Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lethemcim sizin düğün gününüz mü belli oldu?? yoksa belliydi de ben mi görmedim?
Sanki önceden tickerında nişan sayıyordun?

yok canım ticker'da nişan saymadım hiç söz olur olmaz düğün günü belli olunca ben de düğün saymaya başladım. yoksa nişan 1 ay sonra, düğün ağustos

tarif için saol canım, peki böyle kızarıyor mu ben kızarmışı pek seviyorum da

bitanem suyunu iyice çektirirsen kızarır ama tam çektirmezsen beyaz kalır.ben genelde arasında bırakıyorum

Kızlar akşam ki menümüde yaziyim.
1 tabak bezelye
1 kase sebze çorbası

Su: -
Spor: +

Şimdi çıkmam lazım görüşürüzzzzzzzz

pirinç lapası diyeti verdiğim linklerden inceleyebilirsin canım

file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Desktop/Pirin%C3%A7%20Lapas%C4%B1%20Diyeti%20_%20Kad%C4%B1nlar%20Kul%C3%BCb%C3%BC.htm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/user/Desktop/Pirinc%20Lapasi%20Diyeti%20p%C3%BCsk%C3%BCt.htm

Son düzenleme:
sabah pirinç lapası
ara türk kahvesi 5 fındık 1 kuru kayıısı
öğle pirinç lapası
akşam pirinç lapası

su :2.5 litre
40 dak yürüyüş

herkese iyi akşamlar

Hadi ya benim kafa iyi gitmiş desene :26: canım var ya asker yolu bekledin mi bilmiyorum ama artık son demlerimdeyim yani hasta olcam artık o derece zaten bi de şafak sayanlar kısmında dert yanıp duruyorum...şafak saymıycm bi süre çok kırgın ve kızgınım o yüzden belki tickerın gözüme takıldı bende yok da

tarçını bende duydum ama kendim yapmadım kabuk tarçını sürahiye koyup akaşama kadar duruyor normal sumu sıcak su mu?
bugün 18 mart. Çanakkale Kahramanları'nın ruhları şad olsun.

evet çok anlamlı bir gün özellikle şu zamanda çok siyasi şeylere grmek istemiyorum ama özellikle biraz önce ilker başbuğ un mühebbet hapisle yargılanacağını duyunca çok moralim bozuldu.bugün çok anlamlı bir gün başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere, o günden bu güne ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi sonsuz şukran ve rahmetle anıyoruz...

Seyit Onbaşının Kız Kardeşi ve torunlarının ağzından dinlediğim tüylerimi diken diken eden olay..

Kurtuluş savaşının bitmesinden sonra yurt gezisine çıkan Atatürk, Balıkesir’in Havran ilçesine geldiğinde Seyid Onbaşı’nın huzuruna getirilmesini emreder, Seyid Onbaşı üstü başı dökük olduğu için bu şekilde Ata’nın huzuruna çıkmak istemez, vali’nin aldığı kıyafetlerle Atamızın karşısına çıkar..

- Sana maaş bağlatalım Onbaşı

- İstemem gomutanım, ben para için değil milletim için orduya hizmet ettim.

Bu cevap karşısında Atatürk çok duygulanır..

Ancak Seyid Onbaşı her ne kadar maaş istemesede ilk gazi maaşı kendisine bağlanır..

1939da Seyid Onbaşı öldüğünde ortaya şöyle bir şey çıkar; gazilik maaşı hesabında birikmiş, Koca Seyid ise paranın bir kuruşuna dahi dokunmamıştır..

KOCA SEYİT gibi kahramanlarını Türk ulusu unutmamalı..

bugün bir arkadaş çörekotunu 1 tatlı kaşığı pekmeze koyup yiyorum aceyip iştahımı kesiyor dedi ben sabah aç karınla denicem

Bu hikaye gerçekten çok anlamlı, ve buna benzer ne hikayeler var bilmediğimiz, Allah hepsine yattığı yerde huzur versin inşallah

1.00 x 1 Adet (60gr) Peynirli Poğaça (187 kcal) 187 kcal
0.50 x 1 Adet Poğaça (Sade) (180 kcal) 90 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 6 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Köy Usulü Erişte Çorbası (145 kcal) 290 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 154 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal
3.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal) 45 kcal
2.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye (222 kcal) 444 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal) 50 kcal
Alınan Kalori Toplamı1297 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal

