Sağolunnn canlarımmm...güle güle gidip geldim ve eve girer girmez neler kaynattınız diye bakmaya geldimm sizi resmen özledimmm
İnşallah beraberce hallederiz sevilaycımm, grupla daha harika oluyorr , ben de istikrar sağlayamazdım pek ama artık resmen uzak kalınca özlüyorum sorumluluk gibi olduuu..
Ahh ne soğuk geldi birden sorma özlemcim ama yabancı yer değil hallettimyanıma almıştım hem temkinliydim merak etme yürüyüş konusunda hala da tartışmışınzı ama artık ortalama bi şeye inancaz günde en az 45 dk yürümeye çalışcaz
Aynen öyle oldu tatlış yaa haftasonu dkkat ettim artı çınca baya canım sıkılmıştı önceki hafta..bir de akşamları dikkattamasyada gayet güzell tepkiler aldım çok iyiydi, 5 kiloda farkı yaşadım,"manken olmuş kız buu" "ay daha ne vercen incecik olmuşun maşallah" tombul karıya alışık bizim oralar tabi, babannem bile şey diyo, " kızım kemik oluyon gitgide yeter bu kadar" bi 5 daha gidince ohoooo evet senin basen sıkıntıydı biliyorum özlemcim benim de dağınık işte, bel yeni inceliyorrr ama güzel oluyor,harika gidiyoruz hep beraber
fatoş ablacımmm hep okuyup cevapladık aslında ama görmedin belki, kontrolünüze çok sevindim, Allah sağlıklı uzun bi ömür versin arasınıza,size inşallah, sağlık çok önemli gerçektennn
Geldi rakiben, rakibemkapışmaya devam, yarın sabah tartılıp kaldıım yerden devam, haftasonu da çok abartmadım zaten..biraz hamurişi kaçtı o kadar..
Kızlarr harikayızzz
Sağolunnn canlarımmmmkulaklarımı çınlattınız devamı ilerki haftalarda inşallahhh hepimiz harikayızz..
Fatoşumm duygusal döneme verdim ben dee..yoksa arada gözden kaçan falan olabilir ama birbirimizi ihmal ettiğimiz pek görülmemiştir yaniiçok mutluyum adına ve aramıza dönmene
Oh hakkımda bilgilendirmeler eksik olmamış sağoll benm ilknur ablacımm
Ayy kıyamam ablacımaaa...ya erkekler ne cins cins hakkaten sırf bazen benim dediğim olcak diy ebile yapıyorlar, ama tabi sevip kıskanmasına da etken olabilir, sen sıkma canını ilknurcumm aranız iyi olsun huzurunuz olsn ve güzelce anlatırsın, o kadar üzüldüğünü görse bence kıyamazdııı :44:
Bence de kocaman tebriklerrr
Annem de babam da amasyadaydı bu hafta,ben arkadaşımla kalmıştım istanbulda, babannem umreden döndü onlar da hem ziyaret hem de misafirleri ağırlamaya gittiler, ben de 2 güncük de olsa ziyaret amaçlı gittim, güzel de olduuu...halalarım teyzelerim hep orda benim görmüş oldum hepsini kısa da olsa
Aaa inanamadım okuduklarımaaa..hayırlısı olsun hakkında fatoşumm, daha yi bi şekilde hepimiz toplanalım tekrar
Ah canım yaklaştıkça gerginlikler artması normaldir sanırım ama kimseyi kırmadan bi orta yol bulursunuz, çok da karıştırmamaya çalışırsn milleti, eminim söylediğimizden daha zor olur ama halledersin umarım tatlış
annenler senle hasret gidermek istiyorlar haklı olarak zaten zaman kısıtlı bide sen nete girince zamandan çalıyormussn gibi geliyordur onlara nihayetinde uzaksınz ve senin heran onlarla geçirmeni istemeleri kadar doğal bişey yok
yolculuk için hayırlı yolculuklar özlemcim
çarbamba nettte bekleriz seni :13:
hassasiyet gösterip açıklayıcı bişekilde yazdığn için teşekurler canım ozamn bulgur pilavı yedimde 4 kaşık yyiyebilcem demekii yaşasınpirinç plıavı bizde sadece mısafir gelince pişer onun dışında hiç tüketmeyiz
