- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
yeni kaptanım kimler bu hafta izinliydi liste yapıp kaçacağımda
dikkat, yeni kaptan konuşuyor. yakışır Hilalime. yavrum hiç problem değil, işin olunca, bi hafta birimiz, bi hafta birimiz bile hallederiz cuma günkü işlemleri. tebrikler sevgili kaptanım.
21 mart
berenvildan mesaj:21 su+ spor+
fatos0808 mesaj:15 su+ spor+
lethem mesaj:18 su+ spor+
kelebek.hill mesaj:37 su+ spor+
degua mesaj:1 su+ spor+
mahurbeste mesaj:2 su+ spor+
ayyıldızım mesaj: su spor
destina-88 mazereti sebebiyle izinli
tubish13 mesaj:14 su+ spor+
fulias mesaj: su spor
bur50 mazereti sebebiyle izinli
arkadaşlar ben çıkıyorum benden sonra giren arkadaşlar olurda ben boş bıraktım bildirim yapmadı demek istemedim benden sonra girerseniz diye yazabilirmisiniz
Normalde bur50,melikea ve destina izinliydi kuşum ama özleme soralım bi izinli mi?
İzinli misin kız sen değil misinn??
Sağoll özlemciimm aynen hep beraber hallederiz, demokrasiyi kaldırdım ben haberın olsn senin de monarşi var artık ben ne dersem o
Cumaları mesela son bildirim akşam 6 ya ben ondan şeyettim, öğlen bürodan çıkcak olursam akşam eve gelene kadar yetişmez mesela, o zmanları haberleşme içinde oluruz, sanırım önce listeleri paylaşım alanında bi önceki yazılanları da ekleyerek ekliyoruz, her hafta da başka bi grup lideri sonuç listeleri kısmında hepsini 1. leri de yazarak paylaşıyorr..yanılıyorsamm uyarınn
21 mart
destina-88 mesaj: su spor
bur50 izinli
arkadaşlar ben çıkıyorum benden sonra giren arkadaşlar olurda ben boş bıraktım bildirim yapmadı demek istemedim benden sonra girerseniz diye yazabilirmisiniz
canlar mesj atamıyorum biliyosunuz .kendinize iyi bakın yarın . bildirimimi yapamazssam bilin 80.7 almışım 7 gramhaftaya telafi edicem söz
yerim ben böyle tatlı kaptanı. izinliyim yavrum. emrindeyiz komutanım
21 mart
bur50 izinli
arkadaşlhttp://www.kadinlarkulubu.com/rekser/www/delivery/ck.php?oaparams=2__bannerid=816__zoneid=29__cb=9a860470c9__oadest=http%3A%2F%2Fpromo.perwoll.com.tr%2Far ben çıkıyorum benden sonra giren arkadaşlar olurda ben boş bıraktım bildirim yapmadı demek istemedim benden sonra girerseniz diye yazabilirmisiniz
mesaj 10
kelebeğim şekerimm hemende kural koyarmışş yerimm bak senii o kelebekk kanatlarınıı kıtlarımm bak :)
özlemm ev mi taşıyor biliyosunn geçen hafta 2 gün hastanedeydim haliyle geçmişi okuyamadım merak ediyorum bi arkadaşının vefatını okumuştum yeni düzen derken neyi kastettin illa sordurcan ha ben olsam çoktann yazdıydım :)
tamam kızlar başka varmı
ben izin aldım, izmir'deydim cicim, bu akşam döndüm. pazartesi de yeni atandığım ilçede göreve başlıycam. internetle ilgili durum nasıl olacak, bilemediğim için, bi de izmir'de geçen süreç için izin istemiştim cicim. eşimle ikimiz ayrı ilçelerde olacağımız için, ben haftaiçi okulumun olduğu yerde kalıcam, ya öğretmenevinde ya da orduevinde.
bi parça çikolataya bile izin yok dedin ya bugün, haklısın. kaçamak ben de yapıorum öyle ufak ufak. bi de su, dediğin gibi çok önemli. bugün ben 3,5 lt içtim. dedem, böbrek rahatszlığın mı var da, bana söylemiosun, diye sıkştırdı beni. boğazım kuruyor sadece, dedim .
destina_88 izinli
bur50 izinli
21 mart ben 1 mesaj yazmadım ki :44:
5 mesajın altına takıma girdiğimden beri de düşmedim sanırım yazdıklarımı görmedin
hilalcimmm ctesi ve pazar menu su spor bildirimnde mi buluncaz
ya 5 meesaj yazma zorunluluğu olacakmı
halilin bildirileri gibi bi ek madde yazda bilgilenelim
canım arada oluyor böyle giremediğim günler ,
Olmadı öyle yaparsın ilknurcum ama bozma moralini insanlar öyle cidden, tabi ki zaten kilon çok iyi şu an ama daha iyisi neden olmasınn kiii...
Ben de nesfit yiycektimm olmadıı bitmişşş
Günaydınlarrr geç oldu saat ama olsunbence de çok haklısın esratoşum
Tabi orası doğru tatlış, 2 çocukla zor ama özlüyok kız gel bazen bazenleri her zamn gel ne olursan ol gene gell
opppss...liste bize kalacaksa ne yapmamız gerektiğini alat kaptan, izne ayrıl haklısın hatta hamilelik boyunca istersen kaptanlığını berenvildana falan devret, hesaplarda da ben yardımcı olurum
canım muhtemelen kağıda not düşerek yapıyorum ben kesin orda senin ismini bile atlamışımdır ,aktarırken.bu hafta çok düzenli girdim sporumuda yaptım 18inde ben yokum ama ben hatırlıyorum bir dha bakabilirmiyiz
haklısın kaptan
ben bunu bilmiyordum ,iyi oldu canım söylediğinleblebi konusunu listeden bakıp yazıyorum
2 yemek kaşığı leblebi = 1 avuç=20 gr= 1 dilim ekmek..ekmek değişim tablosunda yer alıyor
yani leblebi ara öğün olarak yenmeyecek tatlılarım
ekledim kendimi ,21 mart
ayyıldızım mesaj: 7 su + spor+
bur50 izinli
21 mart ben 1 mesaj yazmadım ki :44:
5 mesajın altına takıma girdiğimden beri de düşmedim sanırım yazdıklarımı görmedin
esracım bulgur pilavıda ekmek besin gurubunda porsiyon değil aynı leblebi gibi
1 dilim ekmek yerine
3 yemek kaşığı bulgur pilavı yiyeybiliyoruz..
akşam yemeğinde 1 dilim ekmek hakkını yemezsin yerine 3 yemek kaşığı bulgur /pirinç pilavı/ makarna yiyebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?