GUNAYDIN kızlar
ilknurcum ev bakmışşsınz içine sindiyse rabbim nasip etsin inşlahh
spor konusunda havalar güzellşti komşularınla acık havada bol oksıjen alarak yürüyüş yapmak bana daha mantıklı gelıyor ama postacı yürüyüşü yapıcaksın eller kolllar hızlıca sallancak ki faydası olsun
bu arada benım kg takılıp kaldı bugun eskiden de yaptığım pirinç lapasını uyguluyorum şişkinlkler gitsin diye
Kiloları atcaz gitcek atcaz gitcek eminimm....ben de evde leslie ile devam edicem akşamlarıı
evet canım ben beğendim ama arkadaşın evini görüp beğendim daha içine girmek bakmak kısmet olmadı.bakalım, rabbim hayırlıysa kısmet etsin inşallah.
tatlım benim yürüyüşüm normalde postacı yürüyüşğ gibidir.kızarlar bana yavaş yürü diye. o konuda sıkıntı çekmem inşallah.yanıma arkadaş buldum mu tamamdır.
geçen hafta ciğerlerimi havuzda üşüttüğmden sadece salı yüzmeye gittim kalan günler hep evde yürüyüş yaptım bu hafta tekrar gidicem bende yüzmeye ama işte ne kısır döngu ınsan tartıya çıkınca 100 gr da olsa vermek istiyor bukdar çabaya
sen leslieyi yap tabi o seni baya farkettiryor bide ınsan kendine uygun sporu bulunca değiştrmeden uzun soluklu yapmalı
Aynen esracım ben çok da sevdim bu leslieyi zaten, arada pilates de katıyporum baya hoşuma gidiyor, bi haftadır yapamadım resmen rahatsızımm, teyzem de geldi bizimle evde ama olsun yapcam sporumu teyzoşa ayıp olmazsenin yüzme işi çok kral gidebildiğin sürece ama evde yürüyüş de harika oluyor bence
evin içi de önemli tadilat gerekcek mı özelllkle mutfak genişmi balkon geniş gibi ,kadınların zamanı hep mutfakda geçince şöyle geniş olan mutfaklar çok rahat oluyor bazı evlerın metrekaresi geniş küçük bi mutfak oluyr anlamsz gelıyor oda bana
postacı yürüyüşü komik ama en doğrusu, onlar senin hızına yetişmek için debelenıyorlar desene
tatlım e sıfır.mutfak geniş ama bi odayı daha ekletirim mutfağa.orayı yemek odası yaparım diye düşünüyorum.şuanda tek kafama takılan güneş görüp görmemesi onu kontrol etmem lazım.gerisi içime sindi.üst katta büyük bi balkon alt katta 3 balkon var.2 si küçük biri büyük
güneş görmesi şart ozamn ev çok kasvetli oluyor
mesala uyannınca yatak odan güneş alıyorsa daha dinç kalkıyor ınsan çabuk uyunabılıyorsun
dubleks demekki temizliği zor oluyor oyle evlerin ama çok kullanışlı derli toplu oluyor hadi bakalım güzel haberlerini alırız
kızlar şimdilk bana musade pirinç lapamı yiyip işlerimi halledeyım sonra gene konuşuruz hepinizi öptüm
hilalcim gezmelerde ınsanın sistemi değişiyor biraz hamur işini fazla kaçırınca bile bağırsaklarda tembellık başlıyor vucuudumuz neyı ona sunarsak ona alışıyor az yersen aza çok yersen hep daha çoğunu entresan bı mekanızmamız var
bugun gün boyu tarçınlı suda içebilrsin oda bağırsaklarını yumuşatır, maydanoz saplarını kaynat yemeklerden önce içmeni öneririm
tatlım e sıfır.mutfak geniş ama bi odayı daha ekletirim mutfağa.orayı yemek odası yaparım diye düşünüyorum.şuanda tek kafama takılan güneş görüp görmemesi onu kontrol etmem lazım.gerisi içime sindi.üst katta büyük bi balkon alt katta 3 balkon var.2 si küçük biri büyük
kelebeğim gezdin geldin amasyayı kuzum...elma getirdinmi hani ablana bize :) yavrumm ben sankimm bıraktımdamı aranıza döndümm sabah zor oluyo ablacımm evlenince anlayacan beni :) hele birde yavrun olunca ah ablam ahh ne haklıymışın diyiceksin :) haftasonu gezinin iyi geçmesine çok sevindim canımm insana 3 günde olsa iyi geliyor..çoğu zaman..