yer almasını çiğ olarak tüketiyor canım bu arada aklıma geldi doktor bide karaciğer aşırı yağlandığı için ona kolestrolu hem düşssün hemde karaciğer değerleri düşssün diye yer elmasını önermişş bu sayede hem 10 kg verdihemde değerleri normale bindi
diyetteyken iradeliyimdir canım cuma günü kaçamk yappınca + 500 gr - 1 kg falan oynarsa ozamn bi hafta aç kalmanın ne anlamı var butun hafta okdar çiile çekmenin diye düşündüğümden kaçamakları aylık sadece tek besin grubu için planladım
mesala 1 nisada 73 e inebilirsem sabah kahvaltıya gidicem gibi
fotossscum bu yerelmasını diyetisyene gitttğnde sorormsın gerçekten böyle bi faydası varmı varsa valla bizde böyle çiğ olarak elma gibi tüketelim tabi tuzmlamadan
fotoscum biraz sitemkar mesaj atmışşsn seni merak etmedik mi acaba diye takımda yeniyim ama cocuğunla ilgilendiğini ve tabi doktorkontrolleri de araya girnce sıklıkla giremediğinden bahsettiğin için daha az mesaj yazımşım sana
bundan sonra herdaım laf atcam sana sıkılcan cevap vermekde gör sen
selamlar hatunlarr
hoşgeldin kelebekcimmne güzel herkes farketmiş zayıfladığını, sana iyi motivasyon olmuştur
saol özlemcim (adları yavaştan öğreniyorum sonunda:) evet dün sözlümle atıştık biraz, duygusal bir yapım var ağlak zırlak oldum gece gece, neyse ki bugün geldi konuştuk hallettik. sanırım düğüne kadar böyle stres olacak. umarım düğünden sonra herşey iyi gider, iyi ki evlenmişim derim.çalıştığım yerde bir kaç bayan hoca var, evlilikleriyle ilgili hep olumsuz şeylerini anlatıyorlar, evlen de gör diyorlar, sinir oluyorum neyse ki siz destek oluyorsunuzz
Sağolunnn canlarımmm...güle güle gidip geldim ve eve girer girmez neler kaynattınız diye bakmaya geldimm sizi resmen özledimmm
İnşallah beraberce hallederiz sevilaycımm, grupla daha harika oluyorr , ben de istikrar sağlayamazdım pek ama artık resmen uzak kalınca özlüyorum sorumluluk gibi olduuu..
Ahh ne soğuk geldi birden sorma özlemcim ama yabancı yer değil hallettimyanıma almıştım hem temkinliydim merak etme yürüyüş konusunda hala da tartışmışınzı ama artık ortalama bi şeye inancaz günde en az 45 dk yürümeye çalışcaz
Aynen öyle oldu tatlış yaa haftasonu dkkat ettim artı çınca baya canım sıkılmıştı önceki hafta..bir de akşamları dikkattamasyada gayet güzell tepkiler aldım çok iyiydi, 5 kiloda farkı yaşadım,"manken olmuş kız buu" "ay daha ne vercen incecik olmuşun maşallah" tombul karıya alışık bizim oralar tabi, babannem bile şey diyo, " kızım kemik oluyon gitgide yeter bu kadar" bi 5 daha gidince ohoooo evet senin basen sıkıntıydı biliyorum özlemcim benim de dağınık işte, bel yeni inceliyorrr ama güzel oluyor,harika gidiyoruz hep beraber
fatoş ablacımmm hep okuyup cevapladık aslında ama görmedin belki, kontrolünüze çok sevindim, Allah sağlıklı uzun bi ömür versin arasınıza,size inşallah, sağlık çok önemli gerçektennn
Geldi rakiben, rakibemkapışmaya devam, yarın sabah tartılıp kaldıım yerden devam, haftasonu da çok abartmadım zaten..biraz hamurişi kaçtı o kadar..
Kızlarr harikayızzz
Sağolunnn canlarımmmmkulaklarımı çınlattınız devamı ilerki haftalarda inşallahhh hepimiz harikayızz..
