- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Sizimi kırcam ya yaptım albümü bakabilirsiniz. benim pek normal fotom olmadığı için seçmece yaptım bi kaç 5 tane
Vayy harikasınız bi akım başlattım ve siz de beni kırmadınız çok sağolunn diğer gruptaşlarımızdan da bekliyoruzz
ya da durun sayayım da siz de bana sayın. millet burda peynir zeytin yerken ben öğle açlık krizimi nasıl geçirdim
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Su Böreği / Börek (365 kcal)183 kcal
1.00 x 1 Adet Çifte Kavrulmuş Fıstıklı Lokum (63 kcal)63 kcal
3.00 x 1 Dilim Dominos Extravaganzza Pizza (Orta Boy) (160 kcal)480 kcal
1.00 x 1 Adet Çikolatalı Sufle (315 kcal)315 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Coca Cola (149 kcal)149 kcal
Alınan Kalori Toplamı1190 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
gerçi ben okulda hızlı hareket ediyorum ve bugün nöbetçiydim. öğretmen arkadaşlar bilir, deli gibi ordan oraya gittim durdum.. ama yine de öğlen yediklerimi biraz zor yakarım. daha akşam da yemedim, hala tokum.
benim 1 ay sonra nişanım var yaaaaaaaaa:18:
ve 2 haftadır 46yı görmedim bir daha. 47 küsür oldumm yine.
açken durduramıyorum kendimi. karnım doyunca pişman oluyorum ahanda böyle.
bu ne içim diyet demi.
güya lapa yiyecektim. ama unutuyorum yahu. karnım açken dışardaki herşey çok cazip geliyor.
Kızzz bu nee
ben face kapattım bir yıldır, yoksa hemen eklerdim
çok kavga ettim sevgilimlen onun yüzünden çook
Benm de aynı sorunlardan kapalı bıktım didişmekten
iyisin iyisin maşllah bu resim olayına facedenmi bakıyorsunuz buradki resminde çok güzel
olsun canım bugünde kendine bir kaçamak yapmış ol ama yarın devam et düzenli beslenmeye
Sağoll tubiş, yok buraya profile albüm ekledim ben onu demiştim, esrayla fulya da ekledi, sadece arkadaşları açık, sizler de ekleyn görek tanışakk
ya ben dikkat ediyorum sporumuda yaptım ama + çıkıyorum tarıda allah allah bu ne ya:)
arkadaşlar bişey sorcam benim bir kere öylö olmuştu o yüzden soruyorum vücut 1 ay kırılma sürecindemi oluyor sonramı kilo vermeye başlıyorsun yani benim 1 ayı yeni geçiyor galiba tam hatırlamıyorum doğru düzgün kilo vermiyorum ama hafatda 1 kilo gitmiyo zatende ne bileyim 3 kilo falan gitmesi gerek değilmi ayda
Vall abana öyle olmamıştı açıkcası tubiş, aksine vücut önce daha hızlı kilo veriyor normalde su kaybı da oluyo tabi, bi de yeni düzene alışana dek daha hızlı kilo kaybediyor..ama şişkinlik falan mı var acabaa sen de ya da başka bi şey ne biliyim? hormonaldir falan her şeye bağlı olabilir, ya da dikkat ediyo sanıyosun da yanlış mı besleniyosun acebaaa ama menülerin güzeldi yanlış hatırlamıyorsaamm..:44: