sen bu menüyle kilo vermezmisin hiç canım ya çok güzelmenüm:
sabah 1 simit, çay
ara 2 bisküvi, birkaç çubuk kraker
öğlen makarna, meyve suyu, az peynir
ara turk kahvesi, çokonat
akşam salata
akşamı hafif atlattım, öğleden sonraki çokonat tıkadı beni. ama şuan ne verseniz yerimama yemicem. bu hafta bari - çıkayım
bugün kü menüm.
sabah yumurta peynir çay
öğlen çorba
ikindi çorba (ekmek yok)
akşam nesfit bir kase
bu işten hiç anlamıyorum nasıl foto koyuluyo hiç bilmiyorum.anneme gidince kardeşime yaptırmaya çalışırım bakalımEkledimm hemenn fatoşşş..ayy tombik ama ne tatlı bi gelinmişin sen öylee tam özlemin dediği gibi lokumdun fıstıklı lokum oldun heeeohhh
Bayanlar sadece arkadaşlarınıza açık albüm yapabiliyosunuz burda, ben de öyle yapmıştım albümümü, arada foto koyun da görek kızz merak ediyorum benn :26:
son anda bi kemalpaşa attım ağzıma ama
Allahımm bu kadın hala nası yaşıyor anlamış değiliimmgörüşürüzzz beroşvildoşş
her öğün için tatlımkızlar bu pirinç lapasını okudum da, deneyecem sanırım, bana detoks lazım. ama anlamadığım yer, hani 1 çay bardağı pirinci haşlayın diyor ya, onu bütün gün mü yiyeceğiz? yoksa o 1 öğün için mi????
yok canım yaaa çokk zorlanmıyorum hakkaten sadece yemeğimi yaparken kalorilerine dikkat ediyorum işteablacım sen harikasın ya resmen bütün yediklerini yakmışmış maşllh nazarım değmesin keske senin kadr dikkt edebilsem
bu arada canlarım bugün hiç uğrayamadım arkdaşım geldi onun pc yi kaptığım gibi siteye girdim resmen. sayfaları okumaya koyuldum naptınız diye .pc m bozuldu açamıyorum . garantiside merkezde yakın zamnda halledicm inşlhç üst komşumdada pc var ona gidicm sık sık :) napim haberiniz ola :) ama günlük bi şeklde ulşıcm .internet kafe arkadaş komşu faln halletcem öptüm sizleri
ımm çok severim nesfit öğle ve akşm öğünümde yemeyi düşünüyorum hemde aburcubur gibi geliyo bana oGünaydın Kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrr.
At gibi uyumuşum ya işe 10 da geldim hehehe
Kahvaltı
1 Bardak süt ile nesfit meyveli
sabah kahvaltısı kilo aldırmayan tek öğün ablacım ama yinede sen dikkat etgünaydın tatlılarım.bugün kankime gitcem kahvaltıya geç gelirim herhalde inşallah fazla kaçırmam.sırf benim için ayarladı.bugün sporum yok yürüyebilirsem yürürüm enazından
saol canım benimmm
aynen aynen ablasının kuzusu lahana bebeklere benziyordumm pamuk şekerlere ama ah zaman 5 yılda buruşmuş bebişlere döndümm dermişimm ben atacam yakında şekerim....
hilalim evdemiydin canım sen bugün düzelmedinmi cnaım hala geçmiş olsun tekrardan ben yorumladım fotolarını dün gece gördünmü bilmem
lethemimim iyi geceler bende kaçar herkese iyi geceler erkenden yatayımm..allaha emanet olun..
bravo walla canım ya
saol canım ya herkes bu ara bana böyle gelincik melincik diyor, daha alışamadım
haydi hayırlısıııı
oyy canım yaa inş göreceksin o günler de gelip geçecekk, sayılı gün ne de olsa
bu arada canlarım bugün hiç uğrayamadım arkdaşım geldi onun pc yi kaptığım gibi siteye girdim resmen. sayfaları okumaya koyuldum naptınız diye .pc m bozuldu açamıyorum . garantiside merkezde yakın zamnda halledicm inşlhç üst komşumdada pc var ona gidicm sık sık :) napim haberiniz ola :) ama günlük bi şeklde ulşıcm .internet kafe arkadaş komşu faln halletcem öptüm sizleri
canım hasta olmuşsun okuduğum kadarıyla çok çok geçmiş olsun bu ara bi salgın var herlde herkes hasta dikkat et kendine lütfen :)
su + spor +
bu arada HİLAL cim fotoları çok beğendim dayanamadım yorumda yaptım haberin olsun kuzum :)
bu işten hiç anlamıyorum nasıl foto koyuluyo hiç bilmiyorum.anneme gidince kardeşime yaptırmaya çalışırım bakalım
son anda bi kemalpaşa attım ağzıma ama
Günaydın kızlar güzel bi bahar havası gününzde bahar gibi geçsin
hilalcim kk da album işi hım merak edıyorsun dimi bendeeee
olur koayarım bende ama akşama resimlerle ilgilenebılırım sennin albume de baktım buarada pek bi alımlı hoş bayansın zaferlede çok yakışmışsnzz hadi az kalmışş sorunsuz ve çabuk geçecek günler gelsin bir an önce öpüldün
mahurbestecim seenin menulerını genel bi gözlem yaptığımda sağlıklı bulmuyorum bence üstünde kendinde düşünmen lazım
biara hilale söylediğim senin içinde geçerli, nefsit çorba meyve v.s bunlarla gün geçirdiğinde insülin direncin oluşacak ve arzu ettiğin kglara ulaşmanda zorlancaksın
daha sağlıklı besleyici besinleri yemende fayda var naçizane tavsiyem sana
selam kızlar bi uğrayayım dedim sizi özlediiimm pazartesi salı inşallah döneceğim hepiniz kendinize iyi bakın :)
slm kızlar nasılsınız?sabah 1 bardak sütle nesfit
öğlen ıspanak yoğurt 2 kaşık makarna arad 1 incir 1 elma 1 türk kahvesi
şimdi yürüyüşe gidiyorum boşun şu spor salonuna 3 aylık yazılmışım kapalı alan beni çekmiyor ya açık havada yürüyeyim geçen haftada gitmemiştim yürüyüş yapınca moralimde iyi oluyor benim öpt sizleri
Ben dün akşam ki menümü yazmadım
1 kase yayla çorbası
1 adet tavuk şinitzel
bir kaşık pilav
Salata
temizlik yaptım yoruldum valla ama iyi oldu :) öğle yemeğim yarım yağlı sütle nesfit yedim :)
1 kaşıkcıkla durabilmişsin valla helalll
Sadece nesfit yetiyor mu yavrum ya?? sebze falan yesen daha doyurucu hem de sağlıklı olmaz mı acebaaa??:44:
Valla 1 kaşık verdiler hehe öyle tavuğun yanında süs olsun diye koymuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?