- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
rakibem rakibem kelebeğim hoşgeldin canım.
hamurişi kaçmış biraz olsun o kadar ben de haftasonu malesef kaçırdım maraş tarhanası derken nutella başıma bela oldu zatenekmekler vs , ama çok su içtim filan inşallah cumaya kalmaz.
Annemin bir arkadaşı var kilolu ve şeker hastası. Oğlu da kilolu idi. ne zaman onlara gitsek mutfak tezgahında 1 sürahi su içinde de 1 adet tarçın var. 1 senedir bu böyle. Meğersem doktorları tavsiye etmiş bir sürahi sıcak suya 1 adet tarçın atıyorlar. Suyu hep tarçınlı içiyorlar. Bunu bize daha yeni söylediler ve deli gibi kilo veriyorlar inanamazsınız. Annemde başladı şimdi. Bende tarçın alıcam akşama bende başlıycam.
Birde yoğurda mutlaka keten tohumu koyuyorlar. Suyu tarçınsiz yoğurdu keten tohumsuz yemiyorlar
Annemin bir arkadaşı var kilolu ve şeker hastası. Oğlu da kilolu idi. ne zaman onlara gitsek mutfak tezgahında 1 sürahi su içinde de 1 adet tarçın var. 1 senedir bu böyle. Meğersem doktorları tavsiye etmiş bir sürahi sıcak suya 1 adet tarçın atıyorlar. Suyu hep tarçınlı içiyorlar. Bunu bize daha yeni söylediler ve deli gibi kilo veriyorlar inanamazsınız. Annemde başladı şimdi. Bende tarçın alıcam akşama bende başlıycam.
Birde yoğurda mutlaka keten tohumu koyuyorlar. Suyu tarçınsiz yoğurdu keten tohumsuz yemiyorlar
canım ben bu tarçın olayından bahsetmştim bende temmuzdan beri 1 litre suya 1 dal tarçın atıyorum
temmuzdadan beri 9 kg verdim
faydası çok bencede mutlaka denemelisin
ama bazı bunyelerde tarçın ıştah da açabıllıyor deneyip vucudunun tepkisine bakmalısın
Vay be ben çok sevmem her suyumu öyle içemem ama arada içmeye çalışcammm
Ben de tavsiyen üzerine bugün bi bardak sıcak suda çubuk tarçın içtim, işe yarar inşallahh
pc yanında bir litre sürahi koy içinede dal tarçın at gördukçe içersin ben böylelıkle suyu da çok daha fazla tüketmiş oluyorum
oy heryanımdan bugun pirinç taneleri çıkacak
lapa dıyeti ne melem bişeymiş sırf biraz oynasın diye :18:
Çok su muhabeti oldu gittim dev gibi bardağa sıcak su koydum içiyorum.(bu bardak 0.75lt)
Valla takım ruhu bana gaz veriyor yoksa su içeceğim yok yani.
Çok su muhabeti oldu gittim dev gibi bardağa sıcak su koydum içiyorum.(bu bardak 0.75lt)
Valla takım ruhu bana gaz veriyor yoksa su içeceğim yok yani.
oh iyi etmişşsn canm
bzen biliyoruzda üşenıyoruz işte birbirimizi uyardığımmzda daha iyi işe yarıyor
kabızlık için aksamdan 1 yada 2 inciri suya at .Sabah suyunu için ve sabah bir fincana 2 inciri ve 1 .5 tatlı kasığı yesil çay koyun üzerine sıcak suyu dökünüz ve 3 yada 4 dakika bekletip bu cayı içiniz
sitelerden birinde diyetisyen özlemakın uzunhasanoğlu önermiş kızlar bi bakın
Öğlen
2 pors. erişte çorbası
2 dilime yakın beyaz ekmek yedim sadeceee
şu an önümde kahve yokk ne var ne varrr
1 bardak sıcak su içinde çubuk tarçın vee 1 bardak suu karnım şiştiii içe içeee
kızlar saat 12 de uyandım ancak gelebildim. kızcemin bogazında balgam var bir hal çaresine bakacağız ilaca gerek kalmadan ama şurup bile içiremediğim bir kızce bu napıcam bilmiyorum. haftasonu oğlanda öksürük vardı ıhlamur ,keçiboynuzu tozu vs derken sıcak çorba dersen atlattık ama şimdi kıza sardı
sabah şu yoğurt içine zerdaçal,zencefil ve tarçın kattım yedim ama ne o tadı iğrençççç ,ay resmen tiksindim ama devam edicem zerdaçal az almıştım allahtan onu bitirene kadar kullanım artık kaçarı yok ,ev ot dolduhepsi bitsin artık almayacağım bu tarz otlar.
arkasından 1 çay bardağı süt içtim ,midem yanıyorda yanıyor, resmen iştahımı sıfırladı , yeme olayına yaklaşamıyorum midemde duruyo o yoğurt
akşama hafif birşeyler atıştıracağım cünkü haftasonu epey kaçtı ,sporda yapmadım ,
pc yanında bir litre sürahi koy içinede dal tarçın at gördukçe içersin ben böylelıkle suyu da çok daha fazla tüketmiş oluyorum
oy heryanımdan bugun pirinç taneleri çıkacak
lapa dıyeti ne melem bişeymiş sırf biraz oynasın diye :18:
tarçını ben pek sevmem ama sen dene bakalım kuşum, işe yararsa ben de bakayım
çocuklara geçmiş olsun canım. ayrıca desteklerin için de çok saol, düğüne kadar artık stres olacak napalım. ben zencefili balla bile yiyememiştim, sen iyi yemişsin yine. umarım faydalı olur
iyiymiş bu. tarçın değil ama keten tohumunu deneyebilirim. toz halinde mi oluyor? tam olarak ne için, zayıflama mı, iştah mı kapatıyor canım?
pirinç lapası nasıl yapılıyoır ki, detoks gibi bir şey mi? ne için acabaa
bugün 18 mart. Çanakkale Kahramanları'nın ruhları şad olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?