Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya da durun sayayım da siz de bana sayın. millet burda peynir zeytin yerken ben öğle açlık krizimi nasıl geçirdim

AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Su Böreği / Börek (365 kcal)183 kcal
1.00 x 1 Adet Çifte Kavrulmuş Fıstıklı Lokum (63 kcal)63 kcal
3.00 x 1 Dilim Dominos Extravaganzza Pizza (Orta Boy) (160 kcal)480 kcal
1.00 x 1 Adet Çikolatalı Sufle (315 kcal)315 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
Alınan Kalori Toplamı1190 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal

gerçi ben okulda hızlı hareket ediyorum ve bugün nöbetçiydim. öğretmen arkadaşlar bilir, deli gibi ordan oraya gittim durdum.. ama yine de öğlen yediklerimi biraz zor yakarım. daha akşam da yemedim, hala tokum.

benim 1 ay sonra nişanım var yaaaaaaaaa:18:
ve 2 haftadır 46yı görmedim bir daha. 47 küsür oldumm yine.
açken durduramıyorum kendimi. karnım doyunca pişman oluyorum ahanda böyle.

wauwww börekler pizzalar SUFLELERRRR içinden böyle akar sıcak sıcak çikolata olamaaaaazz krizim geldi

wauwww börekler pizzalar SUFLELERRRR içinden böyle akar sıcak sıcak çikolata olamaaaaazz krizim geldi

sorma yaa. öğlen bayağı bir aç kaldım, kahvaltıyı 9 gibi yaptım.sürekli ayaktaydım ve saat 2 de deli gibi acıkmıştım. kriz geldi işte

bu ne içim diyet demi.
güya lapa yiyecektim. ama unutuyorum yahu. karnım açken dışardaki herşey çok cazip geliyor.

sorma yaa. öğlen bayağı bir aç kaldım, kahvaltıyı 9 gibi yaptım.sürekli ayaktaydım ve saat 2 de deli gibi acıkmıştım. kriz geldi işte

Öğlen aç kalma işi çok sakat ya. bende sürekli öğlenleri aç kalıyorum bu sefer akşam çıldırıyorum.Telefonuma bi uygulama yükledim.
Haber veriyo telefon bana git yemek ye git su iç diye hehe. Bakalım sadık kalıcakmıyım telefonun dediklerine

sabah kahvaltısı kilo aldırmayan tek öğün ablacım ama yinede sen dikkat et
yedim tatlım yaaa hep yedim ama tadımlık yedim
yedim tatlım kocişe yaptım bende attım ağzıma 1 tane
temizlik yaptım yoruldum valla ama iyi oldu :) öğle yemeğim yarım yağlı sütle nesfit yedim :)
tatlım nesfiti çok tüketme fazlası zararlı bide 2 öğün beslenin diyo bize ters oluyo ben mecbura kalmadıkça yemiyorum
güzel tatlım ama şeker un var o yüzden az tüket derim ben
merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrr

bugün yediklerimi saymayayım yaa
bende saymıcam fena durumdayım bugün

ayy ne güzelmiş banada lazım böyle bişey ama ben yine uymam ki ona kaga ederiz telefonumla sonra

Kızlar ben kaçanza
Su: +
Spor: + (Gidiyorum şimdi 2 saat)

Akşam yemeğim
1 kase çorba
1 tabak bezelye.

Ne bezelyeymiş arkadaş bitmedi ya

Görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar ben kaçanza

Akşam yemeğim
1 kase çorba
1 tabak bezelye.

bitmez tatlım.bende bi karnıbahar yaptım 3 gündür yiyom evde diyet yapan yoksa bitmeeezz

Kızlar ben kaçanza

Akşam yemeğim
1 kase çorba
1 tabak bezelye.

super walla. ben napsam artık bir şey yememem lazm sanırım ama gece kriz tutmasın. gerçi bu akşam hürremm varr gözüm yiyecek görmeyebilirr

kızlar yeni kızçeler face den biz birbirimize kayıtlıyız eklemek isteyenler ilknur çalıkoğlu acar olarak ekleyebilirler.ama burdan ekliyorum deyin ki tanımadıklarımızı eklemiyoruz

kızlar sodayı da sudan sayıyor muyuz hehe

su henüz + değil ama az kaldı.

spor+

kızlar yeni kızçeler face den biz birbirimize kayıtlıyız eklemek isteyenler ilknur çalıkoğlu acar olarak ekleyebilirler.ama burdan ekliyorum deyin ki tanımadıklarımızı eklemiyoruz

ben face kapattım bir yıldır, yoksa hemen eklerdim
çok kavga ettim sevgilimlen onun yüzünden çook

iyisin iyisin maşllah bu resim olayına facedenmi bakıyorsunuz buradki resminde çok güzel

olsun canım bugünde kendine bir kaçamak yapmış ol ama yarın devam et düzenli beslenmeye

arkadaşlar bişey sorcam benim bir kere öylö olmuştu o yüzden soruyorum vücut 1 ay kırılma sürecindemi oluyor sonramı kilo vermeye başlıyorsun yani benim 1 ayı yeni geçiyor galiba tam hatırlamıyorum doğru düzgün kilo vermiyorum ama hafatda 1 kilo gitmiyo zatende ne bileyim 3 kilo falan gitmesi gerek değilmi ayda

benim akşam günüm var kızlar yemeğe giidiyoruz ama çok dikkat edeceğim geç gelirsem giremem oyüzdende
suyum+
sporumda +

bugün evde değilimm kızlar başka yerden giriyorum eşimin halasına davetliyiz bugünn o yüzden giremedim
su +
spor -

menümü yarın yazıcam allaha emanet olun öptüm hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…