Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar akşamları girerim ya sıkıntı olmaz. Toplarız beraber su sporları.
Herkes Pazar günü 1 mesajlada olsa bildirim yapacak ozaman. Su spor ve 2 güne ait menü olarak

ay tamam alayım bir top o zamaan. küçük büyük orta farkeder mi ki? netten bakayım bir. küçük yeter demiş hilal ama bakayım yine set met oluyordu

FULYAA gitar falan gördüm fotoda, müzikle mi ilgileniyorsunn? benimki de elektrocu

aldım gittii.

ben kaçayım kızlarr, akşam yemeği yapayım

menümü de yazayım unutmadan.
sabah
tost, çay
ara çubuk kraker
öğle yumurta, peynir, domates, bal (kahvaltı yaptım), 2 dilim kepek ekmeği
ara yok
akşam çorba, 1 dilim kepek ekmeği olur.

yürüyüş yaptım okuldan sonra. su da içtim baya. yine girerim zatenn

Kızancıklar bende çıkıyorum

Su: +
Spor: +

Akşam Menüm
*Tavuk yiyiciğiz
*Çorba içiciğiz

Fulya spora kaçar
Esen kalın

hayırlı olsun hilalim ve fulyacım kolaylıklar diliyor takımı başarıya ulaştıracağınıza eminimm yazacam ama okuduklarımdan sonra :) şabanın bir filmi vardı deli deli küpeli akıl hastanesinden kaçıp kar dolayısıyla bir köyde sıkışmıştı bir arkadaşı ile kendini vali arkadaşınıda kaymakam ilan etmişti ...yazdıklarınızı okuyunca aklıma o geldi..ççok severdim rahmetliyi :) biz yaparız bu işi her zaman yanınızdayımm...

iremcim bulantıların 3 aya kadar sürer canımm sen kendine bebişe iyi bak iyi olun oda yeter bize bizi bırakmayacağını canı gönülden biliyorum senin yerin ayrı bende canım iyi haberlerini okuyucaz her cuma inşallah sensiz yapamayız zaten..

menüm
sabah
tuzsuz yağsız lor dereotlu maydanozlu çörek otlu
2 dilim kepekli ekmek
7 zeytin
1 domates
arada
1 portakal +1 bardak süt yarım yağlı
öğlen
12 kaşık kuru fasulye yemeği
salata
2 dilim kepek ekmeği
yarım bardak yoğurt
arada
1 bardak süt +2 adet bisküi etiform limonlu lifli
1 bardak 5i bi yerde çay
akşam
8 kaşık karnıbahar yemeği
yarım bardak yoğurt
mısırunlu kabak fırında bol otlu beyaz un yerine mısır unu katıp yaptım2 dilim

leblebi konusunu listeden bakıp yazıyorum
2 yemek kaşığı leblebi = 1 avuç=20 gr= 1 dilim ekmek..ekmek değişim tablosunda yer alıyor
yani leblebi ara öğün olarak yenmeyecek tatlılarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…