aslında ii olur
Olmadı öyle yaparsın ilknurcum ama bozma moralini insanlar öyle cidden, tabi ki zaten kilon çok iyi şu an ama daha iyisi neden olmasınn kiii...
Ben de nesfit yiycektimm olmadıı bitmişşş
Günaydınlarrr geç oldu saat ama olsunbence de çok haklısın esratoşum
Tabi orası doğru tatlış, 2 çocukla zor ama özlüyok kız gel bazen bazenleri her zamn gel ne olursan ol gene gell
opppss...liste bize kalacaksa ne yapmamız gerektiğini alat kaptan, izne ayrıl haklısın hatta hamilelik boyunca istersen kaptanlığını berenvildana falan devret, hesaplarda da ben yardımcı olurum
kaptanlık işini ben beceremem ki tatlışım.fatoş daha iyi biliyo bu işleri o yapsın tabi kaptanım iremim ne düşünür bilmiyorum.bence laptan yardımcımızı fatoş yapalım iremin yetişemediği yerlerde fatoş devreye girer hesap işini de sen halledersin.bende arada su içiiiin derim size.bu arada hadi su içiiiiiinnnn
Bende yarın "kızlar kiloları bildiriiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn" diye bağırabilirim
merhaba canlarım nasılsınız bakalımmm... herkes iyimii ...geçmişe baktımm
medinem aminn canımm rabbimm dermansız dert verip derman aratmasınn hayırlısını nasip etsin tüm kullarına bizlere.
kelebeğimm yanlış o leblebi 1 avuç içi kafdar yiyebilirsin..
ilknurumm ara öğününü meyve ye canım leblebi değil
diyet konusunda çok yanlış bildiğimiz doğrular var arkadaşlar..bende diyetisyene gittikten sonra anladım
muz yasaklı neyve değill hiç bir meyve yasaklı değil... siz merak ettiklerinizi bana sorun anacımm ee kolay değil 15 sene kiloyla uğraşırsan... her meyve ara öğün olarak tüketiliyor ki tabi abartmadan ben muzu en son ara öğünümde bile yiyorumm..ama tatlıı yok lokum bi parça çikolata onlar olmayacak diyet yapan insan bir kere onlardan uzak duracak kızlar... şekerinizi ara öğün olarak yediğiniz meyvelerden alıcaksınız... tabi siz benimm kadar kilo sorununuz yokk ama bildiklerimi yazayımm canlarımm...bir menü gördümm lethemm o ne yavrumm ince belli gelinn olmak istiyorsunn ama o menü çok yanlışş canım üzülerek söylüyorumm..1 gün olsun kaçamak olsun diyet yapam bir insanın onları tüketmesii katiyen yanlış cnaım...
aslında ii olur
yeterince ilgi gösteremiycem takıma
bildiklerimi söylerim tabi
uygun olan isteyen birine devredelim kaptanlığı
gün gün yapılan su spor mesajları bi yere not alıp hafta değerlendirmesi yapması gerekiyor kaptanın
haftalık liste hazırlanması
bu liste hazırlanırken
cuma zayıflama listesi karar defteri(bu şekilde aratırsanız çıkıyo)ndeki kurallar uygulanıyor
haftalık liste yapıldıktan sonra
kardeş takıma kontrol ettirilip
cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına ekleniyor
bunun dışında 10 haftada 1 genel liste hazırlama görevi var bunun tarih sırasıda karar defterinde yazıyor
bu cuma ve hiç olmazsa cumaları gelirim kontrole falan yardım ederim dediğim gibi kızlar
oy yavrularımmm bende anlamam ki kaptanlıktan ben kendi yüzdrmi hesaplıyamıyorumm.. hesap yapınn paylaşmaya paylaşırız elbirliğiyle iremimiz bırakmaz zaten bizi... başkanımız iremm yola devamm..bide çok yoğun oluyorummm yerii geliyo şuan mesela işim var ama giriyomm çünkü aklım burda :)
bende bakıyorum ama midem çok bulanıyo dün bütün gün doktordaydımoy yavrularımmm bende anlamam ki kaptanlıktan ben kendi yüzdrmi hesaplıyamıyorumm.. hesap yapınn paylaşmaya paylaşırız elbirliğiyle iremimiz bırakmaz zaten bizi... başkanımız iremm yola devamm..bide çok yoğun oluyorummm yerii geliyo şuan mesela işim var ama giriyomm çünkü aklım burda :)
bende bakıyorum ama midem çok bulanıyo dün bütün gün doktordaydım
hergün düzenli giremiyorum
bu şekildede millete hergün katılın 5 mesaj falan diyemem heralde biraz da onun için yoksa arada gelip liste vb mutlaka yardım ederim
Valla kızlar iremcimiz için de zor olur diye dedim hesapta sonuna kadar yardım ederim ben, eğer fatoş giremem diyorsan berenvildan diğer aday ya da degua yaparım derse o da düzenli giriyor yani biraz daha bizi topluycak biri olsun diye bu adaylarım gençler alınmasınhesabı kafanıza takmayın hiççç...hallederiz yani fuliş falan da kendi yapıyordu zaten
Evet fatoşum bence de çok yanlış leblebiye yuh yanifaydalı bilgilerini paylaş fatoşcum harikasın
bende bakıyorum ama midem çok bulanıyo dün bütün gün doktordaydım
hergün düzenli giremiyorum
bu şekildede millete hergün katılın 5 mesaj falan diyemem heralde biraz da onun için yoksa arada gelip liste vb mutlaka yardım ederim
kelebeğim tatlım o zaman iremi biraz dinlendirelim kaptanımız sen ol bende elimden geldiğince yardım edeyim.fatoşum da bize yanlışlarımızı doğrularımızı değnek göstererek belirtsin ki düzelelim.doğru bildiğimiz çoooookkk yanlışımız ar bi düzeltelim kendimizi silkelenelim ne dersiniz.kaptanım iremtoşum bizi kontrol etsin ki yapılacak doğruları göstersin ne dersin
senin yardımın olmazsa toparlanamayız zaten tatlım.sen yakantop oyununun içinde fasulye ol.küçükkenden öyle yapardık bilmem hatırlarmısınız
Ben miibunu hiç bilemedim şimdi ya olurum olmasına ama bazen hiç giremediğim benm de oluyor hesap günü falan olursa netcez yanii...sen olaydın daha iyi değil miydi ilknurcum?? hesap işini kafana takma yani
Fikir 1 :
Hesap işinden bilen 1 veya 2 kişi sorumlu olsun ozaman.Biri yoksa diğeri ilgilensin. Mesela cuma hesaplarını ben de yapıp kardeş takıma verip yayınlayabilirim. Onun haricinde bir kişide takımın otorite şefi olsun. höt diyince susalım. Kaptan yardımcısı olsun yani kaptanımız gelene kadar yerini alsın. Geri kalan herşeyi beraber yapalım bir kişiye yüklemeyelim.
