Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebişlerinize Allah sağlık versin inşallahh..Oyy sağol fatoşcum ablacım yaa ısındık baya birbirimize Allah bozmasn..aklımızda bulunsun yalnız 0 + olduğumuz, Allah korusun tabi lazım olmasın daa

teşekkürler canım şimdi inceliyorum

bende üzüldüm canım ama çevremdede yok bizim sülale 0 rh+ tüh ya..

Siz de mi kız, çok 0 + olduk grupça :)

Ben yatar kızçelerr....düzeleym de yaırn sporuma devam edeyim inşallahh sıkıldım bi günde yatmaktan ben yaaa...:2:

Şafak yarın 99 çok mutluyumm darısı 9 lara 0 laraaa

fotoscum canım benim kanım A RH + malesef uymuyor
ÇOK küçük daha ahh üzülldüm ınanki rabbimm yardımcıları olsun
amin canım saolasın esracım

Ayy harika ne çok sevindim hemnnnni, siliyim o zman tamam ihtiyaç olursa yazarz tekrar, ekliyorum hemen fatoşum ablamm ne demeekk
saol canım benimmm

aynen aynen ablasının kuzusu lahana bebeklere benziyordumm pamuk şekerlere ama ah zaman 5 yılda buruşmuş bebişlere döndümm dermişimm ben atacam yakında şekerim...

teşekkürler canım şimdi inceliyorum

bende üzüldüm canım ama çevremdede yok bizim sülale 0 rh+ tüh ya..
1 20 kişi bulunmuş canımm gurupta herkes sıfır + iömişi benimm ailem kandaşlarım sizi :) boşuna sevmiyomm acaba 0+ ların hepsimi tombiş..

hilalim evdemiydin canım sen bugün düzelmedinmi cnaım hala geçmiş olsun tekrardan ben yorumladım fotolarını dün gece gördünmü bilmem
lethemimim iyi geceler bende kaçar herkese iyi geceler erkenden yatayımm..allaha emanet olun..

bravo walla canım ya

Dinlen kızz sen de zayıf düşme taze gelincik

:

saol canım ya herkes bu ara bana böyle gelincik melincik diyor, daha alışamadım

Kızlar Ben çıkıyorum
Su: +
Spor: -

Kardeşim bugun sevgilisine evlenme teklif etcek hepimiz yemeğe davetliyiz heheh
Öptümmmmmmmmmmmmm

haydi hayırlısıııı

menüm:
sabah 1 simit, çay
ara 2 bisküvi, birkaç çubuk kraker
öğlen makarna, meyve suyu, az peynir
ara turk kahvesi, çokonat
akşam salata

akşamı hafif atlattım, öğleden sonraki çokonat tıkadı beni. ama şuan ne verseniz yerim ama yemicem. bu hafta bari - çıkayım

Ben yatar kızçelerr....düzeleym de yaırn sporuma devam edeyim inşallahh sıkıldım bi günde yatmaktan ben yaaa...:2:

oyy canım yaa inş göreceksin o günler de gelip geçecekk, sayılı gün ne de olsa

Olestra bir çeşit yağ adıdır. Bunu sindirecek enzim vücutta yoktur. Doğrudan dışkıyla atılır. Sindirim sisteminde yağda çözülen vitaminleri de kendine çeker ve karotenoidleri de çeker. Bu kayıplar yağda çözülen vitaminlerin ürüne ilavesiyle giderilir. Ancak karotenoidler hariç. Yani sebze ve meyvelerden aldığımız karatenoidler vücutta kullanılmadan olestra yağı yüzünden dışkıyla dışarı atılır. Bu da kanser hastalığının davetinde birebirdir. Olestra yağı özellikle cipste bol miktarda vardır. Cipsi yemememiz için bir neden!

kızlar bu pirinç lapasını okudum da, deneyecem sanırım, bana detoks lazım. ama anlamadığım yer, hani 1 çay bardağı pirinci haşlayın diyor ya, onu bütün gün mü yiyeceğiz? yoksa o 1 öğün için mi????

sanırım her öğün yiyormuşuz. yalnız kahvaltıda yiyemem ki pirinç falan :44: öğle ve akşam yesem olma mı acep

aman Tanrımm, zararlı biliyorduk da bu denli bilimsel okuyunca insan bir tuhaf oluyor. saol canım paylaşım için

gözlerim kapanıyor artıkk

su+
spor+ ( yürüdüm de yürüdüm öğlen yemekten sonraa :)

herkese iyi gecelerrrrrrr

vay vay vay dahada yemem . zaten yemiyodum ama .şu güzel şeylerde hep zararlı olmk zorundamı yahu teşşkürler paylaşım için

ablacım sen harikasın ya resmen bütün yediklerini yakmışmış maşllh nazarım değmesin keske senin kadr dikkt edebilsem

Allah acil şifalar versin . benim kanımda 0 rh + ama aydındayım kocaeline gidene kadr kan bulurla zaten . Allah ım sabırlarınıda veriri inşlh çok üzüldüm

bu arada canlarım bugün hiç uğrayamadım arkdaşım geldi onun pc yi kaptığım gibi siteye girdim resmen. sayfaları okumaya koyuldum naptınız diye .pc m bozuldu açamıyorum . garantiside merkezde yakın zamnda halledicm inşlhç üst komşumdada pc var ona gidicm sık sık :) napim haberiniz ola :) ama günlük bi şeklde ulşıcm .internet kafe arkadaş komşu faln halletcem öptüm sizleri

canım hasta olmuşsun okuduğum kadarıyla çok çok geçmiş olsun bu ara bi salgın var herlde herkes hasta dikkat et kendine lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…