Su: + 2 lt
Spor: + Leslie ile 5 miles

merhabalar canlar bugün pek kalori almadım sayılır su + spor - pc sorunluydu yazamdım yeni açabildim kusura bakmayın

su +
spor+
60 dakika

çok şükür adet oldum ama çok az ya bi rahatlayaydımm şişkinliğim var uyuz oluyorum..

menüm

sabah
1 buçuk dilim tambuğday ekmeği
2 kk yarım yağlı peynir
8 zeytin
1 domates
çay

arada
1 elma + 1 bardak süt

öğlen
tavuk sote yağsız (ilknurumun yazdığı gibi yaparım ben hep etide yaparım aynı yöntemle tavuğuda makarnayıda yersem yağsız domatesli baharatlı ve az sulu )
1 kase salata
yarım bardak yoğurt
1 dilim ekmek

arada
2 tane küçük tuzlu kurabiye komşumda
2 tane etiform karışık meyveli
1 elma

akşam
beyaz lahana yemeği (3 yemek kaşı yağla bol baharatlı soğan,maydanoz, 1patates, 1 havuç hepsini bir katıyorum tencereye harika oluyor)
yarım bardak yoğurt
salata 2 kase
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği

ara
1 küçük muz
1 elma
1 bardak süt

çok geçmiş olsun esracım havalar hala tam anlamıyla ısınmadığı içinde oluyo üşütmeler canımm olsun evde yapıyorsun ya dikakt et kendine tabi cnaım
oy yürüyüşüne boyuna posuna kurban
ha anladım balımm kız maşallah ne güzelsin ablamm sen ay parçası gibi aynı küçük bacıma benziyon ya ..zafer kardeşimde öle..maşallah size olur kuzumm amasyanın elması meşhur ya yavrum ondan dedim..kiraz bizdede var tabi sen getir yinede seninki senin gibim tatlı olur
ohh sınırsız ol hep bizim le ol kuzum...
ee bende yazdıydım yavrumm bu tarçını çok oldu zayıflamak için başladım içiyorum diye ama bıraktımm başlasam iyi ya
amin cnaımm sizde geçmiş olsun canım bebekler işte öle böle büyoyolar anneleriniz babalarının bitaneleri ömür törpüleri şekerim :) allah sağlık versin acılarını göstermesin medinem.. ha bu arada oldum regl azar azar :)
kız ne nutellası yine bak çekecem saçını
canım zaten otlu çay içmmiyonmu bide bunları ne karıştırıyon doktorlarda diyo birini uygulamayı bitirmeden diğerine geçmeyin diye..
evet fulyacım hem zayıflamaya hemde şeker hastalığına çok iyi geliyor şekeri dengeliyor daha önce bende yazmıştım bir dönem içtim hatta..
bana pek fayda etmedi sanki ama sık tualete çıkartıyordu bana yemeden kesmeden hiç bişi etki yapmıyo esram :)
Çok su muhabeti oldu gittim dev gibi bardağa sıcak su koydum içiyorum.(bu bardak 0.75lt)
Valla takım ruhu bana gaz veriyor yoksa su içeceğim yok yani.
ohh iyi yapmışın canım su içmesek vucudumuzdaki yağlar parçalandsa da dışa atılmıyor tekrar yağa dönüşlüyo fulyacım aklına geldikçe iç canım
bugün bir arkadaş çörekotunu 1 tatlı kaşığı pekmeze koyup yiyorum aceyip iştahımı kesiyor dedi ben sabah aç karınla denicem
çörek otunu tubişim aslında 1 tatlı kaşiığı aç karnına sabah yiycen ama ben aldım ilk denemeden sonra bıraktım çiğne çiğne yutulmuyo anacım... bende lora salatalara katıp tüketiyorum.

aşkitom geldi bende kaçtımm bugün yağmur vardı akşam üzeri burda ondanmı bilemme abartısız 1 saat giremedimm sinir etti net beni herkese hayırlı akşamlar öpüyorum canlarım

toz tarçın olmaz mı acaba :)

sağol canım. bende akşam yiyemedim ,tadı çok iğrenç fatoşum ya paff

ne kadar poğçalar göze batsada sporla gitmiş rakibem, ben nutella yiyom o yüzden yazmadım ,

su +
spor+
60 dakika

çok şükür adet oldum ama çok az ya bi rahatlayaydımm şişkinliğim var uyuz oluyorum..
gözün aydın canım. nutellayı evden bitirmeden rahat yok bana

arkadaşlar ben bu karışımı yiyemedim. tadı iğrenç
bıraktım form çayı içiyorum
ama nutella olayı bende çok kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…