Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anaaam yardımcı olmuşum ya la. Of çok heyecanlandım.
Kaptanım hilalim bizi maaşa bağla.takıma yeni düzen. Ssk + yol istiyoruz. Çift maaş + her kilo vermeye boş taksi fişi istiyoruz

Son düzenleme:
karıştırma kız ortalığı bitti gitti kaptanım hilalim yardımcım fuliasım

Hhahaahha tamam o zman

Kaptanım hilalim bizi maaşa bağla.takıma yeni düzen. Ssk + yol istiyoruz. Çift maaş + her kilo vermeye boş taksi fişi istiyoruz

Heheh kız onları ben de istiyorum stajım bitsin devlet baba bana bağlasın ben de size

ayyy bayıldım ben bu lafa kııız yancılar olarak bizde istiyoz ucundan accık

selamlar hatunlarrrrrrr
sabah tartıldım 47.2. bu hafta da + dayım yaa. off. hem wc sorunum var bu ara, hem regl olacam 1-2 güne hem de deli gibi yedim kaç gündür. kafaya taktım iyice. hem takıntı yaptım hem de diyeti iyice bozdum

Beleşe yağsız yoğurt yemeyi protesto ediyorum. Accık ucundan göstereydin bari.

Kızım karıştırmasana ortalığı hem sen de yardımcısın yaniii benm yanımda olman gerekir, monarşi getiririm demokrasiyi kaldırırm haaaa

kaptan deli yardımcı deli allah 6. takımın sonunu hayır etsin bayıldım size yaaaaaaa gülmekten karnım ağrıdı haaa

dayanamadım şimdi bekunis içtim bir tane. geceye doğru içimde ne varsa çıkar gider, yarım kg zayıflarım

Lethemmm ama artık kendine gel be kuşummmm, dünkü menü üstüne bugün sürekli su içmen gerekirdiii..dikkat et düğün yaklaşıyorrr ama kafaya takıp mutsuz olarak değilll
Bu arada yeni kaptan ben oldum tatlım, yardımcı da fulias

Tamam konuyu kapattım haklısın. Bende zararlı çıkıcam bu işten.
Bugün bunu gördüm çok güldüm yaaa

Hahahahha ay bu ne kızzz ben de koptumm

kaptan deli yardımcı deli allah 6. takımın sonunu hayır etsin bayıldım size yaaaaaaa gülmekten karnım ağrıdı haaa
o gülmeler bize et olarak geri dönmesin şimdi

dayanamadım şimdi bekunis içtim bir tane. geceye doğru içimde ne varsa çıkar gider, yarım kg zayıflarım
Merak etme duruma el koyarız + ya geçmek yasaklandı hahahaha

aaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun kelebekciiimm
walla bugün baya su içtim. okulda wc temiz değil diye çok su içmezdim ama artık göze aldım, kendimi aştım. yine de şişkinlik var.

anam anam FULIASS seni de tebrik ederim canım

Sağoll yavrumm göze alcan tabi kız, sistem monarşi artık baya baya yandınız ne dersem o,fuliş ne derse o, bi daha pizza yedini göreyimmm gelinliğini parçalarım senin hahaha sakladığım çirkef yönüm çıktı ortaya

Son düzenleme:

teşekkürler beybi. Dur bende bi kendimi tebrik edeyim ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…