- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
karıştırma kız ortalığı bitti gitti kaptanım hilalimyardımcım fuliasım
Anaaam yardımcı olmuşum ya la. Of çok heyecanlandım.
Kaptanım hilalim bizi maaşa bağla.takıma yeni düzen. Ssk + yol istiyoruz. Çift maaş + her kilo vermeye boş taksi fişi istiyoruz
Anaaam yardımcı olmuşum ya la. Of çok heyecanlandım.
Kaptanım hilalim bizi maaşa bağla.takıma yeni düzen. Ssk + yol istiyoruz. Çift maaş + her kilo vermeye boş taksi fişi istiyoruz
ayyy bayıldım ben bu lafa kııız yancılar olarak bizde istiyoz ucundan accık
Beleşe yağsız yoğurt yemeyi protesto ediyorum. Accık ucundan göstereydin bari.
Kızım karıştırmasana ortalığı hem sen de yardımcısın yaniii benm yanımda olman gerekir, monarşi getiririm demokrasiyi kaldırırm haaaa
Beleşe yağsız yoğurt yemeyi protesto ediyorum. Accık ucundan göstereydin bari.
Kızım karıştırmasana ortalığı hem sen de yardımcısın yaniii benm yanımda olman gerekir, monarşi getiririm demokrasiyi kaldırırm haaaa
selamlar hatunlarrrrrrr
sabah tartıldım 47.2. bu hafta da + dayım yaa. off. hem wc sorunum var bu ara, hem regl olacam 1-2 güne hem de deli gibi yedim kaç gündür. kafaya taktım iyice. hem takıntı yaptım hem de diyeti iyice bozdum
Tamam konuyu kapattım haklısın. Bende zararlı çıkıcam bu işten.
Bugün bunu gördüm çok güldüm yaaa
kaptan deli yardımcı deli allah 6. takımın sonunu hayır etsinbayıldım size yaaaaaaa gülmekten karnım ağrıdı haaa
dayanamadım şimdi bekunis içtim bir tane. geceye doğru içimde ne varsa çıkar gider, yarım kg zayıflarım
o gülmeler bize et olarak geri dönmesin şimdikaptan deli yardımcı deli allah 6. takımın sonunu hayır etsinbayıldım size yaaaaaaa gülmekten karnım ağrıdı haaa
Merak etme duruma el koyarız + ya geçmek yasaklandı hahahahadayanamadım şimdi bekunis içtim bir tane. geceye doğru içimde ne varsa çıkar gider, yarım kg zayıflarım
kaptan deli yardımcı deli allah 6. takımın sonunu hayır etsinbayıldım size yaaaaaaa gülmekten karnım ağrıdı haaa
o gülmeler bize et olarak geri dönmesin şimdi
Merak etme duruma el koyarız + ya geçmek yasaklandı hahahaha
Lethemmm ama artık kendine gel be kuşummmm, dünkü menü üstüne bugün sürekli su içmen gerekirdiii..dikkat et düğün yaklaşıyorrrama kafaya takıp mutsuz olarak değilll
Bu arada yeni kaptan ben oldum tatlım, yardımcı da fulias
Hahahahha ay bu ne kızzz ben de koptumm
aaaaaaaaaaaaaahayırlı olsun kelebekciiimm
walla bugün baya su içtim. okulda wc temiz değil diye çok su içmezdim ama artık göze aldım, kendimi aştım. yine de şişkinlik var.
anam anam FULIASS seni de tebrik ederim canım
aaaaaaaaaaaaaahayırlı olsun kelebekciiimm
walla bugün baya su içtim. okulda wc temiz değil diye çok su içmezdim ama artık göze aldım, kendimi aştım. yine de şişkinlik var.
anam anam FULIASS seni de tebrik ederim canım
teşekkürler beybi. Dur bende bi kendimi tebrik edeyimettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?