Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ya bende merak ettim bi anlatırmısın

afiyet olsun

bende yapmak istiyorum toz olarak bunlar değilmi 1 er kaşıkmı koyuyorsun tatlım

geçmiş olsun canım hemen yat dinlen toparlarsın

tubiishcim linkden inceleyebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...unde-kilo.html (Pirinç Lapası Diyeti İle İki Günde İki Kilo)

1 çay bardağı pirnci 3-4 çaybardağı suda haşlayarak lapa kıvamına getirdikten sonra yani hafif lapayı sulu bırakarak içince 2 -3 kaşık yoğurt ilave ediyorum
arzu ettiğin baharatları ılave edebilirsin
tuz ve yağ koymuyorsun
benim ilave ettiğim baharatlar genellıkle nane karabiber pulbiber bazende reyhan oluyor ama sen sevdiğin baharatlatrı koayabılırsın
buunu sabah öğle ve akşam öğününde yiyorsun
her öğünde 1 çaybardağı pirinçi 3-4 çaybardağı suda haşlayarak yıyorsun

yeni bi düzen yeni bir hayat kolaylıklar dilerim
bizleri unutma işlerini bitirdiğinde seni burda tam takır bekliiyor olucaz tabi daha hafiflemiş olarak öpüldün

Ben de katılıyorum incacik olcaz incecik ehehhe

Vayy menü kralll kek de erimiş gitmiş zaten spor da krall..

canım ya bende merak ettim bi anlatırmısın

afiyet olsun

bende yapmak istiyorum toz olarak bunlar değilmi 1 er kaşıkmı koyuyorsun tatlım

geçmiş olsun canım hemen yat dinlen toparlarsın

Sağoll tubiş yatıyom sabahtan beri valla inşallah sabaha düzelirim yaa :2:

Bekliyoruz seni özlemcimmm, rahat olursa inş öğretmenevinde kalırsn o zmann , evet ya yoldan soğuktan karıştım gittim valla :2:

menümm:

3.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 45 kcal
0.50 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 39 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal) 6 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Taze Sıkılmış Portakal Meyve Suyu (90 kcal) 90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Zeytinyağlı Bakla (174 kcal) 174 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal) 123 kcal
0.50 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (95 kcal) 48 kcal
3.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal) 45 kcal
1.00 x 1 Adet Greyfurt (60 kcal) 60 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal) 48 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 108 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Kıymalı Taze Fasulye (222 kcal) 111 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Ihlamur Çayı (Şekersiz) (3 kcal) 3 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal) 80 kcal
Alınan Kalori Toplamı1047 kcal

Su:+
Spor:- malesef kafamı da vücudumu da henüz toplayamadım ama inş yarn toplarım yaaa

senin avatarın yahu neden değiştii :44:
zaferlemi problemler var?

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIMIN MESAJI YEĞENİM İÇİN OKUMADAN GEÇMEYİN RİCA EDİYORUM...

Sevgili arkadaşlarım;

geçen hafta çarşamba günü 17 aylık kızım Azra'ya lösemi tanısı kondu. Grip gibi başlayan hastalık, biraz uzun ve zor bir süreç olsa da grip gibi de bitecek inşallah. Ama 3 yıl civarında sürecek tedavi boyunca zaman zaman kan/trombosit ihtiyacımız olacak. A (-) kan verebilecek arkadaşlarım (gece/gündüz farkederse onu da belirterek) bana mesaj atabilirlerse çok sevinirim. Kocaeli Tıp Fakültesi'nde tedavi gördüğünü ve ulaşımın bizim tarafımızdan sağlanacağını belirteyim. Şu an için acil ihtiyacımız yok, ama doktorları şimdiden liste oluşturmamızı önderdi. Teşekkürler.

tel no: 0 506 251 24 97

Bu gün az önce aldığım yukardaki haberle çok üzüldüm..arkadaşımla burda kadınlar kulubunde gebelik ten 2010 şubat annelerinden tanışmıştık çok üzüldüm arkadaşlar...müsadenizle paylaştım ..( arasımla yaşıt azra kuzumda..ama allahın izniyle atlatıcaz.

fotoscum canım benim kanım A RH + malesef uymuyor
ÇOK küçük daha ahh üzülldüm ınanki rabbimm yardımcıları olsun

senin avatarın yahu neden değiştii :44:
zaferlemi problemler var?

