- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
bence bu yanlış tatlım.o kadar olmasına imkan yok çok abartmışlar. ben bu sitenin güenilirliğine pek inanmıyorum artık
Ayy ben de bilemedim yaaa poff ama çoğu yerde 20 diyo yaa 115 de çok uçuk olmuş
2 gündür yoğundum,evin içinde dolandım durdum spor yaptım, buraya girmek hep aklımda idi ama malesef aman şunu yapayım bunu derken giremedim malesef tekrar özür diliyorum. bu zamanda girdim saydım ,kaptanım pzt salı senin demiştin , eğerçarşambada benimse onuda sabah gelince sayarım ,
tek tek geçmişi okudum fatoşcum çok geçmiş olsun canım inşallah aranan kan bulunur benimde 2 çocuğum - kan grubundan çok korkuyorum allahım esirgesin ,rabbim onlara yardım etsin ve şifa bulsun inşallah,
kelebeğim rakibem çok yardımsever olduğun için seni de ayrıca çok takdit ettim gülüşüm bu arada ben sporu vs arttırdım lesliye başladım her gün 1 saat toplamda leslie yaptım dün ve bugün salı çarşamba yani, yürüyüşümde dün toplam 1 saat bugün 1.5 saat ettti, yediklerime dikkat etmeye çalışsamda ödem var sanırım yarın epey maydanoz filan yicem60 ın altını görmeyi ümit ediyorum.
berenvildanım yavrukuşum sen 59.1 olmuşun gördümm kaçmazçok sevindim ki cumaya 58 leri görücez inşallah,
bu yoğurt karışımını malesef tüketemedim bıraktım yapmadım çarşamba günü,
mesaj sayım bu hafta için yetersiz olabilir diye yarın en sıkıştığım anda bile olsa girip yazıcam inşallah takip etmesemde dün hiç giremedim aklım hep sizdeydi, artık bunu kendi olayımdan çıkarttım geçen hafta izinliydim kilom bölündü bu hafta vereyim diye didiniyorum yoksa kendime çok kızacağım
bence bu yanlış tatlım.o kadar olmasına imkan yok çok abartmışlar. ben bu sitenin güenilirliğine pek inanmıyorum artık
ahh tatlım bugün 60.500 ü gördüm tekrar yaa.galiba ben bu diyet işinden kopuyorum.acil bişeyler yapmam lazım çok canım sıkkın ne oluyo bu vücuduma bi anlasam.iyice karıştı.kızlar bana bi motive olayı lazım yaaa yoksa koptum iyice
Bence de yanlışşşş o yüzden yazdım siteye bakalım ne diceklerrr
Anam ilknurcumm sen de diyetten koparsann benikim motive etcekk..ben sizler sayesnde motie oldum 5 kilo verdim vallaolur mu öyle detoks falan denersn olmadı ne bileyim, kilo vermen durduysa, ya da mesela yazıda diyordu ya rakibem paylaşmıştı, sürekli diyet olmaz, mesela 1 ay da kilo koruma dönemi yapın diye, senin vücut belki kendi kendine yapıyodur o dönemi ben de bu hafta veremedim, biliyordum da ama + çıkmayım diye uğraşacamm
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
4.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)38 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Taze Bakla (168 kcal)168 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Tavuk Köfte (215 kcal)215 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Havuç Salata (144 kcal)144 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (50 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Taze Bakla (168 kcal)168 kcal
Alınan Kalori Toplamı1134 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yüzmek (450 kcal)450 kcal
Su :2 litre
tatlım ben 60 ı gördüm herkes te yeter iyisin dedikçe motivemi düşürdü.eskisi kadar dikkat etmiyorum farkındayım ne yapsam ne etsem de eski moduma dönsem bilemiyorum.sabah kalkıp tartıyı görünce sinir oldum valla ne yapsam ki şok bana yaramıyo o yüzden ona girmek istemiyorum.ama haftaya da böyle olursa araştırmalara başlıycam ne yapabilirim diye.şu karatay diyetini bi araştırsam mı acaba diyorum
canım ınsanlara bakma sen kg olsanda ay sen çok iyisin neren kglu derler kadın kadının düşmanı derler ya o hesap
kımı kırıcı olmamak için kimide ınadına seni olmayan bi şeye ınandırıyorlar sen kımsenın dolduruşuna gelme hedefine ulaşmaya bak sonrada koruma evresine geçersin
buarada karatay diyetini 2 ayı geçginddir uyguluyorum ben memnunum
canım olabiliyor öyle, vücut su topluyor sanırım ,bende bugün ödem atıcı maydanoz yiycem .fırsat olmadı canım biri bitince diger ibaşlıyor , iki çocukla biraz daha zor.
