- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Sağoll yavrummgöze alcan tabi kız, sistem monarşi artık baya baya yandınız ne dersem o,fuliş ne derse o, bi daha pizza yedini göreyimmm gelinliğini parçalarım senin hahaha sakladığım çirkef yönüm çıktı ortaya
o ne kıızz bak bilmediğim şeyler yiyip içim beni kandırıyonuz geti bakam bi tanede ben içem şundan kafa nasıl iyimi bari ona göre içcem haadayanamadım şimdi bekunis içtim bir tane. geceye doğru içimde ne varsa çıkar gider, yarım kg zayıflarım
bebiş geçmişi oku bugün burda olmayan çok acayip şeyler kaçırdı vallaay nolmuş bir dakkaa ben kaçırdımm kim kaptan kim yardımcıı
teşekkürler beybi. Dur bende bi kendimi tebrik edeyimettim.
Aynen, somurtmak da yasakbolca gülüp kilo vercezzz
bir menü gördümm lethemm o ne yavrumm ince belli gelinn olmak istiyorsunn ama o menü çok yanlışş canım üzülerek söylüyorumm..1 gün olsun kaçamak olsun diyet yapam bir insanın onları tüketmesii katiyen yanlış cnaım...
Ayyyyyy içinde neler biriktirmiş yaaa
Artık demokrasi yokk. Babadan oğula yönetilcek bu takım. Bende şehzade fulya paşa han hazretleri mi oldum şimdi
o ne kıızz bak bilmediğim şeyler yiyip içim beni kandırıyonuz geti bakam bi tanede ben içem şundan kafa nasıl iyimi bari ona göre içcem haa
bebiş geçmişi oku bugün burda olmayan çok acayip şeyler kaçırdı valla
allahım bugün gülerken patlamazsam hiç patlamam herhalde.sizde ne gizli cevherler varmış beaaaww
Yalnız iyi cıvıdık, koğuşş kendine gellliçin su için berenvildan ın sözünü çiğnemek yokk bu akşam hep beraber Leslie yapıyoruz en az 1 saat sporrrrr, su spor listeleri bugün kimdeydi kimdeydii??? haftasonu düzen yapacaz artık omaz bu böyle :)
o ne kıızz bak bilmediğim şeyler yiyip içim beni kandırıyonuz geti bakam bi tanede ben içem şundan kafa nasıl iyimi bari ona göre içcem haa
bebiş geçmişi oku bugün burda olmayan çok acayip şeyler kaçırdı valla
allahım bugün gülerken patlamazsam hiç patlamam herhalde.sizde ne gizli cevherler varmış beaaaww
Sağoll yavrummgöze alcan tabi kız, sistem monarşi artık baya baya yandınız ne dersem o,fuliş ne derse o, bi daha pizza yedini göreyimmm gelinliğini parçalarım senin hahaha sakladığım çirkef yönüm çıktı ortaya
1 haftalık takıma alışma süreci yaşadım. Biraz fazla alıştım umarım pişman olmazsınız nıhahaha
Yalnız iyi cıvıdık, koğuşş kendine gellliçin su için berenvildan ın sözünü çiğnemek yokk bu akşam hep beraber Leslie yapıyoruz en az 1 saat sporrrrr, su spor listeleri bugün kimdeydi kimdeydii??? haftasonu düzen yapacaz artık olmaz bu böyle :)
1 haftalık takıma alışma süreci yaşadım. Biraz fazla alıştım umarım pişman olmazsınız nıhahaha
bebişim ben sporu sabahtan yaptım.senin için akşama mekik çekerim.suyumda 2.5 oldu 3 e gidiyo.bugün 3-4 arası yaparım herhaldeyarına - çıkmam lazım yoksa aramızda kalsın yeni kaptan çok fena demokrasiyi bile kaldırdı valla
okudum şimdi geçmişiibekunis müshil tarzı bir ilaç canım. çok çok zorda olunca içiyorum ben. ayda yılda bir. 5-6 saate acayip bir karın ağrısıyla içinde ne varsa çıkıyor. bu ilacı içtiğim gün ne olur ne olmaz diyerekten evden çıkmıyorumm
zati böyle yemeye devam edersem istediğim gibi gelinlik bulamıcamm. off içim şişti kendi kendime sayıyorum. hep de tokken oluyor buu
okudum şimdi geçmişiibekunis müshil tarzı bir ilaç canım. çok çok zorda olunca içiyorum ben. ayda yılda bir. 5-6 saate acayip bir karın ağrısıyla içinde ne varsa çıkıyor. bu ilacı içtiğim gün ne olur ne olmaz diyerekten evden çıkmıyorumm
zati böyle yemeye devam edersem istediğim gibi gelinlik bulamıcamm. off içim şişti kendi kendime sayıyorum. hep de tokken oluyor buu
Su spor yarın bende bugün kimde hatırlamıyorum.
