Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyyyyy içinde neler biriktirmiş yaaa
Artık demokrasi yokk. Babadan oğula yönetilcek bu takım. Bende şehzade fulya paşa han hazretleri mi oldum şimdi

dayanamadım şimdi bekunis içtim bir tane. geceye doğru içimde ne varsa çıkar gider, yarım kg zayıflarım
o ne kıızz bak bilmediğim şeyler yiyip içim beni kandırıyonuz geti bakam bi tanede ben içem şundan kafa nasıl iyimi bari ona göre içcem haa
ay nolmuş bir dakkaa ben kaçırdımm kim kaptan kim yardımcıı
bebiş geçmişi oku bugün burda olmayan çok acayip şeyler kaçırdı valla
teşekkürler beybi. Dur bende bi kendimi tebrik edeyim ettim.

allahım bugün gülerken patlamazsam hiç patlamam herhalde.sizde ne gizli cevherler varmış beaaaww

Ayyyyyy içinde neler biriktirmiş yaaa
Artık demokrasi yokk. Babadan oğula yönetilcek bu takım. Bende şehzade fulya paşa han hazretleri mi oldum şimdi

Yalnız iyi cıvıdık, koğuşş kendine gelll için su için berenvildan ın sözünü çiğnemek yokk bu akşam hep beraber Leslie yapıyoruz en az 1 saat sporrrrr, su spor listeleri bugün kimdeydi kimdeydii??? haftasonu düzen yapacaz artık olmaz bu böyle :)

Son düzenleme:

1 haftalık takıma alışma süreci yaşadım. Biraz fazla alıştım umarım pişman olmazsınız nıhahaha

bebişim ben sporu sabahtan yaptım.senin için akşama mekik çekerim.suyumda 2.5 oldu 3 e gidiyo.bugün 3-4 arası yaparım herhaldeyarına - çıkmam lazım yoksa aramızda kalsın yeni kaptan çok fena demokrasiyi bile kaldırdı valla

okudum şimdi geçmişii bekunis müshil tarzı bir ilaç canım. çok çok zorda olunca içiyorum ben. ayda yılda bir. 5-6 saate acayip bir karın ağrısıyla içinde ne varsa çıkıyor. bu ilacı içtiğim gün ne olur ne olmaz diyerekten evden çıkmıyorumm

zati böyle yemeye devam edersem istediğim gibi gelinlik bulamıcamm. off içim şişti kendi kendime sayıyorum. hep de tokken oluyor buu

Su spor yarın bende bugün kimde hatırlamıyorum.
Spora gitçem ben zaten 2 saat. Bi de leslie yapmama gerek olmaz herhalde.
Suyumu içtim kaptan. 2 litre bitti. 1 litrede sporda

1 haftalık takıma alışma süreci yaşadım. Biraz fazla alıştım umarım pişman olmazsınız nıhahaha

Olmayız olmayızzz merak etme kızımm

Evet bence de öyle bi söylenti var anlaştık akşam mekik olur harikasın, sabah biliyorum sporunu beroşvildoş

Canım karamsarlık yerine hemen bırakma kendini sakınnn, ben de çok gitgel yaşadım yani emin ol, benm menüler ilk kez bu kadar istikrarlı alışma süreci var tabii

46 kiloyla gelinlik bulamamak çok zor olsa gerek
Merak etme ya son anlar gelince deli gibi kilo veriliyor ister istemez.
Ben gelinliğin sparişi verdiğimde 55 kiloydum.
Son provada 47 kiloydum. Gelinlik olmadı ya hahahaha kadında kızdı bana mecbur 2 kilo falan aldım.
Okadar çok koşturdukki farketmeden zayıflamıştım. Sanada aynısı olcak panik yok

tatlım çok kaptırma kendini ilaçlara dikkat et. bide buraya takıl sıkı yönetim başladı bak nasıl vercez kiloları

Su spor yarın bende bugün kimde hatırlamıyorum.
Spora gitçem ben zaten 2 saat. Bi de leslie yapmama gerek olmaz herhalde.
Suyumu içtim kaptan. 2 litre bitti. 1 litrede sporda

Mükemmelsinz kızlar bu akşam Leslie bendee ben de 1,5 litredeyim, 2,5 a giderim sanırımm
haftasonları denetim istiyorum kızlarrr hiç girmeseniz bile pazar günü 2 günün bildirimini birden yapalım bencee haftasonu azıtmaya cozutmaya son tabi ki krizlerimizi durdurcak şeyler yeriz ben de tavsiye istiyorum bu konuda yemiyelim demiyorum ama cozumayalım

fulyaaaa
bu yazdığını 1 kere beğenmek yetmezz, 5 kere daha beğenmek istiyorumm
ay saol ya walla moral buldumm, herkes diyor düğüne yakın verirsin ama ben inanamıyorum bir türlüü.
boy da kısa ya ben kilolu görünüyorum yaa, göbek ve popom var. etim yumuşak bir de. sıkı olsa zaten bu kiloda zayıf görünürdüm.

bu arada senin fotolar çok hoşş dün söyledim mi bilmiyorumm

Vayy tecrübe konuşuyorr..askerim gelse de ben de şu muhabbetlerinize ortak olsammm

tatlım çok kaptırma kendini ilaçlara dikkat et. bide buraya takıl sıkı yönetim başladı bak nasıl vercez kiloları

Ay ilahi ilknurcumm ablacımm ama haklısın,artık eli maşalı yönetim teheheyyyttt
hatırlarsan başlarda en çok ben kaçamak yapardım, ne kadar ilerledim di mii her şeyi grubumuza borçluyumm

bu hafta çok düzenli girdim sporumuda yaptım 18inde ben yokum ama ben hatırlıyorum bir dha bakabilirmiyiz
mrb kızlar
benim çok bulantım var
rahatsıızım

cuma günü listeye yardıma gelmeye çalışcam
bana izin verin biraz

benim şu an diyet rejimle çok alakam yok valla

haklısın kaptan

az kalmış canım askerin geliyorr, gel teskeree gel teskeree, bitsinn bu hasreeett

Ay çok teşekkur ederim Sen spor yapıyormusun ya sıkılaşmak zayıflamaktan daha kolay. Evde oturduğun yerde bile sıkılaşırsın al bi plates topu. Hangi hareketleri yapacağını bile söyleriz yani spor bizim işimiz. (pardon kaslarım dile geldi)

Asker beklemek zor zanaat. Bende bekledim beybi. O duyguyu çok iyi bilirim. Ama otogara gidip karşılıyosun ya. Sanki hiç gitmemiş gibi. Açıkcasi benim hafızamdan çıktı o günler. Kötü anılar hafızadan silinirmiş ya. Bildiğin silindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…