Leblebi konusunda ben hala şoktayım yaasiteye de yazdım oraya düzgünce araştırıp yazın dedim, kafalarına göre değiştiriyorlar yaa sinir oldum
Rakibemmm hepimiz yardımseveriz ben biliyorumm o an bana denk geldiievet az geliyosun bak özletiyon kendinii :44: sporlarına çok sevindim mediii...hareket çok iyi oluyor am abu hafta bende eksik, memlekete gittim geldim hastaydım derken çok eksik oldu sporum ve bugün + çıktım azcık ama yarına + çıkmamak için baya uğraşcamm 300 gr + var şu an...
olsun canım + çıkıyorsan sende şişlik vardır, bendede bir günlük ani fırlamalar oluyor,bence bu yanlış tatlım.o kadar olmasına imkan yok çok abartmışlar. ben bu sitenin güenilirliğine pek inanmıyorum artık
ahh tatlım bugün 60.500 ü gördüm tekrar yaa.galiba ben bu diyet işinden kopuyorum.acil bişeyler yapmam lazım çok canım sıkkın ne oluyo bu vücuduma bi anlasam.iyice karıştı.kızlar bana bi motive olayı lazım yaaa yoksa koptum iyice
tşk19 mart 2013 tarihli menu su spor bildirimidir
canım haklısın aslında bi 5 kilomu da verip herkesin ağzını tıkamam lazım
bu arada bana biraz karatay diyetini anlatır mısın tatlım neler yiyosun nelerden kaçıyosun.benim pek bilgim yok bu diyetle ilgili
tatlım bu bana uymayacak peynir ve yeşillik benim hiç yemediğim şeyler.yeşilliği yalnız balık yanında peyniri de sadece tost içinde yiyebiliyorum.başka bişey bulmam lazım diyet içinaynen yapacağın özetle bu
karatay diyetinde ;
ekmek unlu gıdalar ve şeker tatlılar yasak canım
meyve suyu portakal suyu gazlı içecekler her türlü işlenmiş gıdalar ,hazır kahvaltılık gevrekler v.s yasak
genelde 2 öğün önerıyor ama ben üç öğün yapıyorum
sabahki klasik kahvaltısı 2 yumurta ama ben 1 tanee haşlanmış yumurta yerim
bol yeşilk 7-8 zeytin evde yapılmış peynir ama ben yağsız lor tüketiyorum
1 çaybrdağı cevz öneriyor bunları yediğinde zaten gunboyu acıkma şansın oluyor
ben kuruyemiş olarak sabah öğle arasında türk kahvesiyle genelde 2 ceviz 1 kuru kayısı olarak tüketıyorum hm ani şeker düşmelerimi önluyor hemde daha dinç hissediyorum
öğle önermıyor ama ben atmaluyorum öğle öğününde genelde köfte haşlama et yada baklagil yoğurt yiyorum yanında salata yemeye çalşıyorum
akşamda sezbe yemeklernden 1 porsiyon salata yoğğurt
yada ızgara balık ve salata ama balık fazla seevmedğimden anca haftada bir oluyor
akşam da genellıkle sebze salata ve yoğurt tüketiyorum
meyve de yiyeceksen 1 porsiyon oda sabah öğünde tüketmen gerekıyor benim meyveyle aram pek iyi değil hemen acıktığm için çok nadir meyve yiyorum onun yerine kuru kayısı kuru incir şuan tükettiklerim
kafana takılan bişey varsa sorarsın canım
mrb kızlar
benim çok bulantım var
rahatsıızım
cuma günü listeye yardıma gelmeye çalışcam
bana izin verin biraz
benim şu an diyet rejimle çok alakam yok valla
tatlım ben 60 ı gördüm herkes te yeter iyisin dedikçe motivemi düşürdü.eskisi kadar dikkat etmiyorum farkındayım ne yapsam ne etsem de eski moduma dönsem bilemiyorum.sabah kalkıp tartıyı görünce sinir oldum valla ne yapsam ki şok bana yaramıyo o yüzden ona girmek istemiyorum.ama haftaya da böyle olursa araştırmalara başlıycam ne yapabilirim diye.şu karatay diyetini bi araştırsam mı acaba diyorum
Kızlar günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız?
Gözümü açtım 1 bardak su içtim
Kahvaltı olarakta nesfit yiyiyorum şu an
Gunaydınlar
canım ınsanlara bakma sen kg olsanda ay sen çok iyisin neren kglu derler kadın kadının düşmanı derler ya o hesap
kımı kırıcı olmamak için kimide ınadına seni olmayan bi şeye ınandırıyorlar sen kımsenın dolduruşuna gelme hedefine ulaşmaya bak sonrada koruma evresine geçersin
buarada karatay diyetini 2 ayı geçginddir uyguluyorum ben memnunum
canım olabiliyor öyle, vücut su topluyor sanırım ,bende bugün ödem atıcı maydanoz yiycem .fırsat olmadı canım biri bitince diger ibaşlıyor , iki çocukla biraz daha zor.
olsun canım + çıkıyorsan sende şişlik vardır, bendede bir günlük ani fırlamalar oluyor,
tşk
mrb kızlar
benim çok bulantım var
rahatsıızım
cuma günü listeye yardıma gelmeye çalışcam
bana izin verin biraz
benim şu an diyet rejimle çok alakam yok valla
Olmadı öyle yaparsın ilknurcum ama bozma moralini insanlar öyle cidden, tabi ki zaten kilon çok iyi şu an ama daha iyisi neden olmasınn kiii...
Ben de nesfit yiycektimm olmadıı bitmişşş
Günaydınlarrr geç oldu saat ama olsunbence de çok haklısın esratoşum
Tabi orası doğru tatlış, 2 çocukla zor ama özlüyok kız gel bazen bazenleri her zamn gel ne olursan ol gene gell
opppss...liste bize kalacaksa ne yapmamız gerektiğini alat kaptan, izne ayrıl haklısın hatta hamilelik boyunca istersen kaptanlığını berenvildana falan devret, hesaplarda da ben yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?