Vardı be esracım bitiyo mu ki artık hasret bastı iyce...ama değişik yollar deniyoz atlattık şimdilik gene..hayırlısı

sizler nasılsınız
bu günkü suyum sporum +

Ayy kıyamam yavrucum yaaa..ben 0 + malesef ayrıca sürekli verebilcek kocaelinde biri bulunsa daha iyi olur tabi, ayda 2 ayda verirdi, Allah yardımcıları olsun, Allah sabır versin, harika bi arkadaşsın fatoşum , üzme kendini o yavrucağa elbet kan buşuncak ben de paylaşcam bunu twitterımda belki olur da işe yarra hatta bildiğim twitterda böyle bi sayfalar vardı bi bakayım, Allahım yardımcısı olsun

menüm
sabah 2 dilim çavdar ekmeğine yağsız peynirli tost
3 yaprak küçük marul
1 domates
7 zeytin
arada
1 elma bir bardak süt
öğlen
3 tane yarım yağlı kıymalı köfte.
yarım bardak yoğurt
2 dilim çavdar ekeği
salata yeşillik elma sirkeli,

arada
2 tane etiform limonlu lifli kepekli
1 portakal

akşam
8 y.k karışık sebzeli lahana yemeği
yarım bardak yoğurt
4 kaşık bulgur pilavı
salata sirkeli

canım çok geçmiş olsun minik azra ya benim 0 + uysa see seve koşa koşa gelirdim valla.tatlım çok ufak kııızz allah yardımcısı olur o meleğin.tazecik vücudu daha çabucak atlatır grip olmuş gibi inşallah.

canım benimmm allah razuı olsun 20 verici bulunmuş bile allah iyi insanlardan razı olsun paylaşma hilalimm ben gerekirse tekrar paylaşırım burdan bizde sildik canım duvarlarımızdan... İnsan insana her zaman laızm canım hepimiz insanız ve hepimizin başında rabbimm sınamasın evladıyla hiç bir ana babayı..sende harikasın bi tanem..kadınların gücü
tweterda ekle balım beni fatos1635 fatma dedeler diye

su+
spor+
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)14 kcal
0.50 x 100gr Domates Salçası (44 kcal)22 kcal
0.50 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal)31 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kıymalı Karnıbahar / Karnabahar Yemeği (92 kcal)184 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)114 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kıymalı Karnıbahar / Karnabahar Yemeği (92 kcal)92 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna (546 kcal)137 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
Alınan Kalori Toplamı976 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
0.25 x 1 Saat Bisiklet Sürmek (17-24 Km/Saat) (550 kcal)138 kcal
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı963 kcal
kocişim geldi ben kaçar byeee

Ayy harika ne çok sevindim hemnnnni, siliyim o zman tamam ihtiyaç olursa yazarz tekrar, ekliyorum hemen fatoşum ablamm ne demeekk

Ekledimm hemenn fatoşşş..ayy tombik ama ne tatlı bi gelinmişin sen öylee tam özlemin dediği gibi lokumdun fıstıklı lokum oldun heee ohhh

Bayanlar sadece arkadaşlarınıza açık albüm yapabiliyosunuz burda, ben de öyle yapmıştım albümümü, arada foto koyun da görek kızz merak ediyorum benn :26:

Allahımm bu kadın hala nası yaşıyor anlamış değiliimm görüşürüzzz beroşvildoşş

kelebeğim saolasın canım ekledimm tweterdan şimdi cıvıldaşırız gari :) ilknurum amin canımm sizler nasılsınız nasıl keyifle açtım pcyi arasla yaşıt değil ben şokluğuma karışştırdım arasla yaş abisi var azra 2. bebeği arkadaşımın 17 aylık yavrumm allah nerde darda varasa şifa versin.hilalimm boşuna sevmedim ilknurumla sizi benimde 0 + guruptakiler nasıl yok dimi bi aksilik okuyucam ama kafam almayacak biliyom bakamıycam..

teşekkürler canım şimdi inceliyorum

bende üzüldüm canım ama çevremdede yok bizim sülale 0 rh+ tüh ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…