tatlım senin yetemediğin yerlerde fatoş ve ben devreye gireriz.ben bu yazma çizme hesaplama işlerinde iyi değilim ve kota sorunum oluyo biliyosun.sorun yaşarım sizede yansıtırım o yüzden.yeni arkadaşlar ne düşünür belki onlardan olmak isteyen olabilir.ama bence yine en aktif sensin tatlım
Fikir 1 :
Hesap işinden bilen 1 veya 2 kişi sorumlu olsun ozaman.Biri yoksa diğeri ilgilensin. Mesela cuma hesaplarını ben de yapıp kardeş takıma verip yayınlayabilirim. Onun haricinde bir kişide takımın otorite şefi olsun. höt diyince susalım. Kaptan yardımcısı olsun yani kaptanımız gelene kadar yerini alsın. Geri kalan herşeyi beraber yapalım bir kişiye yüklemeyelim.
devrettim gitti o zaman itirazı olan yoksaZaten bütün işleri hiç bi zamn tek kişiye yıkmadık ki fulişpeki madem isim olarak ben kaptan olayım oylama yapalım tabi kabul etmeyip seçenek sunan varsa da kabulüm, onun dışında bence yardımcı da seçelim ben olamazsam da o kaptan olur direk zira eczimişten de ses yok, ve tabi ki elbirliğine güveniyorum zaten yoksa bilgilerim tam değil ama tamamlarım, berenvildan y ada fatoş kaptan olmasa da höt deynce susturacak onlar merak etmiyorum o konuyu amaa ben de alırsam elime maşamıı fena kural uygularımm ve bur50 sonsuz desteğini esirgemeden devrederse kabul ediyorum
Zaten bütün işleri hiç bi zamn tek kişiye yıkmadık ki fulişpeki madem isim olarak ben kaptan olayım oylama yapalım tabi kabul etmeyip seçenek sunan varsa da kabulüm, onun dışında bence yardımcı da seçelim ben olamazsam da o kaptan olur direk zira eczimişten de ses yok, ve tabi ki elbirliğine güveniyorum zaten yoksa bilgilerim tam değil ama tamamlarım, berenvildan y ada fatoş kaptan olmasa da höt deynce susturacak onlar merak etmiyorum o konuyu amaa ben de alırsam elime maşamıı fena kural uygularımm ve bur50 sonsuz desteğini esirgemeden devrederse kabul ediyorum
Zaten bütün işleri hiç bi zamn tek kişiye yıkmadık ki fulişpeki madem isim olarak ben kaptan olayım oylama yapalım tabi kabul etmeyip seçenek sunan varsa da kabulüm, onun dışında bence yardımcı da seçelim ben olamazsam da o kaptan olur direk zira eczimişten de ses yok, ve tabi ki elbirliğine güveniyorum zaten yoksa bilgilerim tam değil ama tamamlarım, berenvildan y ada fatoş kaptan olmasa da höt deynce susturacak onlar merak etmiyorum o konuyu amaa ben de alırsam elime maşamıı fena kural uygularımm ve bur50 sonsuz desteğini esirgemeden devrederse kabul ediyorum
devrettim gitti o zaman itirazı olan yoksa
birde yardımcı seçip bildirelim püsküüte o zaman kızlar
dediğim gibi her zaman yardımcı olmaya çalışırım gelcem zaten arada
yardımcı da beroşvildoş olabilir bence
Kelebeeeem sürçü lisan ettiysem affola.Ben herşeyi beraber yapalım manasında söylemek istedim.
Kaptanım ol al eline maşanı.Bende yardım ederim her konuda. git mutfağı topla derseniz toplarım mesela sıkıntı yok.
hayırlı uğurlu olsun o zaman bal böceklerim gıdısını yediklerim.şimdiii bunun şerefine kadeh kaldırııııp su içiyoruuuz hadi bakeeemmm
Ama tabi ki hala itirazı olan varsa kabulümüz hadi hadii itiraz edin hadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?