Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sizimi kırcam ya yaptım albümü bakabilirsiniz. benim pek normal fotom olmadığı için seçmece yaptım bi kaç 5 tane

Vayy harikasınız bi akım başlattım ve siz de beni kırmadınız çok sağolunn diğer gruptaşlarımızdan da bekliyoruzz

bu ne içim diyet demi.
güya lapa yiyecektim. ama unutuyorum yahu. karnım açken dışardaki herşey çok cazip geliyor.

Kızzz bu nee ama saldım zaten diye salıp gitme sakınn..akşamı hafif geçir madem gün hareketliydi bi d een azından bi kısmı erimiştirr ama spor ve suyla destekle bari yarını kurtar tatlışımmm

ben face kapattım bir yıldır, yoksa hemen eklerdim
çok kavga ettim sevgilimlen onun yüzünden çook

Benm de aynı sorunlardan kapalı bıktım didişmekten

iyisin iyisin maşllah bu resim olayına facedenmi bakıyorsunuz buradki resminde çok güzel

olsun canım bugünde kendine bir kaçamak yapmış ol ama yarın devam et düzenli beslenmeye

Sağoll tubiş, yok buraya profile albüm ekledim ben onu demiştim, esrayla fulya da ekledi, sadece arkadaşları açık, sizler de ekleyn görek tanışakk

ya ben dikkat ediyorum sporumuda yaptım ama + çıkıyorum tarıda allah allah bu ne ya:)

Vall abana öyle olmamıştı açıkcası tubiş, aksine vücut önce daha hızlı kilo veriyor normalde su kaybı da oluyo tabi, bi de yeni düzene alışana dek daha hızlı kilo kaybediyor..ama şişkinlik falan mı var acabaa sen de ya da başka bi şey ne biliyim? hormonaldir falan her şeye bağlı olabilir, ya da dikkat ediyo sanıyosun da yanlış mı besleniyosun acebaaa ama menülerin güzeldi yanlış hatırlamıyorsaamm..:44:

Gönül rahatlığıyla 2 avuç leblebi yemiştim kiii ne göreyimmm diyetarkadasımda bi avuç leblebi kalorisi 115 lere çıkmışş ohanzeee eskiden 20 kaloriydi hangisi doğru yaaa bununn :44:

annem olsaydı bana hay maşşallh tosunuma derdi bence ceza verelim kızlarrr 6 lt su içsin hepsini geri çıkarsın kih kih

Gönül rahatlığıyla 2 avuç leblebi yemiştim kiii ne göreyimmm diyetarkadasımda bi avuç leblebi kalorisi 115 lere çıkmışş ohanzeee eskiden 20 kaloriydi hangisi doğru yaaa bununn :44:

neee o ne yaaa leblebi 20 kalori diye ara öğün yapıyodum ben onu hangisi doğru şimdiiii

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)

AldığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)179 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)38 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
1.00 x 100gr Kuru Et (138 kcal)138 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal)131 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Taze Bakla (168 kcal)168 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Nohut (Pişmiş) (228 kcal)228 kcal
Alınan Kalori Toplamı1109 kcal

SU: 2.5 LİTRE
YaktığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Saat Yüzmek (450 kcal)450 kcal
Yakılan Kalori Toplamı450 kcal

İYİ geceler kızlar

tatlım sorun yaratıyosa kullanma zaten aman hayatını zorlaştırmasına izin verme

aynen canım

ben de öyle duymuştum, kilo verdikten bir süre sonra duraklama oluyormuş canım. sen devam et illaki duraklama biter

ay sorma yaa bak ceza meza diyorlarr :18: yarın napsam nasıl geçirsem, lapa diyeti mi yapsam yaaaa:44:

akşam 2 çiğ köfte yedim, küçük br domatesle. bir de nar yiyecem. hala midemde yer var yani midesiz değilim

abowww ben de zararsız bir ara öğün diye biliyorum leblebiyi. ilginçç

annem olsaydı bana hay maşşallh tosunuma derdi bence ceza verelim kızlarrr 6 lt su içsin hepsini geri çıkarsın kih kih

:18:

ayy kafayı yiyecem yaa nar da 105 kalori diyor. muz yasaklı meyvedir ki ona 100 demiş. anlamadım gitti bu kalori işini

Zayıflatan Meyveler: Nar

Zayıflatan meyvelerin ikinci sırasında nar yer almaktadır. Nar estetik görünümü ve tadı ile oldukça güzel bir meyvedir. Greyfurt da bulunduğu gibi narda da bol miktarda C vitamini bulunur. Nar hazımsızlığı önler ve vücudun yağ depolamasını engeller. Ayrıca narın zayıflatan etkisinin yanında yorgunluk giderici, vücudun dinç ve enerjik olması gibi etkileri de vardır. Greyfurt kalori bakımından düşükken, nar biraz kalori bakımından yüksektir ( Bakınız: Meyvelerin kalori değerleri) . Bu nedenle yeteri kadar tüketilmesi tavsiye olunur. Nar meyve olarak yenebilirken, suyu ve nar ekşisi şeklinde de tüketilebilir. Antioksidan bakımından oldukça zengin bir meyvedir.

kalorisi yüksek ama zayıflatıcı diyor. :26:

ayy kafayı yiyecem yaa nar da 105 kalori diyor. muz yasaklı meyvedir ki ona 100 demiş. anlamadım gitti bu kalori işini

