Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

10 kilo fazlam varr vermem lazimmmm
bogazima dur diyemiyorummmmm

Gruplara katılmak isteyenler başlığına yazdın mı canım ??? gruba dahilş olabilmen için soruyorum? kaptanlar karar veriyor da...
ama kilo fazlan varsa aartık bi dur demelisinn çikolata manyağıydım ben de ama bırakmadan verilmiyorr

Ne güzel liste yaa. Benim beslenmem sizinkilerin yanında çok sağlıksız kalıyor.Benim acil alışveriş yapmam lazım. Maaşlar yatsın artııkkkk

sen yorumları kaldırabiliyorsun farkındayım bide en önemlisi bak daha doğru beslenıyorsun eskisine oranla tebrik ederim canım

Ne güzel liste yaa. Benim beslenmem sizinkilerin yanında çok sağlıksız kalıyor.Benim acil alışveriş yapmam lazım. Maaşlar yatsın artııkkkk

sen şanslısın kg fazlanda yok benim gibi işin kolay kısa vadede doğru taktiklerle çabuk kurtulcan ama doğru alışverişe

sizinle paylaşayım dedim canlar kek canınız çekerse yağsız yaparsınız daha güzel olur
3 adet yumurta-3 kahve fincanı şeker-3 kahve fincanı un-3 yemek kaşığı kakao-1 çay kaşığı kabartma tozu-2 su bardağı soğuk süt
süt piştikten sonra üstüne dökmek için . ben onuda yağsız sütten kullanoıcam :) çok canım çekti napim :)

Ben de yeni yeni böyle fuliş, bi de öğle yemeği denk geldi bugün, pilav makarna olunca ben de mecbur yiyorum ofiste aç kalmayım diye napimm..

sen yorumları kaldırabiliyorsun farkındayım bide en önemlisi bak daha doğru beslenıyorsun eskisine oranla tebrik ederim canım

Kaldırırm kaldırırm hiç acımayın sağoll esracım sayenizde çok şey öğrendim valla ben, doğru bildğim şeyler değişti zaman zaman ama değişime açığım her zman

Teşekkürlerrrr merakım giderildi o kadar sohbet ediyoz valla görünce mutlu oluyorum

tabi ınsan merak edıyor sonuçda 31 olduk be kartlaşmışım
zayıfladığım zaman da foto eklerim
mesala destinayı berenvildanı imreni tubishi fotossu ayyıldızı lethemi fulyayı kısaca tüm takımı bende merak edıyorum

kızlar album yapında bizde görelim sizleri

Aynen öylee ben de meraklıyımdır bu konulardaa...
ne kartı kızzz fıstıksın fıstık dahaa..evli değilsin di mi?? gencim bekarım gezerim tozarım mıydın sen

Aynen öylee ben de meraklıyımdır bu konulardaa...
ne kartı kızzz fıstıksın fıstık dahaa..evli değilsin di mi?? gencim bekarım gezerim tozarım mıydın sen

Yok tatlım evli değilim mersi canım
evlenene kadar gezcen sonrası hayal mı ne

benim şimdilk çıkmam gerekıyor hepinizi öpüyorum görüşrüz

Yok tatlım evli değilim mersi canım
evlenene kadar gezcen sonrası hayal mı ne

benim şimdilk çıkmam gerekıyor hepinizi öpüyorum görüşrüz

Öptümmm görüşecezzz

gördüm fotografları kızlerrrr. Yorum da yaparım diyette.

Argan yağını da bi köşeye not et kızz 30 lara gelince akılsız başım demeyelim sonra, senin profil foto da çılgn görünüyor, sıra sen de albüm bekliyom fuliş

Son düzenleme:
Sizimi kırcam ya yaptım albümü bakabilirsiniz. benim pek normal fotom olmadığı için seçmece yaptım bi kaç 5 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…