ımm ben bunu biliyorum galiba çok güzel olur yapayım :)kızçelerim size bi tarif vereyim mi.belki seversiniz ben tavuğu sevdiğimden çok yaparım
her tavuk bölgesinden olur.ben genelde kemiksiz ızgaralık alırım yada incik bölgesinden.yıkayın tuzlayın kekikleyin.atın pilav tenceresine kısığa suyunu çekene kadar pişsin.ters düz edin iki tarafına pişsin.sonra üzerine domates ve biber dilimleyin koyun.biraz sıcak su gezdirin.mis gibi oluyo.tavuğun yağından başka yağ koymuyorum ben.babannem yapardı.o her tauk parçasının üzerine bi parça tereyağı koyardı.ama diyet için yağ koymaya gerek yok bence.tavuk yağını az da olsa salıyo zaten.isteyen içine biraz çiğden patates te ekleyebilir.su ekleyince patates haşlanıyo zaten.bide bu evrelerin hepsinde tencerenin kapağı kapalı olsun.buharla pişiyo çünkü
ımm ben bunu biliyorum galiba çok güzel olur yapayım :)
günaydın kızlar
fıstık beroşvildoş
valla bu sıralar bulantım çok
yarında hastanedeyim
dün inttede problem vardı
geçen haftaki değerlendirmeyi yapıyım bugün
dünküleri sayarmısın beroşvildoş
diğerlerini haftalık değerlendirmeyi yapınca yazıyım
prinç lapası detoksumu busabah pirinç lapası
ara türk kahvesi 5 fındık 1 kuru kayıısı
öğle pirinç lapası
akşam pirinç lapası
su :2.5 litre
40 dak yürüyüş
herkese iyi akşamlar
çok geçmiş olsun esracım havalar hala tam anlamıyla ısınmadığı içinde oluyo üşütmeler canımm olsun evde yapıyorsun ya dikakt et kendine tabi cnaım
oy yürüyüşüne boyuna posuna kurban
ha anladım balımm kız maşallah ne güzelsin ablamm sen ay parçası gibi aynı küçük bacıma benziyon ya ..zafer kardeşimde öle..maşallah size olur kuzumm amasyanın elması meşhur ya yavrum ondan dedim..kiraz bizdede var tabi sen getir yinede seninki senin gibim tatlı olur
ohh sınırsız ol hep bizim le ol kuzum...
ee bende yazdıydım yavrumm bu tarçını çok oldu zayıflamak için başladım içiyorum diye ama bıraktımm başlasam iyi ya
amin cnaımm sizde geçmiş olsun canım bebekler işte öle böle büyoyolar anneleriniz babalarının bitaneleri ömür törpüleri şekerim :) allah sağlık versin acılarını göstermesin medinem.. ha bu arada oldum regl azar azar :)
kız ne nutellası yine bak çekecem saçını
canım zaten otlu çay içmmiyonmu bide bunları ne karıştırıyon doktorlarda diyo birini uygulamayı bitirmeden diğerine geçmeyin diye..
evet fulyacım hem zayıflamaya hemde şeker hastalığına çok iyi geliyor şekeri dengeliyor daha önce bende yazmıştım bir dönem içtim hatta..
bana pek fayda etmedi sanki ama sık tualete çıkartıyordu bana yemeden kesmeden hiç bişi etki yapmıyo esram :)
ohh iyi yapmışın canım su içmesek vucudumuzdaki yağlar parçalandsa da dışa atılmıyor tekrar yağa dönüşlüyo fulyacım aklına geldikçe iç canım
çörek otunu tubişim aslında 1 tatlı kaşiığı aç karnına sabah yiycen ama ben aldım ilk denemeden sonra bıraktım çiğne çiğne yutulmuyo anacım... bende lora salatalara katıp tüketiyorum.
ne kadar poğçalar göze batsada sporla gitmiş rakibem, ben nutella yiyom o yüzden yazmadım ,
gözün aydın canım. nutellayı evden bitirmeden rahat yok bana
dünkü su spor mesaj bildirimi
su:+
spor:+
unutmuşum bildirimi canlarım.bide akşam gezmeye gittik pasta yediiimmmsarma yedim üzgünüm ama çok canım çekmiştiii.bi de herkes tepki veriyo yeter artık bu kadar diye yemek zorunda kaldım valla ama sporumu da 2 saat yaptım kızçeleriim
çok geçmiş olsun esracım havalar hala tam anlamıyla ısınmadığı içinde oluyo üşütmeler canımm olsun evde yapıyorsun ya dikakt et kendine tabi cnaım
oy yürüyüşüne boyuna posuna kurban
ha anladım balımm kız maşallah ne güzelsin ablamm sen ay parçası gibi aynı küçük bacıma benziyon ya ..zafer kardeşimde öle..maşallah size olur kuzumm amasyanın elması meşhur ya yavrum ondan dedim..kiraz bizdede var tabi sen getir yinede seninki senin gibim tatlı olur
ohh sınırsız ol hep bizim le ol kuzum...
ee bende yazdıydım yavrumm bu tarçını çok oldu zayıflamak için başladım içiyorum diye ama bıraktımm başlasam iyi ya
amin cnaımm sizde geçmiş olsun canım bebekler işte öle böle büyoyolar anneleriniz babalarının bitaneleri ömür törpüleri şekerim :) allah sağlık versin acılarını göstermesin medinem.. ha bu arada oldum regl azar azar :)
kız ne nutellası yine bak çekecem saçını
canım zaten otlu çay içmmiyonmu bide bunları ne karıştırıyon doktorlarda diyo birini uygulamayı bitirmeden diğerine geçmeyin diye..
