Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

başka bir ayrıntı su diyette neden önemli ?

diyet yaparken eğer kilo vermiş olsanız dahii kilolar vucudunuzda parçalanarak kalır eğerki su içmezseniz...ama su içerseniz verdiğiniz kilo parçaçaıkları kolaylıkla vucudunuzdan atılır..aksi takdirde tekrar yağa dönüşür..

fatoş hem doyurucu menülerin hemde hiç kaçamak yok ondan çok güzel kilo veriyorsun peki yeşil çay içiyormusun fataoş

Pazar akşamları girerim ya sıkıntı olmaz. Toplarız beraber su sporları.
Herkes Pazar günü 1 mesajlada olsa bildirim yapacak ozaman. Su spor ve 2 güne ait menü olarak

Aynen öylee pazar günleri toplu bildirim de kabulümüzz hallederiz beraber fuliş

ok kaptan menüyüde listeye alıyormuyuz +- diye hafataya başalayalım o zaman değilmi

Haftaya başlayalım canım ona haftasonu bi düzenleyip yeni isteklerimizi yazarız, tartışalım yeni fikirler varsa

temem alıyorum o zaman. umarım kullanırım kenar süsü olmaz.

Ohh iyi yapmışsın

Sağoll fatoşcumm, deli deli küpeli haa seni senii ben deli vali benm kaymakam da fuliş hee Bu arada fatoşum meü su sporu aynı mesajda paylaşıp başlıkta da belirtirsek sayan arkadaşaaa kolay olur

leblebi konusunu listeden bakıp yazıyorum
2 yemek kaşığı leblebi = 1 avuç=20 gr= 1 dilim ekmek..ekmek değişim tablosunda yer alıyor
yani leblebi ara öğün olarak yenmeyecek tatlılarım

hilal özlemimiz nerde canım benmi kaçırdım iznemi ayrıldı

Peki bu değişime göre leblebiin kalorisi kaççç 70 mi taktım ben buna hee..

Özlem izne ayrıldı fatoşcum, eğer girebilirse haftaiçi girecekti, yeni düzen kuruyor kolay değil...

Hilalcim fuliascım ikinizi de tebrik ediyorum hadi bakalım estirin

menümü paylaşayım 1 yumurta
maydanoz, 1 çorba kaşığı lor peyiniri 5 fındık 1 kuru kayısı

öğle: bakla 3 kaşık
karnıbahar yemeği 4 kaşık
1 kase yoğurt

akşam karnıbahar yemeği 4 kaşık
bulgur pilavı 4 kaşık
1 kase yoğurt

spor: 1 saat yüzme
su :2 litre

yENİ KURAAlllar mı var acaba?

burada ımrencim seni herzaman burda görmek issteriz sorunsuz sağlıklı bi hamılelık geçirmeni canı gönulden dilerim

fotoscum peki bulgur pilavı 4 kaşıkmı 1 porsiyon takmış durumdayımda bulgura
kuru baklagillerde porsiyon ölçüsü nekadar ne dedi diyetisyenin?

herkese iyi geceler

Son düzenleme:

gayett ikna edici bir bilgi, saol canım:)

kızlar erken uyurum, biraz işim var sonra da giremem belki. sabah tartılıp yazarım, ama olur da yazamazsam bugünkünü girin kilo malesef 47.2 geçen hafta 47.1 idi.

su= +
spor= +
mesaj= 18

mesaj 10
kelebeğim şekerimm hemende kural koyarmışş yerimm bak senii o kelebekk kanatlarınıı kıtlarımm bak :)
özlemm ev mi taşıyor biliyosunn geçen hafta 2 gün hastanedeydim haliyle geçmişi okuyamadım merak ediyorum bi arkadaşının vefatını okumuştum yeni düzen derken neyi kastettin illa sordurcan ha ben olsam çoktann yazdıydım :)

Son düzenleme:
hilalcimm
evet 1 dilim ekmekten aldığın kaloriyi alıyorsun aynı besin değerlerine sahip anlayacağın..örneğin sabah 1 dilim ekmek yemek istemedi canın onun yerine 2 kaşık 1 avuç leblebi sarı beyaz farketmez yiyebilirsin.