Hakeettiinn ama sen cezalarıı suss canım o kalorilerde bi sıkıntı var bence ama bilemedimm...kalorisi yüksek olsa bile zayıflatmasına engel değil bence yanii

3.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal) 45 kcal
0.50 x 1 Adet Domates (14 kcal) 7 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 21 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal) 77 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Ihlamur Çayı (Şekersiz) (3 kcal) 6 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal) 131 kcal
5.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal) 75 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal) 24 kcal
1.00 x 1 Adet Greyfurt (60 kcal) 60 kcal
2.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal) 310 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal) 108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Ispanak (276 kcal) 276 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal) 68 kcal
Alınan Kalori Toplamı1408 kcal

Su:+
Spor:-

Bu leblebi işine kafam takıldı 155 kalori hatta nedir yaaaa neyse ben gene de sitedekini ekledim ama nanmıyorum hala

Herkese iyi gecelerrr

yok artık bende 2-3 avuç kalorisi az diye atıştırıyordum muz yerim tok tutar daha iyi

menün süper çok beğendim

medinecim
dünkü ve bugünkü mesaj su spor sayımı senin
oldukça bildirim eksiğin var cnm

hatırlatıyım dedim
canım benim gördüm ,sonraki gün sabahı yazarım dedim ama bir türlü giremedim, uyku düzenimiz bozuktu biraz gündüz komşuyla wc olayımız var tavan damlıyor ona gelip gitme vs derken giremedim geceye kadarda eşim ders çalışınca girmeye fırsatım olmadı dün ama sayma işinin bende olduğunu gördüm canım cvp yazamadım hepinizden özür diliyorum

canım ya bende merak ettim bi anlatırmısın

afiyet olsun

bende yapmak istiyorum toz olarak bunlar değilmi 1 er kaşıkmı koyuyorsun tatlım

geçmiş olsun canım hemen yat dinlen toparlarsın
canım ben iki gün yapabildim ama tarif hep yarım yapabildim tadı iğrenç geldi ve ben bıraktım. kaşığın yarısı kadar koyuyordum ,1 çay kaşığı tarçın koyuyordum ama yinede çok zorladı beni

18 mart
kelebek.hill: 19 mesaj su+spor+
berenvildan: 11 mesaj su+spor+
degua:11 mesaj su+spor+
fatos0808:7 mesaj su+spor+
fulios:6 mesaj su-spor+
ayyıldızım:6 mesaj su+spor+
lethem:4 mesaj su+spor-
mahurbeste:1 mesaj su+spor-
bur50:1 mesaj su spor göremedim
mavera87:1 mesaj su spor göremedim
19 mart:
bur50:12 mesaj su+spor+
kelebek.hill:12 mesaj su+spor-
degua:10 mesaj su spor göremedim
lethem:8 mesaj su+spor+
fatos0808:8 mesaj su+spor+
fulios:5 mesaj su+spor-
tubish13:4 mesaj su spor göremedim
destina_88:2 mesaj su spor göremedim
mahurbeste:2 mesaj su spor göremedim
ayyıldızım:2 mesaj su+spor+

2 gündür yoğundum,evin içinde dolandım durdum spor yaptım, buraya girmek hep aklımda idi ama malesef aman şunu yapayım bunu derken giremedim malesef tekrar özür diliyorum. bu zamanda girdim saydım ,kaptanım pzt salı senin demiştin , eğerçarşambada benimse onuda sabah gelince sayarım ,
tek tek geçmişi okudum fatoşcum çok geçmiş olsun canım inşallah aranan kan bulunur benimde 2 çocuğum - kan grubundan çok korkuyorum allahım esirgesin ,rabbim onlara yardım etsin ve şifa bulsun inşallah,
kelebeğim rakibem çok yardımsever olduğun için seni de ayrıca çok takdit ettim gülüşüm bu arada ben sporu vs arttırdım lesliye başladım her gün 1 saat toplamda leslie yaptım dün ve bugün salı çarşamba yani, yürüyüşümde dün toplam 1 saat bugün 1.5 saat ettti, yediklerime dikkat etmeye çalışsamda ödem var sanırım yarın epey maydanoz filan yicem 60 ın altını görmeyi ümit ediyorum.
berenvildanım yavrukuşum sen 59.1 olmuşun gördümm kaçmaz çok sevindim ki cumaya 58 leri görücez inşallah,
bu yoğurt karışımını malesef tüketemedim bıraktım yapmadım çarşamba günü,
mesaj sayım bu hafta için yetersiz olabilir diye yarın en sıkıştığım anda bile olsa girip yazıcam inşallah takip etmesemde dün hiç giremedim aklım hep sizdeydi, artık bunu kendi olayımdan çıkarttım geçen hafta izinliydim kilom bölündü bu hafta vereyim diye didiniyorum yoksa kendime çok kızacağım

yok artık bende 2-3 avuç kalorisi az diye atıştırıyordum muz yerim tok tutar daha iyi

menün süper çok beğendim

Leblebi konusunda ben hala şoktayım yaa siteye de yazdım oraya düzgünce araştırıp yazın dedim, kafalarına göre değiştiriyorlar yaa sinir oldum

Rakibemmm hepimiz yardımseveriz ben biliyorumm o an bana denk geldii evet az geliyosun bak özletiyon kendinii :44: sporlarına çok sevindim mediii...hareket çok iyi oluyor am abu hafta bende eksik, memlekete gittim geldim hastaydım derken çok eksik oldu sporum ve bugün + çıktım azcık ama yarına + çıkmamak için baya uğraşcamm 300 gr + var şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…