- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
kelebeğim saolasın canım ekledimm tweterdan şimdi cıvıldaşırız gari :) ilknurum amin canımm sizler nasılsınız nasıl keyifle açtım pcyi arasla yaşıt değil ben şokluğuma karışştırdım arasla yaş abisi var azra 2. bebeği arkadaşımın 17 aylık yavrumm allah nerde darda varasa şifa versin.hilalimm boşuna sevmedim ilknurumla sizi benimde 0 + guruptakiler nasıl yok dimi bi aksilik okuyucam ama kafam almayacak biliyom bakamıycam..
teşekkürler canım şimdi inceliyorum
bende üzüldüm canım ama çevremdede yok bizim sülale 0 rh+ tüh ya..
amin canım saolasın esracımfotoscum canım benim kanım A RH + malesef uymuyor
ÇOK küçük daha ahh üzülldüm ınanki rabbimm yardımcıları olsun
saol canım benimmm
Ayy harika ne çok sevindim hemnnnni, siliyim o zman tamam ihtiyaç olursa yazarz tekrar, ekliyorum hemen fatoşum ablamm ne demeekk
Ekledimm hemenn fatoşşş..ayy tombik ama ne tatlı bi gelinmişin sen öylee tam özlemin dediği gibi lokumdun fıstıklı lokum oldun heeeohhh
Bayanlar sadece arkadaşlarınıza açık albüm yapabiliyosunuz burda, ben de öyle yapmıştım albümümü, arada foto koyun da görek kızz merak ediyorum benn :26:
1 20 kişi bulunmuş canımm gurupta herkes sıfır + iömişi benimm ailem kandaşlarım sizi :) boşuna sevmiyomm acaba 0+ ların hepsimi tombiş..teşekkürler canım şimdi inceliyorum
bende üzüldüm canım ama çevremdede yok bizim sülale 0 rh+ tüh ya..
saat 2 de uyandım :) az önce yoğurtlu zencefil,zerdacal ve tarçın karışımından yedim ama yiyememek gibibirşey zorlayarak :) tüm iştah gitti, üstüne su içtim 1 lt ,
akşama kadar daha birşey yiyemem sanırım , tadı iğrenç olmasına rağmen yedim ,arkadaşlara uydum :)
Dinlen kızz sen de zayıf düşme taze gelincik
:
Kızlar Ben çıkıyorum
Su: +
Spor: -
Kardeşim bugun sevgilisine evlenme teklif etcek hepimiz yemeğe davetliyiz heheh
Öptümmmmmmmmmmmmm
Ben yatar kızçelerr....düzeleym de yaırn sporuma devam edeyim inşallahh sıkıldım bi günde yatmaktan ben yaaa...:2:
Şafak yarın 99 çok mutluyummdarısı 9 lara 0 laraaa
Eki Görüntüle 662740
Olestra bir çeşit yağ adıdır. Bunu sindirecek enzim vücutta yoktur. Doğrudan dışkıyla atılır. Sindirim sisteminde yağda çözülen vitaminleri de kendine çeker ve karotenoidleri de çeker. Bu kayıplar yağda çözülen vitaminlerin ürüne ilavesiyle giderilir. Ancak karotenoidler hariç. Yani sebze ve meyvelerden aldığımız karatenoidler vücutta kullanılmadan olestra yağı yüzünden dışkıyla dışarı atılır. Bu da kanser hastalığının davetinde birebirdir. Olestra yağı özellikle cipste bol miktarda vardır. Cipsi yemememiz için bir neden!
vay vay vay dahada yemem . zaten yemiyodum ama .şu güzel şeylerde hep zararlı olmk zorundamı yahuEki Görüntüle 662740
Olestra bir çeşit yağ adıdır. Bunu sindirecek enzim vücutta yoktur. Doğrudan dışkıyla atılır. Sindirim sisteminde yağda çözülen vitaminleri de kendine çeker ve karotenoidleri de çeker. Bu kayıplar yağda çözülen vitaminlerin ürüne ilavesiyle giderilir. Ancak karotenoidler hariç. Yani sebze ve meyvelerden aldığımız karatenoidler vücutta kullanılmadan olestra yağı yüzünden dışkıyla dışarı atılır. Bu da kanser hastalığının davetinde birebirdir. Olestra yağı özellikle cipste bol miktarda vardır. Cipsi yemememiz için bir neden!
ablacım sen harikasın ya resmen bütün yediklerini yakmışmış maşllh nazarım değmesin keske senin kadr dikkt edebilsemsu+
spor+
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)14 kcal
0.50 x 100gr Domates Salçası (44 kcal)22 kcal
0.50 x 1 Kibrit Kutusu Labne Peyniri (62 kcal)31 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Fincan Yeşil Çay (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
2.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kıymalı Karnıbahar / Karnabahar Yemeği (92 kcal)184 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)114 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kıymalı Karnıbahar / Karnabahar Yemeği (92 kcal)92 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna (546 kcal)137 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)34 kcal
Alınan Kalori Toplamı976 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
0.25 x 1 Saat Bisiklet Sürmek (17-24 Km/Saat) (550 kcal)138 kcal
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı963 kcal
kocişim geldi ben kaçar byeee
Allah acil şifalar versin . benim kanımda 0 rh + ama aydındayım kocaeline gidene kadr kan bulurla zaten . Allah ım sabırlarınıda veriri inşlh çok üzüldümBu gün az önce aldığım yukardaki haberle çok üzüldüm..arkadaşımla burda kadınlar kulubunde gebelik ten 2010 şubat annelerinden tanışmıştık çok üzüldüm arkadaşlar...müsadenizle paylaştım ..( arasımla yaşıt azra kuzumda..ama allahın izniyle atlatıcaz.
canım hasta olmuşsun okuduğum kadarıyla çok çok geçmiş olsun bu ara bi salgın var herlde herkes hasta dikkat et kendine lütfen :)Ben yatar kızçelerr....düzeleym de yaırn sporuma devam edeyim inşallahh sıkıldım bi günde yatmaktan ben yaaa...:2:
Şafak yarın 99 çok mutluyummdarısı 9 lara 0 laraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?