Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yeni kaptanım kimler bu hafta izinliydi liste yapıp kaçacağımda

Normalde bur50,melikea ve destina izinliydi kuşum ama özleme soralım bi izinli mi?

dikkat, yeni kaptan konuşuyor. yakışır Hilalime. yavrum hiç problem değil, işin olunca, bi hafta birimiz, bi hafta birimiz bile hallederiz cuma günkü işlemleri. tebrikler sevgili kaptanım.

İzinli misin kız sen değil misinn??

Sağoll özlemciimm aynen hep beraber hallederiz, demokrasiyi kaldırdım ben haberın olsn senin de monarşi var artık ben ne dersem o

Cumaları mesela son bildirim akşam 6 ya ben ondan şeyettim, öğlen bürodan çıkcak olursam akşam eve gelene kadar yetişmez mesela, o zmanları haberleşme içinde oluruz, sanırım önce listeleri paylaşım alanında bi önceki yazılanları da ekleyerek ekliyoruz, her hafta da başka bi grup lideri sonuç listeleri kısmında hepsini 1. leri de yazarak paylaşıyorr..yanılıyorsamm uyarınn

Son düzenleme:
21 mart
berenvildan mesaj:21 su+ spor+
fatos0808 mesaj:15 su+ spor+
lethem mesaj:18 su+ spor+
kelebek.hill mesaj:37 su+ spor+
degua mesaj:1 su+ spor+
mahurbeste mesaj:2 su+ spor+
ayyıldızım mesaj: su spor
destina-88 mesaj: su spor
tubish13 mesaj:14 su+ spor+
fulias mesaj: su spor
bur50 izinli

arkadaşlar ben çıkıyorum benden sonra giren arkadaşlar olurda ben boş bıraktım bildirim yapmadı demek istemedim benden sonra girerseniz diye yazabilirmisiniz

tamam kızlar başka varmı

canlar mesj atamıyorum biliyosunuz .kendinize iyi bakın yarın . bildirimimi yapamazssam bilin 80.7 almışım 7 gram haftaya telafi edicem söz

yerim ben böyle tatlı kaptanı. izinliyim yavrum. emrindeyiz komutanım

Tamam kuşum elleirne sağlıkk

canlar mesj atamıyorum biliyosunuz .kendinize iyi bakın yarın . bildirimimi yapamazssam bilin 80.7 almışım 7 gram haftaya telafi edicem söz

Abovv tenrımm 700 gram ne kızz haftaya en az 2 kilo vercen ona göree

yerim ben böyle tatlı kaptanı. izinliyim yavrum. emrindeyiz komutanım

Hahahahhah o senin tatlılığınnn kuşumm emret komutanım

berenvildan mesaj:21 su+ spor+
fatos0808 mesaj:15 su+ spor+
lethem mesaj:18 su+ spor+
kelebek.hill mesaj:37 su+ spor+
degua mesaj:1 su+ spor+
mahurbeste mesaj:2 su+ spor+
ayyıldızım mesaj: su spor
destina_88 izinli
tubish13 mesaj:14 su+ spor+
fulias mesaj: su spor
bur50 izinli

ben izin aldım, izmir'deydim cicim, bu akşam döndüm. pazartesi de yeni atandığım ilçede göreve başlıycam. internetle ilgili durum nasıl olacak, bilemediğim için, bi de izmir'de geçen süreç için izin istemiştim cicim. eşimle ikimiz ayrı ilçelerde olacağımız için, ben haftaiçi okulumun olduğu yerde kalıcam, ya öğretmenevinde ya da orduevinde.

bi parça çikolataya bile izin yok dedin ya bugün, haklısın. kaçamak ben de yapıorum öyle ufak ufak. bi de su, dediğin gibi çok önemli. bugün ben 3,5 lt içtim. dedem, böbrek rahatszlığın mı var da, bana söylemiosun, diye sıkştırdı beni. boğazım kuruyor sadece, dedim.

hilalcimmm ctesi ve pazar menu su spor bildirimnde mi buluncaz
ya 5 meesaj yazma zorunluluğu olacakmı

halilin bildirileri gibi bi ek madde yazda bilgilenelim

canım eti karam %70 kakaolu bitter çikolata nın 1 adet parçası 25 cal çok tatlı isterssen ondan at ağzına anında keser canın tatlı falan istemez

21 mart ben 1 mesaj yazmadım ki :44:
5 mesajın altına takıma girdiğimden beri de düşmedim sanırım yazdıklarımı görmedin

Esracım listeye sabah ekleyip yenileyebilirsin akşamdan yapıp çıktı tubiş ondan eksik oldu, bi daha ertesi akşam yapsın söyleyelim de gündüz giremiyorsa bu hafta böyle olsun haftaya sıkıyönetim başlıyorr..

hilalcimmm ctesi ve pazar menu su spor bildirimnde mi buluncaz
ya 5 meesaj yazma zorunluluğu olacakmı

halilin bildirileri gibi bi ek madde yazda bilgilenelim

5 mesaj zorunluluk olmasın bencei haftasonu yani belli olmaz giremeyen olabilir ama haftaiçi eksik mesaj sayınız varsahaftasonu tamamlayın onları da eklerizz ister cumartesi pazar ayrı ayrı isterseniz pazar iki günü birden menü su spor şeklinde paylaşıyoruzzz,, bu hafta deneme olsun haftaya hepsini listelicemm nihahah

