Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok canım bir kerelik aldım. inş veririzz. yani ben inşş

Vermeme gibi bi seçenek yok sildik

bugün ben sayıyorum canım aynı zamanda geçmişi okuyorumda

Tamam canım eksiklik olabiliyor bu arada bazen hemen tamamla kendini o gün, sıkıntı olmaz

az kalmış canım askerin geliyorr, gel teskeree gel teskeree, bitsinn bu hasreeett

Ayy bi an önce gelseeeee az kaldı yaa evet artık ama geçmek bilmiyor artık..:18:

Ahh hem de ne zorrr...ömrümmü yedi, olgunlaşmak zorunda kaldım resmen bazı şeyleri umursamaz oldum, kavga etmicem diye alınımcam üzülmücem diye kendi kendimi nası yiyorumm

ay gerçekten mii? pilatesi cd den yapayım dedim çok ağır çok sıkıcı geldi. tek sevdiğim şey yürümek. saatlerce yürüyebilirim ama mekik de üşeniyorum iştee. pilates topu alsam nasıl yapabilirim ki? göbek gider mi kii:44:

kaynamış bugün burası hilal kaptan fulias yardımcı olmuş evet açıklayın bakalım şartlarınızı isteklerinizi :)))hayırlı olsun kızlar ben fatoş olur diyodum eski deneyimlere dayanarak ama tabi kim yapabiliyorsa o olmalı tam destek benden.)))

hahahahahahahahaha gördükçe gülüyorum ya
yeni fotografı da var onuda yolliyim.
Eskişehirsporun yasaklanan reklamı buda

Allahım yaa nerden de bulursn

ahaaa neler olmuş bugün ya hilalcim kaptanmı olmuş yardımcın kim?

He canım beni kaptan ettiler yardımcın diye de fulias ı verdiler çatlak çatlak takılıyoruz itirazınız olmaz diye düşünüp beklemedik yoksa tabi hepinizin kararı önemli hala itiraz edebilirsiniz
hadii etsene itiraz et hadiii

evet tatlım sen süper ilerledin

evet tatlım cumartesi pazarları da sıkı tutalım.bütün hafta kasıyoruz 2 günde salıp bütün verdiklerimizi geri alıyoruz

Gider tabi beybi. Göbek için plates topunu ayaklarının arasına alıp yapıcaksın bütün hareketleri. Al sen topu. Ben anlatırım. Öyle videolardaki gibi sıkıcı da olmaz hem. mesela sadece göbeğe yoğunlaşırız bitek o hareketleri yaparsın + yürümek. Ben sadece kardio çalışıyorum platese yazın falan başlarım heralde. Önce bi zayıflıyımde

Keisnlikle sıkılaşırrr..ben de çok yaptım evde pilates müthiş etkisi oluyor, küçük top bile alsan kafi yani harik aolur, mekik de çok faydalıı, cd den yapıyorum gerçi ben de ama sıkılmıyorumm

Sağolll tubişşş...yeni kurallar,
somurtmak yokkk gülmek varrr
kaçamakk yokk spor varrrr
asitler yokkk sularr varr
+ haftasonu da denetim varrr

Son düzenleme:

kendimi ekledim kızlar

gerçektenmi hafta sonu denetim iye olmuş cozutuyorduk haklısın ama bi kota bişey yapalım hafta sonuna

gerçektenmi hafta sonu denetim iye olmuş cozutuyorduk haklısın ama bi kota bişey yapalım hafta sonuna

Kota derken bebişim?? haftasonu kaçamak illaki olabilir ama az düzeyde tutmuş oluruz veee yakma zorunluluğu getirirz meselaaaa??? olur muu??

fuliascım sana da uyarsa cumartesileri su-sporu hep sen say, pazar da hep ben ayrıca pazar bütün haftayı da toparlarım hem uygun mu?? ayrıca tubiş şey demiştin bi ara menü paylaşmayana da mı - versek bence o da olabilir, bence tamamı artı alanlara sayım yaptırmayız elimizden geldikçe teşvik olurr

Nası birşey olabilir ki. Ben haftasonları hiç giremiyorum çünkü hiç evde olmuyorum
Ağırr bir ceza getirme kaptaaaaaaaaaaaaannn açeydim gollarımı.

Fikir:
Pazar günü akşam bile olsa girip rapor verelim ozaman cumartesi ne yedik su spor ve pazar günü için.

yok canım ne haddime itiraz etmek siz daha iyi ilgilenebilirsinz biz çoluklu çocuklar biraz zor ben bilgisayar kız gelmeden giriyorum inana yada uyuyunca yoksa benden önce oturuyorum.takımı ele almanız güzel sorumluluk sahisiniz daha ne olsun genelde sabah 6 da girip bi kontrol edip birde akşam giriyorum ben

menüm
sabah yumurta 1 gün kurusu marul peynir 1 kepek ekmeği
öğlen 1 börek çok az patates salatası
bugün 2 türk kahvesi içtim akşam sebze yemeğim var çok az yemeyi düşünüyorum

kilo bildirimini sabah aç karınla yapıyoruz değilmi hilalcim
bence yeni isteklerini çemkirmelerini bekliyorum kaptan dediğin sert olur öptüm seni

Hmm haftasonu giremiyorsun demekk..pek çok kişi aynısını dicek, o zman pazar toplu bildirim kabull en kötü ihtimalle pazar günü 2 günün menü su sporları toplu paylaşılır böylece sayım da ortak olarak pazar günü ben yaparım toptan kompleceee
yok yok girmedin diye ceza yok yardımcım benm kıyamam şaka şaka kıyarım

Olur mu had mad ama dediğin gibi çocuk var herkeste o yüzden biz devraldık rahatca ilgileniriz sanırsam hele benm asker gelene kadar ben baya boşum mesaj sayısını tamamlayın,mazeret bildirin kafi, giremeyene yapcak bi şey yok yanii

Evvet sabah aç karnına kuşlarımm
istekleri çemkirişleri yazacazzz elbet tartışma faslından sonra topluca yazzıp tekrar tekrar yayınlarzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…