Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oh negüzel seni zayıflamış bulmuşlar marolleri toplamış gelmissin hadi bakalım hoşgeldinnn

bi de tv8'de arda diye bi genç bi adam yemek yapıyor ya, geçen gün, kabaklı havuçlu biberli bulgur pilavı yapmıştı, 2 akşam önce annemle denedik, nefis oldu. tavsiye ederim. hem de ondan mesela 6-7 kaşık bile yiyebilirsin, çünkü bol sebzeli oluyor, yarısı salata gibi.

bu ara televizyonlar tuzu çok kötülüyor, pek de iyi bişey sayılmaz evet ama spor yapana tuzu az miktarda da olsa kullanmalarını öneriyor diyetisyenler. hem de Himalaya tuzu, kaya tuzu gibi tuzlar ödem yapmıyor cicim.

anneannemle, dedemi ziyarete gidicez yarın izmir'e. onların yanında çok rahat olurum yemek konusunda. çünkü akşam yemeğini 16.00-16.30 gibi yiyip bi de 20.00 gibi meyve yiyiyorlar o kadar. günde 2 öğün yemek, 2 öğün meyveleri var, maşallah diyeyim, manken gibiler. bi de dikkat ettikleri şey 2 ana öğünde de mutlaka yoğurt yenilmesi. bu kuraldan onları kimse alıkoyamıyor. birisi 93, birisi 85 yaşında, çok şükür yaşıtlarına göre sağlıklılar da.

çok teşekkür ederim cicim, güzel dileklerin için. bildiklerimizi paylaşınca, diyetlerimiz daha bilinçli oluyor, daha kolay kilo verebiliyoruz. inşallah biran önce 73'e iner ve istediğin kahvaltıyı yaparsın, ben olsam tüm günü feda ederdim, maşallah dayanıklısın.

evlen de gör, diyenlere bakma sen. evlilik zor olsa güzel şey. tabi bazen sıkıntıları oluyor. ben mesela bazen şey diyorum, yaşım küçük, niye biraz daha beklememişim ki evlenmek için, anneme, babama hiç doyamadım. hemen pat diye gurbete gittim. belki sen de diyeceksin bunu. ama kişiden, sözlünden eminsen, gerisi fasa fiso. hee, de ki sen emin miydin? tam değildim. çünkü çok az tanıyordum, risk alıcam dedim,aldım ve evlendim. tanıştığımın 2.günü sözlenmiştim ben, sen hesap et. şimdi, senin de kafan karışık. oluyor böyle şeyler. kafa karışıklığını yaşamadan gideremezsin maalesef cicim.

Son düzenleme:

Hilalcim 2.olmamızda payın büyük. geçen haftayı çok güzel bi şekilde kurtardın. şimdi yorgunsundur sen, onca yoldan geldin. haftaya gayet güzel, moralli başlarsın ne güzel. şimdi gezme sırası bende:). bi de seni yazın görse akrabaların, hiç inanamaz heralde.

boşver sen milleti canım evlilik arivesi olur böyle şeyler ilk zamanlarda olur biraz alışma süreci sonra oturuyor sen takam kafana rahat ol canım ya:)

hoşgeldin canım 5 kilo nasıl fark edilmiş bak şimdi haftaya bomba gibi başlarsın:)

Aman Tanrımm, sen pek hızlıymışsın canım ya:) ben 3 yıldır tanıyorum sözlümü ve ailelerden uzak yerde görev yapıyoruz. ikimiz aynı ilde görev yapıyoruz, dedik beklemenin alemi yok artık. yaş da 27 oldu. Rabbim hepimize hayırlıyı nasip etsin.

boşver sen milleti canım evlilik arivesi olur böyle şeyler ilk zamanlarda olur biraz alışma süreci sonra oturuyor sen takam kafana rahat ol canım ya:)

sanırım ilk 1 sene bocalama oluyormuş. saol canım :)

ben uyurum arkadaşlar, iyi gecelerr

ay kısmetse olur ablacım allah hayırlısı ne ise onu yazar inşllah. bende bi bomba olabilsem keşke saldım bu 3 dört gün 4 kilo verdim ama motivasyonum düştü resmen

canım nişan arefesinde olur öyle şeyler sonuçta tüm hayatın değişecek baba evinden tamamen ayrıcaksın ve bunun verdiği bir tedirginlik oluyordur. Ama eninde sonunda yapıcaz bu işi ki sen seni seven birini bulmuşsan ne mutlu. 1 kadın 1erkek dizisini izle birazda olsa rahatlatır :) sıkma canını

bugün öğleden sonra açtım müziğii hopladım durdum

dolayısıylaa

spor+
su + (az kaldı yatmadan + olur)
vay harikasın bende bunu çok yaparım hem eğlenceli hem yakıcı ama bu aralar hiç yapmıyorum

e özlemişlemişler tabi abla çok normal . izmire gitmişken aydına yanımada beklerim :) misafirim olursun

bu arada motivasyonum düşüyo gibi canlarım ya hafta sonu kaçırdım bişyler nedn böyle oldu anlamadım evt kiloda verdim ama nedn böyle oldu anlamadım

