Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen bu menüyle kilo vermezmisin hiç canım ya çok güzel
bugün kü menüm.
sabah yumurta peynir çay

öğlen çorba
ikindi çorba (ekmek yok)
akşam nesfit bir kase

menüye bak maşallah

suyum +
sporum +

ama ya menüm - oldu kaçırdım çünkü akşam toparlamaya çalıştım am a sabh tarıda + yı görünce moralim sıfır

bu işten hiç anlamıyorum nasıl foto koyuluyo hiç bilmiyorum.anneme gidince kardeşime yaptırmaya çalışırım bakalım

Allahımm bu kadın hala nası yaşıyor anlamış değiliimm görüşürüzzz beroşvildoşş
son anda bi kemalpaşa attım ağzıma ama
her öğün için tatlım
ablacım sen harikasın ya resmen bütün yediklerini yakmışmış maşllh nazarım değmesin keske senin kadr dikkt edebilsem
yok canım yaaa çokk zorlanmıyorum hakkaten sadece yemeğimi yaparken kalorilerine dikkat ediyorum işte

azme bak maşallah kız

günaydın tatlılarım.bugün kankime gitcem kahvaltıya geç gelirim herhalde inşallah fazla kaçırmam.sırf benim için ayarladı.bugün sporum yok yürüyebilirsem yürürüm enazından

Günaydın Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr.
At gibi uyumuşum ya işe 10 da geldim hehehe

Kahvaltı

1 Bardak süt ile nesfit meyveli

Günaydın kızlar güzel bi bahar havası gününzde bahar gibi geçsin

hilalcim kk da album işi hım merak edıyorsun dimi bendeeee
olur koayarım bende ama akşama resimlerle ilgilenebılırım sennin albume de baktım buarada pek bi alımlı hoş bayansın zaferlede çok yakışmışsnzz hadi az kalmışş sorunsuz ve çabuk geçecek günler gelsin bir an önce öpüldün

mahurbestecim seenin menulerını genel bi gözlem yaptığımda sağlıklı bulmuyorum bence üstünde kendinde düşünmen lazım
biara hilale söylediğim senin içinde geçerli, nefsit çorba meyve v.s bunlarla gün geçirdiğinde insülin direncin oluşacak ve arzu ettiğin kglara ulaşmanda zorlancaksın
daha sağlıklı besleyici besinleri yemende fayda var naçizane tavsiyem sana

selam kızlar bi uğrayayım dedim sizi özlediiimm pazartesi salı inşallah döneceğim hepiniz kendinize iyi bakın :)

Günaydınlarrr canlarım . umarım çok güzel bir gün sizi bekliyordun . doğrusunu isterseniz ben erkn uyndım normale göre o yüzden hala uykum var gibi :) ama bu moda alışmam lazım . kahvaltımı yazayım hemen ..
1 haşlanmış yumurta
6 yada 7 yeşil zeytin
1 kupa 9 lu bitki çayı 1 dilim ekmek :)

bugün temizlik günüm odamı temizlicem .hareket şart !! :):)

slm kızlar nasılsınız?sabah 1 bardak sütle nesfit
öğlen ıspanak yoğurt 2 kaşık makarna arad 1 incir 1 elma 1 türk kahvesi
şimdi yürüyüşe gidiyorum boşun şu spor salonuna 3 aylık yazılmışım kapalı alan beni çekmiyor ya açık havada yürüyeyim geçen haftada gitmemiştim yürüyüş yapınca moralimde iyi oluyor benim öpt sizleri

saol canım benimmm

aynen aynen ablasının kuzusu lahana bebeklere benziyordumm pamuk şekerlere ama ah zaman 5 yılda buruşmuş bebişlere döndümm dermişimm ben atacam yakında şekerim....

Buruşmuş bebiş heee o da güzelll... biz fıstıklı lohum diyek yine de

Görmem mii fatoşumm, hemen cevapladım görünce dee, çok teşekkürlerr Bugün daha iyiyim düne göre baya iyiyiimm

bravo walla canım ya
saol canım ya herkes bu ara bana böyle gelincik melincik diyor, daha alışamadım
haydi hayırlısıııı
oyy canım yaa inş göreceksin o günler de gelip geçecekk, sayılı gün ne de olsa

İnşallahh gelincik

canım hasta olmuşsun okuduğum kadarıyla çok çok geçmiş olsun bu ara bi salgın var herlde herkes hasta dikkat et kendine lütfen :)

su + spor +
bu arada HİLAL cim fotoları çok beğendim dayanamadım yorumda yaptım haberin olsun kuzum :)

Baya sorun olmaş bilg ama yılmamışsın sevilaycım helal Sağol bu arada bugün daha iyiyim ıhlamur adaçayı limon... Fotolara yorumlarını gördüm çok sağol, cevaplarımı da yapıştırdım hemen

bu işten hiç anlamıyorum nasıl foto koyuluyo hiç bilmiyorum.anneme gidince kardeşime yaptırmaya çalışırım bakalım

son anda bi kemalpaşa attım ağzıma ama

Valla iyi etmişsin yoksa miden bomboş uyuycakmış Foto işi iyi olur bencee

Çok teşekküür ederimmm
Bu arada esracım bu araki menülerim nasıllar acabaa??? Yoruma açığım hiç çekinme eleştirr

selam kızlar bi uğrayayım dedim sizi özlediiimm pazartesi salı inşallah döneceğim hepiniz kendinize iyi bakın :)

Kolay gelsin kuşum, başarılarr

Selam tubişşş..dışarda düzenli yapabilirsen tabi ki açık hava harikaa ben hastaydım dün baya ama bugün iyiyim gene adliyedeennn ofisee...

Herkesler nasıllarr??

Ben dün akşam ki menümü yazmadım

1 kase yayla çorbası
1 adet tavuk şinitzel
bir kaşık pilav
Salata

1 kaşıkcıkla durabilmişsin valla helalll

temizlik yaptım yoruldum valla ama iyi oldu :) öğle yemeğim yarım yağlı sütle nesfit yedim :)

Sadece nesfit yetiyor mu yavrum ya?? sebze falan yesen daha doyurucu hem de sağlıklı olmaz mı acebaaa??:44:

Valla 1 kaşık verdiler hehe öyle tavuğun yanında süs olsun diye koymuşlar.

Hahhaah iyiymiş o zaman boşver fazla vermesinler

benmde kahvaltı ve öğlenim:

Alınan Kalori
3.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 45 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 21 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Ihlamur Çayı (Şekersiz) (3 kcal) 6 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal) 131 kcal
Alınan Kalori Toplamı487 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…