Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

saat 2 de uyandım :) az önce yoğurtlu zencefil,zerdacal ve tarçın karışımından yedim ama yiyememek gibibirşey zorlayarak :) tüm iştah gitti, üstüne su içtim 1 lt ,
akşama kadar daha birşey yiyemem sanırım , tadı iğrenç olmasına rağmen yedim ,arkadaşlara uydum :)

medinecim
dünkü ve bugünkü mesaj su spor sayımı senin
oldukça bildirim eksiğin var cnm

hatırlatıyım dedim

ayyıldızımı görürseniz sizde hatırlatın kızlar ben hatırlattım aşağıda görünüyodu ismi cevap vermedi
görmemiş olabilir bilmiyorum

slimfitler
kendimi çok halsiz hissediyorum yok mu buna reçeteniz ofisteyim ama uyuycam ya zor duruyorum ayakta.Napiyim suyuma limonmu sıkiyim, gazozuma ilaçmı atayım ne yapiyim amuda mı kalkiyim

su+
spor+(40 dk yürüyüş)

menü
sabah
2 kk peynir
6-7 zeytin
1 bardak süt(1 çk bal)

öğlen
1 tabakk nohut yemeği
yarım kase yoğurt
1 puding

akşam belli değil

başlığa yazmamışım bakmak zor olmasın
su+
spor+(40 dk yürüyüş)

menü
sabah
2 kk peynir
6-7 zeytin
1 bardak süt(1 çk bal)

öğlen
1 tabakk nohut yemeği
yarım kase yoğurt
1 puding

akşam belli değil

slimfitler
kendimi çok halsiz hissediyorum yok mu buna reçeteniz ofisteyim ama uyuycam ya zor duruyorum ayakta.Napiyim suyuma limonmu sıkiyim, gazozuma ilaçmı atayım ne yapiyim amuda mı kalkiyim

kanın düşmüş olabilir rejimden
kanına baktır kısa zamanda
demir ve demir depolarına

şimdi içinde bi kahve canlandırır biraz:126:

Ay ben de hasta oldum yaaa, bugün beni patron eve yolladı resmen bu ne hal ses de odun olmuş geldim dinlenmecedeyim bugün,, sana da geçmiş olsun esracım. spor su porsiyon küçültme hepsini yapıp zayıflıcaz hatunlarr

yapayım dedim yapmayayım o zaman
sporumu yaptım suyumu 1.5 litresini içtim.ohhhh nerdesiniz kuşlarım.çarşıya çıkabilirim belli değil ama

Maşallahh hatuna bak hele ben bugün baya hastayım snaırm spor yapamam ama akşama bakalım yapasım da var hala ama annem kızar sanırm

su:+
spor:-

merhaba kızlar, sabahın 7sinden beri okuldaydım, yeni girdim eve. dinleneyim yemek falan gelirim yinee

Dinlen kızz sen de zayıf düşme taze gelincik

Özlemcimmm özliycez seni vallaa ama madem öyle tabi ki izne ayrıl kuşum, bi de burayı düşünme...işlerini hallet, bütün işlerin rastgitsin inşallahh

Gelmiş bizim nutellacıııı kız dün ve bugün su-spor sen saycakmışsın ona göre kaptan kızcak bakk :26: bildirim eksiğin çokmuş yavrum

ayyıldızımı görürseniz sizde hatırlatın kızlar ben hatırlattım aşağıda görünüyodu ismi cevap vermedi
görmemiş olabilir bilmiyorum

ben tekrar ayazdım kaptan uumarım görürr

slimfitler

Ay ben de öyleyim kırıldım bugün, salgın var salgınn dikkatli ol...amuda kalkma da istersen suyuna ya da ıhlamuruna yeşil çayına limon sık

