olunca bi de insan, bilgisayar açmama pek izin verilmiyor, zaten her zaman görüşemiioruz diye. pazartesi-salı da izmir yolcusuyum. girmeye çalışırım ama sanırım çarşamba girebilirim net'e en erken. telefondan yazmayı denerim yine de.
deguacım, yavruşum, 2 yk pirinç pilavı=2 yk bulgur pilavı=1 dilim ekmek'tir. o da değişim tablosudur. 1 besinin, aynı besin grunundan (mesela bu karbonhidrat) neye karşılık geldiğini gösterir. mesela 2 yk pirinç pilavı yersen de, 1 dilim ekmek yersen de yaklaşık aynı miktarda karbonhidrat ve kalori almış olursunç vücuduna aynı etkiyi eder. ama 1porsiyon pilav demek yaklaşık 4 yk pilav demek, o da 2 dilim ekmeğe eşit. porsiyonla dönüşüm-değişim tablosu aynı şey değil cicim.

hayırlısı olsun cicim. kısmetinde varsa engel olunmuyor. en zayıf olduğun dönemlerden biri belki de, 130 kg olduğun dönemde gelseydi o zaman ayrı. hamile bile olsan sen bilinçlisin artık, az kilo alarak kapatırsın bu dönemi de.

erkek olup da tutarsız olmayan yoktur heralde ya. kadınların hepsi olmasa da, bi kısmı tutarlı olabiliyor en azından. sıkma canını, düzelmiştir bile aranız. tabi sen gidemediğinle kaldın maalesef, o ayrı.

arkadaşlarr, 2. olmuşuz tebrikler

gerçi ben bu hafta + da olduğumdan bir yararım olmadı ama inş. haftaya benim de katkım olur

yavrum, hepimizin artıda olduğu, kilo veremediği anlar oldu. arada olur öyle, yine toparlarız grubumuz ayakta olduğu müddetçe.

insanın kafası karışıyor, söz-nişan-düğün arasındaki zaman diliminde. aynen ben de öyle hissettim, gemiye binip sürüklenir gibi. kaderinde varsa hızla geişiyor zaten her şey, o yüzden sen öyle hissediyorsun cicim. ben de öyle hissettim, ama şimdi evlendiğim kişiden memnunum. bu dönem, bunları yaşamazsan sorun vardır zaten.

yerelması çiğ çiğ azcık tuzlayıp da yemeye bayılırım ben. ben diyetisyene giderken yiyiyodum, ama o dediği için değil, kendim sevdiğim için, sık sık yeme, bişeyi arttırır falan demişti bana ama konuyu hatırlamıyorum şimdi. arkadaşın da mı çiğ yiyiyordu?

ne süper menülerin var, haftasonu ne güzel beslenmişsin. ben cuma tartıya çıkıp indiğim andan itibaren açıorum ağzımı gelecek tatlılara.

annenler senle hasret gidermek istiyorlar haklı olarak zaten zaman kısıtlı bide sen nete girince zamandan çalıyormussn gibi geliyordur onlara nihayetinde uzaksınz ve senin heran onlarla geçirmeni istemeleri kadar doğal bişey yok
yolculuk için hayırlı yolculuklar özlemcim
çarbamba nettte bekleriz seni :13:
hassasiyet gösterip açıklayıcı bişekilde yazdığn için teşekurler canım ozamn bulgur pilavı yedimde 4 kaşık yyiyebilcem demekii yaşasın pirinç plıavı bizde sadece mısafir gelince pişer onun dışında hiç tüketmeyiz

yer almasını çiğ olarak tüketiyor canım bu arada aklıma geldi doktor bide karaciğer aşırı yağlandığı için ona kolestrolu hem düşssün hemde karaciğer değerleri düşssün diye yer elmasını önermişş bu sayede hem 10 kg verdihemde değerleri normale bindi

diyetteyken iradeliyimdir canım cuma günü kaçamk yappınca + 500 gr - 1 kg falan oynarsa ozamn bi hafta aç kalmanın ne anlamı var butun hafta okdar çiile çekmenin diye düşündüğümden kaçamakları aylık sadece tek besin grubu için planladım
mesala 1 nisada 73 e inebilirsem sabah kahvaltıya gidicem gibi

fotossscum bu yerelmasını diyetisyene gitttğnde sorormsın gerçekten böyle bi faydası varmı varsa valla bizde böyle çiğ olarak elma gibi tüketelim tabi tuzmlamadan

fotoscum biraz sitemkar mesaj atmışşsn seni merak etmedik mi acaba diye takımda yeniyim ama cocuğunla ilgilendiğini ve tabi doktorkontrolleri de araya girnce sıklıkla giremediğinden bahsettiğin için daha az mesaj yazımşım sana
bundan sonra herdaım laf atcam sana sıkılcan cevap vermekde gör sen

yolun açık olsun canım sağlıcakla git gel ,
yediklerine dikkat et
geldiğinde 62 olup gel tamam mı

güle güle git güle güle gel fıstığım

Sağolunnn canlarımmm...güle güle gidip geldim ve eve girer girmez neler kaynattınız diye bakmaya geldimm sizi resmen özledimmm

ay inşlh ya bende aynı duyguyu yaşarım valla hiç bu kadr uzun sürmemişti benm diyetlerim faln ve bu kadr kilo vermemiştim çok i,radesizdim inşlh bu sefr olck

İnşallah beraberce hallederiz sevilaycımm, grupla daha harika oluyorr , ben de istikrar sağlayamazdım pek ama artık resmen uzak kalınca özlüyorum sorumluluk gibi olduuu..