Fatoşumm duygusal döneme verdim ben dee..yoksa arada gözden kaçan falan olabilir ama birbirimizi ihmal ettiğimiz pek görülmemiştir yaniiçok mutluyum adına ve aramıza dönmene
Ayy kıyamam ablacımaaa...ya erkekler ne cins cins hakkaten sırf bazen benim dediğim olcak diy ebile yapıyorlar, ama tabi sevip kıskanmasına da etken olabilir, sen sıkma canını ilknurcumm aranız iyi olsun huzurunuz olsn ve güzelce anlatırsın, o kadar üzüldüğünü görse bence kıyamazdııı :44:
Annem de babam da amasyadaydı bu hafta,ben arkadaşımla kalmıştım istanbulda, babannem umreden döndü onlar da hem ziyaret hem de misafirleri ağırlamaya gittiler, ben de 2 güncük de olsa ziyaret amaçlı gittim, güzel de olduuu...halalarım teyzelerim hep orda benim görmüş oldum hepsini kısa da olsa
Aaa inanamadım okuduklarımaaa..hayırlısı olsun hakkında fatoşumm, daha yi bi şekilde hepimiz toplanalım tekrar
Ah canım yaklaştıkça gerginlikler artması normaldir sanırım ama kimseyi kırmadan bi orta yol bulursunuz, çok da karıştırmamaya çalışırsn milleti, eminim söylediğimizden daha zor olur ama halledersin umarım tatlış
boşver sen milleti canım evlilik arivesi olur böyle şeyler ilk zamanlarda olur biraz alışma süreci sonra oturuyor sen takam kafana rahat ol canım ya:)selamlar hatunlarr
hoşgeldin kelebekcimmne güzel herkes farketmiş zayıfladığını, sana iyi motivasyon olmuştur
saol özlemcim (adları yavaştan öğreniyorum sonunda:) evet dün sözlümle atıştık biraz, duygusal bir yapım var ağlak zırlak oldum gece gece, neyse ki bugün geldi konuştuk hallettik. sanırım düğüne kadar böyle stres olacak. umarım düğünden sonra herşey iyi gider, iyi ki evlenmişim derim.çalıştığım yerde bir kaç bayan hoca var, evlilikleriyle ilgili hep olumsuz şeylerini anlatıyorlar, evlen de gör diyorlar, sinir oluyorum neyse ki siz destek oluyorsunuzz
Kızlarr harikayızzz
evlen de gör, diyenlere bakma sen. evlilik zor olsa güzel şey. tabi bazen sıkıntıları oluyor. ben mesela bazen şey diyorum, yaşım küçük, niye biraz daha beklememişim ki evlenmek için, anneme, babama hiç doyamadım. hemen pat diye gurbete gittim. belki sen de diyeceksin bunu. ama kişiden, sözlünden eminsen, gerisi fasa fiso. hee, de ki sen emin miydin? tam değildim. çünkü çok az tanıyordum, risk alıcam dedim,aldım ve evlendim. tanıştığımın 2.günü sözlenmiştim ben, sen hesap et. şimdi, senin de kafan karışık. oluyor böyle şeyler. kafa karışıklığını yaşamadan gideremezsin maalesef cicim.
boşver sen milleti canım evlilik arivesi olur böyle şeyler ilk zamanlarda olur biraz alışma süreci sonra oturuyor sen takam kafana rahat ol canım ya:)
ay kısmetse olur ablacım allah hayırlısı ne ise onu yazar inşllah. bende bi bomba olabilsem keşke saldım bu 3 dört gün 4 kilo verdim ama motivasyonum düştü resmenpazartesiden ihtibaren bomba fatoş aranızda canlarımm..iremimm hamilelik süpriz oldu dimii sana kızlar ya bende hamile olabilirimm ama kesin bişi yokkk kaza var yanlızaslında çok istiyorum ama zamanı değill bu kiloyla kalmak istemiyorum ama nasipte olacaksa sağlıkla gelsin anasının ikinci kuzusu..çok tuaf iş geldi başıma ya bakalım aslında yarın olmam lazımm olsam bile hala şüphede kalcam üstüne görme durumu çokta ayrıntılı yazamıyorum ya anlarsınız özellikle evli olanlar.
