slimfitler
kendimi çok halsiz hissediyorum yok mu buna reçeteniz ofisteyim ama uyuycam ya zor duruyorum ayakta.Napiyim suyuma limonmu sıkiyim, gazozuma ilaçmı atayım ne yapiyim amuda mı kalkiyim
fotoscum çok teşekurler canım soğuk soğuk kefir içtim üstünede havuzda üşütmüşüm anca yeni hırıltım geçiyor biraz geç iyileşiyorum
herkesin bünyesi tabi farklı bazısı sadece spor yapar zayıflar bazısı porsiyonda değişklk yapar zayıflar bende senin gibiyim canım boğazımı kesip ustune spor yaparsam anca zayıflıyorum
hep imrenmişimdir yiyip yiyip kg almayanları
hadi iyi adet olmuşşsn stresli olunca böbreküstü bezi adrenalin salgıladığı için yağları tutuyor kg vermek zorlaşıyor streslenmzsen şişkinlkler iner işin formulu rahat olabılmekde bunubecerdikmi iş halolucak
yapayım dedim yapmayayım o zaman
sporumu yaptım suyumu 1.5 litresini içtim.ohhhh nerdesiniz kuşlarım.çarşıya çıkabilirim belli değil ama
su:+
spor:-
merhaba kızlar, sabahın 7sinden beri okuldaydım, yeni girdim eve. dinleneyim yemek falan gelirim yinee
izmir'den selam ediyorum size kizlar. ben izne ayrilmak istiyorum izninizle. burda biraz daha kalicam ve telefondan girmek zor oluyor. asil onemli konu, pazartesi evimden 3 saat uzaklikta bi ilcede goreve baslayacagm, nerede kalacagim belli degil. interneti de halletmem lazim. sanrm izin 2 haftalik. bana yeter sürec. erken halledersem, iznim bitmeden dönerim. diyetime gayet dikkat ediyorum bu arada, sporuma da.
canın çektiyse yemişsin niye suçluluk duyuyorsun nefsini öldürmemen zaten iyi yediginden tadda alacaksın hep diyet diyet yapmayacagız değil mi telafi etme yöntemini kullanırsın canım zaten sıkıntı yapma
hiç sorma rakibem + çıkmam bugün iyiydi tartı :) sanırım gece 4 e kadar oturuyorum oyun oynuyorum kafa meşgul :)
çok geçmiş olsun canım
canım nasıl yapılıyor o kür ben link göremedim geçmişi tam okyamadığım için olabilir, tekrar paylaşabilir misin sana zahmet olmazsa.
canım hayırlı olsun ,inşallah rahat bir yerdir, izin bencede iyi olur yeni yer stresi etkileyebilr giremeyebilirsinde ,gelirsin zaten, dikkat etmen konusunda süpersin ,
ayyıldızımı görürseniz sizde hatırlatın kızlar ben hatırlattım aşağıda görünüyodu ismi cevap vermedi
görmemiş olabilir bilmiyorum
slimfitler
kendimi çok halsiz hissediyorum yok mu buna reçeteniz ofisteyim ama uyuycam ya zor duruyorum ayakta.Napiyim suyuma limonmu sıkiyim, gazozuma ilaçmı atayım ne yapiyim amuda mı kalkiyim
kanın düşmüş olabilir rejimden
kanına baktır kısa zamanda
demir ve demir depolarına
şimdi içinde bi kahve canlandırır biraz:126:
canın çektiyse yemişsin niye suçluluk duyuyorsun nefsini öldürmemen zaten iyi yediginden tadda alacaksın hep diyet diyet yapmayacagız değil mi telafi etme yöntemini kullanırsın canım zaten sıkıntı yapma
hiç sorma rakibem + çıkmam bugün iyiydi tartı :) sanırım gece 4 e kadar oturuyorum oyun oynuyorum kafa meşgul :)
çok geçmiş olsun canım
canım nasıl yapılıyor o kür ben link göremedim geçmişi tam okyamadığım için olabilir, tekrar paylaşabilir misin sana zahmet olmazsa.
canım hayırlı olsun ,inşallah rahat bir yerdir, izin bencede iyi olur yeni yer stresi etkileyebilr giremeyebilirsinde ,gelirsin zaten, dikkat etmen konusunda süpersin ,
kelebek hiltoş
geçmiş olsun kıs üşüttünmü
dikkat et fıstık
limonlu ıhlamur çok ii geliyor
gittim de geldim bile tatlımgittinmi kıs
denkleşemiyoruz bi türlü
kimse yok yine
ayyy izin miiiizmir'den selam ediyorum size kizlar. ben izne ayrilmak istiyorum izninizle. burda biraz daha kalicam ve telefondan girmek zor oluyor. asil onemli konu, pazartesi evimden 3 saat uzaklikta bi ilcede goreve baslayacagm, nerede kalacagim belli degil. interneti de halletmem lazim. sanrm izin 2 haftalik. bana yeter sürec. erken halledersem, iznim bitmeden dönerim. diyetime gayet dikkat ediyorum bu arada, sporuma da.