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/363773-pirinc-lapasi-diyeti-gunde-kilo.html

kelebek hiltoş
geçmiş olsun kıs üşüttünmü

dikkat et fıstık

limonlu ıhlamur çok ii geliyor

Üşüttüm sanırımm kaptanım benim, yorgunluk üzüntü koşturmaca hepsi karıştı yine geçen hafta, ama toparlarım hemen bu dinlenmeceyle moralim de düzeldiii....
içtim içtim bi de senin için içerim sen nasılsın hamişşş hala çok mu bulantınn

gittinmi kıs
denkleşemiyoruz bi türlü

kimse yok yine
gittim de geldim bile tatlım
ayyy izin miii hayırlısı olsun tatlım.işlerini hallet gel yanımıza hemencik.çok yemeklere de dalma haaaa
slimfitler

kuru incir ye tatlım belki şekerin düşmüş olabilir hem enerji de verir.yanında fındıkta ye ohhhh miiisss

Kızlar Ben çıkıyorum
Su: +
Spor: -

Kardeşim bugun sevgilisine evlenme teklif etcek hepimiz yemeğe davetliyiz heheh
Öptümmmmmmmmmmmmm

yeni bi düzen yeni bir hayat kolaylıklar dilerim
bizleri unutma işlerini bitirdiğinde seni burda tam takır bekliiyor olucaz tabi daha hafiflemiş olarak öpüldün

AldığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
4.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)38 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Taze Bakla (168 kcal)168 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Köfte (215 kcal)215 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal)144 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Taze Bakla (168 kcal)168 kcal
Alınan Kalori Toplamı1134 kcal

YaktığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Saat Yüzmek (450 kcal)450 kcal

Su :2 litre

canım ya bende merak ettim bi anlatırmısın
Hayırlı olsun 2 dilim pizzayı hüplettim
afiyet olsun
bende yapmak istiyorum toz olarak bunlar değilmi 1 er kaşıkmı koyuyorsun tatlım

geçmiş olsun canım hemen yat dinlen toparlarsın

akşamyemeğinde nohut, pilav, enginar vardı, kilo alıp dönmemeliyim gruba, dedim. enginarla yağsız salata yiyip kalktım. çok sağolasın cicim, izinde bile olsam fırsat buldukça giricem buraya.

amin yavrum, inşallah kolaylıkla hallolur. öğretmenevinde kalırsam internetim sınırsız olur, salıya klamaz dönerim gruba. kendine dikkat et, yollar yormuş seni yavrum.
tmm destinacım işlerini hallet gel fıstık

çook saol cicim. sana da Allah kolaylık versin, bebiş bizimle büyüyor karnında. şansı açık olur inşallah.

senin sporları okuyup azimleniyorum, şu an spor yapamasam da günde 4-5 ssat geziorum. yarın da sabahtan akşama kadar kemeraltı'ndan çıkamam heralde:).

yeni bi düzen yeni bir hayat kolaylıklar dilerim
bizleri unutma işlerini bitirdiğinde seni burda tam takır bekliiyor olucaz tabi daha hafiflemiş olarak öpüldün

unutmak mı? aklım inan hep burda. telefondan sürekli takip ediyorum da yazması sıkıntı ordan sadece. yoksa izne bile ayrılmazdım. pirinç lapası diyeti bana pek etki etmemişti ama sana etmiş, çok sevindim cicim.

kek de yesen dengeliyorsun artık, helal olsun. sistem oturmuş

ay giremediğim zamanlarda bende de öyle oluyor acaba bizim kızlar neler yapmış diyip meraklanıyorum
sen evini düzeni oturt bizler nasılsa uzunca bi süre burda olucaz
bak ben 2008 den beri bu site uyeyım kg verdim aldım gene burdayım bağımlılık gibi

pirinç lapası ayran detoksundan daha iyi geldi bana normalde pirinç hiç tüketmem bu bende şok etkisi yapıyor yani vucut bi sisteme alışınca kg duruyor ya bununla şaşırtmış oluyorum hop kg da oynama oluncada değmeyin keyfe

ev buram buram kek kokunca dayanamadım yedim ama akşamı daha sağlıklı besinlerle geçirince dediğin gibi dengeleyebılıyorum artık
ama kekı eritmek için koşu bandına çıkıcam el mahkum :26:

bu arada evde yaptığımz kekın kalorisi nekdardr ben tahmini ekledim ama eminde olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…