sağol yavrum tatlım fıstığım.arkadaşlarına bol bol selamlar kaçırma tatlışım öpüyorum seniselama yavrular nasılsınız bakım çıtırlarım..salllayınn totişleri sporlar yapıldımı sular içildimii beklemeyin hemen 2 bardak yuvarlayın bakım..harika bir hava var yarında 11 derece birden artçakmış izmirde havada iyi motive oluyo insana...sizler nasılsınız
ilknurum ev bakmışınız içinize siner nasip olur bacım inşallah..
valla öyle duruyo tatlım bakalım sonu ne olacak.bide sınırsız neti var ençok ona seindim haaa
Hmm madem tarçınlı su da işe yarıyor hem bol hem tarçınlı su içerimmsağolasın, aynen öyle valla dengem 2 günde bozuldu yaa...çok abartmadım ama bu kadarına bile alışık değilim yani, hamurişi çok seven biri değilim ama ısrar kıyamet bi iki parça yedim gene her öğünde önüme koyuyorlar
Ev anlattığına göre gayet iyi ilknur ablacım inş güneş de görüyordur içine siner miss gbii
arkadaşta toplanacaz oraya kaçıyorum ama misafirlikte kaçamak yapmam bilirsiniz..sizi çok seviyorum unutmayınn..hala regl olmadımm arada şaşar umud ediyorum öledir... gelince ayrıntılı geçmişe bakıp yazacam hepiciğinize..canlarım..adamda havalar ısınınca hala saha maçlarına tekrar başladı... bu gece rahatımm... burdayımm tekk tek öpüyom tombiklerimi nerede ise tombul kuşları canlarım benim şimdilik allaha emanet.
sağol yavrum tatlım fıstığım.arkadaşlarına bol bol selamlar kaçırma tatlışım öpüyorum seni
valla öyle duruyo tatlım bakalım sonu ne olacak.bide sınırsız neti var ençok ona seindim haaa
ohhh iyisin valla tatlım benim kocişi de göndereyim o da katılsın senin kocişine.bizimkinin sporla hiç işi yok
kızçelerim bende kaçtım yemek yapayım öğle yemeği yemedim onu yiyeyim gelirim yine byee
hakkında hayırlı olsun fatoşum :)pazartesiden ihtibaren bomba fatoş aranızda canlarımm..iremimm hamilelik süpriz oldu dimii sana kızlar ya bende hamile olabilirimm ama kesin bişi yokkk kaza var yanlızaslında çok istiyorum ama zamanı değill bu kiloyla kalmak istemiyorum ama nasipte olacaksa sağlıkla gelsin anasının ikinci kuzusu..çok tuaf iş geldi başıma ya bakalım aslında yarın olmam lazımm olsam bile hala şüphede kalcam üstüne görme durumu çokta ayrıntılı yazamıyorum ya anlarsınız özellikle evli olanlar.
bu tarz düşünceler o dönemde oluyor canım. ama emin ol herşey daha güzel gelişiyor, aileler arası denge çok önemli iki tarafada aynı seviyede vakit ayırarsanız bu sizin faydanıza olacaktır. ilk başta kv ile asla zıt düşmeyin,sonuçta elbette yaş itibariyle büyük ,görmemezlikten geliceksin en azından bir sene, tabi taviz vermiceksinde:)off içim sıkılıyor arkadaşlar, bazen evlilikle ilgili acabalarım oluyor. bu söz nişan döneminde olur diyorlar ama siz ne dersiniz? sözlümün bana karşı bir kabalığı yok ama ne bileyim, aileler işin içine girdi ya sanki bir gemiye bindim sürükleniyorum. ya güzel bir karaya oturacam ya da batıp boğulacam :44:
menün çok iyi canım. bu hafta çok güzel bir kg görücez senden .sabah yumurta salatası bol yeşillkli
ara türk kahvesi 1 kuru kayısı 5 fındık
öğle 1 kase maydonozlu şehriye çorbası
haşlanmış tavuk ve yoğurt
akşam 1 kase maydıonzlu şehriye çorbası
kabak yemeği ve yoğurt
spor 45 dak yürüyüş
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?