dayanamadım şimdi bekunis içtim bir tane. geceye doğru içimde ne varsa çıkar gider, yarım kg zayıflarım
Tamam konuyu kapattım haklısın. Bende zararlı çıkıcam bu işten.
Bugün bunu gördüm çok güldüm yaaa
yok canım bir kerelik aldım. inş veririzz. yani ben inşş
bugün ben sayıyorum canım aynı zamanda geçmişi okuyorumda
az kalmış canım askerin geliyorr, gel teskeree gel teskeree, bitsinn bu hasreeett
Ay çok teşekkur ederimSen spor yapıyormusun ya sıkılaşmak zayıflamaktan daha kolay. Evde oturduğun yerde bile sıkılaşırsın al bi plates topu. Hangi hareketleri yapacağını bile söyleriz yani spor bizim işimiz. (pardon kaslarım dile geldi)
Asker beklemek zor zanaat. Bende bekledim beybi. O duyguyu çok iyi bilirim. Ama otogara gidip karşılıyosun ya. Sanki hiç gitmemiş gibi. Açıkcasi benim hafızamdan çıktı o günler. Kötü anılar hafızadan silinirmiş ya. Bildiğin silindi.
bende çok güldüm be ne ya:)
Kızım karıştırmasana ortalığı hem sen de yardımcısın yaniii benm yanımda olman gerekir, monarşi getiririm demokrasiyi kaldırırm haaaa
Ay çok teşekkur ederimSen spor yapıyormusun ya sıkılaşmak zayıflamaktan daha kolay. Evde oturduğun yerde bile sıkılaşırsın al bi plates topu. Hangi hareketleri yapacağını bile söyleriz yani spor bizim işimiz. (pardon kaslarım dile geldi)
Asker beklemek zor zanaat. Bende bekledim beybi. O duyguyu çok iyi bilirim. Ama otogara gidip karşılıyosun ya. Sanki hiç gitmemiş gibi. Açıkcasi benim hafızamdan çıktı o günler. Kötü anılar hafızadan silinirmiş ya. Bildiğin silindi.
hahahahahahahahaha gördükçe gülüyorum ya
yeni fotografı da var onuda yolliyim.
Eskişehirsporun yasaklanan reklamı buda
ahaaa neler olmuş bugün ya hilalcim kaptanmı olmuş yardımcın kim?
evet tatlım sen süper ilerledin
Vayy tecrübe konuşuyorr..askerim gelse de ben de şu muhabbetlerinize ortak olsammm
Ay ilahi ilknurcumm ablacımmama haklısın,artık eli maşalı yönetim teheheyyyttt
hatırlarsan başlarda en çok ben kaçamak yapardım, ne kadar ilerledim di mii her şeyi grubumuza borçluyumm
Mükemmelsinz kızlar bu akşam Leslie bendeeben de 1,5 litredeyim, 2,5 a giderim sanırımm
haftasonları denetim istiyorum kızlarrrhiç girmeseniz bile pazar günü 2 günün bildirimini birden yapalım bencee haftasonu azıtmaya cozutmaya son tabi ki krizlerimizi durdurcak şeyler yeriz ben de tavsiye istiyorum bu konuda yemiyelim demiyorum ama cozumayalım
ay gerçekten mii? pilatesi cd den yapayım dedim çok ağır çok sıkıcı geldi. tek sevdiğim şey yürümek. saatlerce yürüyebilirim ama mekik de üşeniyorum iştee. pilates topu alsam nasıl yapabilirim ki? göbek gider mi kii:44:
ay gerçekten mii? pilatesi cd den yapayım dedim çok ağır çok sıkıcı geldi. tek sevdiğim şey yürümek. saatlerce yürüyebilirim ama mekik de üşeniyorum iştee. pilates topu alsam nasıl yapabilirim ki? göbek gider mi kii:44:
kaynamış bugün burası hilal kaptan fulias yardımcı olmuş evet açıklayın bakalım şartlarınızı isteklerinizi :)))hayırlı olsun kızlar ben fatoş olur diyodum eski deneyimlere dayanarak ama tabi kim yapabiliyorsa o olmalı tam destek benden.)))
18 mart
kelebek.hill: 19 mesaj su+spor+
berenvildan: 11 mesaj su+spor+
degua:11 mesaj su+spor+
fatos0808:7 mesaj su+spor+
fulios:6 mesaj su-spor+
ayyıldızım:6 mesaj su+spor+
lethem:4 mesaj su+spor-
mahurbeste:1 mesaj su+spor-
bur50:1 mesaj su spor göremedim
mavera87:1 mesaj su spor göremedim
tubish13: mesaj:8 su+ spor+
19 mart:
bur50:12 mesaj su+spor+
kelebek.hill:12 mesaj su+spor-
degua:10 mesaj su spor göremedim
lethem:8 mesaj su+spor+
fatos0808:8 mesaj su+spor+
fulios:5 mesaj su+spor-
tubish13: mesaj :6 su+ spor+
destina_88:2 mesaj su spor göremedim
mahurbeste:2 mesaj su spor göremedim
ayyıldızım:2 mesaj su+spor+
Keisnlikle sıkılaşırrr..ben de çok yaptım evde pilates müthiş etkisi oluyor, küçük top bile alsan kafi yani harik aolur, mekik de çok faydalıı, cd den yapıyorum gerçi ben de ama sıkılmıyorumm
Sağolll tubişşş...yeni kurallar,
somurtmak yokkk gülmek varrr
kaçamakk yokk spor varrrr
asitler yokkk sularr varr
+ haftasonu da denetim varrr
kızçelerim ben kaçar sonra yine dönerim.su spor +giremezsem bu son mesajımdır.
kendimi ekledim kızlar
gerçektenmi hafta sonu denetim iye olmuş cozutuyorduk haklısın ama bi kota bişey yapalım hafta sonuna
gerçektenmi hafta sonu denetim iye olmuş cozutuyorduk haklısın ama bi kota bişey yapalım hafta sonuna
Allahım yaa nerden de bulursn
He canım beni kaptan ettiler yardımcın diye de fulias ı verdiler çatlak çatlak takılıyoruzitirazınız olmaz diye düşünüp beklemedik yoksa tabi hepinizin kararı önemli hala itiraz edebilirsiniz
hadii etsene itiraz et hadiii
Nası birşey olabilir ki. Ben haftasonları hiç giremiyorum çünkü hiç evde olmuyorum
Ağırr bir ceza getirme kaptaaaaaaaaaaaaannn açeydim gollarımı.
Fikir:
Pazar günü akşam bile olsa girip rapor verelim ozaman cumartesi ne yedik su spor ve pazar günü için.
yok canım ne haddime itiraz etmek siz daha iyi ilgilenebilirsinz biz çoluklu çocuklar biraz zor ben bilgisayar kız gelmeden giriyorum inana yada uyuyunca yoksa benden önce oturuyorum.takımı ele almanız güzel sorumluluk sahisiniz daha ne olsun genelde sabah 6 da girip bi kontrol edip birde akşam giriyorum ben
menüm
sabah yumurta 1 gün kurusu marul peynir 1 kepek ekmeği
öğlen 1 börek çok az patates salatası
bugün 2 türk kahvesi içtim akşam sebze yemeğim var çok az yemeyi düşünüyorum
kilo bildirimini sabah aç karınla yapıyoruz değilmi hilalcim
bence yeni isteklerini çemkirmelerini bekliyorum kaptan dediğin sert olur öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?