esracım bulgur pilavıda ekmek besin gurubunda porsiyon değil aynı leblebi gibi
1 dilim ekmek yerine
3 yemek kaşığı bulgur pilavı yiyeybiliyoruz..
akşam yemeğinde 1 dilim ekmek hakkını yemezsin yerine 3 yemek kaşığı bulgur /pirinç pilavı/ makarna yiyebilirsin canım

esracım kuru baklagilleri öğlen et besin gurubu yerine tüketebiliyorum..diyetisyenimin bana verdiği miktar 3 köfte kadar= avucunuzun içi kadar
köfte yarım yağlı
et buğulama pişicek
balık 15 tane küçük olursa
1 tane büyük balık olursa
peynir beyaz yarım yağlı
mercimek /nohut/kuru fasulye / et yerine yiyeybiliyorum eğer o gün öğlen et yoksa yerine 3 hakkım var ya
1 köfte yerine =4 yemek kaşığı baklagillerden herhangi biri
örneğin be bugün et hakkımı kuru fasulyeden yana kullandım
3*4=12 canım yoksa öğün olarak vermiyor baklagilleri :) aynı besinn değerlerini karşılıyor baklagiller...

fatoş hem doyurucu menülerin hemde hiç kaçamak yok ondan çok güzel kilo veriyorsun peki yeşil çay içiyormusun fataoş
saol tubişim içiyorumm canımm ilk başladığım zamalar müptelaydımm..ama sindirim sistemini alıştırmamak adına bırakmıştım bi ara şimdi ise günde bir tane ya yeşil çay ya form çayı ya 5i bi yerde veya yasemin melisa papatya ıhlamur herhangi bir bitki çayı içebiliyorum 1 kupa dolu içiyorum bazen 2 kupa bazen 3 serbest zaten bitki çayları diyetimde ama şekersiz içiyorum ben .

adamcığım gelmedide takıldım bu kadar bende çıkayımm.. accık arası mıncıklayayım :)

mrb lar canlar. hilal cim tebrik ederim cnım kaptan olmuşsun fulias senide tebrik ederim tatlı bayan yardımcıymışsıun çok sevindim :)
bugün giremedim biliyosunuz pc nin halini

su + spor + olcak canlar birazxdn yürüyüşe gitcm . ama 80 dim gecn hafta bu hafta 81 çıkıp duruyorum gıcık oldum ya

Teşekkürlerrrr...

İmren diil kız irem iremm canişkom yeni kural bi haftasonu denetimi var şu an ve sıkıyönetim var, menü paylaşmayana da eksi var haftayaa bol eksi alan da bol bol su spor sayıpp mekik çekerr çare yokk

Tamam canım giremezsen +100 kaydederim

Şimdi yeni görev yerine geçiyo ya canikom izindeydi bi süredir yeni başlıcak, öğretmenevinde kalacakmış sanırm bi süre evinden 3 saat falan uzakta yaşıycak bi süreee nerede kalacağı tam net diildi yanii...

heheh kural da koyarım uyarım daa uymayana da mekik şınav çektiririm su içiririm bidon yaparımmm

Tamam fato fatooo..çok faydalı bilgiler valla çokk sağoll kafama takılanı sorarım gene

mrb lar canlar. hilal cim tebrik ederim cnım kaptan olmuşsun fulias senide tebrik ederim tatlı bayan yardımcıymışsıun çok sevindim :)
bugün giremedim biliyosunuz pc nin halini

Sağoll sevilaycımm, biliyoruz pc ni sorun değil yarın bildirimini yapmaya çalış da

Sabah:
5 hurma (buldum yedim )
1 bardak yarım yağlı süt

Ara:
1 kaşarlı küçük tost
1 şekerli küçük çay

Öğlen:
yarım pors kaşarlı makarna
yarım kase şehriye çorba

Ara:
1 kivi

Akşam:
1 adet karnıyarık
2 dilim kepek ekmek

Ara:
1 avuç leblebi
1 yeşil elma

Alınan Kalori Toplamı1259 kcal

Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)75 kcal
Yakılan Kalori Toplamı375 kcal

Spor: Leslie 5 miles (1 sa 15 dk)
Su:2,5 lt

Lütfen paylaşımlarımızı yaparken başlıkta menü su spor şeklinde belirtelimm

dikkat, yeni kaptan konuşuyor. yakışır Hilalime. yavrum hiç problem değil, işin olunca, bi hafta birimiz, bi hafta birimiz bile hallederiz cuma günkü işlemleri. tebrikler sevgili kaptanım.

resimlere bakmaya, ortalığı kolaçan etmeye geldim ben de. bugün-yarın ben de ekliycem.
izmir'den dapdar bi elbise aldım, düğün için. kesinlikle kilo almamam lazım.
yeni kaptanım kimler bu hafta izinliydi liste yapıp kaçacağımda

ben izinliyim Tubişim. suyun sporun, ıspanağın harika bu arada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…