Ben de yatıyorum kızlarrr iyi gecelerrr..yarın bildiirm günü hadin hayırlısı

canım arada oluyor böyle giremediğim günler ,

bu hafta çok düzenli girdim sporumuda yaptım 18inde ben yokum ama ben hatırlıyorum bir dha bakabilirmiyiz

haklısın kaptan
canım muhtemelen kağıda not düşerek yapıyorum ben kesin orda senin ismini bile atlamışımdır ,aktarırken.

leblebi konusunu listeden bakıp yazıyorum
2 yemek kaşığı leblebi = 1 avuç=20 gr= 1 dilim ekmek..ekmek değişim tablosunda yer alıyor
yani leblebi ara öğün olarak yenmeyecek tatlılarım
ben bunu bilmiyordum ,iyi oldu canım söylediğin

ekledim kendimi ,

oy oy rakibem kaptanda olurmuşşş pek yakıştı bak kelebeğim sana ,kelebek kaptan pır pır kurallar gelmiş ,
azıcık bizide düşünün valla haftasonları kuralları çok zor deil belki ama 3 kişiyle uğraşıyorum ve koşturmacayla geçiyor ,nasıl yapıcaz bilmiyorum, bu hafta çok zorlandım diyebilirim ,yarın yine usta geliyor kırıcakmı napcak bizim wc üst kısımlarını bilmiyorum üstteki komşu pek ilgili değil anlamam etmem ustayı çağırın baktırın demiş sinir oldum bugün
bu leblebi olayı beni çok üzdü acıkcası ben bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum hele ondan kg azalma eğilimde değilmiş
bir daha yemem o zaman .
fulios canım tebrik ederim zaten bu haftaki listelemede epey dikkatmi çekmiştin çok güzel listeledin çokta güzel bir ikili oldunuz inşallah.
canım kaptanım benim ,bulantıların ne kadar zorr olduğunu ben çok iyi biliyorum hatta su bile içemediğim 2 ay geçirdim ,allahım bu süreci rahatlıkla atlatsın canım inşallah, hiç sıkma kendini varlığın yeter bize
berenvildan kuşummm yarın çok merak ediyorum kaç kilosun ben + değilim kesinlikle , ödem vs olmasın diye bugün suyu 2 lt de tuttum ,şimdi gidip yatacağım bakalım sonuç yarın ne olucak pek ümitli değilim ama + olmadığımı az önce tartıldığım için biliyorum

PERŞEMBE MENÜSÜ

sabah:4 te 1elma
öğlen : 1 haşlama yumurta,maydanoz+soğanla acı toz biberle avcarlandı 1 fincan form çay ile yenildi
akşam:2 dlm ekmek ,3 yk kıyma kavurma domates srımsak ve soğanlı çok az yağlı az tuzlu :), yenildi
ara:1 fincan form çay
ara:yarım muz
ara:10 adet balıkkraker+1 çorba kasesi az tuzlu az yağlı patlamış mısır
nereden çıktı demeyin akşam yemegi çok az aldı benim için sonrada hiç ekmek vs giriişmedim elime ne geldiyse
spor : 1 saat yürüyüş+su: 2 lt +

21 mart ben 1 mesaj yazmadım ki :44:
5 mesajın altına takıma girdiğimden beri de düşmedim sanırım yazdıklarımı görmedin

canım mesajlarının başına sayı yazmamışsın 3 tane daha yazmışsın ama sayısı yok ben teke tek onları sayamamki öpüyorum

***6.TAKIM 301. ETAP***

fatos0808(85,5///)
ayyildizim (60,5///)
berenvildan(60,5///)
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
destina_88(64,1)İzinli
lethem(47,1/47,2/-0,1/-%0,21)
tubish(74,9/74,9/0/%0)Kilosu Sabit
degua(75///)
mahurbeste(80/80,7/-0,7/-%0,87)
fulias(56,6///)

6.Takım Ortalama=

Ekleyecek Olanlar Da Listeye Eklerse Süper Olur Kızlar Yüzde hesaplayamasanız da listeye ekleyin hesaplarızzz Listeyi alıntılayınca baştaki ve sondaki Quate yazılarını parantezleriyle beraber silerseniz bir sonraki arkadaş da alıntılayabilir

Son düzenleme:

hım değişim listesini kullanarak menunu çeşitlendirmişde oluyorsun demekkii teşekurler fotoscum açıkladığın içinde

kelebek.hill;29479906]***6.TAKIM 301. ETAP***

fatos0808(85,5///)
ayyildizim (60,5///)
berenvildan(60,5///)
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
destina_88(64,1)İzinli
lethem(47,1/47,2/-0,1/-%0,21)
tubish(74,9/74,9/0/%0)Kilosu Sabit
degua(75//73.8/1.2/%1.57)
mahurbeste(80/80,7/-0,7/-%0,87)
fulias(56,6///)

6.Takım Ortalama=

Ekleyecek Olanlar Da Listeye Eklerse Süper Olur Kızlar Yüzde hesaplayamasanız da listeye ekleyin hesaplarızzz Listeyi alıntılayınca baştaki ve sondaki Quate yazılarını parantezleriyle beraber silerseniz bir sonraki arkadaş da alıntılayabilir

kilo bildirimi yaptım ama hılalcim genede sen kontrol et bu hafta 1.2 kg verdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…