menüm
sabah
tuzsuz yağsız lor dereotlu maydanozlu çörek otlu
2 dilim kepekli ekmek
7 zeytin
1 domates
arada
1 portakal +1 bardak süt yarım yağlı
öğlen
12 kaşık kuru fasulye yemeği
salata
2 dilim kepek ekmeği
yarım bardak yoğurt
arada
1 bardak süt +2 adet bisküi etiform limonlu lifli
1 bardak 5i bi yerde çay
akşam
8 kaşık karnıbahar yemeği
yarım bardak yoğurt
mısırunlu kabak fırında bol otlu beyaz un yerine mısır unu katıp yaptım2 dilim
Pazar akşamları girerim ya sıkıntı olmaz. Toplarız beraber su sporları.
Herkes Pazar günü 1 mesajlada olsa bildirim yapacak ozaman. Su spor ve 2 güne ait menü olarak
ok kaptan menüyüde listeye alıyormuyuz +- diye hafataya başalayalım o zaman değilmi
temem alıyorum o zaman. umarım kullanırım kenar süsü olmaz.
hayırlı olsun hilalim ve fulyacım kolaylıklar diliyor takımı başarıya ulaştıracağınıza eminimm yazacam ama okuduklarımdan sonra :)şabanın bir filmi vardı deli deli küpeli akıl hastanesinden kaçıp kar dolayısıyla bir köyde sıkışmıştı bir arkadaşı ile kendini vali arkadaşınıda kaymakam ilan etmişti ...yazdıklarınızı okuyunca aklıma o geldi..ççok severdim rahmetliyi :) biz yaparız bu işi her zaman yanınızdayımm...
leblebi konusunu listeden bakıp yazıyorum
2 yemek kaşığı leblebi = 1 avuç=20 gr= 1 dilim ekmek..ekmek değişim tablosunda yer alıyor
yani leblebi ara öğün olarak yenmeyecek tatlılarım
hilal özlemimiz nerde canım benmi kaçırdım iznemi ayrıldı
başka bir ayrıntı su diyette neden önemli ?
diyet yaparken eğer kilo vermiş olsanız dahii kilolar vucudunuzda parçalanarak kalır eğerki su içmezseniz...ama su içerseniz verdiğiniz kilo parçaçaıkları kolaylıkla vucudunuzdan atılır..aksi takdirde tekrar yağa dönüşür..
saol tubişim içiyorumm canımm ilk başladığım zamalar müptelaydımm..ama sindirim sistemini alıştırmamak adına bırakmıştım bi ara şimdi ise günde bir tane ya yeşil çay ya form çayı ya 5i bi yerde veya yasemin melisa papatya ıhlamur herhangi bir bitki çayı içebiliyorum 1 kupa dolu içiyorum bazen 2 kupa bazen 3 serbest zaten bitki çayları diyetimde ama şekersiz içiyorum ben .fatoş hem doyurucu menülerin hemde hiç kaçamak yok ondan çok güzel kilo veriyorsun peki yeşil çay içiyormusun fataoş
Hilalcim fuliascım ikinizi de tebrik ediyorum hadi bakalım estirin
menümü paylaşayım 1 yumurta
maydanoz, 1 çorba kaşığı lor peyiniri 5 fındık 1 kuru kayısı
öğle: bakla 3 kaşık
karnıbahar yemeği 4 kaşık
1 kase yoğurt
akşam karnıbahar yemeği 4 kaşık
bulgur pilavı 4 kaşık
1 kase yoğurt
spor: 1 saat yüzme
su :2 litre
yENİ KURAAlllar mı var acaba?
burada ımrencim seni herzaman burda görmek issteriz sorunsuz sağlıklı bi hamılelık geçirmeni canı gönulden dilerim
fotoscum peki bulgur pilavı 4 kaşıkmı 1 porsiyon takmış durumdayımda bulgura
kuru baklagillerde porsiyon ölçüsü nekadar ne dedi diyetisyenin?
herkese iyi geceler
gayett ikna edici bir bilgi, saol canım:)
kızlar erken uyurum, biraz işim var sonra da giremem belki. sabah tartılıp yazarım, ama olur da yazamazsam bugünkünü girin kilo malesef 47.2 geçen hafta 47.1 idi.
su= +
spor= +
mesaj= 18
mesaj 10
kelebeğim şekerimm hemende kural koyarmışş yerimm bak senii o kelebekk kanatlarınıı kıtlarımm bak :)
özlemm ev mi taşıyor biliyosunn geçen hafta 2 gün hastanedeydim haliyle geçmişi okuyamadım merak ediyorum bi arkadaşının vefatını okumuştum yeni düzen derken neyi kastettin illa sordurcan ha ben olsam çoktann yazdıydım :)
hilalcimm
evet 1 dilim ekmekten aldığın kaloriyi alıyorsun aynı besin değerlerine sahip anlayacağın..örneğin sabah 1 dilim ekmek yemek istemedi canın onun yerine 2 kaşık 1 avuç leblebi sarı beyaz farketmez yiyebilirsin.
mrb lar canlar. hilal cim tebrik ederim cnım kaptan olmuşsun fulias senide tebrik ederim tatlı bayan yardımcıymışsıun çok sevindim :)
bugün giremedim biliyosunuz pc nin halini
Sabah:
5 hurma (buldum yedim)
1 bardak yarım yağlı süt
Ara:
1 kaşarlı küçük tost
1 şekerli küçük çay
Öğlen:
yarım pors kaşarlı makarna
yarım kase şehriye çorba
Ara:
1 kivi
Akşam:
1 adet karnıyarık
2 dilim kepek ekmek
Ara:
1 avuç leblebi
1 yeşil elma
Alınan Kalori Toplamı1259 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal
Spor: Leslie 5 miles (1 sa 15 dk)
Su:2,5 lt
Lütfen paylaşımlarımızı yaparken başlıkta menü su spor şeklinde belirtelimm
yeni kaptanım kimler bu hafta izinliydi liste yapıp kaçacağımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?