evet fulyacım hem zayıflamaya hemde şeker hastalığına çok iyi geliyor şekeri dengeliyor daha önce bende yazmıştım bir dönem içtim hatta..
bana pek fayda etmedi sanki ama sık tualete çıkartıyordu bana yemeden kesmeden hiç bişi etki yapmıyo esram :)
ohh iyi yapmışın canım su içmesek vucudumuzdaki yağlar parçalandsa da dışa atılmıyor tekrar yağa dönüşlüyo fulyacım aklına geldikçe iç canım
çörek otunu tubişim aslında 1 tatlı kaşiığı aç karnına sabah yiycen ama ben aldım ilk denemeden sonra bıraktım çiğne çiğne yutulmuyo anacım... bende lora salatalara katıp tüketiyorum.
prinç lapası detoksumu bu
ne işe yarıyomuş
nasıl gidiyor işe yaradımı esracım
günaydın kızlar
fıstık beroşvildoş
yarında hastanedeyim
gittinmi kısyapayım dedim yapmayayım o zaman
sporumu yaptım suyumu 1.5 litresini içtim.ohhhh nerdesiniz kuşlarım.çarşıya çıkabilirim belli değil ama
izmir'den selam ediyorum size kizlar. ben izne ayrilmak istiyorum izninizle. burda biraz daha kalicam ve telefondan girmek zor oluyor. asil onemli konu, pazartesi evimden 3 saat uzaklikta bi ilcede goreve baslayacagm, nerede kalacagim belli degil. interneti de halletmem lazim. sanrm izin 2 haftalik. bana yeter sürec. erken halledersem, iznim bitmeden dönerim. diyetime gayet dikkat ediyorum bu arada, sporuma da.günaydın kızlar
fıstık beroşvildoş
yarında hastanedeyim
canın çektiyse yemişsin niye suçluluk duyuyorsun nefsini öldürmemen zaten iyi yediginden tadda alacaksın hep diyet diyet yapmayacagız değil mi telafi etme yöntemini kullanırsın canım zaten sıkıntı yapmadünkü su spor mesaj bildirimi
su:+
spor:+
unutmuşum bildirimi canlarım.bide akşam gezmeye gittik pasta yediiimmmsarma yedim üzgünüm ama çok canım çekmiştiii.bi de herkes tepki veriyo yeter artık bu kadar diye yemek zorunda kaldım valla ama sporumu da 2 saat yaptım kızçeleriim
hiç sorma rakibem + çıkmam bugün iyiydi tartı :) sanırım gece 4 e kadar oturuyorum oyun oynuyorum kafa meşgul :)
Çokk sağol fatoşum ablacım yaaçok şımarttınız beni gerçektenn...Allah Zaferimle beni ayırmasın inşallah
Biliyorum sen de demiştin tarçını da ben sevmediğimden arada içip içip bırakmışımdıryine denerim arada ablacım
Poğaçalar sabah kaçtı evet ama hallettm akşam ben onlarıseni gidi kaçak medii bırak bakim o nutellayı
Hületsen de gümletmişin beroşvildoşum sıkıntı yok
çok geçmiş olsun canımfotoscum çok teşekurler canım soğuk soğuk kefir içtim üstünede havuzda üşütmüşüm anca yeni hırıltım geçiyor biraz geç iyileşiyorum
herkesin bünyesi tabi farklı bazısı sadece spor yapar zayıflar bazısı porsiyonda değişklk yapar zayıflar bende senin gibiyim canım boğazımı kesip ustune spor yaparsam anca zayıflıyorum
hep imrenmişimdir yiyip yiyip kg almayanları
hadi iyi adet olmuşşsn stresli olunca böbreküstü bezi adrenalin salgıladığı için yağları tutuyor kg vermek zorlaşıyor streslenmzsen şişkinlkler iner işin formulu rahat olabılmekde bunubecerdikmi iş halolucak
canım nasıl yapılıyor o kür ben link göremedim geçmişi tam okyamadığım için olabilir, tekrar paylaşabilir misin sana zahmet olmazsa.imrencim adet dönemine yakın zamanlarda eskiden uyguladğım bi detoks şişkinlkleri gideriyor
aslında 2 günlük bi kür ama ben 1 gün uyguluyorum
evt 600 gr verdim canım
kgn sabitlendiğinde yada kg vermen durduğu zamanlarda da uygulayabılırsın
linkde atmıştım ordan detaylara bakabılırsın ama sen hamılesin doktaruna danışmadan uygulama canım
canım hayırlı olsun ,inşallah rahat bir yerdir, izin bencede iyi olur yeni yer stresi etkileyebilr giremeyebilirsinde ,gelirsin zaten, dikkat etmen konusunda süpersin ,izmir'den selam ediyorum size kizlar. ben izne ayrilmak istiyorum izninizle. burda biraz daha kalicam ve telefondan girmek zor oluyor. asil onemli konu, pazartesi evimden 3 saat uzaklikta bi ilcede goreve baslayacagm, nerede kalacagim belli degil. interneti de halletmem lazim. sanrm izin 2 haftalik. bana yeter sürec. erken halledersem, iznim bitmeden dönerim. diyetime gayet dikkat ediyorum bu arada, sporuma da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?