Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

olur uyar bana canım

canım çok geçmiş olsun , yazmak için alıntı yaptıktan sonra benim pc bir süre donuyor sonra komut dosyası vs diyiyor ondan çok fazla alıntı yapamıyorum biriktirince , o yüzden yazamamışımdır muhtemelen çok geçmiş olsun ,idrarını rahat yapıyor demiştin ,sağlık çok önemli özellikle çocuklarla bende yine tekrar başa sardım oğlan öksürüp tıksırıyor :2: kızdan uzak tutma çabasındayız ,

evet iiyiz canım bu hafa 2. yiz
seni önemsiyoruz tabiki
sonuçların i çıkmasına sevindim
tebriğin için de teşekkürler

aşk olsun seni önemsemezmiyiz fatoş çok geçmiş olsun diye yazdık özlediğimizi söyledik bu takım sensiz olmaz fatoşş:))) öpüyorum sahalara dönmeni menülerini okumayı azmini hırsını paylaşmanı bekliyoruz....

merhaba kardeş takım ben 7.takım üyelerindenim..bu hafta liste hazırlama sırası bizdeymiş ama kaptanımızın haberi yokdu sanırım..bende hiç bilmiyorum nasıl hazırlanacağını yardımcı olurmusunuz lütfen

aşk olsun fatoşum.üzüldüm böyle düşünmene.seni de aileni de önemsiyoruz sende biliyosun.bu arada hilal yazmıştı sanırım görmemişsin amasyaya gitti annesinin yanına 2-3 gün sonra gelicem dedi.

selam kızçeler.yine uzaklaşıyoruz.benim netin kotasını sabahtan beri bekliyorum şimdi açıldı şükür.kocişime küstüm.arkadaşlarım toplanıyolar.beni göndermiyo yanlarına. 7 yıllık evliyiz.naz niyaz hala zor izin alıyorum.doldum iyice ağla üzül canım çıktı sabahtan beri.artık kendimi evi bekleyen köpekler gibi hissetmeye başladım.offff çok canım sıkkın kimseciklerde yok.patlıycam şimdii

canım öyle hissetme olur öyle şeyler kıskanmıştır yada ne bileyim yanında kalmanı sitiyordur

aman sakin ol ama bu kadr yıllık evliliğede izin vermemesi garip tabi çok kıskanç demekki abla :)seni çok kıskanıyo

aman sakin ol ama bu kadr yıllık evliliğede izin vermemesi garip tabi çok kıskanç demekki abla :)seni çok kıskanıyo
yok be ablacım kıskançlıktan değil yaa erkek ya baskın olacak yaa ondan işte.bende gidicem deyip gitmek istemiyorum kırgınlık olmasın diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum işte
bu arada kahvaltımı daha yapamadım

hemen koş kahvaltını yap çok geç kalmışsın ben öğle yemeği yiycem şimdi

evet iiyiz canım bu hafa 2. yiz
seni önemsiyoruz tabiki
sonuçların i çıkmasına sevindim
tebriğin için de teşekkürler

aşk olsun fatoşum.üzüldüm böyle düşünmene.seni de aileni de önemsiyoruz sende biliyosun.bu arada hilal yazmıştı sanırım görmemişsin amasyaya gitti annesinin yanına 2-3 gün sonra gelicem dedi.

bebeğim evde değil ki işe gitti. evde olsa teklif bile etmem gideyim diye...

canlarım noluır kusura bakmayınn aslında anlatmak istediklerim tam anlamıyla bu değildi önemsediğinizi biliyorum bende önemsediğim için arada kuruyom işte böle :) bide yoğunluktan pekte giremedimm işte oyüzden özledim sizi...
medinecim teşekkürler canım benim..çok çok şükür iyi çıktı 18 yaşına akdar takipte olacağız yılda bir geniz etinede antibiyotik tedavisine başladık.sizde geçmiş olsun cnm tekrarr başa dönemkte fena canım hele evde korunacak küçük bebeiş oluncada ben kendimde kırgınım açıkçası vucudum dökülüğyo sanki.
gözümün nuru ilknurummm canım benimm alınma yavrummm ve ağlama...benim adamda senin gibi kıskanmak değil dediğin gibi benimkine sorsan benimkinin açıklaması insanlara güvenmiyorum..ee ben tanımadığıma gitmem ki :) bi bakarsın salmaz bi bakarsın salmaz dediğim yere salar evlilikte zor zanaat vesselam..
iremim saol canımm biliyorum önemsediğinizide işte :)
tubişim saol canım teşekkür ederim bende sizsiz olmam ki :)

ilknur kız görmesem sorarmıyım hilalimiz nerde diye yavrumm son mesajını gördüm ama gerisini göremedim..yani nereye gittiğini annesi ordamı onun istanbulda değilmi.

bi dahaki haftaya inşallah allah bir zeval vermezse daha iyi olcam hastane kontrolumuzde yok ilk kontrol arasın antibiyotiği bitince..sonra benim diyetisyen daha var...

pazartesiden ihtibaren bomba fatoş aranızda canlarımm..iremimm hamilelik süpriz oldu dimii sana kızlar ya bende hamile olabilirimm ama kesin bişi yokkk kaza var yanlız aslında çok istiyorum ama zamanı değill bu kiloyla kalmak istemiyorum ama nasipte olacaksa sağlıkla gelsin anasının ikinci kuzusu..çok tuaf iş geldi başıma ya bakalım aslında yarın olmam lazımm olsam bile hala şüphede kalcam üstüne görme durumu çokta ayrıntılı yazamıyorum ya anlarsınız özellikle evli olanlar.

hepinizi canım gönülden tebrik ederim arkadaşlarım..2. olmuşuz bende aslında derece bekliyordum ya nasip olmadı ama haftaya görsünler beni bakalım diyeyim :)

canımsın tatlım.annesi 1 hafta kadar önce gitmişti galiba o da dün gitti.büyük ihtimal pazartesi gelir.
amaaan erkekler işte.bi yaptıkları bi yaptıklarına uysa dişimi kırarım valla.hayır benim kızdığım gerekli bi açıklama da yapmıyo işte.deli ediyo tatlım yaa

oyyyy hamişler çoğalıyo takımdaaaaa hayırlısı olsun inşallah bebişkom.tıkayın su tıpaları kızçeleeer evli kızçelerr tontiş kızçeleeerr

iyi akşamlar kızlar 2. olmuşssuz tebrikler hepimizi birden
bilgisayarıma format attrdım ama hala sorunlar var
ses denetimini kurmamış pc den ses gelmıyor nasıl yapılacağını bilen varsa bana yardımcı olabılırmısınz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…