Spora gitçem ben zaten 2 saat. Bi de leslie yapmama gerek olmaz herhalde.
Suyumu içtim kaptan. 2 litre bitti. 1 litrede sporda
46 kiloyla gelinlik bulamamak çok zor olsa gerek
Merak etme ya son anlar gelince deli gibi kilo veriliyor ister istemez.
Ben gelinliğin sparişi verdiğimde 55 kiloydum.
Son provada 47 kiloydum. Gelinlik olmadı ya hahahaha kadında kızdı bana mecbur 2 kilo falan aldım.
Okadar çok koşturdukki farketmeden zayıflamıştım. Sanada aynısı olcak panik yok
46 kiloyla gelinlik bulamamak çok zor olsa gerek
Merak etme ya son anlar gelince deli gibi kilo veriliyor ister istemez.
Ben gelinliğin sparişi verdiğimde 55 kiloydum.
Son provada 47 kiloydum. Gelinlik olmadı ya hahahaha kadında kızdı bana mecbur 2 kilo falan aldım.
Okadar çok koşturdukki farketmeden zayıflamıştım. Sanada aynısı olcak panik yok
tatlım çok kaptırma kendini ilaçlara dikkat et. bide buraya takıl sıkı yönetim başladı bak nasıl vercez kiloları
bu hafta çok düzenli girdim sporumuda yaptım 18inde ben yokum ama ben hatırlıyorum bir dha bakabilirmiyiz18 mart
kelebek.hill: 19 mesaj su+spor+
berenvildan: 11 mesaj su+spor+
degua:11 mesaj su+spor+
fatos0808:7 mesaj su+spor+
fulios:6 mesaj su-spor+
ayyıldızım:6 mesaj su+spor+
lethem:4 mesaj su+spor-
mahurbeste:1 mesaj su+spor-
bur50:1 mesaj su spor göremedim
mavera87:1 mesaj su spor göremedim
19 mart:
bur50:12 mesaj su+spor+
kelebek.hill:12 mesaj su+spor-
degua:10 mesaj su spor göremedim
lethem:8 mesaj su+spor+
fatos0808:8 mesaj su+spor+
fulios:5 mesaj su+spor-
tubish13:6 mesaj su+ spor+ göremedim
destina_88:2 mesaj su spor göremedim
mahurbeste:2 mesaj su spor göremedim
ayyıldızım:2 mesaj su+spor+
mrb kızlar
benim çok bulantım var
rahatsıızım
cuma günü listeye yardıma gelmeye çalışcam
bana izin verin biraz
benim şu an diyet rejimle çok alakam yok valla
tatlım çok kaptırma kendini ilaçlara dikkat et. bide buraya takıl sıkı yönetim başladı bak nasıl vercez kiloları
Su spor yarın bende bugün kimde hatırlamıyorum.
Spora gitçem ben zaten 2 saat. Bi de leslie yapmama gerek olmaz herhalde.
Suyumu içtim kaptan. 2 litre bitti. 1 litrede sporda
Vayy tecrübe konuşuyorr..askerim gelse de ben de şu muhabbetlerinize ortak olsammm
Ay ilahi ilknurcumm ablacımmama haklısın,artık eli maşalı yönetim teheheyyyttt
hatırlarsan başlarda en çok ben kaçamak yapardım, ne kadar ilerledim di mii her şeyi grubumuza borçluyumm
Ay çok teşekkur ederimfulyaaaa
bu yazdığını 1 kere beğenmek yetmezz, 5 kere daha beğenmek istiyorumm
ay saol ya walla moral buldumm, herkes diyor düğüne yakın verirsin ama ben inanamıyorum bir türlüü.
boy da kısa ya ben kilolu görünüyorum yaa, göbek ve popom var. etim yumuşak bir de. sıkı olsa zaten bu kiloda zayıf görünürdüm.
bu arada senin fotolar çok hoşşdün söyledim mi bilmiyorumm
Vayy tecrübe konuşuyorr..askerim gelse de ben de şu muhabbetlerinize ortak olsammm
Ay ilahi ilknurcumm ablacımmama haklısın,artık eli maşalı yönetim teheheyyyttt
hatırlarsan başlarda en çok ben kaçamak yapardım, ne kadar ilerledim di mii her şeyi grubumuza borçluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?