canım nişan arefesinde olur öyle şeyler sonuçta tüm hayatın değişecek baba evinden tamamen ayrıcaksın ve bunun verdiği bir tedirginlik oluyordur. Ama eninde sonunda yapıcaz bu işi ki sen seni seven birini bulmuşsan ne mutlu. 1 kadın 1erkek dizisini izle birazda olsa rahatlatır :) sıkma canınıoff içim sıkılıyor arkadaşlar, bazen evlilikle ilgili acabalarım oluyor. bu söz nişan döneminde olur diyorlar ama siz ne dersiniz? sözlümün bana karşı bir kabalığı yok ama ne bileyim, aileler işin içine girdi ya sanki bir gemiye bindim sürükleniyorum. ya güzel bir karaya oturacam ya da batıp boğulacam :44:
vay harikasın bende bunu çok yaparım hem eğlenceli hem yakıcı ama bu aralar hiç yapmıyorumbugün öğleden sonra açtım müziğii hopladım durdum
dolayısıylaa
spor+
su + (az kaldı yatmadan + olur)
e özlemişlemişler tabi abla çok normal . izmire gitmişken aydına yanımada beklerim :) misafirim olursunTünaydın kızlar, gezmelere gitmekten giremedim net'e. anne-baba yanında olunca bi de insan, bilgisayar açmama pek izin verilmiyor, zaten her zaman görüşemiioruz diye. pazartesi-salı da izmir yolcusuyum. girmeye çalışırım ama sanırım çarşamba girebilirim net'e en erken. telefondan yazmayı denerim yine de.
deguacım, yavruşum, 2 yk pirinç pilavı=2 yk bulgur pilavı=1 dilim ekmek'tir. o da değişim tablosudur. 1 besinin, aynı besin grunundan (mesela bu karbonhidrat) neye karşılık geldiğini gösterir. mesela 2 yk pirinç pilavı yersen de, 1 dilim ekmek yersen de yaklaşık aynı miktarda karbonhidrat ve kalori almış olursunç vücuduna aynı etkiyi eder. ama 1porsiyon pilav demek yaklaşık 4 yk pilav demek, o da 2 dilim ekmeğe eşit. porsiyonla dönüşüm-değişim tablosu aynı şey değil cicim.
selamlar hatunlarr
oh negüzel seni zayıflamış bulmuşlar marolleri toplamış gelmissin hadi bakalım hoşgeldinnn
Hilalcim 2.olmamızda payın büyük. geçen haftayı çok güzel bi şekilde kurtardın. şimdi yorgunsundur sen, onca yoldan geldin. haftaya gayet güzel, moralli başlarsın ne güzel. şimdi gezme sırası bende:). bi de seni yazın görse akrabaların, hiç inanamaz heralde.
boşver sen milleti canım evlilik arivesi olur böyle şeyler ilk zamanlarda olur biraz alışma süreci sonra oturuyor sen takam kafana rahat ol canım ya:)
hoşgeldin canım 5 kilo nasıl fark edilmiş bak şimdi haftaya bomba gibi başlarsın:)
bu arada motivasyonum düşüyo gibi canlarım yahafta sonu kaçırdım bişyler nedn böyle oldu anlamadım evt kiloda verdim ama nedn böyle oldu anlamadım
bu tuz işini bi türlü beceremiyorum.bunu da halledebilsem süpr olacak ta olmuyoo yaaabi de tv8'de arda diye bi genç bi adam yemek yapıyor ya, geçen gün, kabaklı havuçlu biberli bulgur pilavı yapmıştı, 2 akşam önce annemle denedik, nefis oldu. tavsiye ederim. hem de ondan mesela 6-7 kaşık bile yiyebilirsin, çünkü bol sebzeli oluyor, yarısı salata gibi.
bu ara televizyonlar tuzu çok kötülüyor, pek de iyi bişey sayılmaz evet ama spor yapana tuzu az miktarda da olsa kullanmalarını öneriyor diyetisyenler. hem de Himalaya tuzu, kaya tuzu gibi tuzlar ödem yapmıyor cicim.
anneannemle, dedemi ziyarete gidicez yarın izmir'e. onların yanında çok rahat olurum yemek konusunda. çünkü akşam yemeğini 16.00-16.30 gibi yiyip bi de 20.00 gibi meyve yiyiyorlar o kadar. günde 2 öğün yemek, 2 öğün meyveleri var, maşallah diyeyim, manken gibiler. bi de dikkat ettikleri şey 2 ana öğünde de mutlaka yoğurt yenilmesi. bu kuraldan onları kimse alıkoyamıyor. birisi 93, birisi 85 yaşında, çok şükür yaşıtlarına göre sağlıklılar da.
