- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Hmm haftasonu giremiyorsun demekk..pek çok kişi aynısını dicek, o zman pazar toplu bildirim kabullen kötü ihtimalle pazar günü 2 günün menü su sporları toplu paylaşılır böylece sayım da ortak olarak pazar günü ben yaparım toptan kompleceee
yok yok girmedin diye ceza yok yardımcım benm kıyamam şaka şaka kıyarım
Olur mu had mad ama dediğin gibi çocuk var herkeste o yüzden biz devraldık rahatca ilgileniriz sanırsam hele benm asker gelene kadar ben baya boşummesaj sayısını tamamlayın,mazeret bildirin kafi, giremeyene yapcak bi şey yok yanii
Gider tabi beybi. Göbek için plates topunu ayaklarının arasına alıp yapıcaksın bütün hareketleri. Al sen topu. Ben anlatırım. Öyle videolardaki gibi sıkıcı da olmaz hem. mesela sadece göbeğe yoğunlaşırız bitek o hareketleri yaparsın + yürümek. Ben sadece kardio çalışıyorum platese yazın falan başlarım heralde. Önce bi zayıflıyımde
Evvet sabah aç karnına kuşlarımm
istekleri çemkirişleri yazacazzz elbet tartışma faslından sonra topluca yazzıp tekrar tekrar yayınlarzz
ay tamam alayım bir top o zamaan. küçük büyük orta farkeder mi ki? netten bakayım bir. küçük yeter demiş hilal ama bakayım yine set met oluyordu
FULYAA gitar falan gördüm fotoda, müzikle mi ilgileniyorsunn? benimki de elektrocu
bunu alayım mııı
Neymiş o resim çıkmamış
oo iyiymiş. Fiyatıda iyiymiş hatta. Ben bitane topa bu kadar para vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?