slimfitler
izmir'den selam ediyorum size kizlar. ben izne ayrilmak istiyorum izninizle. burda biraz daha kalicam ve telefondan girmek zor oluyor. asil onemli konu, pazartesi evimden 3 saat uzaklikta bi ilcede goreve baslayacagm, nerede kalacagim belli degil. interneti de halletmem lazim. sanrm izin 2 haftalik. bana yeter sürec. erken halledersem, iznim bitmeden dönerim. diyetime gayet dikkat ediyorum bu arada, sporuma da.
canım ya bende merak ettim bi anlatırmısınimrencim adet dönemine yakın zamanlarda eskiden uyguladğım bi detoks şişkinlkleri gideriyor
aslında 2 günlük bi kür ama ben 1 gün uyguluyorum
evt 600 gr verdim canım
kgn sabitlendiğinde yada kg vermen durduğu zamanlarda da uygulayabılırsın
linkde atmıştım ordan detaylara bakabılırsın ama sen hamılesin doktaruna danışmadan uygulama canım
afiyet olsunHayırlı olsun 2 dilim pizzayı hüplettim
bende yapmak istiyorum toz olarak bunlar değilmi 1 er kaşıkmı koyuyorsun tatlımsaat 2 de uyandım :) az önce yoğurtlu zencefil,zerdacal ve tarçın karışımından yedim ama yiyememek gibibirşey zorlayarak :) tüm iştah gitti, üstüne su içtim 1 lt ,
akşama kadar daha birşey yiyemem sanırım , tadı iğrenç olmasına rağmen yedim ,arkadaşlara uydum :)
Üşüttüm sanırımm kaptanım benim, yorgunluk üzüntü koşturmaca hepsi karıştı yine geçen hafta, ama toparlarım hemen bu dinlenmeceyle moralim de düzeldiii....
içtim içtim bi de senin için içerimsen nasılsın hamişşş hala çok mu bulantınn
çok geçmiş olsun canım
Ay ben de hasta oldum yaaa, bugün beni patron eve yolladı resmen bu ne hal ses de odun olmuşgeldim dinlenmecedeyim bugün,, sana da geçmiş olsun esracım. spor su porsiyon küçültme hepsini yapıp zayıflıcaz hatunlarr
Maşallahh hatuna bak heleben bugün baya hastayım snaırm spor yapamam ama akşama bakalım yapasım da var hala ama annem kızar sanırm
Dinlen kızz sen de zayıf düşme taze gelincik
Özlemcimmm özliycez seni vallaa ama madem öyle tabi ki izne ayrıl kuşum, bi de burayı düşünme...işlerini hallet, bütün işlerin rastgitsin inşallahh
Gelmiş bizim nutellacııııkız dün ve bugün su-spor sen saycakmışsın ona göre kaptan kızcak bakk :26: bildirim eksiğin çokmuş yavrum
ben tekrar ayazdım kaptan uumarım görürr
Ay ben de öyleyim kırıldım bugün, salgın var salgınn dikkatli ol...amuda kalkma daistersen suyuna ya da ıhlamuruna yeşil çayına limon sık
tmm destinacım işlerini hallet gel fıstık
gittim de geldim bile tatlım
ayyy izin miiihayırlısı olsun tatlım.işlerini hallet gel yanımıza hemencik.çok yemeklere de dalma haaaa
kuru incir ye tatlım belki şekerin düşmüş olabilir hem enerji de verir.yanında fındıkta ye ohhhh miiisss
yeni bi düzen yeni bir hayat kolaylıklar dilerim
bizleri unutma işlerini bitirdiğinde seni burda tam takır bekliiyor olucaz tabi daha hafiflemiş olarak öpüldün
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
4.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)38 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Taze Bakla (168 kcal)168 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Köfte (215 kcal)215 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal)144 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Taze Bakla (168 kcal)168 kcal
Alınan Kalori Toplamı1134 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yüzmek (450 kcal)450 kcal
Su :2 litre
akşamyemeğinde nohut, pilav, enginar vardı, kilo alıp dönmemeliyim gruba, dedim. enginarla yağsız salata yiyip kalktım. çok sağolasın cicim, izinde bile olsam fırsat buldukça giricem buraya.
amin yavrum, inşallah kolaylıkla hallolur. öğretmenevinde kalırsam internetim sınırsız olur, salıya klamaz dönerim gruba. kendine dikkat et, yollar yormuş seni yavrum.
çook saol cicim. sana da Allah kolaylık versin, bebiş bizimle büyüyor karnında. şansı açık olur inşallah.
senin sporları okuyup azimleniyorum, şu an spor yapamasam da günde 4-5 ssat geziorum.yarın da sabahtan akşama kadar kemeraltı'ndan çıkamam heralde:).
unutmak mı? aklım inan hep burda. telefondan sürekli takip ediyorum da yazması sıkıntı ordan sadece. yoksa izne bile ayrılmazdım. pirinç lapası diyeti bana pek etki etmemişti ama sana etmiş, çok sevindim cicim.
kek de yesen dengeliyorsun artık, helal olsun. sistem oturmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?