çok teşekkür ederim cicim, güzel dileklerin için. bildiklerimizi paylaşınca, diyetlerimiz daha bilinçli oluyor, daha kolay kilo verebiliyoruz. inşallah biran önce 73'e iner ve istediğin kahvaltıyı yaparsın, ben olsam tüm günü feda ederdim, maşallah dayanıklısın.
bu arada motivasyonum düşüyo gibi canlarım yahafta sonu kaçırdım bişyler nedn böyle oldu anlamadım evt kiloda verdim ama nedn böyle oldu anlamadım
Selamm hanimlar, ben de grubunuza katilmak istiyorum, alir misiniz beni de?
26 yasindayim boyum 168 kilom 72
Istanbuldayim, hedefim 62
günaydın fıstıklarım.alıntı yapacaktım ama spora geç kalırım diye yapamadım.gelince bol bol yaparım.bu arada leslie yi cdye çektirdim ama cd yi annemde unuttum.pazartesi salonum son.eşim istersen 3 ay daha yenilet diyo ama ben istemiyorum ne yapsam bilemedim.şöyle bişey düşünüyorum.bütün komşularımı ayaklandırıp her sabah yürüyüşe çıkartayım.gelince de yürüyüşten ede leslie yapayım.ya da micheal de var.internetten bi bakın micheal de iyidir.bu hafta bu işi halledersem salona gerek kalmaz.siz ne dersiniz.bu arada dün bi arkadaşa gittim.bebişi oldu hayırlı olsuna.yanındaki daire satılıkmış.190000 lira istiyolarmış.eğer 170-175000 e inerse almaya karar verdik.benim için dua edin.evi pek beğendim.225 m2 ve dubleks çok iyi anlamam e işinden ama ben sevdim orayı.neyse spora kaçıyorum gelinc görüşürüz.bu arada tartılmıcam dedim ama yine tartıldım sonuç 59.100pek sevindim beee
merhaba kızlar
ne yaptınız
canım kuru kayısı bol su ve form çayı iç toparlar biraz belki
Canım kaptanımız bur50 değerlendiriyor, ama sanırm önce gruplara katılmak isteyenlere yazman gerekiyor, yine de boş yer varsa alınabilrsin tabi
Günaydıınn ilknur ablacımm harika sonucun bayıldımmspor işini de dediğin gibi düzene oturtabilirsen yaparsın bence sorun olmaz ev konusuna gelince inşallah hayırlısıyla alıp güzel günlerinizi orda geçirmeye devam edersinizzz..
bu arada benim bağırsak sorunum var 2 gündür yaaa :26: yoldan oldu ilk başta, sonra da dinlenemeden kendime gelemeden bi daha yola çıktım mahvoldu karnım,bağırsaklarım, çalışmıyo şu an inatla o yüzden tartılmadım bu sabah, bi halledeyim şu işii, bugün spor da yaparım düzelir inşallahhh...
merhaba kızlar
ne yaptınız
GUNAYDIN kızlar
ilknurcum ev bakmışşsınz içine sindiyse rabbim nasip etsin inşlahh
spor konusunda havalar güzellşti komşularınla acık havada bol oksıjen alarak yürüyüş yapmak bana daha mantıklı gelıyor ama postacı yürüyüşü yapıcaksın eller kolllar hızlıca sallancak ki faydası olsun
bu arada benım kg takılıp kaldı bugun eskiden de yaptığım pirinç lapasını uyguluyorum şişkinlkler gitsin diye
canım kuru kayısı bol su ve form çayı iç toparlar biraz belki
iyilik kaptanım hamişim sen nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?