Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ımm ben bunu biliyorum galiba çok güzel olur yapayım :)

kızlar kimse yok hakikaten..fatosum çörekotunu sabah başlıcam aç karınla bakalım yutabilecekmiyim

dünkü su spor mesaj bildirimi
su:+
spor:+
unutmuşum bildirimi canlarım.bide akşam gezmeye gittik pasta yediiimmm sarma yedim üzgünüm ama çok canım çekmiştiii.bi de herkes tepki veriyo yeter artık bu kadar diye yemek zorunda kaldım valla ama sporumu da 2 saat yaptım kızçeleriim

iremim kaptanım su spor listelerini kimlr yapcak bu hafta liste yayınlamadın tatlıım.bu arada nerelerdesiiinnn...

günaydın kızlar
fıstık beroşvildoş

valla bu sıralar bulantım çok
yarında hastanedeyim

dün inttede problem vardı
geçen haftaki değerlendirmeyi yapıyım bugün
dünküleri sayarmısın beroşvildoş

diğerlerini haftalık değerlendirmeyi yapınca yazıyım

geçen haftaki değerlendirme
mahurbeste--------------38 --------- 3-
kelebek.hill---------------49----------- 3-
lethem------------------30------------ 2-
fatoş0808---------------21------------ 1-(Mazereti var)
berenvildan--------------46------------ 1-
fulias------------------- 47------------2-
degua-------------------31------------eksi yok
destina_88--------------45-----------2-
tubish13----------------32-----------3-
ayyıldızım----------------31-----------1-(BİLDİRİM EKSİKLERİ ÇOK VAR DÜNKÜ VE BUGÜNKÜ MESAJ SU SPOR SAYIMI AYYILDIZIMIN)
bur50-------------------28-----------1-

kızlar not alın

geçen hafta perşembe kime dediysem sayılmamış
baştan saydım ekledim
bide hafta sonu da sayalım diyosunuz
MESAJ SU SPOR SAYMA SIRASI
ptesi salı-----------AYYILDIZIM(BİLDİRİM EKSİĞİ)
çarş---------------MAHURBESTE(3-)
perş---------------TUBİSH13
cuma---------------FULİAS
ctesi-----------------KELEBEK.HİLL

NOT-Sayma sırası - sayısına göre belirlenmiştir

sayma sen - sayısına göre belirledim cnm

sabah pirinç lapası
ara türk kahvesi 5 fındık 1 kuru kayıısı
öğle pirinç lapası
akşam pirinç lapası

su :2.5 litre
40 dak yürüyüş

herkese iyi akşamlar
prinç lapası detoksumu bu
ne işe yarıyomuş
nasıl gidiyor işe yaradımı esracım

Çokk sağol fatoşum ablacım yaa çok şımarttınız beni gerçektenn...Allah Zaferimle beni ayırmasın inşallah
Biliyorum sen de demiştin tarçını da ben sevmediğimden arada içip içip bırakmışımdır yine denerim arada ablacım

ne kadar poğçalar göze batsada sporla gitmiş rakibem, ben nutella yiyom o yüzden yazmadım ,

gözün aydın canım. nutellayı evden bitirmeden rahat yok bana

Poğaçalar sabah kaçtı evet ama hallettm akşam ben onları seni gidi kaçak medii bırak bakim o nutellayı

Hületsen de gümletmişin beroşvildoşum sıkıntı yok

fotoscum çok teşekurler canım soğuk soğuk kefir içtim üstünede havuzda üşütmüşüm anca yeni hırıltım geçiyor biraz geç iyileşiyorum
herkesin bünyesi tabi farklı bazısı sadece spor yapar zayıflar bazısı porsiyonda değişklk yapar zayıflar bende senin gibiyim canım boğazımı kesip ustune spor yaparsam anca zayıflıyorum
hep imrenmişimdir yiyip yiyip kg almayanları

hadi iyi adet olmuşşsn stresli olunca böbreküstü bezi adrenalin salgıladığı için yağları tutuyor kg vermek zorlaşıyor streslenmzsen şişkinlkler iner işin formulu rahat olabılmekde bunubecerdikmi iş halolucak

prinç lapası detoksumu bu
ne işe yarıyomuş
nasıl gidiyor işe yaradımı esracım

imrencim adet dönemine yakın zamanlarda eskiden uyguladğım bi detoks şişkinlkleri gideriyor
aslında 2 günlük bi kür ama ben 1 gün uyguluyorum
evt 600 gr verdim canım
kgn sabitlendiğinde yada kg vermen durduğu zamanlarda da uygulayabılırsın
linkde atmıştım ordan detaylara bakabılırsın ama sen hamılesin doktaruna danışmadan uygulama canım

yapayım dedim yapmayayım o zaman
sporumu yaptım suyumu 1.5 litresini içtim.ohhhh nerdesiniz kuşlarım.çarşıya çıkabilirim belli değil ama

Kızlar merhaba.
Çok yoğunum yine ya. Ofise yeni girdim sabah 7 den beri dışarlardayım.
Ve daha yemek yemedim.
Gidip bişeyler yiyim görüşürüzzz

su:+
spor:-

merhaba kızlar, sabahın 7sinden beri okuldaydım, yeni girdim eve. dinleneyim yemek falan gelirim yinee

izmir'den selam ediyorum size kizlar. ben izne ayrilmak istiyorum izninizle. burda biraz daha kalicam ve telefondan girmek zor oluyor. asil onemli konu, pazartesi evimden 3 saat uzaklikta bi ilcede goreve baslayacagm, nerede kalacagim belli degil. interneti de halletmem lazim. sanrm izin 2 haftalik. bana yeter sürec. erken halledersem, iznim bitmeden dönerim. diyetime gayet dikkat ediyorum bu arada, sporuma da.

canın çektiyse yemişsin niye suçluluk duyuyorsun nefsini öldürmemen zaten iyi yediginden tadda alacaksın hep diyet diyet yapmayacagız değil mi telafi etme yöntemini kullanırsın canım zaten sıkıntı yapma
hiç sorma rakibem + çıkmam bugün iyiydi tartı :) sanırım gece 4 e kadar oturuyorum oyun oynuyorum kafa meşgul :)

çok geçmiş olsun canım

canım nasıl yapılıyor o kür ben link göremedim geçmişi tam okyamadığım için olabilir, tekrar paylaşabilir misin sana zahmet olmazsa.

canım hayırlı olsun ,inşallah rahat bir yerdir, izin bencede iyi olur yeni yer stresi etkileyebilr giremeyebilirsinde ,gelirsin zaten, dikkat etmen konusunda süpersin ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…