ya da durun sayayım da siz de bana sayın. millet burda peynir zeytin yerken ben öğle açlık krizimi nasıl geçirdim
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Su Böreği / Börek (365 kcal)183 kcal
1.00 x 1 Adet Çifte Kavrulmuş Fıstıklı Lokum (63 kcal)63 kcal
3.00 x 1 Dilim Dominos Extravaganzza Pizza (Orta Boy) (160 kcal)480 kcal
1.00 x 1 Adet Çikolatalı Sufle (315 kcal)315 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
Alınan Kalori Toplamı1190 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
wauwww börekler pizzalar SUFLELERRRRiçinden böyle akar sıcak sıcak çikolata olamaaaaazz krizim geldi
sorma yaa. öğlen bayağı bir aç kaldım, kahvaltıyı 9 gibi yaptım.sürekli ayaktaydım ve saat 2 de deli gibi acıkmıştım. kriz geldi işte
yedim tatlım yaaa hep yedim ama tadımlık yedimsabah kahvaltısı kilo aldırmayan tek öğün ablacım ama yinede sen dikkat et
yedim tatlım kocişe yaptım bende attım ağzıma 1 tane
Buruşmuş bebiş heeeo da güzelll... biz fıstıklı lohum diyek yine de
Görmem mii fatoşumm, hemen cevapladım görünce dee, çok teşekkürlerrBugün daha iyiyim düne göre baya iyiyiimm
İnşallahh gelincik
Baya sorun olmaş bilg ama yılmamışsın sevilaycım helalSağol bu arada bugün daha iyiyim ıhlamur adaçayı limon... Fotolara yorumlarını gördüm çok sağol, cevaplarımı da yapıştırdım hemen
Valla iyi etmişsin yoksa miden bomboş uyuycakmışFoto işi iyi olur bencee
Çok teşekküür ederimmm
Bu arada esracım bu araki menülerim nasıllar acabaa??? Yoruma açığım hiç çekinme eleştirr
Kolay gelsin kuşum, başarılarr
Selam tubişşş..dışarda düzenli yapabilirsen tabi ki açık hava harikaaben hastaydım dün baya ama bugün iyiyim gene adliyedeennn ofisee...
Herkesler nasıllarr??
tatlım nesfiti çok tüketme fazlası zararlı bide 2 öğün beslenin diyo bize ters oluyo ben mecbura kalmadıkça yemiyorumtemizlik yaptım yoruldum valla ama iyi oldu :) öğle yemeğim yarım yağlı sütle nesfit yedim :)
güzel tatlım ama şeker un var o yüzden az tüket derim bensizinle paylaşayım dedim canlar kek canınız çekerse yağsız yaparsınız daha güzel olur
3 adet yumurta-3 kahve fincanı şeker-3 kahve fincanı un-3 yemek kaşığı kakao-1 çay kaşığı kabartma tozu-2 su bardağı soğuk süt
süt piştikten sonra üstüne dökmek için . ben onuda yağsız sütten kullanoıcam :) çok canım çekti napim :)
bende saymıcam fena durumdayım bugünmerhaba arkadaşlarrrrrrrrrrr
bugün yediklerimi saymayayım yaa
Öğlen aç kalma işi çok sakat ya. bende sürekli öğlenleri aç kalıyorum bu sefer akşam çıldırıyorum.Telefonuma bi uygulama yükledim.
Haber veriyo telefon bana git yemek ye git su iç diye hehe. Bakalım sadık kalıcakmıyım telefonun dediklerine
Kızlar ben kaçanza
Su: +
Spor: + (Gidiyorum şimdi 2 saat)
Akşam yemeğim
1 kase çorba
1 tabak bezelye.
Ne bezelyeymiş arkadaş bitmedi ya
Görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar ben kaçanza
Su: +
Spor: + (Gidiyorum şimdi 2 saat)
Akşam yemeğim
1 kase çorba
1 tabak bezelye.
Ne bezelyeymiş arkadaş bitmedi ya
Görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kızlar yeni kızçeler face den biz birbirimize kayıtlıyız eklemek isteyenler ilknur çalıkoğlu acar olarak ekleyebilirler.ama burdan ekliyorum deyin ki tanımadıklarımızı eklemiyoruz
ben face kapattım bir yıldır, yoksa hemen eklerdim
çok kavga ettim sevgilimlen onun yüzünden çook
iyisin iyisin maşllah bu resim olayına facedenmi bakıyorsunuz buradki resminde çok güzel
Ben de yeni yeni böyle fuliş, bi de öğle yemeği denk geldi bugün, pilav makarna olunca ben de mecbur yiyorum ofiste aç kalmayım diye napimm..
Kaldırırm kaldırırm hiç acımayınsağoll esracım sayenizde çok şey öğrendim valla ben, doğru bildğim şeyler değişti zaman zaman ama değişime açığım her zman
ya da durun sayayım da siz de bana sayın. millet burda peynir zeytin yerken ben öğle açlık krizimi nasıl geçirdim
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Su Böreği / Börek (365 kcal)183 kcal
1.00 x 1 Adet Çifte Kavrulmuş Fıstıklı Lokum (63 kcal)63 kcal
3.00 x 1 Dilim Dominos Extravaganzza Pizza (Orta Boy) (160 kcal)480 kcal
1.00 x 1 Adet Çikolatalı Sufle (315 kcal)315 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
Alınan Kalori Toplamı1190 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?