Destek olcaz tabiii..Özlem'in de dediği gibi zor olsa da güzelliği de çoktur bence. Ne evlililikler var mutlu mesut ne evlilik var yüz güldürmez..risk almak zorundayız ama karşındakini tanıdıkça riski azaltmış olursun sen yeterki temiz kalbinle yürekten iste tatlım Allah mutlu eder inşallahh

oh negüzel seni zayıflamış bulmuşlar marolleri toplamış gelmissin hadi bakalım hoşgeldinnn

Ayy evet ya gaza geliyo insann hep beraber devamm

Grubumuzun üzerimde emeği büyük valla Özlemcim yaza şok edeyim onlarıı aynen baya yorgundum yeni yeni kendime geliyorum hızlı bi tatil oldu

Evet Tubişşş tam gaz devam ediyoruz hep beraberr

bu arada motivasyonum düşüyo gibi canlarım ya hafta sonu kaçırdım bişyler nedn böyle oldu anlamadım evt kiloda verdim ama nedn böyle oldu anlamadım

Heyyy!!! Kendine gel Sevilayy!! yapma kuşum motivasyonunu düşürmeyesin sakınnn..olur arada hangimize olmadı kiii az kaçırınca ya da moral düşünce falan diyet psikolojisi de etkileniyor, ama bak daha hafta başındayız, ben de haftasonu tabi iyi değildim ama yarın mis gibi başlarız suya spora bak hemen toparlarız üzme tatlı canınııı

Selamm hanimlar, ben de grubunuza katilmak istiyorum, alir misiniz beni de?
26 yasindayim boyum 168 kilom 72
Istanbuldayim, hedefim 62

bu tuz işini bi türlü beceremiyorum.bunu da halledebilsem süpr olacak ta olmuyoo yaaa

düşürme motivasyonunu tatlım.dün bitti.hepimiz az çok kaçırdık.bugün yeni bir gün başladı.hadi bakalım kaldıralım totolarııı

günaydın fıstıklarım.alıntı yapacaktım ama spora geç kalırım diye yapamadım.gelince bol bol yaparım.bu arada leslie yi cdye çektirdim ama cd yi annemde unuttum.pazartesi salonum son.eşim istersen 3 ay daha yenilet diyo ama ben istemiyorum ne yapsam bilemedim.şöyle bişey düşünüyorum.bütün komşularımı ayaklandırıp her sabah yürüyüşe çıkartayım.gelince de yürüyüşten ede leslie yapayım.ya da micheal de var.internetten bi bakın micheal de iyidir.bu hafta bu işi halledersem salona gerek kalmaz.siz ne dersiniz.bu arada dün bi arkadaşa gittim.bebişi oldu hayırlı olsuna.yanındaki daire satılıkmış.190000 lira istiyolarmış.eğer 170-175000 e inerse almaya karar verdik.benim için dua edin.evi pek beğendim.225 m2 ve dubleks çok iyi anlamam e işinden ama ben sevdim orayı.neyse spora kaçıyorum gelinc görüşürüz.bu arada tartılmıcam dedim ama yine tartıldım sonuç 59.100 pek sevindim beee

Selamm hanimlar, ben de grubunuza katilmak istiyorum, alir misiniz beni de?
26 yasindayim boyum 168 kilom 72
Istanbuldayim, hedefim 62

Canım kaptanımız bur50 değerlendiriyor, ama sanırm önce gruplara katılmak isteyenlere yazman gerekiyor, yine de boş yer varsa alınabilrsin tabi

Günaydıınn ilknur ablacımm harika sonucun bayıldımm spor işini de dediğin gibi düzene oturtabilirsen yaparsın bence sorun olmaz ev konusuna gelince inşallah hayırlısıyla alıp güzel günlerinizi orda geçirmeye devam edersinizzz..

bu arada benim bağırsak sorunum var 2 gündür yaaa :26: yoldan oldu ilk başta, sonra da dinlenemeden kendime gelemeden bi daha yola çıktım mahvoldu karnım,bağırsaklarım, çalışmıyo şu an inatla o yüzden tartılmadım bu sabah, bi halledeyim şu işii, bugün spor da yaparım düzelir inşallahhh...

Kızlerrr günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn.
şu an 2. oluşumuzu kutluyorum :122::122: ve kutladım

Sabah işe gelirken birbirinden acaip pastanelerin önünden geçtiğim için dayanamadım simit aldım.
Haftasonu yine ful dışardaydık. Dün akşam da yemeğe anneme gittik.
Dün sporda 3 saat kalmışız ya iyi koşturduk.

Sabah
1 adet simit
1 bardak 7 otlu çay

GUNAYDIN kızlar
ilknurcum ev bakmışşsınz içine sindiyse rabbim nasip etsin inşlahh
spor konusunda havalar güzellşti komşularınla acık havada bol oksıjen alarak yürüyüş yapmak bana daha mantıklı gelıyor ama postacı yürüyüşü yapıcaksın eller kolllar hızlıca sallancak ki faydası olsun

bu arada benım kg takılıp kaldı bugun eskiden de yaptığım pirinç lapasını uyguluyorum şişkinlkler gitsin diye

canım kuru kayısı bol su ve form çayı iç toparlar biraz belki
merhaba kızlar
ne yaptınız

iyilik kaptanım hamişim sen nasılsın tatlım

Kiloları atcaz gitcek atcaz gitcek eminimm.... ben de evde leslie ile devam edicem akşamlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…