Ahh ne soğuk geldi birden sorma özlemcim ama yabancı yer değil hallettim yanıma almıştım hem temkinliydim merak etme yürüyüş konusunda hala da tartışmışınzı ama artık ortalama bi şeye inancaz günde en az 45 dk yürümeye çalışcaz

güle güle git, güle güle gel cicim.amasya'dakiler inanamıycak heralde seni bu kadar ince gördüklerinde. şaşırt onları.

Aynen öyle oldu tatlış yaa haftasonu dkkat ettim artı çınca baya canım sıkılmıştı önceki hafta..bir de akşamları dikkatt amasyada gayet güzell tepkiler aldım çok iyiydi, 5 kiloda farkı yaşadım,"manken olmuş kız buu" "ay daha ne vercen incecik olmuşun maşallah" tombul karıya alışık bizim oralar tabi, babannem bile şey diyo, " kızım kemik oluyon gitgide yeter bu kadar" bi 5 daha gidince ohoooo evet senin basen sıkıntıydı biliyorum özlemcim benim de dağınık işte, bel yeni inceliyorrr ama güzel oluyor,harika gidiyoruz hep beraber

fatoş ablacımmm hep okuyup cevapladık aslında ama görmedin belki, kontrolünüze çok sevindim, Allah sağlıklı uzun bi ömür versin arasınıza,size inşallah, sağlık çok önemli gerçektennn

Geldi rakiben, rakibem kapışmaya devam, yarın sabah tartılıp kaldıım yerden devam, haftasonu da çok abartmadım zaten..biraz hamurişi kaçtı o kadar..

Kızlarr harikayızzz

yeni inceledimde kızlar mahurbeste 4,2 kilomu verdi çok iyi ama ya fuliasta ve kelebek.hill 1.4 vermiş süpersiniz fatoşa lafım yok zaten valla süpersiniz de diyeyim takım mükemmel ne mutlu

Sağolunnn canlarımmmm kulaklarımı çınlattınız devamı ilerki haftalarda inşallahhh hepimiz harikayızz..

Fatoşumm duygusal döneme verdim ben dee..yoksa arada gözden kaçan falan olabilir ama birbirimizi ihmal ettiğimiz pek görülmemiştir yanii çok mutluyum adına ve aramıza dönmene

aşk olsun fatoşum.üzüldüm böyle düşünmene.seni de aileni de önemsiyoruz sende biliyosun.bu arada hilal yazmıştı sanırım görmemişsin amasyaya gitti annesinin yanına 2-3 gün sonra gelicem dedi.

Oh hakkımda bilgilendirmeler eksik olmamış sağoll benm ilknur ablacımm

Ayy kıyamam ablacımaaa...ya erkekler ne cins cins hakkaten sırf bazen benim dediğim olcak diy ebile yapıyorlar, ama tabi sevip kıskanmasına da etken olabilir, sen sıkma canını ilknurcumm aranız iyi olsun huzurunuz olsn ve güzelce anlatırsın, o kadar üzüldüğünü görse bence kıyamazdııı :44:

kızlar herkesi tebrik ederim
2. yiz bu hafta

buralar baya tenha bugün

Bence de kocaman tebriklerrr

Annem de babam da amasyadaydı bu hafta,ben arkadaşımla kalmıştım istanbulda, babannem umreden döndü onlar da hem ziyaret hem de misafirleri ağırlamaya gittiler, ben de 2 güncük de olsa ziyaret amaçlı gittim, güzel de olduuu...halalarım teyzelerim hep orda benim görmüş oldum hepsini kısa da olsa

bi dahaki haftaya inşallah allah bir zeval vermezse daha iyi olcam hastane kontrolumuzde yok ilk kontrol arasın antibiyotiği bitince..sonra benim diyetisyen daha var...

Aaa inanamadım okuduklarımaaa..hayırlısı olsun hakkında fatoşumm, daha yi bi şekilde hepimiz toplanalım tekrar

Ah canım yaklaştıkça gerginlikler artması normaldir sanırım ama kimseyi kırmadan bi orta yol bulursunuz, çok da karıştırmamaya çalışırsn milleti, eminim söylediğimizden daha zor olur ama halledersin umarım tatlış

selamlar hatunlarr

hoşgeldin kelebekcimm ne güzel herkes farketmiş zayıfladığını, sana iyi motivasyon olmuştur

saol özlemcim (adları yavaştan öğreniyorum sonunda:) evet dün sözlümle atıştık biraz, duygusal bir yapım var ağlak zırlak oldum gece gece, neyse ki bugün geldi konuştuk hallettik. sanırım düğüne kadar böyle stres olacak. umarım düğünden sonra herşey iyi gider, iyi ki evlenmişim derim. çalıştığım yerde bir kaç bayan hoca var, evlilikleriyle ilgili hep olumsuz şeylerini anlatıyorlar, evlen de gör diyorlar, sinir oluyorum neyse ki siz destek oluyorsunuzz

Son düzenleme:
bugün yediğime içtiğime de dikkat ettim, az önce hafif bir akşam yemeği yedim, daha da yemem.

2 saate yakın da yürüdüm. spor +

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…